darknight25
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Merhaba arkadaşlar Türkiye de erken seçim olursa hangi partiye oy verirsiniz?
bencede acilen taşınması gerekiyorKonuyu siyasete taşırlarsa daha iyi olur, tartışma çıkabilir.
A K P adam gibi adamların adresiMerhaba arkadaşlar Türkiye de erken seçim olursa hangi partiye oy verirsiniz?
Katılıyorum sana, konuşma tarzı anlatışları yaptıkları vs bana güven veriyor şahsen.Ali babacana veririm Deva partisi. Konuşmalarını sürekli takip ediyorum aklı başında konuşan bir bu adam var.
Katılıyorum sana, konuşma tarzı anlatışları yaptıkları vs bana güven veriyor şahsen.
Aynen öyle ama zor gelmesi ya.Aynen öyle. Kuru gürültü olsun alkış kıyamet kopsun diye bağırıp çağıran siyastetçilerden bıktık Ali babacan sakin sakin dolu dolu herşeti nokta atışı açıklıyor tam istediğim gibi.
Aynen öyle.SDN Partisi
Sadece Mansur Başkan aday olursa CHP veririm eğer o aday olmazsa kimseye oy moy yok. Ali Babacan'ı çok düşündüm ama bi videoda gördüm "fethullah gülen hoca efendiye buradan şükranlarımı sunmak istiyorum" diye bir lafını duydum ondan dolayı ona karşı isteksizim.
Evet ama Ali Babacan'ın hala ilişkilerini kesip kesmediğini bilmiyorum baya eski olması lazım bu videonun o zamanlar zaten kim olduğunu bilirsinler de böyle hitap ederdi bu şahsa eğer değişim göstermişse Ali Babacan; o zaman 2. aday olarak belki düşünebilirim.
Sanırım bu video
Ayrıca fark ettimde seyirciler de hemen alkışlamaya başlıyor bence değişmiştir şuan.Evet ama Ali Babacan'ın hala ilişkilerini kesip kesmediğini bilmiyorum baya eski olması lazım bu videonun o zamanlar zaten kim olduğunu bilirsinler de böyle hitap ederdi bu şahsa eğer değişim göstermişse Ali Babacan; o zaman 2. aday olarak belki düşünebilirim.
Cumhuriyet halk partisi