Arama sonuçlarınız

1. Creative

Söyle Rahatla

Gece modu kullandığımda gözlerimde çizgiler beliriyor, nereye gidersem gideyim o çizgileri yanımda götürüyorum gözlerimle.. :)
  2. Creative

Sizce bu pozisyon da gol iptal edilmeli miydi?

Neden sportmenlik dışı olsun, adam acaba bir sorun mu var diye arkasına bakıyor. Bir sorun yok. Gol geçerli.. :)
  3. Creative

Anketörlük,Evden İş

Genellikle o tarz alanlarda pek fazla ücret olmuyor. Bir aralar bende gelirse gelsin hesabı girmiştim ancak belli bir süreden sonra bayıyor..
  4. Creative

Troll PP atın.

Şimdi @Alparslan57 siyasi propaganda yapmaktan uyarı versem mi? Ne dersin?
  5. Creative

Forumdan Uzaklaştırma Cezası Alan Üyeler

@Thebow Kendi isteği ile ayrılmıştır.
  6. Creative

Bütün SDN Forum Buraya Bakabilir mi?

Konu farklı yönlere kıvrılıyor, dışarı çıkın diyeceğim de kısıtlama var. Yüksek müsaadeniz ile kilitledim. Konu gitti bitti.. :)
  7. Creative

Kişisel tartışmalara dönecekse bu sizin zararınıza olur bilginize..
  8. Creative

Her koyun kendi bacağından asılır arkadaşlar..
  9. Creative

Bırak abi tartışsınlar, sonra olan yine bize olacak. Artık kartlar açıldı. İstedikleri gibi saldırsınlar, ancak düşündükleri gibi değiliz sadece bunu bilsinler..
  10. Creative

@Servous Bu konu hakkında ben size söyleyeceğimi söyledim, konunun tam olarak ne olduğunu bilmeden direkt olarak bana yüklenmeniz beni şaşırtıyor. Özel mesajınızda da söyledim, çözümü hangi moderatör arkadaşımız konu ile muhatap oldu ise onunla özel mesajda sorunu çözmek olur. Ancak siz...
  11. Creative

Göreve layık gördüğünüz biri varsa söyleyin, direkt olarak banlayayım.. :)
  12. Creative

Ne demek ki. Hakaret mi etmiş yada özür dilemenizi beklediği bir söz mü söylemiş?
  13. Creative

Kratos, Sıfır Noktası'ndan Geçerek Fortnite'a Giriyor

Gün geçtikçe sanki Fortnite a kanım ısınmaya başlıyor. Sanırım giriş yapacağım.
  14. Creative

Yetkililer bakabilir mi?

Bana özel mesaj ile geri dönüş sağlar mısınız, müsait olduğumuz bir zaman içerisinde bakalım.
  15. Creative

Böyle oldu diye daha sonrasında hiç bir hakkının olmadığı söylenemez, insan olgunlaştıkça insan olduğunun değerini anlar. Sende hatalarını anladığını ve daha iyi bir davranışla insanlara gereken yardımını gerçekleştireceğine eminim. İnşallah beni yanıltmazsın.
  16. Creative

Sevgili kardeşim, bu tarz konuları daha önce diğer moderatör arkadaşlarımız tarafından uyarıldığını biliyorsundur umarım. 1- Bizim için değerli olan üyelerimize davranışlarından dolayı daha önceden uyarılmıştın, şimdi ki olaya gelecek olursak o an bir kişinin işi olabilir yada farklı bir...
  17. Creative

hangisi daha güvenilir

Sinerji'ye güvenebilirsiniz.. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-spica-ryzen-5-3500-16gb-512gb-ssd-rtx2060-shiftdeletenet-p-36208
  18. Creative

Forum Çöküyor

Arkadaşlar forumun çökmesi demek, şuan sizin buraya bir post girememeniz yada tamamen siteye giriş yapamamanız demek. :cool:
  19. Creative

Forum Çöküyor

Forumun çöküp bir yere gittiği yok. Çerezlerinizi temizleyin lütfen.. Gayet akıcı ve temiz çalışıyor şuan. Akşam yapılan güncelleme ile alakalı durumlar olabilir, onun için çerezlerinizi temizleyin.
  20. Creative

En iyi dizi indirme sitesi

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
  21. Creative

Böyle Anne mi olur!

Bu tarz bir olayı bırak, ben kendi çocuklarımı sosyal medya üzerinde fotoğrafını bile paylaşmıyorum.
  22. Creative

350 tl ye kadar mekanik klavye tavsiyesi

Bütün konularınız birleştirilmiştir. İnşallah yakın zamanda bir klavye alırsınız. 1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir...
  23. Creative

Ücretsiz video birleştirme aracı

Crackli ürünleri kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Aşağıda ki ürünü inceleyin lütfen. https://www.openshot.org/tr/
  24. Creative

Moderatör olmak için yaş sınırı?

Yaş sınırlaması olması kanaatindeyim, şuan ki kadromuz da yaş ortalamamız çok iyi bir durumda. Onun için 18 yaş altına moderatör almayı düşünmüyoruz.
  25. Creative

Başka bir dine inanmak

9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  26. Creative

@mehmetharis ve @mehmethariscan , @pro mac , @windowsvsmac , @windows9x , @windows xp pro ve niceleri.. Bundan sonra SDN Forum hayatını noktalamış oldu. 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız...
  27. Creative

Malwarbytes'in karantinaya adlığı herşey virüs mü?

Aslında Windows 10 kullanıyor ve ben cihazımı temiz kullanırım diyorsanız hiç birine gerek yok.
  28. Creative

Acer Aspire 5750g klavye çalışmıyor

Süper, geçmiş olsun. Bundan sonra lütfen kaynağının nereden geldiği belli olmayan otomatik olarak sunulan driver programı kullanmayın. Sonuçta Windows 10 kullanıyorsunuz sizin önemli driverları kendisi halledecektir zaten.
  29. Creative

6300 Sistem önerisi

Şahsen RTX tercihim olur. Nerede kalitesi?
  30. Creative

6300 Sistem önerisi

Bizim gösterdiğimiz sisteme yaklaşamaz, işlemci ve ekran kartı bakımından tavsiye ettiğimiz ürün daha iyi bence.
  31. Creative

Klavyede bir sorun olabilir mi sizce?
  32. Creative

https://www.acer.com/ac/tr/TR/content/drivers Yukarıda ki link üzerinde cihazınızın seri numarasını girerek bulmayı deneyin.
  33. Creative

Dizi The Walking Dead ücretsiz şekilde nasıl bulurum her yerden telif yiyor nasıl bir dizi bu

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
  34. Creative

Battlefield 3 Ücretsiz Oldu!

