Merhaba sdn forum üyeleri benim evdeki laptop artık canıma tak etti babama yeni laptop aldırmak istiyorum normalde şimdiki laptop iki tamirde ucuza düzelir canavar gibi olur ona da izin vermiyor ne yapıyım.
500-600 gibi bişey o da bakım pil değişimi 64 bit windows kurma gibi şeyler yaniTamir ücreti ne kadar ki
500-600 gibi bişey o da bakım pil değişimi 64 bit windows kurma gibi şeyler yani
Bendede o kadar para var yine de hayır diyor kızıyor neymiş en iyi pc budur diğer pc ler pahalidir ben diyorum taksit yap hayır olmaz diyor normalde alacak para da var500-600 gibi bişey o da bakım pil değişimi 64 bit windows kurma gibi şeyler yani
Yav işte babama anlatamazsin bunların ne ise yaradığını ben ikna etmek icin bir cümle istiyorum nasil ikna ediyimEeee hocam yani tamir olunca canavar gibi olsa tamam o zaman sıkıntı olmaz
Bendede o kadar para var yine de hayır diyor kızıyor neymiş en iyi pc budur diğer pc ler pahalidir diyorum taksit yap hayır olmaz diyor normalde alacak para da var
[/QUOTE
Kusura bakma ama adam haklı
Ne gerek varki seneye alır ama
Bence o laptop havaya uçsun öyle alacak ama
Bide pc 8 yıllık artık emekli olma zamanı geldi hep beni yarı yolda bırakıyorBence o laptop havaya uçsun öyle alacak ama
Bence o laptop havaya uçsun öyle alacak ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide pc 8 yıllık artık emekli olma zamanı geldi hep beni yarı yolda bırakıyor
Ben o şımarıklar gibi model yükseltme istemiyorum ki 1 kere alayım 10 yıl kullanayım öyle yaniHer hocam onu soyleseniz ya ben sandım 2-3 yıllık bir şey 8 yıl
Merhaba bilgisayarın özellikleri bunlar:Hocam normal konu açın forumda bilgisayar özelliklerinizi falan yazın. Biz altına ya tamir edilecek ya da yenisi alınacak böyle neredeyse iş görmez diyelim sonra sen onu babana okut bence olabilir.![]()
Kardeş deki babana ebaya güncelleme gelmiş bizim emektar artık kaldırmıyor de ben öyle 16gbram gtx 1650 li pc aldirdim sen bunu biraz daha gelişmiş bir bahane bulursunMerhaba sdn forum üyeleri benim evdeki laptop artık canıma tak etti babama yeni laptop aldırmak istiyorum normalde şimdiki laptop iki tamirde ucuza düzelir canavar gibi olur ona da izin vermiyor ne yapıyım.
Ya benim babam biraz bilgisayardan anladığı icin bunu asla diyemem bizim laptop çok ısınıyor onu bi şekilde bahane etsem nasıl olur ne söylemeliyimKardeş deki babana ebaya güncelleme gelmiş bizim emektar artık kaldırmıyor de ben öyle 16gbram gtx 1650 li pc aldirdim sen bunu biraz daha gelişmiş bir bahane bulursun![]()
Ben 13 yıllık pcyi 2 sene önce restore edip tekrar kullanmaya başladım tek sorun ekran kartı.Bence o laptop havaya uçsun öyle alacak ama
Bide pc 8 yıllık artık emekli olma zamanı geldi hep beni yarı yolda bırakıyor
Ben bi ara pc yi super tasarufa aldım ısınıp kapanıyor onunda ayarını performansa çıkardı artık vuuuv sesisyle kasarak çalışıyor bu da ise yaramadı başka bir bahane bulabilir miyimBilemedim valla ısınmaya karşı da gidip 50tlye soğutucu alabilir o sıkıntı
Benim pc ye bakım pil değişimi 64 bit Windows kurma gibi işlemler yapsa ben hiç yeni pc istemem işte onu da istemiyor ben bilgisayciyla 10 saat uğraşmam diyor şu pc ye bi sorun çıkaracak bisey yapsam degistirirmi nasil sorunlu gibi gösterecemBen 13 yıllık pcyi 2 sene önce restore edip tekrar kullanmaya başladım tek sorun ekran kartı.
64 bit windows kendin kurabilirsin internette tonla rehber var.Ben bi ara pc yi super tasarufa aldım ısınıp kapanıyor onunda ayarını performansa çıkardı artık vuuuv sesisyle kasarak çalışıyor bu da ise yaramadı başka bir bahane bulabilir miyim
Benim pc ye bakım pil değişimi 64 bit Windows kurma gibi işlemler yapsa ben hiç yeni pc istemem işte onu da istemiyor ben bilgisayciyla 10 saat uğraşmam diyor şu pc ye bi sorun çıkaracak bisey yapsam degistirirmi nasil sorunlu gibi gösterecem
64 bit kursam bu ne der güzel bi dayak yerim64 bit windows kendin kurabilirsin internette tonla rehber var.
Tamam fikrin mükemmel de ben laptop açacak tornavida yok bazı vidalar içe doğru açabilsem yapacam başka fikri olan yazsın zamanım var.Sen baban evde yokken falan bilgisayarın arka kapağını aç ordan hdd nin falan kablosunu çık sonra baban gelince kapandı açılmıyor falan dersin zaten bilgisayarcıyla falan uğraşamam demiş sen de o arada baba artık yeni alalım falan de
Uğraşamam demesi yani 10 saat bilgisayarcı da sıra beklemem diyorSen baban evde yokken falan bilgisayarın arka kapağını aç ordan hdd nin falan kablosunu çık sonra baban gelince kapandı açılmıyor falan dersin zaten bilgisayarcıyla falan uğraşamam demiş sen de o arada baba artık yeni alalım falan de
10 saat sürmez ki abartıyor.Tamam fikrin mükemmel de ben laptop açacak tornavida yok bazı vidalar içe doğru açabilsem yapacam başka fikri olan yazsın zamanım var.
Uğraşamam demesi yani 10 saat bilgisayarcı da sıra beklemem diyor
Cidden haklısın kardeş.Dolar bu durumdayken ve her gün artan saçma sapan vergilerle babanı sık boğaz etme.. Gerçekten bu devirde iş yapar orta düzey bir cihaz almak bile bu ülke şartlarında dünyanın parası abicim. Sana burada akıl veren çoluk çocuğada bakma yok bilgisayarı boz onu yap bunu yap. Elinde ki cihazdan da olursun
Oha çok mantıklı ?Kardeş deki babana ebaya güncelleme gelmiş bizim emektar artık kaldırmıyor de ben öyle 16gbram gtx 1650 li pc aldirdim sen bunu biraz daha gelişmiş bir bahane bulursun![]()
Hocam taksitle almayın derim.Bendede o kadar para var yine de hayır diyor kızıyor neymiş en iyi pc budur diğer pc ler pahalidir ben diyorum taksit yap hayır olmaz diyor normalde alacak para da var
Yav işte babama anlatamazsin bunların ne ise yaradığını ben ikna etmek icin bir cümle istiyorum nasil ikna ediyim