- Reaksiyon puanı
- 135
Arkadaşlar Türkiye'nin geleceğini belirleyecek altın değerinde ki oyunuz kime?
Düzelttim olmuş mu?Oyumuz herkes tarafından görülebilir olmasa daha iyi sanki.
Sonuna kadar Kılıçdaroğlu!Arkadaşlar Türkiye'nin geleceğini belirleyecek altın değerinde ki oyunuz kime?
Herkes görsün bunda ne gibi sakınca olabilir ki. Herkesin görüşüne (AKP hariç) saygı duyuyoruz.Oyumuz herkes tarafından görülebilir olmasa daha iyi sanki.
Apolitik olmak günümüz türkiyesinde vatan severlikten aşırı uzak bir kavramdır ya mevcut hükümeti az buçuk beğeniyorsunuzdur yada ülkeniz umurunuzda değildir şayet hükümetten memnun değilseniz bir ,atatürk genci ve türk evladı olduğunuzu düşünüyorum, size en yakın muhalif partiye oy vermek açıkça söylüyorum ki “zorundasınız”Apolitiğim
Milletvekili olmak için KPSS den 90 puan alma şartı konulsun, kazananlar HALK JÜRİSİ tarafından MÜLAKATA tabi tutulsun, meclise girince maaşları asgari ücret olsun 72 yaşında emekliliğe hak kazansınlar....Ayrıca her yerde söylüyorum burada da dile getireceğim milletvekili olmak için üniversite mezunu şartı ve özellikle hukuk fakültesi bitirmiş veya siyasal bilgiler fakültesi mezunu kişiler başvurmalı sokaktan geçen kişi bile milletvekili adayı oluyor
yanlış olan neKategori yanlış arkadaşlar, düzeltilene kadar yazmamanızı öneririm. Uyarı alırsınız.
Özgürlüklerin aması yoktur. Şu parti hariç sakınca yok gibi bir durum fikir hürriyetine karşı bir duruştur. Öyle anlıyorum ki fikir hürriyetini ve özgürlük olanaklarını istemeyen birisiniz?Herkes görsün bunda ne gibi sakınca olabilir ki. Herkesin görüşüne (AKP hariç) saygı duyuyoruz.
Hatırlatırım Meral Akşener 4 saatte 100 bini geçti ama İnce hâlâ 3 günde 100 bin olamadı. ?Muharrem İnce
Yok be, ceza kesmezler yanıtlara.Kategori yanlış arkadaşlar, düzeltilene kadar yazmamanızı öneririm. Uyarı alırsınız.
Kişisel bir tercih. Sakıncası ince bir detay, tanıdığım kişiler ile sırf bu mesele yüzünden zıt düşmeyi çok sevmiyorum, hangi kişiyi seçersem seçeyim durum böyle olur.Herkes görsün bunda ne gibi sakınca olabilir ki. Herkesin görüşüne (AKP hariç) saygı duyuyoruz.
NopeApolitik olmak günümüz türkiyesinde vatan severlikten aşırı uzak bir kavramdır ya mevcut hükümeti az buçuk beğeniyorsunuzdur yada ülkeniz umurunuzda değildir şayet hükümetten memnun değilseniz bir ,atatürk genci ve türk evladı olduğunuzu düşünüyorum, size en yakın muhalif partiye oy vermek açıkça söylüyorum ki “zorundasınız”
Kategori yanlış açılmış diye uyarı vermiyorum arkadaşlar düzgün bir şekilde tartışabilirsiniz. ?Kategori yanlış arkadaşlar, düzeltilene kadar yazmamanızı öneririm. Uyarı alırsınız.
Siyaset kategorisi içerisinde açılması gerekiyordu ondan bahsetmiş.yanlış olan ne
Siyaset zaten.Kategori yanlış açılmış diye uyarı vermiyorum arkadaşlar düzgün bir şekilde tartışabilirsiniz. ?
Siyaset kategorisi içerisinde açılması gerekiyordu ondan bahsetmiş.
O kadar yazmama rağmen tek yanıtınız “Nope” + saçma bir gülücük ise vatansever olmayan umursamaz bir vatandaş olduğunuzu kabul ederek sizi tanımaya devam edeceğim
Gündem kategorisindeydi düzenledim şimdi.Siyaset zaten.
Gündem böyle zaten amaKonu sahibinide uyarmak istiyorum; Muharrem İnce, Sinan Oğan gibi hatrı sayılır derecede olan kişileri diğer şıkkına değilde ayrı bir şık açmalısınız seçim sadece erdoğan ve kılıçdaroğlu etrafında dönmüyor
Teşekkür ederim.Gündem kategorisindeydi düzenledim şimdi.
Hatırlatırım Meral Akşener 4 saatte 100 bini geçti ama İnce hâlâ 3 günde 100 bin olamadı. ?
Hocam en yüksek oy potansiyeline sahip 2 aday onlar olabilir ama adil ve tarafsız bir oylama yapmak istiyorsanız eklemek durumundasınız. Saygısızlık olmasın tabikide kendi tercihinizGündem böyle zaten ama
Hayırlı olsunSana üzücü bir haberim var
Saat 17:00 itibari ile Muharrem İnce 100 bin imzayı geçmiş...
size dememiş zaten?Ben niye üzüleyim ki?
Siz düzeltebilir misiniz?Hocam en yüksek oy potansiyeline sahip 2 aday onlar olabilir ama adil ve tarafsız bir oylama yapmak istiyorsanız eklemek durumundasınız. Saygısızlık olmasın tabikide kendi tercihiniz
Hayır tabikide, Moderatör veya konu sahibi değilim bu hak sadece bu kişilerde olurSiz düzeltebilir misiniz?
EkledimHayır tabikide, Moderatör veya konu sahibi değilim bu hak sadece bu kişilerde olur