Yakın zamanda bende iptal ettim. Prime video için üye olmuştum ancak içerikler bana göre olmadığından dolayı iptal etmiştim, kaçırdılar beni.. :)
  35. Creative

5500tl sistem tavsiyesi

Sistem içerisinde sadece kasa olacak değil mi?
  36. Creative

Yardım Bir konu

Hikayesi çok güzel ancak şöyle bir durum söz konusu, bir yerden bir yere giderken çok sıkılıyorum. Arada ki geçiş sahnelerinde ki müzikler olmasa zor dayanır insan. Belki de ben zorluk seviyesini çok açtım, bir türlü tat alamadım ve sildim. :)
  37. Creative

Hepsiburada iade ürün hakkında

Rent a car ne alaka ki? Hepsiburada satıcı bilgileri zaten sistemde mevcuttur. ?
  38. Creative

Bence teslim almayın, satıcı ile irtibata geçip ben ürünü sağlam bir şekilde size gönderdim demeniz gerekmekte.
  39. Creative

[REHBER] Bütçeye göre oyun için klavye tavsiyeleri [Mekanik ve membran İçermektedir]

Bu marke ne zamandan beri var, ben daha yeni yeni duyuyorum. F/P ürünleri mi?
  40. Creative

Kargonuzu sağlam olarak teslim ettiyseniz ve ürünü onlar sağlıklı olarak almadıysa bu tamamen kargo şirketinin sorunu.
  41. Creative

Tabletimin dokunmatiği bozuldu ne yapmalıyım?

Emanet edin derken, onarımını gerçekleştirebilirsiniz dedim. O zaman yapacağınız iş, bu sorundan ailenize bahsetmek olacak. Aileniz bir servis ile görüşebilir.
  42. Creative

Intel core 2 duo 2.66ghz işlemci ile cs go oynanırmı?

Sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir. MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel...
  43. Creative

Garantisi mevcut değil herhalde cihazınızın, garantisi yok ise zaten Lenovo servisi olmasına gerek yok. Tanıdığınız bildiğiniz birine emanet edebilirsiniz.
  44. Creative

6300 Sistem önerisi

Ekibimizin önermiş olduğu bir sistem var düşünürseniz. https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-spica-ryzen-5-3500-16gb-512gb-ssd-rtx2060-shiftdeletenet-p-36208
  45. Creative

Dokunmatik hassasiyet bozulduysa yüksek ihtimal ile servise götürmeniz gerekecek. İhtimal dahilinde tabletinizin ekranı değişebilir.
  46. Creative

Need for speed most wanted

Korsan oyunlara destek vermiyoruz.
  47. Creative

[REHBER] Bütçeye göre oyun için klavye tavsiyeleri [Mekanik ve membran İçermektedir]

Amazon neden önermiyorsun anlamadım, şuan bana göre en iyi alışveriş sitesi. Türkiye pazarı da gayet başarılı.
  48. Creative

pttavm.com

Alışverişinizde sadece almış olduğunuz ürünün satıcısını kontrol etmek olacak, Mağaza iyi bir mağaza ise alışveriş yapabilirsiniz.
  49. Creative

RDR 2 Online alınır mı?

Tek kelime ile "Alınır". Hele ki bir iki arkadaş bulduğunuzda tadından yenmez.
  50. Creative

SDN Forum Kasım 2020 İstatistikleri

Selamlar SDN Forumdaşlarım; Kasım 2020 ayından itibaren forum hakkında bazı ufak tefek geçmiş olduğumuz ay içerisinde forum içerisinde neler yapıldığı konusunda sizlere ufak bilgilendirmeler yapmayı uygun gördük. İlk defa forum tarihinde böyle bir uygulama yapacağımız için şuan deneme...
  51. Creative

Bu Ülkede Adalet!

Sorun değil, kavga edenin cezasını belirleyecek sistemimiz var. :)
  52. Creative

Bu Ülkede Adalet!

Yok ben taşıdım konuyu, kilitleme sebebi nedir?
  53. Creative

Comment by 'Creative' in media '20201127210920_1.jpg'

Bir zamanlar PS3 tarafında oynamıştım, sanırım PC tarafına tekrar geçme zamanı geldi diyeceğim ancak onunda sanırım bedava olmasından dolayı suyu çıktı değil mi?
  54. Creative

Red Dead Online Steam'e Ne Zaman Gelir?

https://www.epicgames.com/store/tr/product/red-dead-redemption-2/home Fiyatına baktım 39,75 ₺
  55. Creative

Red Dead Online Steam'e Ne Zaman Gelir?

RDR2 olmadan oyunu online olarak oynayabilirsiniz. Bilmeyen arkadaşlar mevcut, sadece online çalışan sürüm yayınlandı. Türkiye fiyatını tam olarak bilmiyorum ancak, yurt dışı fiyatı 5$ dı sanırım..
  56. Creative

@The Medic 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  57. Creative

HDD ve SSD kendi kendine siliniyor. Sorunu Çözene Küçük Ödül!

Bundan sonra gözüm üzerinizde, gereksiz boş tatava yapanlara direkt olarak uyarı basacağım.
  58. Creative

PC tarafında değil mi? Yoksa konsol mu?
  59. Creative

Otizm nedir

Otizm bir hastalıktır. Bu hastalıkla dalga geçmek nedir? Bu tarz davranışınıza kırıldığımı söyleyebilirim. Hiç hayatınızda otizmli bir çocukla karşılaştınız mı acaba çok merak ediyorum. Karşılaştığınızda da bu tarz bir dalga geçme yapmamışsınızdır umarım. Otizm ile savaş veren bir bireyim...
  60. Creative

Burası neresi?
  61. Creative

SDN Forum'un kalitesini arttıracak maddeler?

Konu tamamen saçmalama başlığına döndüğünden dolayı kilitlenmiştir.
  62. Creative

SDN Forum Vs Technopat Sosyal

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  63. Creative

Ölüm Yıldönümüm

Ölüler yazamaz diye biliyorum.. Karakter adına konu açsaydınız tamam derdim ama.
  64. Creative

Technopat'tan nefret ediyorum. Üyeliği nasıl sildiriyorsunuz?

O tarz bir silme işlemi bizde yapmıyoruz, sistemsel olarak böyle bir durum söz konusu olamaz. Çok ısrar ve hukuk kararı gelirse sadece "anonim" hale getirilebilir.
  65. Creative

@_MusTy_ ve @Meyz Kendi aralarında tartışma yaşadıklarından ve bir birlerine kırıcı sözler söylediklerinden dolayı gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
  66. Creative

Benden Memnun musunuz?

Konu amacını aşmış, muhabbet edecekler Söyle Rahatla konusuna lütfen..
  67. Creative

Satranç kategorisi gelir mi❓?

Bir kategorinin açılması için o kategorinin rağbet görmesi gerekir.
  68. Creative

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi tahminleri alalım!!!

Yok kardeşim, tartışmayı sevmem tanımadığım insanlarla. Futbol bizim kültürümüzde farklı algılanıyor. Ben spor olarak bakıyorum, geriye dönük olarak bakacak olursak dediklerimde yanlış bulmak zor olur.
  69. Creative

Hıhı tamam..
  70. Creative

Maçın berabere bitmesi için elinden gelen her şeyi yapan kim varsa federasyon adına..
  71. Creative

2020 sonu Güncel İHA (Drone v.s.) uçuş izinleri, kurallar, prosedürler, ehliyet, sertifika v.s.

