Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bırak abi tartışsınlar, sonra olan yine bize olacak. Artık kartlar açıldı. İstedikleri gibi saldırsınlar, ancak düşündükleri gibi değiliz sadece bunu bilsinler..
@Servous Bu konu hakkında ben size söyleyeceğimi söyledim, konunun tam olarak ne olduğunu bilmeden direkt olarak bana yüklenmeniz beni şaşırtıyor. Özel mesajınızda da söyledim, çözümü hangi moderatör arkadaşımız konu ile muhatap oldu ise onunla özel mesajda sorunu çözmek olur.
Ancak siz...
Böyle oldu diye daha sonrasında hiç bir hakkının olmadığı söylenemez, insan olgunlaştıkça insan olduğunun değerini anlar. Sende hatalarını anladığını ve daha iyi bir davranışla insanlara gereken yardımını gerçekleştireceğine eminim.
İnşallah beni yanıltmazsın.
Sevgili kardeşim, bu tarz konuları daha önce diğer moderatör arkadaşlarımız tarafından uyarıldığını biliyorsundur umarım.
1- Bizim için değerli olan üyelerimize davranışlarından dolayı daha önceden uyarılmıştın, şimdi ki olaya gelecek olursak o an bir kişinin işi olabilir yada farklı bir...
Forumun çöküp bir yere gittiği yok. Çerezlerinizi temizleyin lütfen.. Gayet akıcı ve temiz çalışıyor şuan.
Akşam yapılan güncelleme ile alakalı durumlar olabilir, onun için çerezlerinizi temizleyin.
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
Bütün konularınız birleştirilmiştir. İnşallah yakın zamanda bir klavye alırsınız.
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir...
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
@mehmetharis ve @mehmethariscan , @pro mac , @windowsvsmac , @windows9x , @windows xp pro ve niceleri.. Bundan sonra SDN Forum hayatını noktalamış oldu.
16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız...
Süper, geçmiş olsun. Bundan sonra lütfen kaynağının nereden geldiği belli olmayan otomatik olarak sunulan driver programı kullanmayın. Sonuçta Windows 10 kullanıyorsunuz sizin önemli driverları kendisi halledecektir zaten.
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
Hikayesi çok güzel ancak şöyle bir durum söz konusu, bir yerden bir yere giderken çok sıkılıyorum. Arada ki geçiş sahnelerinde ki müzikler olmasa zor dayanır insan. Belki de ben zorluk seviyesini çok açtım, bir türlü tat alamadım ve sildim. :)
Emanet edin derken, onarımını gerçekleştirebilirsiniz dedim. O zaman yapacağınız iş, bu sorundan ailenize bahsetmek olacak. Aileniz bir servis ile görüşebilir.
Sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir.
MİNİMUM:
İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
İşlemci: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel...
Garantisi mevcut değil herhalde cihazınızın, garantisi yok ise zaten Lenovo servisi olmasına gerek yok. Tanıdığınız bildiğiniz birine emanet edebilirsiniz.
Ekibimizin önermiş olduğu bir sistem var düşünürseniz.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-spica-ryzen-5-3500-16gb-512gb-ssd-rtx2060-shiftdeletenet-p-36208
Selamlar SDN Forumdaşlarım;
Kasım 2020 ayından itibaren forum hakkında bazı ufak tefek geçmiş olduğumuz ay içerisinde forum içerisinde neler yapıldığı konusunda sizlere ufak bilgilendirmeler yapmayı uygun gördük.
İlk defa forum tarihinde böyle bir uygulama yapacağımız için şuan deneme...
Bir zamanlar PS3 tarafında oynamıştım, sanırım PC tarafına tekrar geçme zamanı geldi diyeceğim ancak onunda sanırım bedava olmasından dolayı suyu çıktı değil mi?
RDR2 olmadan oyunu online olarak oynayabilirsiniz. Bilmeyen arkadaşlar mevcut, sadece online çalışan sürüm yayınlandı. Türkiye fiyatını tam olarak bilmiyorum ancak, yurt dışı fiyatı 5$ dı sanırım..
@The Medic 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Otizm bir hastalıktır. Bu hastalıkla dalga geçmek nedir? Bu tarz davranışınıza kırıldığımı söyleyebilirim.
Hiç hayatınızda otizmli bir çocukla karşılaştınız mı acaba çok merak ediyorum. Karşılaştığınızda da bu tarz bir dalga geçme yapmamışsınızdır umarım.
Otizm ile savaş veren bir bireyim...
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
O tarz bir silme işlemi bizde yapmıyoruz, sistemsel olarak böyle bir durum söz konusu olamaz. Çok ısrar ve hukuk kararı gelirse sadece "anonim" hale getirilebilir.
