Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer ki 1969 öncesinde bir Trafik Polisi belirlenen kurallar çerçevesinde bir kişinin kuralları ihlal ettiğine karar verip bunu 384,895 kişiye sorması ve buna göre kararını değiştirmesi aylarını alırdı, diye ilk mesajımı tamamlıyorum.
Sayın yönetim kurulu,Forumda ki üyeleri engelleyen yöneticiler,engel unsurunu belirleyip bu unsuru herkese açık bir şekilde yayınlayıp oylamaya sunsalar ve engelleme işlemine üyelerde katılsa daha iyi olmaz mı? Burası internet burada küçük şeyler daha büyük ve her şey daha hızlı.
Dostum, bu dünyaya nasıl geldiğimiz önemli değil, zaten bu bizim kontrolümüz altında değil . Boyunun kısa olmasını sen belirlemedin. Ama bundan sonra yapacaklarına sen karar vereceksin. Boyuna vs. takılma , yapacaklarını düşün ve kendine güven.
Dostum önemli olan işlemci ve ekran kartı. Bunlar tak-çıkar olmadığı için dikkat etmeni öneririm.i5 ve i7 H işlemciler ve ryzen5 ,ryzen7 H serileri ni öneririm.ekran kartı olarak GTX 1650 ve üsttü.;)
--------Oyun için masaüstü kullan.
1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32-bit (x86) veya 64-bit (x64) işlemci.----1 gigabayt (GB) RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)----16 GB kullanılabilir disk alanı (32-bit) / 20 GB (64-bit)----WDDM 1.0 veya daha yüksek sürümlü bir sürücüyle birlikte DirectX 9 grafik işlemcisi. bunları karşılaması...
bilgisiyar ekranına değişik açılardan baktığımızda renkler de bozulmalar yaşanıyorsa TN paneldir
1601579619
IPS ekran ve TN arasındaki en büyük fark görüş açışında ortaya çıkıyor. TN paneller en zayıf görüş açışına sahiptir. Hem yatay hem de dikey doğrultuda renk ve karşıtlık değişimine...
kali linux avantajı hazır tool lar.
1601552905
arkadaşlar birde usb wifi adaptoru kali ye bağladığımda windows mavi ekran verip kapandı ,sonra tekrar acıldı wifi adaptoru takmadığımda sorun olmadı neden?,
Arkadaşlar,ben kali linux virtual box üzerinden kurdum fakat windows defender da virüs taraması yaptığımda kali linux a kurduğum programları virüs olarak algıladı.Sonra windows defender kafayı yedi ve bir daha çalışmadı bende bilgisayarı sıfırladım.Bunları neden yaşadım yardımcı olursanız sevinirim.