Furkan Aslan9882
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 422
özel güçlerim varnereden bildin la ya olay şöyle para var kendim kazandım ailem izin vermeyince oldu olmadık bıkıyor insan![]()
özel güçlerim varnereden bildin la ya olay şöyle para var kendim kazandım ailem izin vermeyince oldu olmadık bıkıyor insan![]()
PP'den yaş belli zaten. O yaşta aşırı travmatik olarak annen ya da baban ölmüştür. Anan baban ölse pp de gülmezsin. O zaman PC alamıyorsun kesin.nereden bildin la ya olay şöyle para var kendim kazandım ailem izin vermeyince oldu olmadık bıkıyor insan![]()
Benide tahmin et ya. Neden canım sıkılmış şu son günlerde?özel güçlerim var
Siz sıkılma hastasısınız hocam. Durup dururken sıkılıyorBenide tahmin et ya. Neden canım sıkılmış şu son günlerde?
Biraz doğru gibi. Neden var ama arada hiç bir şey yokken karamsar oluyorum. Sanki Amerikaya giden kargo gemilerim yolda batmış.Siz sıkılma hastasısınız hocam. Durup dururken sıkılıyor![]()
Ederim tabi. Madem karamsar oluyorsun şunu bırakayım iyi geliyorBiraz doğru gibi. Neden var ama arada hiç bir şey yokken karamsar oluyorum. Sanki Amerikaya giden kargo gemilerim yolda batmış.
Ama son günlerde Bilgisayar problemimi çözmeye çalışıyorum. Belki düzeltirim dua et
Tam sorun ne?Biraz doğru gibi. Neden var ama arada hiç bir şey yokken karamsar oluyorum. Sanki Amerikaya giden kargo gemilerim yolda batmış.
Ama son günlerde Bilgisayar problemimi çözmeye çalışıyorum. Belki düzeltirim dua et
Asla problemini küçümseme amacıyla demiyorumda sen ticareti yapamadım diye hayattan bıktın.. bende engelliyim ben ne halt edeyim.. kendi durumuma üzülürken az önce haberlerde gördüm engelli kardeşlerimizi otobüse alınmadığını görünce daha da üzüldüm..Aldığım son parçaların çoğu sorunlu artık bıktım çok zarara girdim rahatça uyuyamıyorum neden her şey benim başıma gelir bıktım artık huzur yok. Hiç bir şey istediğim gibi olmadı.
Hissi anlatmak istersen aklına hiç bir şey gelmiyor, adeta dilin tutuluyor ben ne düşünmüştüm? Neden burdayım? diye düşünyorsun, çaresizce böyle kalıyorsun. Bunun çözümü yok.Google üzerine arama yaparken konumları açmanı öneririm.
Onlar seni anlar merak etme. Bende "çözümü yok, hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağım," diyordum psikolojik sorunlardan dolayı. 3-4 aylık ilaç tedavisinden sonra sorunum kalmadı.Hissi anlatmak istersen aklına hiç bir şey gelmiyor, adeta dilin tutuluyor ben ne düşünmüştüm? Neden burdayım? diye düşünyorsun, çaresizce böyle kalıyorsun. Bunun çözümü yok.
Hayatta her şeyin bir çözümü vardır. Ama senin durumunun çaresi burada değil.Bunun çözümü yok.
Senin bu işte tek hata insanlara güvenmen ve piyasa alt ucuz ürünleri dolandırıcıya güvenip paranı vermen.Ticarete başlayacak arkadaşlara söylemek isterim ki, kimseyi dolandırmayın, sahtekarlık yapmayın 1 ay öncesinde bu kadar parça almamıştım. Bu ay aldığım parçaların çoğu arızalı çıktı, ticaret yavaşlarsan itekletir, fazla hızlı gidersen setekletir gibime geliyor ilk ürün alırken dolandırmadıkları için bana ilk ürünümü yani R5 1600 sistemi dizerken güzel parça gönderenlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Daha önce ticaret dolayısıyla iştahım kesilmemişti, gece uyuyamaz olmamıştım fakat bunuda gördük. Geçicek gibi görünmüyor.
Son defa pc yi temizledikten sonra Hdd ler takır tukur bozuldu.Tam sorun ne?
Toplanalım para bağışı yapalım ?peki biz ne yapalım
Bazen derdi paylaşmak insanı rahatlatıyor.peki biz ne yapalım
farkındayım,sana da hak veriyorum,dertleşmek iyidir.derdini anlatmaktan çekinme ama herkesede açılma(özel hayatında)dost düşman bilmezsinBazen derdi paylaşmak insanı rahatlatıyor.
1 ay ne yuhSon defa pc yi temizledikten sonra Hdd ler takır tukur bozuldu.
Elektrik kaçağının olduğunu birkaç gün önce anladım.
Yavaş yavaş söküyorum pc yi. 1 aya toplarım belki.
Bu kasayı 1 yıldan fazla zamanda topladım. Bir ay ne ki?1 ay ne yuh
Ben sadece kendim yapabilmek istiyorum, ama bir yerden sürekli bir patlak veriyor. Aileme yük olmadan kendim kazanmak istiyorum ama çok zor.Toplanalım para bağışı yapalım ?