İnternet olduğu halde internet yok hatası?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
İnternete girebildiğim halde sağ alt köşedeki monitör simgesinde ünlem işareti var ve internet yok yazıyor ve o işaret beni deli ediyor internete girebildiğim halde olmasının sebebi nedir ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız mutlu olurum :)

not : windows 10 kurulu.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Sorunları gider yapmayı dene. Sorun olmadığını görünce düzelebilir. Ama internet varsa o kadar problem değil bence

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Sorunları gider yapmayı dene. Sorun olmadığını görünce düzelebilir. Ama internet varsa o kadar problem değil bence
İnternet var ama o uyarı devamlı orada benim sinirimi bozuyor cidden :) sorun giderme diye bir seçenek de göremedim ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Simgenin üzerine sağ tıkla, seçeneği göreceksin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
DNS'den kaynaklı olabilir.DNS ayarlarından şu DNS'leri girin 195.175.39.40 ve 195.175.39.39 . Eğer DNS değiştirmeyei bilmiyorsanız Resimli DNS Değiştirme | Dns Ayarı bu siteden bakın ama verdiğim sitedeki DNS adresi yerine 195.175.39.40 ve 195.175.39.39
bunu girin.

DNS değiştirdiniz ve yine sorun devam ediyorsa masaüstüne gelin , sağ tıklayın , yeni metin belgesine tıklayın , sonra yeni metin belgesini açın şunları kopyalayıp
ipconfig/release
ipconfig/flushdns
ipconfig/renew
yeni metin belgesinin içerisine yapıştırın.Sol üst köşeden farklı kaydete tıklayın kaydedeceğiniz şeyin sonunu .bat yapın mesela deneme.bat diye yapın.Sonra buna tıklayın.Sorun çözülmezse size yine bir kaç yöntem yazabilirim.

İnternet var ama o uyarı devamlı orada benim sinirimi bozuyor cidden :) sorun giderme diye bir seçenek de göremedim ?
Sağ alt taraftaki saat yazan yerin orda bulunan WiFi çubuğuna sağ tıklayın Sorunları Gider'e tıklayın.

Yazdıklarımın hepsini denediniz ama yine de çözülmedi mi bitmedi.Bu linkteki programı indirin.(küçük boyutludur bir kaç mb) https://forum.shiftdelete.net/resources/dnsjumper-guncel.57/download?version=72
sonra program zip halinde olduğundan sağ tıklayıp çıkarta tıklayın.Çıkarttıktan sonra dnsjumpper.exe'ye çift tıklayın ve çalıştırın.Sonra programda en hızlı DNS için test yapın.Bu da olmazsa lütfen internet servis sağlayıcınızı arayın ve durumu bildirin.İyi günler.

Son düzenleyen moderatör:

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bilgisayar monitörlü olan simgeyi gizleyebilirsin yada o monitor simgesini mause'la özelleştirin içine sürükle bir daha gözüne takılmasın.

İstediğin zaman yukarı ok tuşuna bastığında görebilirsin.

tesla.amca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
ip çakışması veya dns problemi olabilir mi ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Kusura bakmayın yoğunluğumdan bakamıyorum ve tahmin edin ne oldu ? Hiç biri işe yaramadı :D

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arada bir internet kesiliyor olabilir.Yada modemi resetlemek işe yarayabilir.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Arkadaşlar buna acil çözüm bulmamız lazım online oyunlarda sıkıntı çıkarmaya başladı bu ne tür bir saçmalık ?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Eveeet diğer saçmalıklar yetmedi şimdide windows güncellemeleri internet yok gözüktüğü için indirlemiyor arkadaşlar yardım edin her şeyi denedim bu ne ya?