- Katılım
- 17 Kasım 2017
- Mesajlar
- 14,318
- Çözümler
- 5
- Reaksiyon puanı
- 23,440
- Puanları
- 4,958
Abi herşeyi boşverin yaa.
Gelin War Thunder oynayalım ?
Gelin War Thunder oynayalım ?
Ama suçlu benim dedikleri gibi.Bu işten para almıyorsyan yada sdn tarafından bir gelir dahilinde birşey kazanmıyorsan bırak onlar düşnüsün zamanını daha faydalı şeylerle doldur kendini geliştir sen bilgili birine benziyorsun kendi işini bile kurarsın ortada affedilecek bişey yok özür dilemene gerektirecek birşeyde yok
Hocam o cezayı ben verdim. Madem herkesin önünde söylendi bu özel mesaj yerine, ben de buradan cevaplayayım. Senin aldığın cezanın aynısını o bir arkadaş yüzünden dediğin arkadaş da aldı. Onun birikmiş ceza puanı olmadığı için ban yemedi. Olay bundan ibaret.Hocam dert etmeyin böyle şeyler olabiliyor bende geçen gün bi arkadaşın yüzüne 3 gün ban yedim halbuki o bana hakaret etmişti umarım geri içerik ekibine alınırsınız.
hocam dediğim gibi geri kazanmaya çalıştığınız rütbenin bir değeri yok sen bilgili birisi üçbeş kişinin driver sorunu ile uğraşma cv gösterecek çok iyi bir anında oldu modluk yaptım yazarsın ben bilerek yaşında ufak kendini kurtar bı işi meslek edinAma suçlu benim dedikleri gibi.Moderasyon ekibinin suçu yok (zaten suçlu da demedim hiç).
Ben pek üzülmedim, tam aksine kızdım. Sana bir çok kez sinirine hakim ol dedim kızdığın zamanlarda. Sana bir çok kez iyi niyetle kızma, yükselme diye özelden sakin ol diye cevap verdim ama sen devam böyle yapmaya devam ettin. Ha, yazışmaların bir kısmını da atayım. Ekte bunlar.Herkese iyi günler dilerim. Üzülerek söylüyorum ki, içerik ekibinden atıldım. Atılmama sebebiyet veren olay ise dün akşam yaşandı. Dilerseniz anlatayım. Dün, birisi E-GPU (NVIDIA GeForce 610M) sürücüsünün nasıl indirebileceğini sormuştu. Beni biliyorsunuz, TeamViewer ya da Discord üzerinden genelde yardım ederim. Konu sahibi Discord'dan beni ekle demişti, bende davet gönderdim ama forumda etkin olmasına rağmen daveti kabul etmemişti. Özel konuşma başlattım, bir cevap vermedi. Kısaca, görmezden geldi beni. Ondan sonra sinirlenip, profiline girdim ve bağırarak "Hem istek at diyorsun hem kabul etmedin hala. Vaktimi çalıyorsun. Bu yaptığın ahlaksızlıktır." dedim. Sonra 10-15 dakika bekledim ve "YARDIM HAKKINI KAYBETTİN!" yazdım ve sonra @Creative bunları görüp attı beni içerik ekibinden (bana bir şey demedi ama hatamı biliyordum) attı. Bende atıldığımı "Öne çıkarılanlar" ve "Medya" sekmesi gelince fark ettim (İçerik Ekibi tagında bunlar gözükmüyordu). Mesela, medyayı ben hiç bilmiyordum. Şimdi ise sizin karşınızda bir daha böyle fevri ve tartışma çıkarmayacağıma söz veriyorum. Şimdi size bir soru soruyorum, beni affedebilecek misiniz?
Konuyu merak edenler:
![]()
Nvidia Ekran kartı driver indiremiyorum
Arkadaşlar merhaba ben ekran kartımın driverini indirecektim modeli gt 610m manuel aramada herşeyi doğru girdim fakat bana diyor ki biraz bekleyin yüklenecek diye ama yüklemiyor ayrıca aygıt yöneticisine de baktığımda ekran kartımı okumuyor sadece işlemcinin ekran kartı gözüküyor. Yardım...forum.shiftdelete.net
@Creative @BJKolik @BHA @Dora @The Judge @Görkem Say @MrtAltg @alpsadik @grbzz
Yok hocam ben olayı anladım önceden birikmiş puanım olduğunun farkındayım.Hocam o cezayı ben verdim. Madem herkesin önünde söylendi bu özel mesaj yerine, ben de buradan cevaplayayım. Senin aldığın cezanın aynısını o bir arkadaş yüzünden dediğin arkadaş da aldı. Onun birikmiş ceza puanı olmadığı için ban yemedi. Olay bundan ibaret.