Drone ile havayı kullanmak para, birde drone almak para. Onun için hiç girmem ben o topa.. :)
  72. Creative

Ne Dediğini Anlayamadığım Arkadaş

Ne kadar boş adamlarsınız. Araştırın, okuyun gelin konuşalım tartışalım ama nerede.. O ne yapmış, bu ne yapmış hep boş insan hareketleri..
  73. Creative

Preo marka kulaklığım kırıldı

Boyutu çok yüksek ise yüklenmeyebilir.
  74. Creative

Preo marka kulaklığım kırıldı

Görsel göndermişseniz gösterilmiyor bilginiz olsun.
  75. Creative

Discord sunucusu açmak ve ilk deneyimlerim!

Ne alaka, adamın kendi sunucusu zaten. İsmini ne yapsın Alparslan mı yapsın? :p
  76. Creative

Discord sunucusu açmak ve ilk deneyimlerim!

Hayırlısı olması dileği ile.. SDN Foruma ait bir sunucu var onda bile bu kadar adam toplayamadık, demek ki kendiniz bir marka olduğunuzu kabul edebilirsiniz. :) Tebrikler.
  77. Creative

Satranç kategorisi gelir mi❓?

Forum üzerinde kaç kişi satranç ile ilgileniyor?
  78. Creative

Yılbaşında iğneden ipliğe yüzde 9,11’lik zam yağacak

o zamansa dans..
  79. Creative

Cyberpunk 2077 Açarmı ?

MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 or 10 İşlemci: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470 DirectX: Sürüm 12 Depolama: 70 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD recommended...
  80. Creative

Dönercilerdeki ketçap

Çok basit "su"
  81. Creative

Sokağa Çıkma Yasağı Nasıl Gidiyor?

Bugün mesela çocukların çıkış saati sırasında biraz onları çıkartacağım. Çocuklar çok uzun zamandan beri içeride, biraz hava alsınlar. Hatta ormanlık alana bile gidebilirim ki rahat rahat streslerini atsınlar üzerilerinden.
  82. Creative

Cyberpunk 2077 hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Düşünce tamamen yanlış, bekleyenler oyunu oynamaya başladığında hata olsa bile kabul edeceklerdir merak etmeyin. Yeter ki çıksın düşüncesine girecekler. Oyunun akıcılığı ve hikayesi ile herkesin gönlünde yer edecek. Hata vb. düşünen olacağını zannetmiyorum.
  83. Creative

Cyberpunk 2077 hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Bence strateji doğru olduğunu düşünenlerdenim, eğer bir oyun bu kadar bekleniyorsa hatasız olması gerekmektedir. Bu ertelenmenin sebebi konsol tarafında olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Düşünün sadece PC için çıkarsa konsol oyuncuları biz neden bekliyoruz diye yakınacaklar. Yakın bir tarih...
  84. Creative

PC topluyorum sizce bu bileşenler uyumlumu birbiriyle ?

Benim mesajımdan sonra anlamsız, saçma sapan bir mesaj gelene ilk uyarıyı veririm.
  85. Creative

Söyle Rahatla

Geçmiş olsun..
  86. Creative

3150 saatlik fortnite deneyimi

İçi büyük bir boşluk olan konu olmuş, bende bir heves ile girdim okurum bol bol dedim ama 2 satır bir boşluk.
  87. Creative

virüs seçimi

Bundan sonra sanırım hiç bir hesap ile giriş yapamayacaksın.
  88. Creative

Sizce WLM kapatılmalı mıydı?

Skype geldikten sonra direkt olarak maziye gömdüler.
  89. Creative

SDN Discorduna Bekleriz

https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-discord-grubumuz-acildi.613583/#post-4769755
  90. Creative

System32nin içinde ki 1 dosya bile silinse ne olur

Boş konu ve mesajlar olması sebebi ile kilitlenmiştir.
  91. Creative

beleş maynkıraft indir 2020 free maynkıraft vürüs yok

Bu tarz gereksiz konulardan lütfen kaçının, devamında cezai işlem yapılabilir.
  92. Creative

@Meric bahar 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  93. Creative

Amazon uk den xbox satın almak

Boş.
  94. Creative

Robotistan kargo ücreti

Almış olduğunuz ürüne göre değişen bir durum, bunu sadece size satın alacağınız site belirtebilir.
  95. Creative

Merhaba SDN!

Hoş geldiniz, konunuz doğru bölüme taşınmıştır. ;)
  96. Creative

Rütbe sisteminde değişiklik

Merhaba Sevgili SDN Forumdaşlarım; Sizlere daha önce sorduğumuz gibi farklı bir rütbe ekleme isteğiniz üzerinde 60.000 mesajı dolduran arkadaşlarımıza Ordinaryüs rütbesini takdim ettik. Şuan için sadece tek bir kişi bu unvana sahip olduğunu hatırlatmak isterim. Ulaşılması biraz zor olan bir...
  97. Creative

Atabay Kimya İlaç

Söz konusu ilaçların işe yaramadığını nereden biliyorsunuz, zamanında kullandınız mı? Açıkçası eşime verilen ilaç ve 2 gün içerisinde etkisini göstererek kendine geldiğini biliyorum, belki ilacın etkisidir değildir bilemezsiniz. Ancak bunun yarayıp yaramadığını bilmek bizlere değil sağlık...
  98. Creative

Linux Cafe

Neyin saati kaç TL?
  99. Creative

Yaşımı değirmek istiyorum

Bu tarz konular hakkında lütfen bana ulaşın konu açmanıza gerek yok!. Güncellendi.
  100. Creative

Camideki Kadın

Allah rahmet eylesin, bizim arkadaşımız eşekmiş.. :) Çok severim kendisini ve şarkılarını.
  101. Creative

1 haftadır selfie çekmeyi unutuyorum.

Selfie boş ver şimdi, ne ilacı?
  102. Creative

1 haftadır selfie çekmeyi unutuyorum.

Orada ne işin var?
  103. Creative

Söyle Rahatla

14 günlük karantina sonrası sokaklarda dolaşmanın ve işe gelmenin hazzı..
  104. Creative

Enes Batur trafik kazası geçirdi

Kusura bakmayın o zaman daha kaza yaptığı gibi konuyu açmadığımız için. Çok özür dileriz. Nasıl yaptık biz bunu, yediremedik kendimize.
  105. Creative

Crack çalışabilmek

Hmm alıştırma gibi bir şey sanırım.
  106. Creative

Crack çalışabilmek

Emek hırsızlığı olmuyor mu?
  107. Creative

Ücretsiz ISO editleme programı önerisi

https://forum.shiftdelete.net/konular/giveaway-aiseesoft-burnova-herhangi-bir-videoyu-dvd-blu-ray-disk-klasor-ve-iso-dosyalarina-yazmanizi-saglar-ucretsiz-1-yil.711472/ Bugün paylaşmış arkadaşımız. https://www.ashampoo.com/uk/gbp/pin/7110/burning-software/burning-studio-free Buda alternatif olarak.
  108. Creative

Bir Sars Virüsü eksikti, tamamlanıyoruz!

