Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Güzel bir ülkeyiz 
Olanı paylaşıyoruz. TeşekkürlerGüzel bir konu, biraz şaşırdım doğrusu ?
(Didem hanım ve Dilara hanımdı galiba pek umut verici, hoş ve güzel konular açmaz diye inanmaya başlarken ... )
Rica ederim ama özellikle siyasal yönlü konularınızda az da olsa olanı paylaşmakla beraber daha çok imkansızı zorlayıp olmayanı oldurma çabasındasınız gibi ?Olanı paylaşıyoruz. Teşekkürler
Ara bir yaramazlıklarına rağmen Didem de, Dilara da bizim cici kızlarımız.(Didem hanım ve Dilara hanımdı galiba pek umut verici, hoş ve güzel konular açmaz diye inanmaya başlarken ... )
Mesela şu zamana kadar bu siyasi konuda olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz dediğiniz bir konuyu benimle paylaşır mısınız?Rica ederim ama özellikle siyasal yönlü konularınızda az da olsa olanı paylaşmakla beraber daha çok imkansızı zorlayıp olmayanı oldurma çabasındasınız gibi ?
Seyyah amcacım seni seviyorum... @Dilara Kaya üzme Seyyah Bey'i...Ara bir yaramazlıklarına rağmen Didem de, Dilara da bizim cici kızlarımız.Hiçbir zaman kötü bir niyet, amaç taşımadıklarını bilirim. Tek istisna geçenlerde Dilara'nın bira içen kızların bunu gizlemesindeki asil ve güzel tavrına üzüntü duyduğunu belirtmesi oldu. Ki bu beni gerçekten üzmüştü.
ben seyyah amcamı üzmem ama o beni az kalsın üzüyordu bir kere...Seyyah amcacım seni seviyorum... @Dilara Kaya üzme Seyyah Bey'i...
İnanmam...ben seyyah amcamı üzmem ama o beni az kalsın üzüyordu bir kere...
Geçmişte buna benzer bir talep hatırlıyorum ve konu uzadıkça uzamıştı ve en sonunda kilitlenmişti... Ben dediğim yine arkasındayım ama şu sözü de eklemeden duramayacağım:Mesela şu zamana kadar bu siyasi konuda olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz dediğiniz bir konuyu benimle paylaşır mısınız?
KISSADAN HİSSE
Geçmişten adam hisse kaparmış... Ne masal şey!
Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi?
"Tarih"i "tekerrür" diye tarif ediyorlar;
Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?
[Safahat: Yedinci Kitap]
Mehmet Akif ERSOY