Gız babaanne biryerini sakatlayacan.
gı sen ne bilin de konuşun. Kapa baken çeneniGız babaanne biryerini sakatlayacan.
Ahahahs sizin ne derdiniz vardıUsain geri gelmiş foruma ara verme zamanı geldi o zaman.
Nedenki ?Usain geri gelmiş foruma ara verme zamanı geldi o zaman.
Egoist bir moderatördünüz doğruya doğru. Fikirlerinize katılmayanlara karşı gard alıyordunuz.Ahahahs sizin ne derdiniz vardı
Olley
Normalde bir sıkıntı teşkil etmezdi fakat bu olayı yetkiliyken yaptığı için maalesef suçlu. EFI'yi severim fakat olayın doğrusu bu.Geçmiş olsun. Hatanızın olduğunu düşünmüyorum.
Bende gelem babaanne. Gızma bana.gı sen ne bilin de konuşun. Kapa baken çeneni?
Cıdden yazık saçmalık bu çanın sağolsun hocamHerkese iyi günler dilerim. Üzülerek söylüyorum ki, içerik ekibinden atıldım. Atılmama sebebiyet veren olay ise dün akşam yaşandı. Dilerseniz anlatayım. Dün, birisi E-GPU (NVIDIA GeForce 610M) sürücüsünün nasıl indirebileceğini sormuştu. Beni biliyorsunuz, TeamViewer ya da Discord üzerinden genelde yardım ederim. Konu sahibi Discord'dan beni ekle demişti, bende davet gönderdim ama forumda etkin olmasına rağmen daveti kabul etmemişti. Özel konuşma başlattım, bir cevap vermedi. Kısaca, görmezden geldi beni. Ondan sonra sinirlenip, profiline girdim ve bağırarak "Hem istek at diyorsun hem kabul etmedin hala. Vaktimi çalıyorsun. Bu yaptığın ahlaksızlıktır." dedim. Sonra 10-15 dakika bekledim ve "YARDIM HAKKINI KAYBETTİN!" yazdım ve sonra @Creative bunları görüp attı beni içerik ekibinden (bana bir şey demedi ama hatamı biliyordum) attı. Bende atıldığımı "Öne çıkarılanlar" ve "Medya" sekmesi gelince fark ettim (İçerik Ekibi tagında bunlar gözükmüyordu). Mesela, medyayı ben hiç bilmiyordum. Şimdi ise sizin karşınızda bir daha böyle fevri ve tartışma çıkarmayacağıma söz veriyorum. Şimdi size bir soru soruyorum, beni affedebilecek misiniz?
Konuyu merak edenler:
![]()
Nvidia Ekran kartı driver indiremiyorum
Arkadaşlar merhaba ben ekran kartımın driverini indirecektim modeli gt 610m manuel aramada herşeyi doğru girdim fakat bana diyor ki biraz bekleyin yüklenecek diye ama yüklemiyor ayrıca aygıt yöneticisine de baktığımda ekran kartımı okumuyor sadece işlemcinin ekran kartı gözüküyor. Yardım...forum.shiftdelete.net
@Creative @BJKolik @BHA @Dora @The Judge @Görkem Say @MrtAltg @alpsadik @grbzz
Siyasette ısrarla birilerini savunanlara karşı tahammülsüz biri olduğum doğrudur. Ama şimdi yeri ve zamanı değil.Egoist bir moderatördünüz doğruya doğru. Fikirlerinize katılmayanlara karşı gard alıyordunuz.
Biriyle yaptığınız sohbeti üçüncü taraf kişilerle paylaşmanız sanal bir suçtur. Bilginize...Ben pek üzülmedim, tam aksine kızdım. Sana bir çok kez sinirine hakim ol dedim kızdığın zamanlarda. Sana bir çok kez iyi niyetle kızma, yükselme diye özelden sakin ol diye cevap verdim ama sen devam böyle yapmaya devam ettin. Ha, yazışmaların bir kısmını da atayım. Ekte bunlar.
