Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz güncelleme alacak cihazların listeisnde varsa direk yükseltme yardımcısı indir mağazadan aç kur ama yoksa hiç bir yolu yok bildiğim bende 720 + 920 iki tane var 720 almadığı için başka yolu bulamadım.
Bende internet olduğu ve girebildiğim halde internete bağlı değil ibaresine mağruz kalıyorum ve windows mağazası vs. çalışmıyor o yüzden geçmiş olsun dileklerinizi alalım galiba çözüm format...
Eveeet diğer saçmalıklar yetmedi şimdide windows güncellemeleri internet yok gözüktüğü için indirlemiyor arkadaşlar yardım edin her şeyi denedim bu ne ya?
İnternete girebildiğim halde sağ alt köşedeki monitör simgesinde ünlem işareti var ve internet yok yazıyor ve o işaret beni deli ediyor internete girebildiğim halde olmasının sebebi nedir ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız mutlu olurum :)
not : windows 10 kurulu.
Annem lumiaları gerçekten seviyor özellikle sarı rengini çok beğeniyor ayrıca @Yeşil Okçu nun dediği gibi o fiyat bandında android almaktansa daha iyi bir seçim olur lumia. 925 e gelirsek bana aşırı çirkin gözüktü annem de pek sevemedi o yüzden 920 tercih ettik.
Evet başlıktaki gibi durum babamın telefon sıkıntısını halletik bir annem kaldı o da lumiaları çok seviyor aklımda 920 var sizce nasıldır almalımıyım ? bu arada mağaza boş falan demeyin o konuda bir sıkıntısı yok en fazla whatsapp yükler :)
batuhantaysi46@gmail.com :p adımı da öğrendiniz :D adresimde var forumda bir gün sabah kalktığımda kapıda hıyar falan görmek istemiyorum :) bu arada bu bolluk nereden?
Ohoo siz bilmezsiniz bisikletletler namussuzdur daha dün 20 tanesi fuhuş baskınında tutuklandı bisiklet kullanmayın :D vallaha alemsiniz bu nasıl başlık :D
Teşekkür ederim :) aslında ilk 4 4S düşünmüştüm ama güncellik meselesi yüzünden sıkıntı yaşamak istemedim. Bence de şu an en uygunu lumia gibi fiyatı gayet makul :)
Bu aralar forumun kalitesini arttıran kimseyi göremiyorum forumda her yerde tartışma vs. görmeye başladım dolayısıyla bende bir şey yazamıyorum bu hafta sınavlar vs. de var aktif olamıyorum umarım forum kendine gelir :)
Daha önce bir tanesini yanlışlıkla parçaladığımdan ötürü kullanmıyorum :) size bir sorum olacak 720 den memnunmuydunuz ve hala kullanılabilir bir cihaz mı ? anne telefonu olarak düşünüyorum.
Benimde almama az kalmıştı işler istediğim gibi gitmeyince vazgeçm 6S 32GB alayım dedim sonra vazgeçtim alırkende eski model olmasın dedim şimdi seneye çıkacak olan modeli bekliyorum üzerine biraz koyup onu alıcam beğenirsem :)
O kadar kafana takıp stres etmene gerçekten gerek yok sorular çok basit biraz ingilizcen iyisede çok güzel puanlar alabilirsin :) ha bir de tavsiye sınava bir gün yada iki gün kala çalışmayı bırak bir güzel yat (ciddiyim) :)
Yok onu biliyorum (günde iki kere şifremi unuturum :D) benim anlamadığım kısım onlar kendi iCloud şifrelerini unutmuşlar sonuçta biz aldığımızda kendi iCloud'umuza giriş yapmayacakmıyız? Birde konuyla alakası yok ama aklıma takıldı bir sorayım şu çoklu alıntı butınu ne işe yarıyor acaba? :)
Bazen sahibindene bakarken görüyorum "iCloud şifresini unuttuk parça olarak satılıktır" gibi şeyler bana şu olayı bir anlatırmısınız aldıktan sonra zaten kendi iCloud hesabımıza girmeyecekmiyiz?
Apple'a ve jobs'a olan hayranlığımı hiç bir zaman gizlemesemde telefon tablet vb. konularda aynı fikirdeyim özellikle birilerine tavsiye ederken tamamen objektif olmak lazım böyle durumlarda da fanboyluğun lüzumu yok.
Apple'ın bir çeşit bulut sistemi şifreniz altında yedeklediğiniz her şey orada kalır ilk 4 gb ücretsizdir daha fazla alan için ücretlendirme uygulanır. Daha fazla bilgi için : iCloud - Apple (TR)
5 tane usb type-c nedir arkadaş ben sizin saçma sapan farenizi kullanmak istemiyorum kendi faremi takmak yada flaş belleğimi takıp kullanmak için sizin kıytırık dönüştürücünüzü kullanmak zorundamıyım? Kulaklık girişi ve sessize alma çıtçıtına eywallah dedimde bu çok oldu ama nedir bu Apple'ın...
