Yiğit Yardımcı
Asistan
arkadaşlar forumda virüs seçimi diye bi konu çıktı basit virüsler yapmaya çalışşak.böyle bişe mümkünmü
Eğitim amaclı olursa mümkün olabilir belki ama kötü amaçlar icin kullanılma tehlikesi olduğu icin olmazarkadaşlar forumda virüs seçimi diye bi konu çıktı basit virüsler yapmaya çalışşak.böyle bişe mümkünmü
Bilmiyorum fakat çok yazım yanlışı yapmışsın. Uyarı, hatta ban bile alabilirsin.arkadaşlar forumda virüs seçimi diye bi konu çıktı basit virüsler yapmaya çalışşak.böyle bişe mümkünmü
Nasıl?, Banada Öğretirmisin?Ben yapıyorum.
Memz gibi değildir umarımBen yapıyorum.
Basit trojan yapıyorum.
You are a idiot gibimi?Basit trojan yapıyorum.
Kali Linux üzerinden virüs oluşturabilirsin
Onlar fake troll virüsü, bizimkiler uzaktan yönetim sağlıyor.You are a idiot gibimi?
oda olur abi olsun yeter, çok merak ettim.özelden yaz bana.
-
aynı zamanda kali virüs yapmakta fayda sağlamaz. o hack ve siber saldırı için
Hayır Kali üzerinden yapılan trojanlar fayda sağlıyor, bilgisayarı ele geçirebiliyorsun.özelden yaz bana.
-
Bende özelden yazabilir miyim merak ettim deözelden yaz bana.
-
Onlar fake troll virüsü, bizimkiler uzaktan yönetim sağlıyor.
ben ikisinide öğrenmek istiyorumHayır Kali üzerinden yapılan trojanlar fayda sağlıyor, bilgisayarı ele geçirebiliyorsun.
eğer ele geçireceksen evet. ama ele geçirmeyeceksen hayırçHayır Kali üzerinden yapılan trojanlar fayda sağlıyor, bilgisayarı ele geçirebiliyorsun.
Uzaktan yönetim, kamera ve mikrofon açma, bilgisayar kapatma, RAT üzerinden köle yaparsın botnet ile hepsini kontrol eder ve siber işleri kurban bilgisayarlarından halledersin.ne kadar zararlı olduğuna bağlı. (özelden atsana nasıl yaptın merak eetim
)