kürşatbeyy
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 56
Bundan sonra yetki verseler senin almaman lazım kanka ![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
yok abi konu kapandı önceden olan bir olaydı belirtmek istedim sadece hani usain in ettiği hakaretle ban yememesi ama efı nin yemesi biraz garibime gitti anlattımAllah'a hakaret edilen mesaj hangisidir? Belirt hemen ona da bakalım.
Alperencim ben olayı biliyorum. Benim yönetim ile iletişim kurduğum yer sadece forum değil. Bu tarz aksilikler olabiliyor. Bu aksilikler yaşandığı taktirde en tepeye iletmek yerine daha hızlı dönüt alınabilecek yerlere iletilirse kimse mağdur olmaz onu diyorum. Arda'da benim kefil olabileceğim iyi bir çocuktur yoksa. Ufak bir gerilme olmuş.
Helal sana hocam. Olayı bir anda nasıl yumuşattın öyleAllah'a hakaret edilen mesaj hangisidir? Belirt hemen ona da bakalım.
Alperencim ben olayı biliyorum. Benim yönetim ile iletişim kurduğum yer sadece forum değil. Bu tarz aksilikler olabiliyor. Bu aksilikler yaşandığı taktirde en tepeye iletmek yerine daha hızlı dönüt alınabilecek yerlere iletilirse kimse mağdur olmaz onu diyorum. Arda'da benim kefil olabileceğim iyi bir çocuktur yoksa. Ufak bir gerilme olmuş.
@grbzz'in kişiliğinden şüphem yok, çok kral insandır. Bir yanlış anlaşılma olmuş bence de.Arda'da benim kefil olabileceğim iyi bir çocuktur yoksa
Abi sen şimdi Allah'a hakaret edilen dediğin zaman olayın rengi anlaşılmıyor buradan. Belki adam Allah'a inanmıyor ve bunu normal bir şekilde belirtiyor sen bunu hakaret olarak algılamış olabilirsin. Suçlu sensin veya değilsin demiyorum yanlış anlama ama bu şekilde olay su üstünde kalıyor. Usain ne diye hakaret etti?yok abi konu kapandı önceden olan bir olaydı belirtmek istedim sadece hani usain in ettiği hakaretle ban yememesi ama efı nin yemesi biraz garibime gitti anlattım
Yaz abi merak ettim.evet berkin abi halletmişti allah razı olsun tek adeletle bakabilen yetkiliydi olay anında @BHA
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi olayı cidden merak ettiysen ben sana özelden yazayım burda daha uzamasın
Herkes zaman zaman agresif olabilir insanız sonuçta. Kimse dört dörtlük değil. Arda da benim tanıdığım gayet iyi birisidir. Ancak dediğim gibi aradaki ufak bir sorun uzayınca böyle bir şeye dönüşebiliyor işte. E tabi burası yüz yüzde değil de mesajlar ile derdimizi anlattığımız bir yer. O yüzden bazı ifadeler anlaşılamıyor ve farklı algılanabiliyor doğal olarak. Derler ya sinek küçüktür ama mide bulandırır diye o mesele yani. Sağlık olsun, bir daha olmaması dileğiyle.Servous'un böyle olduğuna bakmayın. Gerçekten onu tanısanız, ona kanınız çok fazla ısınır ancak bazı durumlarda aşırı agresif olabiliyor.
Kimine göre haklı yada haksız onu bilemem de ama daha yaşı küçük zamanla oda öğrenir.Kimse kusura bakmasın ama ben hesabı açtırıp buraya yazma ihtiyacı hissettiysem bazıları utanmalı. Ayıp cidden ayıp. Vallahi billahi ayıp. Elim ayağım titriyor.
6 yıldır bu foruma yazıyorum, üyeler yönetimi her zaman eleştirir ama ben buna benzer bir şeye rastladığımı hatırlamıyorum. Ben bile bu kadar polemiğe girmiyordum. Arada hala hakkını yemişler yazanlar var, cidden trajikomik.