Çin'in Şangay Pudong havalimanında bir kargo çalışanında Sars virüsü tespit edilmesi sonrası yetkililerce karantinaya alınmak istenen 14 bin kişi havalimanından kaçmaya çalışan insanların videosundan sonra Irak'ta da aynı virüs tespit edilmiş. :: 2020 Bitecek mi?
  109. Creative

Şuan uçak gibi, acaba sizde mi sorun var?
  110. Creative

2
  111. Creative

Şuan için sistemsel bir hata söz konusu, üzerinde çalışmış olduğumuz başka bir proje var. Onunla birlikte tüm hatalar sistem üzerinden düzeltilmiş olacak.
  112. Creative

SDN'den anlamsız bildirim

https://forum.shiftdelete.net/konular/ikinci-el-bolumu-ilan-yayinlama-kurallari-ve-sozlesmesi.296928/
  113. Creative

SDN'den anlamsız bildirim

Sizin aslında anlamsız bir paylaşımınıza ait bir bildirim. Destek olmak için demişsiniz. https://forum.shiftdelete.net/konular/bilgisayarimi-satiyorum-kac-para-eder.711375/#post-5588012 Ben ne demişim; "Mesaj sayısı ne yazık ki yetersiz kalıyor." Sizin mesaj sayınız mı demişim, yoksa konuyu...
  114. Creative

Hepsiburada Tarafından Dolandırıldım

Hepsiburada değil satıcılarına çok dikkat etmeniz gerekiyor.
  115. Creative

Vİrüs Nasıl Yapılır

Boş işler ile uğraşmayın arkadaşlar.
  116. Creative

Banlandıktan sonra profilime yazılan en son şeyden rahatsız oldum

Bir sorun yok gibi.
  117. Creative

Evinde akvaryumu olan yok mu ya _?

Bir tane Japon Balığı mevcut. Sanırım oda benimle birlikte yaşlanacak, uzun bir süreden beri mevcut.
  118. Creative

Neden banlandım?

https://forum.shiftdelete.net/konular/ucusan-uyeler.438/page-91#post-5480667 Okuma yazmadan sonra sanırım sizlere de biz usul ve adap öğretecek değiliz. Bu gerekli banın belki açılma ihtimali olabilirdi ancak "Ulan" kelimesi yüzünden pek açılacağını zannetmiyorum.
  119. Creative

Windowstan Linuxa

https://forum.shiftdelete.net/konular/windowstan-linuxa-gecis-yapmak.710869/ Yukarıda ki konu üzerinden devam edelim.
  120. Creative

Vector'un profil silinmiş?

Gereksiz bir konu olduğu için tarafımca kilitlenmiştir. Saygılarımla.
  121. Creative

Söyle Rahatla

Sebebi nedir? Ülkede mizah yapılmayacak mı?
  122. Creative

Sevdiğim Bey Galiba Öldü

Kaç tane kişiliğin var anlamıyorum. Bir gün "Has erkeğim" diyorsun, başka bir gün "Aşık olduğum erkek" diyorsun. ? Karar vermen dileği ile, bu tarz konulara da ara vermeni diliyorum ve kendine cinsiyet belirle..
  123. Creative

Windows 7 Key Ultimate 64-bit

Crack vb. illegal paylaşımlara izin vermiyoruz.
  124. Creative

Windows 7 Key Ultimate 64-bit

Kim neden versin ki key?
  125. Creative

Seçili MSI Ürünlerinden Alanlara D&R Kodu ve Webcam Hediye

Kampanya sonlandırılmıştır.
  126. Creative

Forumun Kral Üyeleri ?

Yok daha neler, 36 yaşındayım. Benden geçti o işler..
  127. Creative

Eve Çağırdıkları Seyyar Satıcıyı Tekme Tokat dövdülar.

Twitter üzerinde fazla tepki verilmediyse hukuk işlemez bu ülkede. Ancak Twitter üzerinde çok tepki gelirse direkt olarak alırlar.
  128. Creative

Far Cry 3 tavsiyesi

Bu tamamen sizin oyun zevkiniz ile alakalı bir durum.
  129. Creative

Far Cry 3 tavsiyesi

Ben şuan Far Cry 5 oynuyorum gayet güzel ve akıcı..
  130. Creative

Far Cry 3 tavsiyesi

Far Cry 3'e ait tek DLC aşağıdaki gibidir.
  131. Creative

En iyi SEO ajansı veya SEO şirketi hangisi?

?
  132. Creative

Chromedeki verileri farklı tarayıcıya aktarma

Verileri indirin dedikten sonra yüksek ihtimal ile farklı tarayıcı üzerinden içe aktar diyeceksiniz.
  133. Creative

Google da arama yapamıyorum arama yapsamda beni cool web tab theme diye bir siteye atıyor

Program ekle kaldır üzerinde bir kurulumu var mı yok mu ilk öncelikle onu kontrolünü sağlayın.
  134. Creative

Chromedeki verileri farklı tarayıcıya aktarma

Google hesaplarından Veri ve kişiselleştirme sekmesinden Verilerinizi indirin üzerinden işlem yapabilirsiniz.
  135. Creative

Google da arama yapamıyorum arama yapsamda beni cool web tab theme diye bir siteye atıyor

Tebrikler bir virüsünüz olmuş. https://www.computips.org/remove-cool-new-tab-theme/
  136. Creative

Sevmediğiniz bir üye var mı?

Böyle konu mu olur arkadaş, sonra neden tartışma çıkıyor. Kendiniz kaşınıyorsunuz. Goygoy yapacaksanız tek konu üzerinden Söyle Rahatla üzerinden yapın arkadaşlar, bir daha böyle saçma sapan bir konu görürsem uyarıyı direkt olarak basacağım.
  137. Creative

Herkese İyi Geceler

https://forum.shiftdelete.net/konular/soyle-rahatla.5756/
  138. Creative

Virüs yedim nasıl kurtulabilirim?

@fatihege ve @Servous konudan uzaklaştırılmıştır. Bilgilerinize.
  139. Creative

SDN Forumda Konunuzun Tutması İçin Tüyolar

Ne zaman öğreneceksiniz acaba merak ediyorum düzgün bir konu ile tartışmayı. Sürekli goygoy..
  140. Creative

SDN Forumda Konunuzun Tutması İçin Tüyolar

7- Forum kuralları gereği rengarenk yazmayın.!
  141. Creative

Selfie çekmeyi unuttum

Boş. ?
  142. Creative

2020 SDN Forum genel BAN affı

Öyle bir şey yok.
  143. Creative

Ps3 Super slim alınır mı?

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır. İllegale izin vermiyor ve...
  144. Creative

CHP Belediyesi YPG Bayrağını Parka Desen Diye Yaptı.

Helal olsun valiliğe, belediyeye kalsa demek ki tüm ülkeyi boyayacaklar.. Mantık bu şekilde işliyor. Valilikler olmasa yandık.. Toparlayamazlar yoksa bizi.
  145. Creative

CHP Belediyesi YPG Bayrağını Parka Desen Diye Yaptı.

Bire bir polemiğe girmenizi istemiyoruz, kişisel olarak yazılan mesajlar kaldırılmıştır. Bilgilerinize.
  146. Creative

@Rizelimapper53 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  147. Creative

SDN Anayasası Ceza Puanları [GÜNCEL]

Sistem o şekilde işliyor, mecburen bizde o şekilde bir çözüm üretmişiz. Eğer bir öneriniz varsa sunun ona göre değerlendirme altına alalım.
  148. Creative

Tamamen forum üzerinden ayrılmış olacak!.
  149. Creative

Saçmalık olmaması için nasıl olmasını isterdiniz?
  150. Creative

Ben şok

Anlamsız ve alakasız mesajlar sebebi ile kilitlenmiştir. Biraz büyümeniz dileği ile..
  151. Creative

SSD Alan Sorunu

Başlık üzerinden belirteceğiniz üzere raporlamanız bizim açımızdan daha iyi olacaktır. Teşekkürler.
  152. Creative

Sigara yasağının sonuçları sizce ne olur?