Yok kardeşim, tartışmayı sevmem tanımadığım insanlarla. Futbol bizim kültürümüzde farklı algılanıyor. Ben spor olarak bakıyorum, geriye dönük olarak bakacak olursak dediklerimde yanlış bulmak zor olur.
Hayırlısı olması dileği ile.. SDN Foruma ait bir sunucu var onda bile bu kadar adam toplayamadık, demek ki kendiniz bir marka olduğunuzu kabul edebilirsiniz. :) Tebrikler.
Bugün mesela çocukların çıkış saati sırasında biraz onları çıkartacağım. Çocuklar çok uzun zamandan beri içeride, biraz hava alsınlar. Hatta ormanlık alana bile gidebilirim ki rahat rahat streslerini atsınlar üzerilerinden.
Düşünce tamamen yanlış, bekleyenler oyunu oynamaya başladığında hata olsa bile kabul edeceklerdir merak etmeyin. Yeter ki çıksın düşüncesine girecekler. Oyunun akıcılığı ve hikayesi ile herkesin gönlünde yer edecek. Hata vb. düşünen olacağını zannetmiyorum.
Bence strateji doğru olduğunu düşünenlerdenim, eğer bir oyun bu kadar bekleniyorsa hatasız olması gerekmektedir. Bu ertelenmenin sebebi konsol tarafında olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Düşünün sadece PC için çıkarsa konsol oyuncuları biz neden bekliyoruz diye yakınacaklar.
Yakın bir tarih...
@Meric bahar 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Merhaba Sevgili SDN Forumdaşlarım;
Sizlere daha önce sorduğumuz gibi farklı bir rütbe ekleme isteğiniz üzerinde 60.000 mesajı dolduran arkadaşlarımıza Ordinaryüs rütbesini takdim ettik. Şuan için sadece tek bir kişi bu unvana sahip olduğunu hatırlatmak isterim. Ulaşılması biraz zor olan bir...
Söz konusu ilaçların işe yaramadığını nereden biliyorsunuz, zamanında kullandınız mı?
Açıkçası eşime verilen ilaç ve 2 gün içerisinde etkisini göstererek kendine geldiğini biliyorum, belki ilacın etkisidir değildir bilemezsiniz.
Ancak bunun yarayıp yaramadığını bilmek bizlere değil sağlık...
https://forum.shiftdelete.net/konular/giveaway-aiseesoft-burnova-herhangi-bir-videoyu-dvd-blu-ray-disk-klasor-ve-iso-dosyalarina-yazmanizi-saglar-ucretsiz-1-yil.711472/
Bugün paylaşmış arkadaşımız.
https://www.ashampoo.com/uk/gbp/pin/7110/burning-software/burning-studio-free
Buda alternatif olarak.
Çin'in Şangay Pudong havalimanında bir kargo çalışanında Sars virüsü tespit edilmesi sonrası yetkililerce karantinaya alınmak istenen 14 bin kişi havalimanından kaçmaya çalışan insanların videosundan sonra Irak'ta da aynı virüs tespit edilmiş.
:: 2020 Bitecek mi?
Şuan için sistemsel bir hata söz konusu, üzerinde çalışmış olduğumuz başka bir proje var. Onunla birlikte tüm hatalar sistem üzerinden düzeltilmiş olacak.
Sizin aslında anlamsız bir paylaşımınıza ait bir bildirim. Destek olmak için demişsiniz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/bilgisayarimi-satiyorum-kac-para-eder.711375/#post-5588012
Ben ne demişim; "Mesaj sayısı ne yazık ki yetersiz kalıyor."
Sizin mesaj sayınız mı demişim, yoksa konuyu...
https://forum.shiftdelete.net/konular/ucusan-uyeler.438/page-91#post-5480667
Okuma yazmadan sonra sanırım sizlere de biz usul ve adap öğretecek değiliz. Bu gerekli banın belki açılma ihtimali olabilirdi ancak "Ulan" kelimesi yüzünden pek açılacağını zannetmiyorum.
Kaç tane kişiliğin var anlamıyorum. Bir gün "Has erkeğim" diyorsun, başka bir gün "Aşık olduğum erkek" diyorsun. ?
Karar vermen dileği ile, bu tarz konulara da ara vermeni diliyorum ve kendine cinsiyet belirle..
Böyle konu mu olur arkadaş, sonra neden tartışma çıkıyor. Kendiniz kaşınıyorsunuz. Goygoy yapacaksanız tek konu üzerinden Söyle Rahatla üzerinden yapın arkadaşlar, bir daha böyle saçma sapan bir konu görürsem uyarıyı direkt olarak basacağım.
