Ey muhalif seçmen, gaflet uykusundan uyan

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
492
İşte bi habersiniz ifade özgürlüğünden ve tartışma ortamından bende hakaretin özgürlük olmadığı taraftarıyım ama herkes için bu böyle işlemiyor lütfen bilmediğiniz konularda diretmeyin vikipediden açtığım tanımla ekşi sözlükten okuduğum yorumlarla size konuşmuyorum ayrıca ne söylesem çok alakasız yorumlarda bulunuyorsunuz haklısınız demek bu kadar zor değil
Alakasız yorumlarda bulunan ben değilim, sizsiniz. 6'lı masa tartışılır, konu Erdoğan'ı eleştirmeye getirilir. Sonra Erdoğan'dan taraf olanlar itibarsızlaştırılmaya çalışılır. Sizin yaptığınız da bu. Kendiniz alakasız yerlere konuyu bağlayıp bir de üzerine benim bu konulardan anlamadığımı iddia ediyorsunuz. Bu da itibarsızlaştırma çabasıdır.

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Alakasız yorumlarda bulunan ben değilim, sizsiniz. 6'lı masa tartışılır, konu Erdoğan'ı eleştirmeye getirilir. Sonra Erdoğan'dan taraf olanlar itibarsızlaştırılmaya çalışılır. Sizin yaptığınız da bu. Kendiniz alakasız yerlere konuyu bağlayıp bir de üzerine benim bu konulardan anlamadığımı iddia ediyorsunuz. Bu da itibarsızlaştırma çabasıdır.
Evet hatta hepsi amerikanın oyunları ?. Mesajlarımı 3 kez inceledim alakasız hiç bir şey göremedim her seferinde sizin dediğiniz şeylere cevap vermişim. Suç bende bu arada yanlış anlamayın AKP seçmeni ile tartışmaya girmek benim suçum şuan harbiden bi amerikanın uşağısın demediğiniz kaldı neyse uzatmayın kapatın konuyu gitsin daha da muhattap olmayalım pekte bir şeyden anladığınız yok bir kaç mesaj önce ideoloji falan dediniz, bilgili biridir düzgün cevaplar verir diye düşünüyordum alakası yok. Hükümetin sorunlarından bir sürü saydım kalktınız sadece “Ben gündemi takip ediyorum ekonomik sorunların nedenlerini biliyorum” diyip geçtiniz diğer saydıklarıma verecek cevabınız bile olmadı sonra itibarsızlaştırma diye zırva çekiyorsunuz bana biraz okuyun deneme okuyun bilimsel yazılar okuyun podcastler dinleyin tartışmalarda tez-anti tez nasıl işler bunu öğrenin filozofların devlet hakkında tanımları nedir hangi fikirler nasıl işler bunları öğrenin ondan sonra siyasi tartışmaya kalkışın

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
492
Evet hatta hepsi amerikanın oyunları
Konuyu Erdoğan eleştirisine ben mi çektim? Muhaliflerin birçoğu kendileri ile ilgili eleştiri olduğu zaman konuyu bir şekilde Erdoğan'a getirip sonra karşısındakileri itibarsızlaştırmak için "sen ne anlarsın", "ak trol", "yav he he", vb. ifadeler kullanıyorlar. Sizin yaptığınız da bu. İfade özgürlüğünü ben yanlış biliyorum madem, gerçekte neymiş siz neden açıklamıyorsunuz? Neyse zaten konumuz bu değil. Erdoğan'ın 2023 seçimlerindeki cumhurbaşkanlığının muhalefet tarafından şimdiden ilan edildiğini konuşuyorduk, konu nerelere geldi.

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Konuyu Erdoğan eleştirisine ben mi çektim? Muhaliflerin birçoğu kendileri ile ilgili eleştiri olduğu zaman konuyu bir şekilde Erdoğan'a getirip sonra karşısındakileri itibarsızlaştırmak için "sen ne anlarsın", "ak trol", "yav he he", vb. ifadeler kullanıyorlar. Sizin yaptığınız da bu. İfade özgürlüğünü ben yanlış biliyorum madem, gerçekte neymiş siz neden açıklamıyorsunuz? Neyse zaten konumuz bu değil. Erdoğan'ın 2023 seçimlerindeki cumhurbaşkanlığının muhalefet tarafından şimdiden ilan edildiğini konuşuyorduk, konu nerelere geldi.
neyse uzatmayın kapatın konuyu gitsin daha da muhattap olmayalım