Tüttüreme.. :)
  153. Creative

Benim görüşüm, çok iyi bir çalışma olacağı konusunda. Yolda yürürken önümde yada yanımda sigara içen olduğu zaman takmış olduğum maske sanki o sigara dumanını emiyor ve eve gidene kadar o sigara kokusu ile devam ediyorum. Açıkçası pandemi ve sonrasında bu yasağın devamını isteyenlerdenim...
  154. Creative

Norveç'te yaşam, eğitim, iş hayatı, vs hakkında Youtube Kanalı Norveçteyiz :-)

Alakası olmayan konularda link olarak belirtirseniz bu reklam olarak algılanır.
  155. Creative

Türkiye gündeminde olan açık hava ortamlarında sigara yasağının da getirilmesi ardından ne gibi bir çalışma yapılacak. Yada bunun tam olarak ülkemize ne gibi bir sonucu olacaktır? Lütfen sizlerde ne gibi etkileri olacağı konusunda görüşleriniz varsa bizimle paylaşın.
  156. Creative

Kanal için sadece bu konu üzerinden haftalık olarak paylaşım yapabilirsiniz. Bilginize. Kurallarımızda net olarak belirtilmiştir, lütfen okumanızı tavsiye ederim.
  157. Creative

Arkadaşlar, üyemizin henüz daha ilk konusu. Onun için henüz işlem yapamayız, ancak 2. bir konu açılırsa işlem yapabiliriz. Teşekkürler.
  158. Creative

İzmir Depreminde Enkaz Altında Kalan İnsanları Konu Alan TikTok Videosuna Tepki Yağdı

Akıl yoksunu, birde utanmadan açıklama yapmış. Bu orada bulunan ailelere birer tokat olarak döndüğüne inananlardanım. Kendini gösterecek duyar kasacak diye şekilden şekle giren kertenle misali hareket ediyor. Bu ve bunun gibi bir çok eğitimini tam tamamlayamamış çocuk var piyasada. Yazıklar...
  159. Creative

Plati.ru'dan 4$'a Forza Horizon 4 Almak

Sadece o yok. :)
  160. Creative

81 ilin tamamında kamuya açık alanlarda sigara içmek yasaklandı

Miss gibi olacak her yer, içmeyin işte arkadaş.
  161. Creative

https://steamcommunity.com/id/utknmz/ Miss gibi bir sürü oyun, ihtiyacım yok yani.. :) ?
  162. Creative

Gelmişsin oyunun tam heyecanlı yerine, sabah bir kalkıyorsun hesap gitmiş yeni hesap geliyor. Merhaba tekrar ben geldim.. Sil baştan.
  163. Creative

"Hesabım çalındı" konusu yükleniyor..
  164. Creative

oyun setupu kurarken aniden resetlenme

Crack vb. ürünlere destek vermiyoruz. Teşekkürler.
  165. Creative

@ethemmarangoz 10-) Forumu reklam aracı olarak kullanmak yasaktır. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  166. Creative

@tugbiss 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  167. Creative

Yeni Ekonomi Bakanı Lütfi Elvan kimdir?

Bu konu üzerinden devam edelim. Teşekkürler. https://forum.shiftdelete.net/konular/yeni-hazine-ve-maliye-bakani-atandi.708633/
  168. Creative

Aşık olduğum çocuk aslında kızmış

Bu konu üzerinde ne sizin mesajınız ne de farklı bir kişinin mesajı silinmiş. Yani anlayacağınız hiç bir mesaj silinmemiş.
  169. Creative

Aşık olduğum çocuk aslında kızmış

Admin mi silmiş? Nerede silmiş? Bu konu üzerinde mi silmiş?
  170. Creative

Nurettin canikli mi geliyor?

Sen hele bir otur, bak ağabeylerin var burada. Dur bi bakayım nasılmış şu koltuk, rahattır umarım. :)
  171. Creative

Huawei

Bu tarz konulara destek vermiyoruz. Lütfen Türk alışveriş sitelerini kullanın.
  172. Creative

Berat Albayrak ve Naci Ağbal Cumhurbaşkanının yanında yumruklaştı iddiası

Ağzı olan konuşuyor demek ki. Ancak haber kanalları bu olay ile ilgili açıklama yapmadığına göre şuan için bir durum olduğu belli. Şuan üretim aşamasında bence, neden istifa ettiği konusunda düzenleme yapılıyor. :)
  173. Creative

Berat Albayrak doları istesek düşürürüm dedi inanmadınız bak ne oldu şimdi

Arama bölümünü kullanmanız için ne yapmamız gerekiyor?
  174. Creative

Tövbe Estağfurullah

Gereksiz konulardan uzak durun.
  175. Creative

Dolar'a Karşı Büyük Hamle

Sonra dolar düşünsün..
  176. Creative

Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etti!

Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim, göreve geldiğinden beri sanırım ekonomi için doğru düzgün bir şey yapamadı. Yada yaptırılmadı.. Bundan sonra gelecek olan gideni aratmaması dileği ile..
  177. Creative

Gimmelwald Switzerland 4K

Çok iyi.. Güzel yaşanır burada.
  178. Creative

Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetler

Bu dediklerinizin hepsi zaten belirtiliyor. Ceza puanlarınızı sadece bizler görebiliriz.
  179. Creative

Dolar'da ki düşüş neyin habercisi?

Dolar'ın iniş yada çıkışı hakkında bilginiz yoksa tartışmayın arkadaşlar, bu sizi daha çok bilgisiz olarak gösterir. Doları ne bidon indirir kaldırır nede trup arkadaş. :) Bilginiz olsun.
  180. Creative

Cevapsız kalan konu hangisidir? Elimizden geldiğince konuları yada mesajları silerken belirtmeye çalışışıyoruz. Amaç?
  181. Creative

Ekşisözlük yazarının bulduğu enteresan sahibinden ilanı

5 para etmez, hurdacıya götürsen bile sopa ile kovalar. Somun mu varmış antik çağda?
  182. Creative

Haftaya BİM marketlerde Oppo A5 2020 ve HP dizüstü

Ben tam saatinde alıyorum, iş çıkışı denk geliyor. Edine mağazalarının hepsinde taze ekmek mevcuttur.
  183. Creative

Yaşamaktan Bıktım

Hayatta her şeyin bir çözümü vardır. Ama senin durumunun çaresi burada değil.
  184. Creative

Yaşamaktan Bıktım

Google üzerine arama yaparken konumları açmanı öneririm. https://www.google.com/search?q=%C3%B6zel+psikiyatri&oq=%C3%B6zel+psi&aqs=chrome.1.69i57j0l7.5350j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
  185. Creative

Benim evimin altında BİM, tüm herşeyimi (ekmek dahil) oradan alıyorum..
  186. Creative

Çanta güzele benziyor bakmak lazım..
  187. Creative

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi başlıyor

Orada da tutunamaz..
  188. Creative

Forum içerisinde forum reklamı yada tanıtımı mı olur? Şimdi sizin açmış olduğunuz forum içerisinde başka biri kendi forumunu tanıtır ve reklam yaparsa tepkiniz ne olurdu? Kaldı ki burası bir kuruluşun, Türkiye'nin önde gelen teknoloji sitelerinin başında gelen bir forum adresi..
  189. Creative

Windows 10 önerilen çözünürlüğü değiştirme

Ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?
  190. Creative

Windows 10 önerilen çözünürlüğü değiştirme

Önerilen çözünürlük üzerinde çözünürlük değeri yoksa üzerine zaten çıkamazsınız. Ekran kartınız (cihazınız) bu kadarını destekliyordur.
  191. Creative

Berat Albayrak: Biz Dolarla Uğraşmıyoruz

Çözüm mü, kaçmak mı?
  192. Creative

Gelin tartışalım.