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.
İllegale izin vermiyor ve...
Helal olsun valiliğe, belediyeye kalsa demek ki tüm ülkeyi boyayacaklar.. Mantık bu şekilde işliyor. Valilikler olmasa yandık.. Toparlayamazlar yoksa bizi.
@Rizelimapper53 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Benim görüşüm, çok iyi bir çalışma olacağı konusunda. Yolda yürürken önümde yada yanımda sigara içen olduğu zaman takmış olduğum maske sanki o sigara dumanını emiyor ve eve gidene kadar o sigara kokusu ile devam ediyorum.
Açıkçası pandemi ve sonrasında bu yasağın devamını isteyenlerdenim...
Türkiye gündeminde olan açık hava ortamlarında sigara yasağının da getirilmesi ardından ne gibi bir çalışma yapılacak. Yada bunun tam olarak ülkemize ne gibi bir sonucu olacaktır?
Lütfen sizlerde ne gibi etkileri olacağı konusunda görüşleriniz varsa bizimle paylaşın.
Kanal için sadece bu konu üzerinden haftalık olarak paylaşım yapabilirsiniz. Bilginize. Kurallarımızda net olarak belirtilmiştir, lütfen okumanızı tavsiye ederim.
Akıl yoksunu, birde utanmadan açıklama yapmış. Bu orada bulunan ailelere birer tokat olarak döndüğüne inananlardanım. Kendini gösterecek duyar kasacak diye şekilden şekle giren kertenle misali hareket ediyor. Bu ve bunun gibi bir çok eğitimini tam tamamlayamamış çocuk var piyasada. Yazıklar...
@tugbiss 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Ağzı olan konuşuyor demek ki. Ancak haber kanalları bu olay ile ilgili açıklama yapmadığına göre şuan için bir durum olduğu belli. Şuan üretim aşamasında bence, neden istifa ettiği konusunda düzenleme yapılıyor. :)
Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim, göreve geldiğinden beri sanırım ekonomi için doğru düzgün bir şey yapamadı. Yada yaptırılmadı.. Bundan sonra gelecek olan gideni aratmaması dileği ile..
Dolar'ın iniş yada çıkışı hakkında bilginiz yoksa tartışmayın arkadaşlar, bu sizi daha çok bilgisiz olarak gösterir. Doları ne bidon indirir kaldırır nede trup arkadaş. :) Bilginiz olsun.
Google üzerine arama yaparken konumları açmanı öneririm.
https://www.google.com/search?q=%C3%B6zel+psikiyatri&oq=%C3%B6zel+psi&aqs=chrome.1.69i57j0l7.5350j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Forum içerisinde forum reklamı yada tanıtımı mı olur? Şimdi sizin açmış olduğunuz forum içerisinde başka biri kendi forumunu tanıtır ve reklam yaparsa tepkiniz ne olurdu? Kaldı ki burası bir kuruluşun, Türkiye'nin önde gelen teknoloji sitelerinin başında gelen bir forum adresi..
Gereken önlemler alınıyor sanırım, Merkez Bankası Başkanı görevden alındı işte daha ne olsun. Önlemler her zaman alınır, doları çıkaracaksın ve orada duracaksın olacak iş değil.
Alacaksın eline sopayı dolar çıktıkça vuracaksın kafasına insin aşağı.
Hayatın sürekli olarak eleştirmek üzere kurulmuş olduğunu hissetmeye başladım.
Güzel gelişmeleri arkadaşlarımız paylaşır bu tarz eleştiriler yaparsın, tutmuş olduğun takım için konu açarlar bu seferde neden açtınız diye eleştirirsin.. Tam olarak ortanın olmadığını düşünmeye başladım.
Lütfen...
LG'nin 2020 yılı sonu için planlanan ekranların seri üretimine sahip olacağı söyleniyor.
Apple, ETNews'in yeni bir raporunun para üzerinde çıkması durumunda, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde mini LED ekranlı yeni bir iPad Pro piyasaya sürecek. Koreli teknoloji kuruluşu, LG Display'in bu yılın...
Japon otomobil üreticisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, 2022 Subaru BRZ'nin 18 Kasım'da üretim formunda dünyaya resmen tanıtılacağını duyurdu. 2020'nin büyük tanıtımlarının çoğu gibi, 2022 BRZ çevrimiçi olarak gösterilecek.
Bir süredir, yeni nesil BRZ'nin çıkışının yaklaştığını biliyoruz...
Yok canım yaw, zaten çocuk anasınıfı. En azından etkinliklerden geri kalmasın istiyoruz, ancak bize sorun yaşatıyor işte gitse mi yoksa gitmese mi? En zor bu durum bizi etkiliyor.
