- Reaksiyon puanı
- 595
arkadaşlar laptopa eba indiremiyorum ?
Yardımcı Olursanız Sevinirim
Yardımcı Olursanız Sevinirim

mesela mıcrosoft storede yok, google'dan indiremiyorum.Nerede sorun yaşıyorsun ayrıntılı yazar mısın?
Laptopa eba indirilmez sadece siresine giriyoruz canlli ders uygulamasi ise 13 mb tir bilgin olsunArkadaşlar birde EBA için kaç gb yeter ?
Canlı ders uygulamasını indirsem direk canlı derse katılabiliyormuyum ?Laptopa eba indirilmez sadece siresine giriyoruz canlli ders uygulamasi ise 13 mb tir bilgin olsun
EvetCanlı ders uygulamasını indirsem direk canlı derse katılabiliyormuyum ?
Peki 8GB EBA paketi canlı ders için geçerlimi ?
Uygulamayı indirmen çok tutmaz da canlı derste sonuçta birsürü kişi görüntülü konuşma yapıyor. Baya harcar.Arkadaşlar birde EBA için kaç gb yeter ?
Ya 10 GB var bende. Yeter mi ? Birde 8gb EBA paketi var.Uygulamayı indirmen çok tutmaz da canlı derste sonuçta birsürü kişi görüntülü konuşma yapıyor. Baya harcar.
İnternet lazımSınırsız internet gerekli, görüntü akışı üç günde bitirir o paketleri...
Ekli dosyayı görüntüle 118660 Ekli dosyayı görüntüle 118661
netspeed tavsiye ediyorum.
Aynen internet öğrenciye şart, aslında devlet "öğrenci.net" diye bi şey çıkarmalıİnternet lazım
Meslek liseleri açıldı. 2-3-4-8-12ler de açılıyor.Ya 10 GB var bende. Yeter mi ? Birde 8gb EBA paketi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okullar açılacak mı ? bazı arkadaşlarım gideceğiz diyor.
peki ne zaman gidecem ? 9.sınıfım. Ama açsalar vakalar çoğalır.Meslek liseleri açıldı. 2-3-4-8-12ler de açılıyor.
Bende ev interneti düşündüm. Fakat Altyapı yok. Superbox baktım fiatlar tavanda.İnternet lazım
Pazartesi açıldı işte gitmeye başladı bütün sınıflar.peki ne zaman gidecem ? 9.sınıfım. Ama açsalar vakalar çoğalır.
Bende ev interneti düşündüm. Fakat Altyapı yok. Superbox baktım fiatlar tavanda.
Bize Çarşamba ve Cuma demişler. Ya acaba 8GB eba paketi canlı ders için geçerli mi ?Pazartesi açıldı işte gitmeye başladı bütün sınıflar.
Ya 9.sınıfım hiçbir konuları bilmiyorum. Yok Ebamış yok zoommuş falan.Yapacak birşey yok ama gerçekten Türkiye'de büyük bir alt yapı sıkıntısı var.
Canlı ders için mi bilmiyorum denemeden bilemezsin.Bize Çarşamba ve Cuma demişler. Ya acaba 8GB eba paketi canlı ders için geçerli mi ?
Ya 9.sınıfım hiçbir konuları bilmiyorum. Yok Ebamış yok zoommuş falan.
10Gb var + 8Gb eba paketi yetermi ?
tamam teşekkürler.Canlı ders için mi bilmiyorum denemeden bilemezsin.
Canlı derse için geçerli değilse neye yarar ki ?Zaten EBA ya sınırsız internet verseler, tüm Türkiye EBA kullanır. Aman sonra batarlar, ALLAH korusun(!)
Kardeşim sana yüz kere söyledik tek çare SUPERBOX.tamam teşekkürler.
ya acaba altyapısız ucuz ev ınternet paketlerı varmı ? engelli üzerine ?
Canlı derse için geçerli değilse neye yarar ki ?
RedBox olurmu ?Kardeşim sana yüz kere söyledik tek çare SUPERBOX.
Olur.RedBox olurmu ?
Peki 150GB Eba canli yetermi ?
???Aynen internet öğrenciye şart, aslında devlet "öğrenci.net" diye bi şey çıkarmalı![]()
Altyapı başvurusu yapmadık. Laptopa sım takarsam 8gb eba paketinden gider değilmi ?Superbox veya Redbox düşünmelisin. Altyapı başvurusu yapmadın anladığım kadarıyla. Eba Canlı Ders uygulamasını indirince ebadan direkt oraya atıyor zaten. Ayrıca laptopa sim kart takamayacağına göre telefondan paylaşacaksın: O da kendi internetinden götürür.
Laptopa Eba Canlı ders uygulamasını indiremiyorum ?Superbox veya Redbox düşünmelisin. Altyapı başvurusu yapmadın anladığım kadarıyla. Eba Canlı Ders uygulamasını indirince ebadan direkt oraya atıyor zaten. Ayrıca laptopa sim kart takamayacağına göre telefondan paylaşacaksın: O da kendi internetinden götürür.
Laptop'ta SIM Yuvası mı var? Ben Mayısta baktığımda EBA 8GB interneti sadece eba içinde geçerli canlı ders dahil değil diye biliyordum. İstersen bir daha bak.Altyapı başvurusu yapmadık. Laptopa sım takarsam 8gb eba paketinden gider değilmi ?
Laptopa Eba Canlı ders uygulamasını indiremiyorum ?