Gereken önlemler alınıyor sanırım, Merkez Bankası Başkanı görevden alındı işte daha ne olsun. Önlemler her zaman alınır, doları çıkaracaksın ve orada duracaksın olacak iş değil. Alacaksın eline sopayı dolar çıktıkça vuracaksın kafasına insin aşağı.
  193. Creative

Linux ekran görüntülerinizi paylaşın

Taze taze manjaro
  194. Creative

Laptopum Yavaş Açılmaya Başladı:(

Korsana destek vermiyoruz.
  195. Creative

Windows Live bağlantı sorunu

Korsana destek vermiyoruz.
  196. Creative

Cyberpunk 2077 ön sipariş verilir mi?

Çoktan sipariş verildi, bekleniyor.. Alman mantıklı olur, çıkış tarihinden sonra fiyatının artacağını düşünüyorum.
  197. Creative

Paramı PAPARAda tutmalımıyım

Hiç bir şey olmaz korkma, bende kullanıyorum sürekli olarak. Temassız alışverişlerde işime yaramakta.
  198. Creative

Ekran kaydı programı önerisi

OBS Studio kullanabilirsiniz, kayıt etme sistemi mevcut.
  199. Creative

Türkiye'nin 3. Çeyrek Akıllı Telefon Pazar Payları Açıklandı!

"Çeyrek Altın" olarak okuyanlar?
  200. Creative

Cyberpunk 2077 Hype'ı ve Ben

Ne desem şimdi boş. Bende bekliyorum, ancak 4. bir erteleme olmayacağını düşünüyorum.
  201. Creative

TRT Haber: Azerbaycan sivillere saldırıyor

Kedidir o kedi. ?‍
  202. Creative

Muharrrem İnce "Kılıçdaroğlu Sıkıştığı zaman ortaya bir yalan atıyor."

Bize genç ve korkusuz siyasetçiler lazım. Koftilerin hepsini temizlemek gerekiyor.
  203. Creative

Bilgisayar Özellikler Diyince Hakkında Kısmına Atıyor

https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-sistem-bilgisini-gizliyor.705900/
  204. Creative

Ziya Selçuk, EBA’nın çökmesine ilişkin açıklama yaptı: "Siber saldırı zannettik, meğer bizim öğrencilermiş."

Bu tamamen sizin bakış açınız, sadece işini yapmaya çalışıyor.
  205. Creative

Ziya Selçuk, EBA’nın çökmesine ilişkin açıklama yaptı: "Siber saldırı zannettik, meğer bizim öğrencilermiş."

Haberin kaynağına gerek olduğunu nasıl düşünüyorsunuz...
  206. Creative

Isparta Aksu'daki 20 bin tonluk toryum rezervi ülkemiz için büyük enerji kaynağı oldu

Hayatın sürekli olarak eleştirmek üzere kurulmuş olduğunu hissetmeye başladım. Güzel gelişmeleri arkadaşlarımız paylaşır bu tarz eleştiriler yaparsın, tutmuş olduğun takım için konu açarlar bu seferde neden açtınız diye eleştirirsin.. Tam olarak ortanın olmadığını düşünmeye başladım. Lütfen...
  207. Creative

Kadıköy'de maske takmayıp polisle tartışan Rana Batı'ya 9 yıl 4 ay ceza istendi

Umarım hak ettiği cezayı alacaktır. Türk Devletinin adaletine güveniyoruz.
  208. Creative

Termal Macun önerisi

Cooler Master En İyi Termal Macun Fiyatları | En Ucuzu Akakçe Seç beğen, sanırım Cooler Master iyidir. :)
  209. Creative

üyrcikten nasıyükselinir

SDN Forum Rütbe Sistemi ?
  210. Creative

Erkek Parfümü Hangisinden Alsam

Bu tamamen size kalmış bir durum, teninize yakışanı almanız daha mantıklı. Kızlardan ziyade!.. :)
  211. Creative

Reddit

Kullanılabilir ancak Reddit üye onayı isteyebilir.
  212. Creative

Sdn hesabı kapatma

Sebebi nedir?
  213. Creative

George Floyd’u öldüren polis memuru Derek Chauvin serbest bırakıldı

Daha başında bu şekilde olacağı belliydi.
  214. Creative

Mini-LED iPad Pro, 2021'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülebilir

7. nesil aldım zamanında, sanırım sonrası zor benim için. Eğer evlat bozarsa o zaman bilemiyorum nasıl olur.
  215. Creative

Kanaryamı nasıl evcilleştirebilirim

Daha yolun başındasınız, biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Sadece siz ona sevginizi gösterin gerisi zaten gelecek.
  216. Creative

Mini-LED iPad Pro, 2021'in ilk çeyreğinde piyasaya sürülebilir

LG'nin 2020 yılı sonu için planlanan ekranların seri üretimine sahip olacağı söyleniyor. Apple, ETNews'in yeni bir raporunun para üzerinde çıkması durumunda, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde mini LED ekranlı yeni bir iPad Pro piyasaya sürecek. Koreli teknoloji kuruluşu, LG Display'in bu yılın...
  217. Creative

2022 Subaru BRZ, 18 Kasım'da çıkacak

Japon otomobil üreticisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 2022 Subaru BRZ'nin 18 Kasım'da üretim formunda dünyaya resmen tanıtılacağını duyurdu. 2020'nin büyük tanıtımlarının çoğu gibi, 2022 BRZ çevrimiçi olarak gösterilecek. Bir süredir, yeni nesil BRZ'nin çıkışının yaklaştığını biliyoruz...
  218. Creative

[01 Kasım] Tarihte Bugün

Kasımda aşk başkadır.. :)
  219. Creative

Amerika Türkiye'yi taklit ediyor

Avrupa bizi kıskanıyor.. Bir kere de taklit etmeyin arkadaş.
  220. Creative

Online yöneticiler kısmı hakkında

Bu işi yapmış gibisin? ?
  221. Creative

Ziya Selçuk: Aldığımız tedbirlerle okulun daha güvenilir olduğunu tespit ettik

Yok canım yaw, zaten çocuk anasınıfı. En azından etkinliklerden geri kalmasın istiyoruz, ancak bize sorun yaşatıyor işte gitse mi yoksa gitmese mi? En zor bu durum bizi etkiliyor.
  222. Creative

Raporlama yaparken zaten direkt olarak kime rapor atacağınızı yazmıyor ki. :)
  223. Creative

?
  224. Creative

Görülmemesi acaba daha mı iyi? :) Sinsi sinsi pusuda bekleyen yöneticiler hesabı.
  225. Creative

Kaldırılmadı farklı bir planlama üzerinde çalışılıyor, bittikten sonra daha iyisi olacak. :)
  226. Creative

@Steven Jobs 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  227. Creative

Argo Sansürlense Bile Ceza Yer Miyim?

