- Katılım
- 7 Ağustos 2019
- Mesajlar
- 4,059
- Çözümler
- 2
- Reaksiyon puanı
- 6,233
- Puanları
- 708
Bir üye yüzünden olanlar...
Suc sende degilki? Olsaydı zaten affederdik dimi? Yazık olmuş sanaHerkese iyi günler dilerim. Üzülerek söylüyorum ki, içerik ekibinden atıldım. Atılmama sebebiyet veren olay ise dün akşam yaşandı. Dilerseniz anlatayım. Dün, birisi E-GPU (NVIDIA GeForce 610M) sürücüsünün nasıl indirebileceğini sormuştu. Beni biliyorsunuz, TeamViewer ya da Discord üzerinden genelde yardım ederim. Konu sahibi Discord'dan beni ekle demişti, bende davet gönderdim ama forumda etkin olmasına rağmen daveti kabul etmemişti. Özel konuşma başlattım, bir cevap vermedi. Kısaca, görmezden geldi beni. Ondan sonra sinirlenip, profiline girdim ve bağırarak "Hem istek at diyorsun hem kabul etmedin hala. Vaktimi çalıyorsun. Bu yaptığın ahlaksızlıktır." dedim. Sonra 10-15 dakika bekledim ve "YARDIM HAKKINI KAYBETTİN!" yazdım ve sonra @Creative bunları görüp attı beni içerik ekibinden (bana bir şey demedi ama hatamı biliyordum) attı. Bende atıldığımı "Öne çıkarılanlar" ve "Medya" sekmesi gelince fark ettim (İçerik Ekibi tagında bunlar gözükmüyordu). Mesela, medyayı ben hiç bilmiyordum. Şimdi ise sizin karşınızda bir daha böyle fevri ve tartışma çıkarmayacağıma söz veriyorum. Şimdi size bir soru soruyorum, beni affedebilecek misiniz?
Konuyu merak edenler:
![]()
Nvidia Ekran kartı driver indiremiyorum
Arkadaşlar merhaba ben ekran kartımın driverini indirecektim modeli gt 610m manuel aramada herşeyi doğru girdim fakat bana diyor ki biraz bekleyin yüklenecek diye ama yüklemiyor ayrıca aygıt yöneticisine de baktığımda ekran kartımı okumuyor sadece işlemcinin ekran kartı gözüküyor. Yardım...forum.shiftdelete.net
@Creative @BJKolik @BHA @Dora @The Judge @Görkem Say @MrtAltg @alpsadik @grbzz
Ne demek ki. Hakaret mi etmiş yada özür dilemenizi beklediği bir söz mü söylemiş?"2- Hangi moderatör arkadaşımızdan bu tarz bir konuşma gerçekleşti bana gösterin."
![]()
Süper moderatorün bakmasını istediğim rapora bu şekilde cevap veriyor. Abi kendini benim yerime koy sen olsan ne hissederdin?Ne demek ki. Hakaret mi etmiş yada özür dilemenizi beklediği bir söz mü söylemiş?
Beni Burda bile umursamadın gerçekten...Göreve layık gördüğünüz biri varsa söyleyin, direkt olarak banlayayım..![]()
Kanka konu nedir?Göreve layık gördüğünüz biri varsa söyleyin, direkt olarak banlayayım..![]()
Aynı şekilde creative de bi kaç defa tekrarlanmasına rağmen cvp vermiyor..Kimse kusura bakmasın Servous arkadaşımız o konu hakkında haklı. İsminin altında moderatör yazan birisi "zoruna mı gitti" li şekilde bir üyeyi kırıcı şekilde konuşamaz, konuşmamalı. Yanlışım varsa beni düzeltin
Öyle konuşan bir moderatör var mı çıkarıp gösterin dedi gösterdim o durumda bile haksız duruma düşürdü yani pek dicek bir şeyde yok.Aynı şekilde creative de bi kaç defa tekrarlanmasına rağmen cvp vermiyor..
İsterseniz bir konu açın oraya cevap gelebilir. Konuyla alakasız diye cevap vermek istememiş olabilirler.Öyle konuşan bir moderatör var mı çıkarıp gösterin dedi gösterdim o durumda bile haksız duruma düşürdü yani pek dicek bir şeyde yok.
Konu açtım konuyu direkt çöpe attılar.İsterseniz bir konu açın oraya cevap gelebilir. Konuyla alakasız diye cevap vermek istememiş olabilirler.
Daha önce Discord ve sdn üzerinden yazdı hatta konuda açtı ama konusunu kaldırdılarİsterseniz bir konu açın oraya cevap gelebilir. Konuyla alakasız diye cevap vermek istememiş olabilirler.
İlk olarak uyarılman lazımdı en azından. Umarım yine içerik ekibine alınırsın.Herkese iyi günler dilerim. Üzülerek söylüyorum ki, içerik ekibinden atıldım. Atılmama sebebiyet veren olay ise dün akşam yaşandı. Dilerseniz anlatayım. Dün, birisi E-GPU (NVIDIA GeForce 610M) sürücüsünün nasıl indirebileceğini sormuştu. Beni biliyorsunuz, TeamViewer ya da Discord üzerinden genelde yardım ederim. Konu sahibi Discord'dan beni ekle demişti, bende davet gönderdim ama forumda etkin olmasına rağmen daveti kabul etmemişti. Özel konuşma başlattım, bir cevap vermedi. Kısaca, görmezden geldi beni. Ondan sonra sinirlenip, profiline girdim ve bağırarak "Hem istek at diyorsun hem kabul etmedin hala. Vaktimi çalıyorsun. Bu yaptığın ahlaksızlıktır." dedim. Sonra 10-15 dakika bekledim ve "YARDIM HAKKINI KAYBETTİN!" yazdım ve sonra @Creative bunları görüp attı beni içerik ekibinden (bana bir şey demedi ama hatamı biliyordum) attı. Bende atıldığımı "Öne çıkarılanlar" ve "Medya" sekmesi gelince fark ettim (İçerik Ekibi tagında bunlar gözükmüyordu). Mesela, medyayı ben hiç bilmiyordum. Şimdi ise sizin karşınızda bir daha böyle fevri ve tartışma çıkarmayacağıma söz veriyorum. Şimdi size bir soru soruyorum, beni affedebilecek misiniz?
Konuyu merak edenler:
![]()
Nvidia Ekran kartı driver indiremiyorum
Arkadaşlar merhaba ben ekran kartımın driverini indirecektim modeli gt 610m manuel aramada herşeyi doğru girdim fakat bana diyor ki biraz bekleyin yüklenecek diye ama yüklemiyor ayrıca aygıt yöneticisine de baktığımda ekran kartımı okumuyor sadece işlemcinin ekran kartı gözüküyor. Yardım...forum.shiftdelete.net
@Creative @BJKolik @BHA @Dora @The Judge @Görkem Say @MrtAltg @alpsadik @grbzz
İlk olarak uyarılman lazımdı en azından. Umarım yine içerik ekibine alınırsın.