Outlook hesabını gmail ile geri alabilirmiyiz ?

İlkay Kutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm Outlook hesabım bi kaç sahtekar tarafından çalındı fakat aynı e posta adresiyle ben daha önceden gmail kurmustum gmail yani gmail hesabımın e postasıyla outlook hesabımın e postası aynı peki outlook hesabını geri alabiliyormuyuz acil lazım çok önemli saygılarımla .

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Evet şifre kurtarma ile alabilirsin ama sen konuyu çoook yanlış yere açmışsın :)

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Selamun Aleyküm Outlook hesabım bi kaç sahtekar tarafından çalındı fakat aynı e posta adresiyle ben daha önceden gmail kurmustum gmail yani gmail hesabımın e postasıyla outlook hesabımın e postası aynı peki outlook hesabını geri alabiliyormuyuz acil lazım çok önemli saygılarımla .

Dostum merhaba,

outlook kurtarma bilgileri hala değiştirilmediyse ( kurtarma e-mail adresi, telefon no, kurtarma sorusu ) mailini geri alabilirsin eğer kurtarma bilgilerin değiştirildiyse, gmail ve outlook mail adresin @'den öncesi aynıysa, hotmail'le iletişime geçip mail atabilirsin, sana bir kaç soru sorarlar, öncelikle iletişime geçilecek farklı bir e-mail adresi ( şifre güncelleme bilgileri verdiğin mail adresine gelecek ) goutlook hesabında kullandığın eski şifreler, doğum tarihin gibi bilgilerini girdiğin takdirde çok kolay bir şekilde mail adresini geri alabilirsin dostum.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
231
Olur tabi arkadaşım netten araştırma yaparak halledersin.

İlkay Kutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum merhaba,

outlook kurtarma bilgileri hala değiştirilmediyse ( kurtarma e-mail adresi, telefon no, kurtarma sorusu ) mailini geri alabilirsin eğer kurtarma bilgilerin değiştirildiyse, gmail ve outlook mail adresin @'den öncesi aynıysa, hotmail'le iletişime geçip mail atabilirsin, sana bir kaç soru sorarlar, öncelikle iletişime geçilecek farklı bir e-mail adresi ( şifre güncelleme bilgileri verdiğin mail adresine gelecek ) goutlook hesabında kullandığın eski şifreler, doğum tarihin gibi bilgilerini girdiğin takdirde çok kolay bir şekilde mail adresini geri alabilirsin dostum.
Müşteri hizmetleriylemi iletişime geçmemmi gerekli bilgiler değiştirildi fakat eski bilgilerin her birisini biliyorum.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,952
Gmail hesabın Outlook hesabında kayıtlıysa, şifre değişikliği talep edebilirsin. İkinici veya diğer mail adresi olarak daha önce kendin kayıt etmediysen, sonradan (giriş yapmadan) kayıt edemezsin. Telefonun kayıtlısa, kısa mesaj yoluyla yeni şifre talep edebilirsin.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,952
Anlıyorum ama hesabım çalındı ve güvenlik bilgileride değiştirildi. Eski bilgilerden olabildiğince söylüyorum ama yetersiz bilgi diyorlar.

Güvenlik bildirileri değiştirildiğinde bir kısa mesaj alırsın. Telefon ve diğer Email adrsi kayıtlı değildiyse, bir bardak soğuk su iyi gelir. Microsft Türkiye'ye başvursan dahi, değişen bir şey olmaz. Senden hesap açarken kimlik göstermen istenmediğine göre, tüm bilgi ve kayıtlar, tamamen güvene dayalı. Bu durumda sahiplilik ispatıda yok.

Sen başkasının hesabına el koymaya çalışıyorsan, yaptığın veya yapacağın değişiklikler veya izinsiz girişimler, kayıtlı diğer iletişim adreslerine bildirilirler.