rover_xp
Profesör
Üzüldüm bir anlık sinirle söylemiş. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Umarım alınır yine içerik ekibine. O'da hatasını anlamış.
Üzüldüm bir anlık sinirle söylemiş. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Umarım alınır yine içerik ekibine. O'da hatasını anlamış.
Abi sen onun hem büyüğü hem de site admini değil misin? Moderator bana durduk yere küfretse, ben derdimi kime anlatıcam gidip o moderator arkadaşamı ?@Servous Bu konu hakkında ben size söyleyeceğimi söyledim, konunun tam olarak ne olduğunu bilmeden direkt olarak bana yüklenmeniz beni şaşırtıyor. Özel mesajınızda da söyledim, çözümü hangi moderatör arkadaşımız konu ile muhatap oldu ise onunla özel mesajda sorunu çözmek olur.
Ancak siz diyorsanız biz böyle davranmak istemiyoruz, size yüklenmek istiyoruz. Oda sizin tercihiniz. Bırakın bizlerde birer insan olalım..
Açıkcası şaşırdımda:
Ekli dosyayı görüntüle 127256
Burda böyle diyip, benim o mesele hakkında açtığım konuyu dakikasında çöpe attılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu açtım konuyu direkt çöpe attılar.
acil bir işi çıkmış form açık kalmış olabilir insanlık hali neyin ne olacağı belli olmaz görmezden gelip gelmediğini bilemezsin sen burada biraz aceleye getirmişsin YARDIM HAKKINI KAYBETTİN gibi bir yazı bence hoş olmamışHerkese iyi günler dilerim. Üzülerek söylüyorum ki, içerik ekibinden atıldım. Atılmama sebebiyet veren olay ise dün akşam yaşandı. Dilerseniz anlatayım. Dün, birisi E-GPU (NVIDIA GeForce 610M) sürücüsünün nasıl indirebileceğini sormuştu. Beni biliyorsunuz, TeamViewer ya da Discord üzerinden genelde yardım ederim. Konu sahibi Discord'dan beni ekle demişti, bende davet gönderdim ama forumda etkin olmasına rağmen daveti kabul etmemişti. Özel konuşma başlattım, bir cevap vermedi. Kısaca, görmezden geldi beni. Ondan sonra sinirlenip, profiline girdim ve bağırarak "Hem istek at diyorsun hem kabul etmedin hala. Vaktimi çalıyorsun. Bu yaptığın ahlaksızlıktır." dedim. Sonra 10-15 dakika bekledim ve "YARDIM HAKKINI KAYBETTİN!" yazdım ve sonra @Creative bunları görüp attı beni içerik ekibinden (bana bir şey demedi ama hatamı biliyordum) attı. Bende atıldığımı "Öne çıkarılanlar" ve "Medya" sekmesi gelince fark ettim (İçerik Ekibi tagında bunlar gözükmüyordu). Mesela, medyayı ben hiç bilmiyordum. Şimdi ise sizin karşınızda bir daha böyle fevri ve tartışma çıkarmayacağıma söz veriyorum. Şimdi size bir soru soruyorum, beni affedebilecek misiniz?
Konuyu merak edenler:
![]()
Nvidia Ekran kartı driver indiremiyorum
Arkadaşlar merhaba ben ekran kartımın driverini indirecektim modeli gt 610m manuel aramada herşeyi doğru girdim fakat bana diyor ki biraz bekleyin yüklenecek diye ama yüklemiyor ayrıca aygıt yöneticisine de baktığımda ekran kartımı okumuyor sadece işlemcinin ekran kartı gözüküyor. Yardım...forum.shiftdelete.net
@Creative @BJKolik @BHA @Dora @The Judge @Görkem Say @MrtAltg @alpsadik @grbzz
Beni al abi.Kardeşim gel ben seni bizim malt ekibine alayım her gece bira içersin boşver forum işlerini
Moderatör sana küfrederse o moderatörle çözecen meseleni kardeşim. Gördüğün gibi bana öyle diyorlar.Yeniyim de ben anlamadım şimdi biriyle özelden mi mesele halledecez yoksa modlara mı danışacaz !![]()
Eğer bir üye ile sorunun var ise raporlama sistemini kullanman yeterli. Sen fazla bu konuya takılmaYeniyim de ben anlamadım şimdi biriyle özelden mi mesele halledecez yoksa modlara mı danışacaz !![]()
Bir de adres verelim mi peki yoksa online olarak mı konuşalımModeratör sana küfrederse o moderatörle çözecen meseleni kardeşim. Gördüğün gibi bana öyle diyorlar.
Kardeşim tamam haklı olsun da bir hata yapınca kusura bakma demek bu kadar zor olmamalı.SDN kuralları Gizli Maddeler
1- Moderatörler ve adminler daima üyelere karşı haklıdır.
Buradan bu mesaj çıkıyor.
Ben niye haksız oldum çıkar göster :dSDN kuralları Gizli Maddeler
1- Moderatörler ve adminler daima üyelere karşı haklıdır.
Buradan bu mesaj çıkıyor.
DnjemsBen niye haksız oldum çıkar göster :d
Sen modları savundunAhlaksız herif
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hakaret anlamjnda değil ba