2 günde 13 bini aşkın vatandaş, AFAD'a gönüllü olmak için başvuru yaptı

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Güzel bir konu, biraz şaşırdım doğrusu ?

(Didem hanım ve Dilara hanımdı galiba pek umut verici, hoş ve güzel konular açmaz diye inanmaya başlarken ... )

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Böyle konular da çok duyarlı vatandaşlar var, herkes çekinmeden her türlü yardım etmeye çalışıyor.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Aslında toplum olarak ön yargılarımızı aşsak çok şey başaracağız, ancak bizler ön yargı ile her olaya baktığımız için başarılı olamıyoruz. Ne yaparsak yapalım elimizde kalıyor..

Reaksiyon puanı
10,315
(Didem hanım ve Dilara hanımdı galiba pek umut verici, hoş ve güzel konular açmaz diye inanmaya başlarken ... )
Ara bir yaramazlıklarına rağmen Didem de, Dilara da bizim cici kızlarımız. :) Hiçbir zaman kötü bir niyet, amaç taşımadıklarını bilirim. Tek istisna geçenlerde Dilara'nın bira içen kızların bunu gizlemesindeki asil ve güzel tavrına üzüntü duyduğunu belirtmesi oldu. Ki bu beni gerçekten üzmüştü.

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
Rica ederim ama özellikle siyasal yönlü konularınızda az da olsa olanı paylaşmakla beraber daha çok imkansızı zorlayıp olmayanı oldurma çabasındasınız gibi ?
Mesela şu zamana kadar bu siyasi konuda olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz dediğiniz bir konuyu benimle paylaşır mısınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ara bir yaramazlıklarına rağmen Didem de, Dilara da bizim cici kızlarımız. :) Hiçbir zaman kötü bir niyet, amaç taşımadıklarını bilirim. Tek istisna geçenlerde Dilara'nın bira içen kızların bunu gizlemesindeki asil ve güzel tavrına üzüntü duyduğunu belirtmesi oldu. Ki bu beni gerçekten üzmüştü.
Seyyah amcacım seni seviyorum... @Dilara Kaya üzme Seyyah Bey'i...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Mesela şu zamana kadar bu siyasi konuda olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz dediğiniz bir konuyu benimle paylaşır mısınız?
Geçmişte buna benzer bir talep hatırlıyorum ve konu uzadıkça uzamıştı ve en sonunda kilitlenmişti... Ben dediğim yine arkasındayım ama şu sözü de eklemeden duramayacağım:

KISSADAN HİSSE
Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
"Tarih"i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?
[Safahat: Yedinci Kitap]
Mehmet Akif ERSOY

Aynı tartışmayı bir kez daha yapmak gereksiz olur, sizce de öyle değil mi...

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Bizim insanımız bir başka ya.