BMW_M4
Doçent
Onlar dünyadaki en güzel şeyler. Basit CMD komutları, adam 3 satır kod ile ekran kartı yakıyor, koleksiyonum var, klavye bozan, ekran kartı yakan, formatlayan...Ben zaten o kadar bisey de istemiyorum küçük bisey olsun yeter
Onlar dünyadaki en güzel şeyler. Basit CMD komutları, adam 3 satır kod ile ekran kartı yakıyor, koleksiyonum var, klavye bozan, ekran kartı yakan, formatlayan...Ben zaten o kadar bisey de istemiyorum küçük bisey olsun yeter
artık en iyi arkdsmsın senle takılacamOnlar dünyadaki en güzel şeyler. Basit CMD komutları, adam 3 satır kod ile ekran kartı yakıyor, koleksiyonum var, klavye bozan, ekran kartı yakan, formatlayan...
özeldende mi olmuyorSanmıyorum:
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır.
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
Arkadaşta Discord varsa oradan da hallederiz.Sanmıyorum:
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır.
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
ekran kartı yakmak kolay ama 8k lık laptopta anca gtx1050ti olduğu için kodu yazmıyorum bile. yanlışıkla çalıştırırım filan aman heOnlar dünyadaki en güzel şeyler. Basit CMD komutları, adam 3 satır kod ile ekran kartı yakıyor, koleksiyonum var, klavye bozan, ekran kartı yakan, formatlayan...
Özelden oluyor büyük ihtimalleözeldende mi olmuyor
Lil Nusret#9128Arkadaşta Discord varsa oradan da hallederiz.
Ama gerçekten çalışıyorlar. Binlerce MS-DOS terminali açıyorlarmış, CMD de olabilir.ekran kartı yakmak kolay ama 8k lık laptopta anca gtx1050ti olduğu için kodu yazmıyorum bile. yanlışıkla çalıştırırım filan aman he
hadi dc ye gidelim: YigidoXXlive ( Yiğit Yardımcı )#7842Arkadaşta Discord varsa oradan da hallederiz.
Discord verirseniz bu işleri anlatabilirim.özeldende mi olmuyor
Gönderdim.Lil Nusret#9128