Yaşamaktan Bıktım

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Az riskli işler yapmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de ticarette bir sektörde zarar ediyorsan basia sektöre. Geçmek lazim

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Kusura bakma da sen yaşamaktan bıkıp intihar etmek istesen, tabanca satın alsan tutukluk yapar, ip alsan kopar, bıçak alsan yamulur, ocağı açıp başında beklesen tüp biter, kendimi atayım desen asansör bozulur yukarı çıkamazsın, kendini yaksan yağmur yağar..

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Yine başına bir şey geldiğini anlayarak konuya girdim.
Ticaret böyledir her zaman kâr edemezsin.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Siz sıkılma hastasısınız hocam. Durup dururken sıkılıyor :D
Biraz doğru gibi. Neden var ama arada hiç bir şey yokken karamsar oluyorum. Sanki Amerikaya giden kargo gemilerim yolda batmış.

Ama son günlerde Bilgisayar problemimi çözmeye çalışıyorum. Belki düzeltirim dua et

Reaksiyon puanı
422
Biraz doğru gibi. Neden var ama arada hiç bir şey yokken karamsar oluyorum. Sanki Amerikaya giden kargo gemilerim yolda batmış.

Ama son günlerde Bilgisayar problemimi çözmeye çalışıyorum. Belki düzeltirim dua et
Ederim tabi. Madem karamsar oluyorsun şunu bırakayım iyi geliyor

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900

Tam sorun ne?

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Aldığım son parçaların çoğu sorunlu artık bıktım çok zarara girdim rahatça uyuyamıyorum neden her şey benim başıma gelir bıktım artık huzur yok. Hiç bir şey istediğim gibi olmadı.
Asla problemini küçümseme amacıyla demiyorumda sen ticareti yapamadım diye hayattan bıktın.. bende engelliyim ben ne halt edeyim.. kendi durumuma üzülürken az önce haberlerde gördüm engelli kardeşlerimizi otobüse alınmadığını görünce daha da üzüldüm..

Ticaret inişli çıkışlı.. düştükçe daha da dikkatli çıkarsın yeterki vaz geçme..

seaplane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
178
Biz buna tecrübe diyoruz... Canın sağ olsun, tüketici haklarına başvurabilirsiniz, veyahut mahkeme yolu ile hukuksal bir döngü, bilmiyorum harcanan tutar ile tüm bu uğraşlara değer mi? Pes etmeyin yolun başı böyle ilerliyor yapacak bişey yok, kolay gelsin

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Hacı nereye ya dur daha seni ilerde yeni tosuncuk yapcaz.Piyasalar sensiz ne yapcak gitme kal bizimle.?Bak öbür tosuncuklara diyorum ki bizim küçük bir arkadaş var onu bekliyom size kanamam?

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Tek sorunum ticarette değil, içimde sevdiklerime zarar vermek gibi bir his var bazen nöbet geçiriyorum her zaman içimde böyle bir his yok annemin yanında dururken sanki elimde bıçak varken kalbine saplayacakmışım gibi hissediyorum, evdeki parayı sanki aşağıya atıcak gibi hissediyorum. Hayattan zevk almıyorum.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Google üzerine arama yaparken konumları açmanı öneririm.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Hissi anlatmak istersen aklına hiç bir şey gelmiyor, adeta dilin tutuluyor ben ne düşünmüştüm? Neden burdayım? diye düşünyorsun, çaresizce böyle kalıyorsun. Bunun çözümü yok.
Onlar seni anlar merak etme. Bende "çözümü yok, hayatımın sonuna kadar böyle yaşayacağım," diyordum psikolojik sorunlardan dolayı. 3-4 aylık ilaç tedavisinden sonra sorunum kalmadı.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Ticarete başlayacak arkadaşlara söylemek isterim ki, kimseyi dolandırmayın, sahtekarlık yapmayın 1 ay öncesinde bu kadar parça almamıştım. Bu ay aldığım parçaların çoğu arızalı çıktı, ticaret yavaşlarsan itekletir, fazla hızlı gidersen setekletir gibime geliyor ilk ürün alırken dolandırmadıkları için bana ilk ürünümü yani R5 1600 sistemi dizerken güzel parça gönderenlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Daha önce ticaret dolayısıyla iştahım kesilmemişti, gece uyuyamaz olmamıştım fakat bunuda gördük. Geçicek gibi görünmüyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ticarete başlayacak arkadaşlara söylemek isterim ki, kimseyi dolandırmayın, sahtekarlık yapmayın 1 ay öncesinde bu kadar parça almamıştım. Bu ay aldığım parçaların çoğu arızalı çıktı, ticaret yavaşlarsan itekletir, fazla hızlı gidersen setekletir gibime geliyor ilk ürün alırken dolandırmadıkları için bana ilk ürünümü yani R5 1600 sistemi dizerken güzel parça gönderenlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Daha önce ticaret dolayısıyla iştahım kesilmemişti, gece uyuyamaz olmamıştım fakat bunuda gördük. Geçicek gibi görünmüyor.
Senin bu işte tek hata insanlara güvenmen ve piyasa alt ucuz ürünleri dolandırıcıya güvenip paranı vermen.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Son defa pc yi temizledikten sonra Hdd ler takır tukur bozuldu.
Elektrik kaçağının olduğunu birkaç gün önce anladım.
Yavaş yavaş söküyorum pc yi. 1 aya toplarım belki.

crow88

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
3,380
peki biz ne yapalım