- Reaksiyon puanı
- 413
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum.
Hocam Müslümanları aşağılamaktan ziyade bu konuyu açmamdaki ana fikir ülkemizdeki kaçak Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı sığınmacılar üzerine.Arkadaşım böyle soru mu olur?
Kötülük; din, ırk, millet, coğrafya ayırt edilmeksizin her yerde vardır.
Kötülük insanın içinde vardır. Sorduğun soruyla birlikte Müslüman insanları aşşağılamış oluyorsun. Kötülük insana özgüdür, dine değil.
Kısacası hocam Müslümanları aşağılamak istemedim. Ama sizde haklısınız bildiğiniz üzere Özgecan Arslan'ı katleden zat Suphi Altındöken Türk'tü, Ceren Özdemir'i katleden zat Özgür Arduç Türk'tü, Aleyna Çakır'ı katleden zat Ümitcan Uygun Türk'tü. vs. Babası da bildiğiniz üzere Sedat Peker'in anlattığı şekilde Soylu'nun yakın arkadaşı.Arkadaşım böyle soru mu olur?
Kötülük; din, ırk, millet, coğrafya ayırt edilmeksizin her yerde vardır.
Kötülük insanın içinde vardır. Sorduğun soruyla birlikte Müslüman insanları aşşağılamış oluyorsun. Kötülük insana özgüdür, dine değil.
Bak arkadaşım Türkiye'de yaşanan cinayeti işleyen zaten çoğunlukla Türk olur bunu böyle düşünmek yanlış olur.Kısacası hocam Müslümanları aşağılamak istemedim. Ama sizde haklısınız bildiğiniz üzere Özgecan Arslan'ı katleden zat Suphi Altındöken Türk'tü, Ceren Özdemir'i katleden zat Özgür Arduç Türk'tü, Aleyna Çakır'ı katleden zat Ümitcan Uygun Türk'tü. vs. Babası da bildiğiniz üzere Sedat Peker'in anlattığı şekilde Soylu'nun yakın arkadaşı.