Iphone 5s alınır mı ?

iphone 5s iyimi

• iyi

Kullanılan: 5 38.5%
  • kotu

Kullanılan: 8 61.5%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Alınmaz cihaz çok eski seneye elinde kalır 600 tl daha koy üstüne se al daha iyi :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Alınmaz o fiyat banıdanda Xioami mi5 çok daha mantıklı seçim olur
--- Gönderi Güncellendi ---
şuan hala günlük işleriniz için ideal, iş görür ve fiyat olarak uygun bir telefon. tabiki çok hızlı değil ama ucuz sonuçta. 5s kasası hoşunuza gittiyse yukarıda arkadaşın dediği gibi SE almanızı öneririm.

Apple iPhone SE 16GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı
4K ve FULL hd 60 fps özellikli böyle güçlü oyunları rahat çalıştırıcak bir cihazda oyun yüklenmeden video çekilmeden durulmaz ve 16 gb yetmez bence
Tabi kararı arkadaş verecek orası ayrı mesele

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Alınmaz o fiyat banıdanda Xioami mi5 çok daha mantıklı seçim olur
--- Gönderi Güncellendi ---

4K ve FULL hd 60 fps özellikli böyle güçlü oyunları rahat çalıştırıcak bir cihazda oyun yüklenmeden video çekilmeden durulmaz ve 16 gb yetmez bence
Tabi kararı arkadaş verecek orası ayrı mesele
boşuna muhalefet yapmana gerek yok. 64 gb önermeyi bende biliyorum, fiyatı düşük olmasından ve örnek teşkil etmesi açısından bu linki paylaştım. SE al kardeşim yazıp gönderebilirdim.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yerinde olsam alırdım ama başka alternatiflerde var o fiyata.:)

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Aslında hep böyle sosyal medyadaysınız, fazla oyun oynamıyorsanız( ki iPhone 5s halen daha en iyi oyunları güzel performanslarda oynatabiliyor ) iPhone 5s halen daha alınabilecek bir telefon bence.Ama biraz daha üzerine ekleyip, hem küçük hem çok çok performanslı iPhone SE alabilirsin ki bu daha iyi bir seçenecek olacaktır. Şuanda çoğu yerde iPhone 5s'in sıfırı 1300 TL civarlarında. Bunu üzerine 600-700 TL yada 64 GB için yaklaşık bi 900-1000 TL daha fazlasını koyarsanız ( şuanda telefonun tam fiyatını bilmiyorum ama bu civarlarda ) seni daha uzun yıllar götürebilecektir.

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sana huawei p9 lite öneririm kamera pil arayüz performans hepsi fazlasıyla yeterli ve garanti servis durumlarında çok iyi fiyatı da 1100 civarı