Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Dünyanın çivisi gerçekten çıktı galiba... ne iğrenç insanlar var ya
Forum a yazarken ben utandım...Kelimeler kifayetsiz kalıyor....
Bu olayın eşcinsellik ile alakasını anlayamadım. Yani orada bir erkek ile bir kadın ilişkiye girseydi normal mi karşılanacaktı? Yazdığınızdan bu anlaşılıyor. Çok saçma bağlamaya çalışılmış.İşte bu tarz olaylar olmasın diye LGBT evlilikklerin ve ilişkilerin yasal olarak statü kazanmasına karşıyım.
İnsanoğlu bir olur ayıplar iki olur kınar üçüncüde artık kanıksamaya başlar bu tarz olayları. Normalmiş gibi davranır. Eşcinsel evlilikler yasalaşır ve serbest olursa 10-15 sene sonra sonra sahiller bu tarz insanlarla dolar önünü alamazsın...
Bu olayın eşcinsellik ile alakasını anlayamadım. Yani orada bir erkek ile bir kadın ilişkiye girseydi normal mi karşılanacaktı? Yazdığınızdan bu anlaşılıyor. Çok saçma bağlamaya çalışılmış.
O zaman heyecanı filan kalmaz olayın.Ya olayın kötü tarafı çıplak olması hadi bari üstünde kıyafet olaydıı
E zaten ikisi de yanlış . Bu yanlışı eşcinselliğe bağlamanız saçma.Her zaman ki gibi 2 yanlıştan 1 doğru çıkarmaya çalışıyorsun. Oda yanlış buda yanlış demek bu kadar zor heralde ?