Ekli dosyayı görüntüle 127265
Ben bizzat uyardım malum şahsı zamanında, gerçekten içten özür dileyen bir insan bunu ikinci hatta üçüncü kez tekrarlamaz.
Mütevazı davranan, hatalı olduğunu bilen adam bu konuda yönetime karşı eleştiride bulunanları uyarır. Hatayı ben yaptım der. Ben böyle bir şey göremiyorum.
O tag da, renklerin hiçbirisi de EGO tatmini için değildir sayın güzel kardeşim. Ben bu konuyu açmandan bile bunu çıkartırım.
Daha yazarım da ayıp olur.
peki bana aptal diyen bir modu neden uyarmıyorsunuz ve bana gıcık gidip açtığım konuları kapatan bir modu efı nin olayını bilemem banlanmasını karışamam orası ayrıKimse kusura bakmasın ama ben hesabı açtırıp buraya yazma ihtiyacı hissettiysem bazıları utanmalı. Ayıp cidden ayıp. Vallahi billahi ayıp. Elim ayağım titriyor.
6 yıldır bu foruma yazıyorum, üyeler yönetimi her zaman eleştirir ama ben buna benzer bir şeye rastladığımı hatırlamıyorum. Ben bile bu kadar polemiğe girmiyordum. Arada hala hakkını yemişler yazanlar var, cidden trajikomik.
Ekli dosyayı görüntüle 127265
Ben bizzat uyardım malum şahsı zamanında, gerçekten içten özür dileyen bir insan bunu ikinci hatta üçüncü kez tekrarlamaz.
Mütevazı davranan, hatalı olduğunu bilen adam bu konuda yönetime karşı eleştiride bulunanları uyarır. Hatayı ben yaptım der. Ben böyle bir şey göremiyorum.
O tag da, renklerin hiçbirisi de EGO tatmini için değildir sayın güzel kardeşim. Ben bu konuyu açmandan bile bunu çıkartırım.
Daha yazarım da ayıp olur.
Bu konuda yorum yapmam yanlış olur. Çünkü olayı bilmiyorum.peki bana aptal diyen bir modu neden uyarmıyorsunuz ve bana gıcık gidip açtığım konuları kapatan bir modu
Ben sana bir şey demedim ki? Asıl sen göster.Egosunu tatmin etmek için forumda renk isteyen bir efi ve aldığı dandik bir tabelayla oturma organı arşa değen bir bordoking.
Bana bir şey diyorsanız kaynak sunacaksınız. Öyle çamur atmak delikanlı adama yakışmaz.
Ben de çok anlamadım herkes bir moderatöre çamur atmaya çalışıyor.Olayı tam anlamadım sadece efi shelle yorum yapmak istiyorum yazık olmuş inşallah seni tekrar o rütbelerde görürüz![]()
kanıt kanıt kanıt sildiler konuyu kanıt istiyorBen de çok anlamadım herkes bir moderatöre çamur atmaya çalışıyor.
Kendi konunuzu açıp "kanıtı ile" haber verebilirsiniz.
Hadi de kardeşim. Forumda hiçbir şey silinmez sadece gizlenir. Hangi konu söyle çıkarsınlar çöplükten. Hala boş laf sallıyosun.
Konuyu silince PM yazmalısın ve bunu da SS almalısın çünkü senin aldığın SS'i silemez.kanıt kanıt kanıt sildiler konuyu kanıt istiyor
Haksızsın ve hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Ne yalakalığından bahsediyorsun sen kardeşim? Laflarına dikkat et. Senin yazdığın mesaj sayısı kadar yöneticilik yaptım ben burada. Birisi boş laflar sallasın diye de yapmadım. Yeter artık!mesajlarım yine silindi
noldu yalakalığın hala devam mı ediyor kaynak göster diyor hala sildin tabi konuyu zamanında istersin kaynak nasıl bir yalancısın varya utku ve sen iki başlı bir yılansınız ikinizde birbirinizi yal.... neyse bişey demiyecem