Erdoğan nereye kayboldu?

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Diğer günler hergün ekranlarda saatlerce konuşan Erdoğan, ülkemizde bu vakanın görüldüğü günden beri ortalarda yok. Herkes bunu soruyor

Diğer ülkelerin karantinadaki yöneticileri bile ekranlarda konuşurken, olağanüstü durumlarda ortadan kaybolmak gibi bir huyu olduğunu keşfettiğimiz Erdoğan'dan hala bir çıt bile yok !

Bunu, 33 askerimiz şehit olduğunda da yapmıştı..

Ayrıca gene bu zatın israfkar harcamaları ve bu tür harcamalara verdiği onaylar yüzünden oluşan bütçedeki açıkları kapamak için bu ülkenin kefen parasını da kullandığını unutmayalım; işte o para bugünler içindi ama artık yok..

Çarşamba günü bir dii ekonomik paket açıklayacakmış ama hangi parayla acaba ve gene patronlar kurtarılacak, işçinin avucune ise bir avuç tezek..

kaynak DH

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Nerden neyi eleştirsem diye uğraşmakta zor olmalı hee. Seni birazcık tanıdıysam Erdoğan hergün çıkıp açıklama yapsa bu seferde neden bu adam hergün çıkıyor konuşuyor diye eleştirirdin.
İnsanlar Korona derdine düşmüş Sağlık bakanlığı hergün çıkıp açıklama yapıyor zaten Erdoğan çıkıp ne söyleyecek ekranlarda veya zaten toplantı vb kalabalık ortamların kurulması yasak açılışlar konferanslar toplantılar iptal olduğu için konuşma yapacağı bir yer olmuyor Erdoğan'ın.
AKP'nin çarşamba günleri gurup toplantıları oluyor ve bugün özel toplanıldı saat 14:00 civarı Erdoğan açıklamalarda bulunacak Madem bu kadar özledin Cumhurbaşkanının bütün kanallar canlı verir izlersin.

Son düzenleme:

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,562
sanırım bugün açıklama yapacak. bol cehape suçlaması yerine biraz konuyla alakalı bir şeyler dinleyebiliriz diye umuyorum.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
sanırım bugün açıklama yapacak. bol cehape suçlaması yerine biraz konuyla alakalı bir şeyler dinleyebiliriz diye umuyorum.
Zamanında fazladan hastane yapılmasını eleştiren ve Büyük Şehir hastanelerini israf gereksiz masraf gören kapatmasını isteyen CHP yönetimi. Dün Türkiye'de hastanelerde yatak sayısı az ileri düzeyde bir salgın olursa yoğunbakın ünitesi sayısı yetersiz diye bir eleştiride bulundu. Bence bu konuda CHP'ye iyi bir sallayacak Erdoğan. Biz Şehir hastanesi yapalım dediğimizde takoz siyaseti yapıyordunuz diye başlayacaktır...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Sanırım Rusya dönüşünden beridir görünmüyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sanırım Rusya dönüşünden beridir görünmüyor.
Hocam sen gündemi takip etmiyon heralde :) Rusya dönüşü Çarşamba günü grup toplantısından sonra açıklamalar yapmıştı. Ondan sonra bu geçen Cuma günü Cuma namazı çıkışı açıklamalar yapmıştı toplasan max 4-5 gün olmuştur konuşma yapmadığı veya kameraların karşısına çıkmadığı ama çok özlenmiş bile :)

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,392
Nerden neyi eleştirsem diye uğraşmakta zor olmalı hee. Seni birazcık tanıdıysam Erdoğan hergün çıkıp açıklama yapsa bu seferde neden bu adam hergün çıkıyor konuşuyor diye eleştirirdin.
İnsanlar Korona derdine düşmüş Sağlık bakanlığı hergün çıkıp açıklama yapıyor zaten Erdoğan çıkıp ne söyleyecek ekranlarda veya zaten toplantı vb kalabalık ortamların kurulması yasak açılışlar konferanslar toplantılar iptal olduğu için konuşma yapacağı bir yer olmuyor Erdoğan'ın.
AKP'nin çarşamba günleri gurup toplantıları oluyor ve bugün özel toplanıldı saat 14:00 civarı Erdoğan açıklamalarda bulunacak Madem bu kadar özledin Cumhurbaşkanının bütün kanallar canlı verir izlersin.