Bana şikayet edeceğine ilk başta sakin olmayı öğrensen.
Hatta senin garip davranışların hakkında da konuşacağım. Ufuk Ağabeyi (@Creative'i) niye son zamanlarda suçluyorsun ve kafana takıyorsun? Benden memnun musunuz konusunda konu dışı konuşmalar olduğu için kapatmıştır büyük ihtimalle. Kendine gel Semih. @utkuversus'a katılıyorum senin hakkında.
Gel guzum pala al altına goş gel. Kaba etin ıslanmasın ?Bende gelem babaanne. Gızma bana.
Sorun değil, haberim var @Allah'ın KuluBiriyle yaptığınız sohbeti üçüncü taraf kişilerle paylaşmanız sanal bir suçtur. Bilginize...
*İleride sorun yaşamamanız açısından belirtmek istedim, dikkatli olun.*
Gereksiz hümanist olmaya gerek yok. Olmaması gereken bir konuyu 8 sayfa olduktan sonra kapatamayan moderatörler varken bu adamı sürekli forumda görüyordum. Hakkı Alkan bir yetkili değil mi? Hakkı Alkan'a yaşlandı dediği için banlanan bir arkadaş vardı forumda mesela. Ben bununla bu olay arasında bir fark göremiyorum. İki durumda da saygısızlık yapılmış.Normalde bir sıkıntı teşkil etmezdi fakat bu olayı yetkiliyken yaptığı için maalesef suçlu. EFI'yi severim fakat olayın doğrusu bu.
Kusura bakma da ben zorunda kaldım. Şimdi tartışma çıkmadan ben susmak istiyorum.Biriyle yaptığınız sohbeti üçüncü taraf kişilerle paylaşmanız sanal bir suçtur. Bilginize...
*İleride sorun yaşamamanız açısından belirtmek istedim, dikkatli olun.*
adama zorla yardım etmeye çalışmana rağmen yaranamıyorsan ben daha ne diyeyimHerkese iyi günler dilerim. Üzülerek söylüyorum ki, içerik ekibinden atıldım. Atılmama sebebiyet veren olay ise dün akşam yaşandı. Dilerseniz anlatayım. Dün, birisi E-GPU (NVIDIA GeForce 610M) sürücüsünün nasıl indirebileceğini sormuştu. Beni biliyorsunuz, TeamViewer ya da Discord üzerinden genelde yardım ederim. Konu sahibi Discord'dan beni ekle demişti, bende davet gönderdim ama forumda etkin olmasına rağmen daveti kabul etmemişti. Özel konuşma başlattım, bir cevap vermedi. Kısaca, görmezden geldi beni. Ondan sonra sinirlenip, profiline girdim ve bağırarak "Hem istek at diyorsun hem kabul etmedin hala. Vaktimi çalıyorsun. Bu yaptığın ahlaksızlıktır." dedim. Sonra 10-15 dakika bekledim ve "YARDIM HAKKINI KAYBETTİN!" yazdım ve sonra @Creative bunları görüp attı beni içerik ekibinden (bana bir şey demedi ama hatamı biliyordum) attı. Bende atıldığımı "Öne çıkarılanlar" ve "Medya" sekmesi gelince fark ettim (İçerik Ekibi tagında bunlar gözükmüyordu). Mesela, medyayı ben hiç bilmiyordum. Şimdi ise sizin karşınızda bir daha böyle fevri ve tartışma çıkarmayacağıma söz veriyorum. Şimdi size bir soru soruyorum, beni affedebilecek misiniz?
Konuyu merak edenler:
![]()
Nvidia Ekran kartı driver indiremiyorum
Arkadaşlar merhaba ben ekran kartımın driverini indirecektim modeli gt 610m manuel aramada herşeyi doğru girdim fakat bana diyor ki biraz bekleyin yüklenecek diye ama yüklemiyor ayrıca aygıt yöneticisine de baktığımda ekran kartımı okumuyor sadece işlemcinin ekran kartı gözüküyor. Yardım...forum.shiftdelete.net
@Creative @BJKolik @BHA @Dora @The Judge @Görkem Say @MrtAltg @alpsadik @grbzz