16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  228. Creative

Argo Sansürlense Bile Ceza Yer Miyim?

Evet ceza alırsınız, hatta şöyle diyeyim; kurallarımız gereği 16. maddesine göre bile şuan ceza alabilirsiniz.
  229. Creative

Ziya Selçuk: Aldığımız tedbirlerle okulun daha güvenilir olduğunu tespit ettik

Evladım okul arkadaşlarından getirmiş olduğu grip virüsü tarafından ailemiz bireyleri olarak hepimiz hasta olduk. Söz konusu virüs çok hızlı bir şekilde aile bireylerine geçti, bazen göndersem mi göndermesem mi ikilemine çok düşüyoruz.
  230. Creative

Banımın açılmasını istiyorum.

Hesapları çocuk oyuncağı gibi aç kapa, aç kapa yalama yapacaksınız.
  231. Creative

Forumda "Ara" kısmı çalışmıyor! Profilimde ve profillerde geçmiş içerik ve konular çıkmıyor!

Söz konusu sorun ile bizde karşı karşıyayız, şuan için farklı bir geliştirme sürecimiz devam etmekte. Yakında yine güzel sürprizler ile karşınızda olacağız. Üzerinde çalışmış olduğumuz bir yapı var onunla beraber aktif ederken arama bölümümüzde aktif olacak.
  232. Creative

Steame ödeme yaptım fakat oyun yok

Steam her türlü zaten kazıklıyor merak etmeyin, oyunları da alsaydınız kazıklanacaktınız. :) Neyse biraz daha bekleyelim bakalım nasıl bir geri dönüş sağlanacak. Steam üzerinden dolandırılmazsınız, rahat olun. Ya oyunlarınız gelir yada paranız iade gelir.
  233. Creative

Steame ödeme yaptım fakat oyun yok

Beklemekten başka yapacak bir şeyiniz yok gibi, sonuçta ticket oluşturmuşsunuz.
  234. Creative

SDN'ye eleştiri

Siz sanırım rehberi tam olarak okumamışsınız, editör arkadaş başlıkta da zaten bunu belirtmiş. Uygun fiyatlı olarak belirtmiş. Sizin gösterdiğiniz klavye 500 TL üzerinde, rehberi kontrol ederseniz 400,00 TL altında tüm önerilen ürünler.
  235. Creative

Anadolu Ajansına seçim göndermesi

tmm
  236. Creative

SDN'ye eleştiri

Hocam tutturmuşsun Redragon diye mekanik olarak söylemiş olduğunuz markanın 500,00 TL altında sanırım klavyesi mevcut değil. Eğer siz gördüyseniz paylaşın, bilgilendirin.
  237. Creative

Çalışma Masası ve Bilgisayar Masası Tavsiyesi

Söylediğin gibi akşama bir ölçüm yapayım, yemek masası üzerinde bilgisayar mı olurmuş arkadaş. :)
  238. Creative

Şuan gözüme çarpan aşağıda ki ürün oldu. Çekmeceleri ideal ve masanın kullanım açısından ergonomik olduğunu düşünüyorum. 75cm derinlik sanırım yetecek bana altında olduğunda sıkıntıya düşebilirim gibi geliyor...
  239. Creative

IKEA nedense aklımdan çıkmış şuan girdim ve çıkamıyorum. Sanırım yanında başka ürünlerde alacağım. :)
  240. Creative

Güzel ürünlere benziyor değerlendirmeye alacağım, hele ki sandalye hoşuma gitti.
  241. Creative

MDF tabakası 650,00 TL civarlarında arkadaşlar, dışarıda yaptırmak daha maliyetli oluyor bilginize. :)
  242. Creative

Selamlar dostlar, bilgisayarımı koyacağım ve üzerinde çalışmalarımı gerçekleştireceğim bir masa arıyorum. https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-160-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-beyaz-p-HBV00000Q7F85...
  243. Creative

Technopat Tarzı Çözüm

Bu kadar goygoy yeter sanırım.. :)
  244. Creative

Söyle Rahatla

Önemli olan araç değil sürücüdür..
  245. Creative

İlk oynadığınız oyun neydi?

Bilmem.. :)
  246. Creative

İlk oynadığınız oyun neydi?

Fifa Soccer 1995
  247. Creative

araba nasıl yumuşak kalkar

Otomatik araç kullanın. :)
  248. Creative

İyi ki Doğdun @alpsadik!

Boş yapan arkadaşları bu piste alabilir miyiz? Söyle Rahatla
  249. Creative

Millenicom alınır mı? Dolandırıcı M?

Neden dolandırıcı olsun ki? Bir çok kullanıcısı mevcut. Bir sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
  250. Creative

İyi ki Doğdun @alpsadik!

Doğum günün kutlu ve yarınların her zaman umutlu olsun kardeşim. Nice yıllara inşallah hep birlikte.
  251. Creative

Erkeksi davranışlar

https://www.google.com/search?q=devlet+hastanesi&oq=devlet+hastanesi&aqs=chrome..69i57j0i433j0l6.4286j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 https://www.posta.com.tr/yazarlar/dr-haydar-dumen
  252. Creative

ABD seçimleri bugün. Tahminleri görelim

Beni ilgilendirmeyecek, dolar ile mayış vereceklerse söylerim o zaman.. :)
  253. Creative

Alttakinin nasıl ölüceğini belirle - Forum oyunu

Ne kadar saçma bir konuymuş, daha önce söylemediğiniz için kırgınım size.
  254. Creative

İkizlerden acı haber!

Üzülüyorum böyle olunca, artık twitter mecrasına bile giremez oldum. Sosyal medyada bile dolaşamıyorum, bu tarz haberleri yada fotoğrafları, anıları görünce insan kahroluyor.
  255. Creative

Depremde Ölen İkiz Kardeşlerden Geriye Hakkı Alkan ile Çekilmiş Videoları Kaldı.

https://forum.shiftdelete.net/konular/ikizlerden-aci-haber.707212/
  256. Creative

SDN Forum 5.000.000 Mesaj Çekilişi Kazananları

@Isaac42 ve @defacerGLD iletişim kurabilir misiniz?
  257. Creative

Üstteki kişinin yaşını tahmin etme forum oyunu

62
  258. Creative

Bursa'da metroda neden sarılıyorsun kavgası

Bu dozajı aşmak olmuyor mu hocam? İşte denge zaten bu çocukların yaptığı yerde başlıyor. El ele tutuşma, sarılma vb. bu zaten adabı muaşeret dediğiniz sınırda sonrasında sizin yukarıda ki dedikleriniz ahlaksız bir birey ancak bunu yapabilir. Sadece düşünce önemli, gerisi o kişiye kalmış bir...
  259. Creative

"aşk" nedir bilir misiniz? O duygulardan geçtiniz mi?
  260. Creative

Genelde bu tarz kişilerin tek düşündükleri şeyler sadece o kadar düşünürler.. Beyin içerisinde bilirsiniz loblar mevcuttur, ancak bu tarz kişilerin kafa taslarının içerisinde büyük bir hiçlik vardır.
  261. Creative

Windows geçici dosyalar silinmeli mi ?

