Vİrüs Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Sanmıyorum: :(

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır.

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.

Reaksiyon puanı
220

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır.

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
özeldende mi olmuyor

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159

Arkadaşta Discord varsa oradan da hallederiz.

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
Onlar dünyadaki en güzel şeyler. Basit CMD komutları, adam 3 satır kod ile ekran kartı yakıyor, koleksiyonum var, klavye bozan, ekran kartı yakan, formatlayan...
ekran kartı yakmak kolay ama 8k lık laptopta anca gtx1050ti olduğu için kodu yazmıyorum bile. yanlışıkla çalıştırırım filan aman he

BMW_M4

Doçent
Reaksiyon puanı
1,159
ekran kartı yakmak kolay ama 8k lık laptopta anca gtx1050ti olduğu için kodu yazmıyorum bile. yanlışıkla çalıştırırım filan aman he
Ama gerçekten çalışıyorlar. Binlerce MS-DOS terminali açıyorlarmış, CMD de olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...