@Steven Jobs 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Evladım okul arkadaşlarından getirmiş olduğu grip virüsü tarafından ailemiz bireyleri olarak hepimiz hasta olduk. Söz konusu virüs çok hızlı bir şekilde aile bireylerine geçti, bazen göndersem mi göndermesem mi ikilemine çok düşüyoruz.
Söz konusu sorun ile bizde karşı karşıyayız, şuan için farklı bir geliştirme sürecimiz devam etmekte. Yakında yine güzel sürprizler ile karşınızda olacağız. Üzerinde çalışmış olduğumuz bir yapı var onunla beraber aktif ederken arama bölümümüzde aktif olacak.
Steam her türlü zaten kazıklıyor merak etmeyin, oyunları da alsaydınız kazıklanacaktınız. :) Neyse biraz daha bekleyelim bakalım nasıl bir geri dönüş sağlanacak.
Steam üzerinden dolandırılmazsınız, rahat olun. Ya oyunlarınız gelir yada paranız iade gelir.
Siz sanırım rehberi tam olarak okumamışsınız, editör arkadaş başlıkta da zaten bunu belirtmiş. Uygun fiyatlı olarak belirtmiş. Sizin gösterdiğiniz klavye 500 TL üzerinde, rehberi kontrol ederseniz 400,00 TL altında tüm önerilen ürünler.
Hocam tutturmuşsun Redragon diye mekanik olarak söylemiş olduğunuz markanın 500,00 TL altında sanırım klavyesi mevcut değil. Eğer siz gördüyseniz paylaşın, bilgilendirin.
Şuan gözüme çarpan aşağıda ki ürün oldu. Çekmeceleri ideal ve masanın kullanım açısından ergonomik olduğunu düşünüyorum. 75cm derinlik sanırım yetecek bana altında olduğunda sıkıntıya düşebilirim gibi geliyor...
Selamlar dostlar, bilgisayarımı koyacağım ve üzerinde çalışmalarımı gerçekleştireceğim bir masa arıyorum.
https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-160-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-beyaz-p-HBV00000Q7F85...
Üzülüyorum böyle olunca, artık twitter mecrasına bile giremez oldum. Sosyal medyada bile dolaşamıyorum, bu tarz haberleri yada fotoğrafları, anıları görünce insan kahroluyor.
Bu dozajı aşmak olmuyor mu hocam?
İşte denge zaten bu çocukların yaptığı yerde başlıyor. El ele tutuşma, sarılma vb. bu zaten adabı muaşeret dediğiniz sınırda sonrasında sizin yukarıda ki dedikleriniz ahlaksız bir birey ancak bunu yapabilir.
Sadece düşünce önemli, gerisi o kişiye kalmış bir...
Genelde bu tarz kişilerin tek düşündükleri şeyler sadece o kadar düşünürler.. Beyin içerisinde bilirsiniz loblar mevcuttur, ancak bu tarz kişilerin kafa taslarının içerisinde büyük bir hiçlik vardır.
@aimnil 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Aslında toplum olarak ön yargılarımızı aşsak çok şey başaracağız, ancak bizler ön yargı ile her olaya baktığımız için başarılı olamıyoruz. Ne yaparsak yapalım elimizde kalıyor..
Robot evet bende de çıkıyor, o tamamen sizin ve forumun güvenliği açısından çalışmakta. Şuan için sadece forum üzerinde arama bölümü çalışmamakta, sanırım o hatayı gerçekleştiren tarafta o oluyor.
Xenforo güncellemesi ile bazı eklentilerde hata alındı, bir şekilde düzeltilmesi için arka plan...
Merhaba; söz konusu hata ile ilgili ben neden karşılaşmıyorum. Çıldırmak üzereyim. Herkes hata olduğunu beyan etmekte ancak ben nedense bu hatalar ile karşılaşmıyorum.
Windows 10 / Google Chrome
Eylül ayında Microsoft, kullanıcılara Flash'ın Edge tarayıcı ve Windows'tan kaldırılmasını hatırlatarak şirketin bu sonbaharda Adobe Flash Player'ı işletim sisteminden tamamen kaldıracak isteğe bağlı bir güncelleme yayınlayacağını belirtti. Söz verildiği gibi, Redmond devi bu isteğe bağlı...
Merhaba arkadaşlar;
Forum üzerinde özel mesaj yolu ile tarafınıza yapılan farklı bir forum adresi için yapılan reklamlar neticesinde almış olduğumuz kararı sizlere açıklamak istiyorum.
Sizler burada gezinirken keyifinizi kaçıracak bazı arkadaşlar özel mesaj yolu ile sizleri rahatsız ederek...