Bende siliyorum, gideceksek beraber gidelim.. :)
  262. Creative

Windows geçici dosyalar silinmeli mi ?

Bir sorun olacağını düşünmüyorum, daha çok bilgisayarınızı hızlandırabilir. Adı üzerinde "geçici" :)
  263. Creative

@aimnil 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  264. Creative

Sosyal medya yasası için bugün son gün

Gelsin paracıklar, tırmanışa devam..
  265. Creative

2 günde 13 bini aşkın vatandaş, AFAD'a gönüllü olmak için başvuru yaptı

Aslında toplum olarak ön yargılarımızı aşsak çok şey başaracağız, ancak bizler ön yargı ile her olaya baktığımız için başarılı olamıyoruz. Ne yaparsak yapalım elimizde kalıyor..
  266. Creative

Usain banlanmış??

Buradaydım..
  267. Creative

R. Tayyip Erdoğan'nın Virüs Kapmasını İstemeleri

"Türk milleti olarak boş beyinler ile hayatımızı sürdürüyoruz. " söyleyeceklerim bu kadar. :)
  268. Creative

silecek motoru

Takarken açısını hesaplayarak takacaksınız bence, açı ayarı yaparsanız büyük ihtimal ile doğru olanı yapacaksınız.
  269. Creative

Motosikletler neden aşırı pahalandı?

Maaşınızı dolar ile alsaydınız o zaman sorun olmayacaktı.
  270. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Şuan bir sorununuz var mı? Bu arada siyaset susturulma banı ise ben onu manuel olarak ayarlıyorum. Bilginize..
  271. Creative

Onu başkaları yaptı sanırım.. :)
  272. Creative

Sürekli Bir Hata Oluştu yazıyor

Robot evet bende de çıkıyor, o tamamen sizin ve forumun güvenliği açısından çalışmakta. Şuan için sadece forum üzerinde arama bölümü çalışmamakta, sanırım o hatayı gerçekleştiren tarafta o oluyor. Xenforo güncellemesi ile bazı eklentilerde hata alındı, bir şekilde düzeltilmesi için arka plan...
  273. Creative

Sürekli Bir Hata Oluştu yazıyor

Merhaba; söz konusu hata ile ilgili ben neden karşılaşmıyorum. Çıldırmak üzereyim. Herkes hata olduğunu beyan etmekte ancak ben nedense bu hatalar ile karşılaşmıyorum. Windows 10 / Google Chrome
  274. Creative

Letgo'da bulunan adamın Rezilliği (Atatürk'e hakaret!)

Konu başlığı değiştirilmiştir.
  275. Creative

Hangi ceza mesela tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım. ✌️
  276. Creative

Evlilik Teklifi Ederken Ne Söylersin?

Ben söyleyeceklerimi söyledim, gerisi sana kalmış. Arşa çıkarmaya gerek yok.! İçinden geleni söyleyeceksin, bu kadar basit. :)
  277. Creative

Depremin Yıkamadığı Binaları Yine CHP Yıktı..

Millet olarak A'sı da B'si de hiç bir zaman adam olamayacak. Türk milleti, bir birinin kuyusunu kazmaya devam edecek. Yazıklar olsun..
  278. Creative

Sürekli Erkekler Tarafından Reddediliyorum

Çok boş yapmışsınız arkadaş, akşamdan sabaha 661 mesaj nedir arkadaş. Bu kadar işsiz olmayın.
  279. Creative

100. mesajınızdan sonra özel mesaj olarak söylerseniz kısıtlarız.
  280. Creative

Siyaset pek iyi bir şey değildir. Ancak 100 mesajınız olduğu zaman yazabilirsiniz. Siyaset'e girdikten sonra sizde uçmamaya dikkat edin.
  281. Creative

Trrek Çillo Karabasanın Hesabı Neden devre dışı

https://forum.shiftdelete.net/uyeler/creative.78560/
  282. Creative

Üyelik silme veya nick değişimi

:cool:
  283. Creative

Kingdom Come deliverance hile

Hile, crack vb. durumlarda destek vermiyoruz.
  284. Creative

Microsoft, Windows'tan Adobe Flash'ı kaldırmak için manuel güncelleme paketleri yayınlıyor

Eylül ayında Microsoft, kullanıcılara Flash'ın Edge tarayıcı ve Windows'tan kaldırılmasını hatırlatarak şirketin bu sonbaharda Adobe Flash Player'ı işletim sisteminden tamamen kaldıracak isteğe bağlı bir güncelleme yayınlayacağını belirtti. Söz verildiği gibi, Redmond devi bu isteğe bağlı...
  285. Creative

Tinder'a görüntülü konuşma özelliği geldi! Kimler kullanıyor? :)

Ismarlasana abi birer tane, heyecan yapıyorum ne zaman yesem. Acaba içerisinden ne çıkacak.
  286. Creative

Tinder'a görüntülü konuşma özelliği geldi! Kimler kullanıyor? :)

Tinder bile açmadım ki görüntülüsünü şeydelim.. :)
  287. Creative

Merhaba Ey Âl-i Sultân, Merhaba...

Kandiliniz mübarek olsun.
  288. Creative

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Müslüman'dan terörist, teröristten de Müslüman olmaz."

Dilara'nın o topa gireceğini zannetmiyorum. Orada farklı bir yorum yapmak istediğine eminim, bununla ilgili bir açıklama getirecektir. :)
  289. Creative

Bir forum adresi üzerinde yasal uyarı (!)

Özel mesajları sadece raporlanırsa görebiliyoruz, herkesin özeli kendisine..
  290. Creative

Bir forum adresi üzerinde yasal uyarı (!)

Merhaba arkadaşlar; Forum üzerinde özel mesaj yolu ile tarafınıza yapılan farklı bir forum adresi için yapılan reklamlar neticesinde almış olduğumuz kararı sizlere açıklamak istiyorum. Sizler burada gezinirken keyifinizi kaçıracak bazı arkadaşlar özel mesaj yolu ile sizleri rahatsız ederek...
  291. Creative

Yeni bir webmaster ve teknoloji forumu kurdum herkesin yorumlarını bekliyorum :)

Yasal yollara başvurma zamanı geldi demek ki. Görüşürüz güzel kardeşim.
  292. Creative

Far Cry 5 alınır mı?

Fiyatının bu denli düştüğünü görünce açıkçası bende aldım. Bir daha %80 indirimi görmez düşüncesi ile, dursun kenarda oynarız bir ara.. :)
  293. Creative

Yeni nesil konsol tasarımları sizce hangisi?

Xbox bildiğin kara kutu gibi bir şey.
  294. Creative

Yeni nesil konsolların boyutları

"Koltuğunun altına alıp arkadaşına götürme işte arkadaş, bu cihaz öyle koltuk altında gezmelik bir cihaz değil kardeşim." demişler bence.