TV'lerde gördüğünüz ülkelerde sağlık bakanı yok mu ? Almanya'da sağlık bakanı yok mu ? Kadn çıktı TR altyazılı bile açıklama yaptı virüs ile ilgili .

Bakış açını seveyim senin

Reaksiyon puanı
10,327
Dini terminolojide bir tabir vardır, "Kalp kararması" diye. Kalbiniz karardı mı insaf, merhamet, adalet ve iz'an tatile çıkarmış. Siyah gözlük takanın her şeyi siyah gördüğü gibi. Şimdi biz bu arkadaşlara Sharon, Netanyahu nasıl adamlardır diye sorsak eminim "Bazı hataları vardır ama..." diye başlayan bir cümle kuracaklardır. İşte o "Ama..." refleksi var ya inançlarına, yaşam tarzına, dünya görüşüne düşman olduğu biri için söz konusu olduğunda anlamını yitiriyor, hukuk terimiyle butlan haline geliyor, işlemiyor, akla bile gelmiyor. Çünkü kararan bir kalbin değil başka renkleri, siyahın tonlarını bile görme özelliği yoktur.

İşte bu nedenledir ki bu türden arkadaşlara söyleyecek hiçbir lafınızın önemi yoktur. Boşu boşuna yorulmanın da...

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Kaynak DonanımHaber (DH) mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

DH'de hit yapan bu mesajı paylaşan "dekareme" kullanıcı adlı kişi sen miydin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben DH'den kendi açtığım konuya link verdim diye 7 sene önce SDN'den uyarı aldım. Hatta yine tekrar yazmaya üşendiğim için 2 ay önce yine kendi mesajıma link verdiğim için link moderatör tarafından silindi.

Başka forumlardan -özellikle DH- kopya-yapıştır serbest mi?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327
Başka forumlardan -özellikle DH- kopya-yapıştır serbest mi?

Aynı durumu yıllar evvel ben de yaşamıştım. DH editörlerinden birinin yazısı bir gazeteye de alıntı yapılmıştı, ben de o gazeteden siteye alıntı yaparak haber yapmıştım. O zamanki yönetici arkadaşlardan biri canımıza okudu.

Şimdiye dönersek aslında durum pek değişmedi de, sanırım bu durum kişiden kişiye değişebiliyor. Bir yasak konusunda Sarda ve kopyası ile sana bana olan muamele farklı olur, bunu peşinen kabul etmek lazım diye düşünüyorum.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Yav arkadaş deprem oldu ilgili bakanlar gerekli çalışma ve açıklamayı yaptılar.Virüs çıktı sağlık bakanı gereken açıklamayı 2 günde bir yapıyor.Derdiniz ne sizin ? Vallaha billaha böyle bir düşmanlık görmedim ya.Bu ülkeye diktatörlük gerçekten şart.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
Şu zihniyeti anlayamıyorum bir türlü. Bakın AKP'ye oy vermiş ya da sempatizanı değilim. Mantıklı tarafsız şekilde düşünmeye çalışıyorum sadece. Soruyorum bakanlar hep ekrana çıksa açıklama yapsa bunlar hep çıkıyor Erdoğan nerede deniyor hep Erdoğan çıksa bu konuda bu alandan sorumlu bir bakan çıkıp neden açıklama yapmıyor deniliyor? Atasözü var ya aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diye. Şu an iktidarda başka bir partide olsa aynısı da ona yapılırdı emin olun. Bizim halkımızın vazgeçemediği kötü huylarından biri de bu maalesef.