Yalçın Seyhan
Öğrenci
Arkadaşlar 1700 bandında bi telefon arıyorum suanda tek iphone se ver aklımda sizce 16gb iş gorurmu ? Face instagram wp snap bide belki 1 oyun yuklerim foto çekerim baska isim olmaz ?
4k ve full HD 60FPS video çekimi özelliğine sahip bir cihaz için nereye yeterli?16 GB 5,5S ve SE cihazlarında yeterlidir.
Kesinlikle katılıyorum.4k ve full HD 60FPS video çekimi özelliğine sahip bir cihaz için nereye yeterli?
A9 ile hee oyunu rahat rahat oynayacak bir teleofnu için elbet oyun yüklenir nerde yeterli
Spotify aldığını Varsay nereye yetiyor 16 gb
Arkadaşlar 1700 bandında bi telefon arıyorum suanda tek iphone se ver aklımda sizce 16gb iş gorurmu ? Face instagram wp snap bide belki 1 oyun yuklerim foto çekerim baska isim olmaz ?
Merhaba,
Artık günümüz şartlarında 16 gb hafızanın yeterli olmucağı kanaatindeyim. Zaten size kullanım 11 gb gibi bir alan kalıyor sistemi düşünce.
İphone se performans olarak iphone 6s ile aynı donanım gücüne sahip bir cihaz. O nedenle 6s'e göre nispeten daha uygun fiyatıyla ve aynı performansıyla dikkat çekiyor. Cihazın eksi yönleri ise ön kamerası ve batarya performansı. Bu eksiler sizin için önemliyse iphone se almak doğru bir tercih olmaz.
Lg g5 tasarımı cok kotu ustelik lg cihazlar bi sure sonra cok kasıyor ben s6 edge alabilirmiyim bu fiyata ?
Bu fiyat bandında tavsiye edebileceğim ürün lg g5.
Bende mini kullandım ama ios 7 de canavar gibiydi ios 9 zaten son güncellemesi oldu ondada leş gibi yavaşdıküçük ekran hoşuna gidiyorsa alınabilir. ama unutma ki 1 yada 2 güncellemelik hali var cihazın. çünkü apple tam bir çıkar kurnazı. Bunu da şöyle anlataym, geçen arkadaşlarla cafede oturuyoruz, bende samsung s6, bir arakdaşımda iphone 5S, diğerinde ise iphone 5SE var. Dedimki dur şu telefonları bir uygulama açılış hız testine tabi tutayım.
Benim S6 ile iphone 5SE yi kapıştrıdım önce. Kamerası olsun youtube ve internete giriş hızı olsun arada nerdeyse hiç fark yok. tıkladığım uygulama salisede açılıyor ikisinde de. Sonra iphone 5S i kıyaslayayım dedim. aman yarabbim didimkamersına bastım nargileden bir fırt çektim bi yudum çay içtim açıldı. internete girmeye çalıştım kanser oldum
işin acı tarafı arkadaş şunu söyledi, "o elindeki 5SE'de seneye böyle olacak. çünkü apple her yeni güncellemede bir önceki versiyonu bilerek yavaşlatıyor ki yeni cihazları satılsın. iphone 3 den beri apple alıyorum ve hep böyle oldu".
aynısını ben de apple tablet mini de yaşamıştım. ilk aldığımda ios 6 vardı cihazda, resmen aşık olmuştum cihaza. stabillik zirvedeydi. sonra ios7 geldi ve yarı yarıya yavaşladı cihaz. is8 ve 9 ile birlikte tümden çöp oldu. youtube uygulmasını tıklıyorum gidip içerden çay koyup geliyorum ancak açıyor. artık elime almıyorum cihazı o derece.
Şarjı iyi gidiyorLG G5 BENİ ŞARJ AÇISINDAN KORKUTUYOR VE SAĞLAM Bİ CİHAZ GİBİ DURMUYOR İÇ ÇERÇEVE DESEN UÇUK LG G4 GİBİ Bİ TASARIM YAPAMAMIŞLAR