Hala yaşıyor olsaydı ekranı büyütecekti 5&5S tasarımı aslında ölmeden önce çizdiği bir prototipten üretilmiş mesela :) ha bu arada vergilerin tr fiyatının üstüne 2.5 katına denk geldiğini biliyorsun değil mi :D
Vallaha apple resmi bir şey söyleyene kadar ne sızıntısı ne de konsepti umurumda değil. iPhone 5 çıkacağı zaman 4.7" olacak uçabilecek vs. her şey söyleniyordu 6 çıkacakken projektörlü klavye gelecek diye şeyler vardı 7 çıkarken de düşmeden kendini yavaşlatabilecek gibi şeyler dolanıyordu...
Neden ya şaka amaçlı yazılmış bir başlık sadece :)
Bu arada arkadaşlar maalesef annem hayatta android kullanamaz :( bütçe olarak istese güzel bir şey alabilir kendine ama istemiyor bunlar bana yeter diyor dokunmatiğe ikna etmem bile 4 senemi aldı :D
İmkan var ama malum ios7 de müthiş kasıyorlar 6da kalanlar da milyarlar istiyor telefona 4S desek 9.3.5 jailbreak yok o yüzden 3G S düşünüyorum ama bilemedim :(
Kendisi düşünüyor ama emin olamadı sadece arama yapar mesaj atar ve saatlerce yemek tarifi okur :) jailbreak yapılacak ve tongbu kurulacak tabiki :) sizce olur mu ?
Vallaha ben Dead trigger, asphalt 8, modern combat vs. dolduruyordum 250-300 foto vardı 4GB da müzik 25GB ancak doluyordu 32 en ideali :) Boyut olarak da 4.7" olan benim elime tam oturuyor ve gayet ideal bence plus bana göre çok büyük. Ama gerek pil gerek rahat kullanım olsun (film izleme vs.) o...
Yanlış öğrendiğim bir şey yok çünkü konuşurken amaç o aksanı kapmak konuşmada akıcılığı sağlamak kısaca teklememek :) belirli bir noktaya gelmeden zaten konuşamazsın :)
Öyle yazınca böyle anlaşılması normal tabi :mad: You-Murta türkçesinde -den beri -den sonra anlamı taşır :) bir sonraki versiyon için önceki sürümün sonunu kastediyorum.
Not : uygulama olarak da tık demedi şu ana kadar o da bir gerçek :D
Bildiğim yok ama youtube'u kullanabilirsin aç youtube'dan bir müzik ana menüye dön sonra kontrol panelinden play'e bas çalsın :D
Not : uygulamayı indirmen lazım:)
Öyle desene :D iPad alabilirsin o fiyata istediklerini en iyi performansla yapabilecek tek cihaz o zaten. :)
Üstüne bir 500 koyabilirsen :
iPad Air 2 Satın Alın - Apple (TR)
Yapabileceğiniz tek şeyTunes üzerinden restore etmek yedek alma işi ise daha önce bir kere aldıysanız tekrar alınmıyor maalesef başka bir pc de yedek almanız lazım tabletten onay vermede ise eğer ekran parmağınuzı algılıyorsa onay tuşunun bulunduğu noktaya basmaya çalışın :)
Arkadaşlar malum j lerde ön flaş var fakat bildirim ışığı yok (ne kadar lazım oluyorduysa sanki) o yüzden sizlere flash alerts programını öneriyorum aramalarda ve bildirimlerse yanıp sönmesini sağlayabiliyoruz :)
Çalışmaması ilginç yakın zamanda servislik olabilirsiniz. İmessage olayını denemek nasip olmadı ama sanırım kendi el yazımızla mesaj gönderme farklı farklı baloncuklar gönderme tarzı özellikler eklenmiş bence hoş bir özellik :)
Umarım en kısa zamanda kavuşursun istediğine :) renk konusunda ilgi çeksin dersen gümüş parlaklığından ötürü fazlaca dikkat çeker. Garanti konusunda maalesef bilgim yok araştırmak lazım :(
Normal bir telefona nasıl root atıyorsanız buna da öyle atacaksınız işte :D
Android Root Nedir? Nasıl Yapılır? - ShiftDelete.Net
Samsung Root Rehberi - ShiftDelete.Net
Bu arada root telefonu granti dışı bırakır biliyorsunuz değil mi? Daha yeni almışsınız.