Arama sonuçlarınız

1. ExCeLLeNT

Call of Duty: Modern Warfare 3 Reveal Trailer

Acaba ilk 24 saatte kaç milyon satacak? 100 milyon satar mı la? Bir tane de Modern bir Medal Of Honor daha çıksa da şöyle şölen yaşasak ya :D
  2. ExCeLLeNT

Volgan sana çok katılıyorum kardeşim.Aklıma geldi ulan şu sonunda bir de TURK3Y yazsa ya diye.Ama nerde Allah izin verirse crysis 3'te olur diye düşünüyorum.Assassin's Creed Revelations'da zaten olacak.Şu Modern Warfare'ye de gelse ya.
  3. ExCeLLeNT

Valla tahminlerime göre dünyanın en iyi oyunu geliyor :D
  4. ExCeLLeNT

Video müthiş olmuşta... Bu Captain Price, Captain Mactavish,Nikolai falan nerede bunlar?Bu nikolai yanlış bilmiyorsam rus ya da rus asıllı.Büyük ihtimal oyunun konusu 3.dünya savaşı.Şimdi bu nikolai bize ihanet falan eder heralde oyunun bir yerinde tabi bu 3lü varsa ki inşaallah vardır Modern...
  5. ExCeLLeNT

En romantik evlenme teklifi!(ve en kötü evlenme teklifi video izleyici sayısına dkt!)

Aslında NASA'ya para versek böyle yapay yıldız yapabilir mi daha doğrusu yıldız gibi gözüksün.Kızı tepeye çıkaralım parasını da verelim adamların bir süre sonra yıldızlar gözüksün benimle evlenir misin? diye.Yüzüğü de gösterelim.Ama masrafı aşırı olur.
  6. ExCeLLeNT

İnci sözlük

Millete ergen,liseli diyen aralarında panpa diye konuşan bir grup kendini birşey sanan mahlukat.Artık insan da demiyorum.Milleti salak salak konuşturup fotosunu çekip facede dolaştırmanın güzel birşey olduğunu sanıyorlar altında da diğer inciciler aralarında küfürleşerek dalga...
  7. ExCeLLeNT

G Data mı Kaspersky mi?

Avira mı?Kardeş dünyanın en iyisi diye açıklandı zamanında G-Data.
  8. ExCeLLeNT

Coca-Cola Ramazan şerbeti satacak!

Action filmin konusu güzele benziyor merak ettim bir bakayım.
  9. ExCeLLeNT

Bu gece damardayım.

Taktik falan yok mu ya :D Bir taktik verin açılayım şu kıza. :DAlparslan iyi benzetmişsin harbi öyle.
  10. ExCeLLeNT

En romantik evlenme teklifi!(ve en kötü evlenme teklifi video izleyici sayısına dkt!)

İlkini yapan adama helal olsun ne diyelim.Aynen bu işler para sırf o araba bile ne kadardır acaba?Kiraladığını da düşünmüyorum bence kendi aracı.Videoyu çekmek kolay aslında uğraşa uğraşa babası da hem fikirse tamam.Videodaki aracı kiralarsın.Sinemada göstermek için de bir para verirsin.Yüzük...
  11. ExCeLLeNT

Bu gece damardayım.

O işin şakası :D Hem evlenmeyeceksem ne anlamı kaldı ki.Çıkacam ayrılacam sonra başka kız sonra başka kız var mı böyle birşey ya.Bir kere sevecen sonuna kadar sevecen.Bir kere ben o kızı sevdikten sonra getirsinler Vanessa Hudgens'i, Miranda Kerr'i, Adriana Lima'yı ne anlamı kalıcak ki.He onlara...
  12. ExCeLLeNT

Bu gece damardayım.

Ben faceye artık başka harfte yazsam o çıkıyor ilk olarak.Kız benden hoşlanıyor gibi ama erkeklerle de arası fazla samimi.Şimdi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bu erkeklerle fazla samimi diye mi böyle.İnsanın aklına başka şeyler de geliyor öyle olunca ama yok bence kötü şeyler. Tabi...
  13. ExCeLLeNT

Dünyada bir ilk Sesli Forum

Fikir güzel aslında.Türk sitesi sandım ama değilmiş.Gelecek sitelere bir örnek olmuş.Hem milletin yazdığı bazı yazıları sinirli gibi mi yoksa şaka manalı mı yazdığını sesinden anlarsınız belki.Yanlış anlaşılmalar azalabilir.Ama tabi okumak,yazmak kadar güzel değil bence.
  14. ExCeLLeNT

Coca-Cola Ramazan şerbeti satacak!

Aha yeni bir iddaa daha.Duvara vurarak patlatmakmış falan filan.İphoneu duvara vuralım kıralım.Duvarda kalanlar maliyeti olsun tabi duvarda birşey kalırsa.Saçma saçma konuşmayın ya duvara vurup patlatıpta maliyeti karı ölçmek akıl karı değildir Allah aşkına.Bana hem hiç su gibi gelmiyor.Hem çoğu...
  15. ExCeLLeNT

Beykoz'da polis helikopteri düştü

Allah rahmet eylesin.
  16. ExCeLLeNT

Bu gece damardayım.

Yav bu aşktan kurtulmanın yolu yok mudur ?En nefret ettiğim sitelerden olan facebooku sırf sevdiğim kızın profiline,resimlerine bakabilmek bir iki kelime konuşabilmek için açık tutuyorum.Donduracam gidecek.Ama nafile.İnsan her hayalinde onu düşünebilir mi ya ?Fazla oyun oynarım.Hayal ediyorum...
  17. ExCeLLeNT

Gülme krizine sokacak Facebook yorumları!

18. ExCeLLeNT

Street Fighter mı Tekken mi?

Tekken'in kızları gibisi var mı?Hem Street Fighter'ı sevmiyorum karakterler gerçekçi değil hepsi bulldozer gibi maşallah.Grafikleri çizgi film gibi.Beğenmiyorum açıkçası.Mortal Kombat'ı saymazsak tekken baya güzel hele son oyunları hoşuma gitti.Bir çıksa pcye MK(yanlış anlamayın)
  19. ExCeLLeNT

16 Saat Konuşmaya Polis Dur Dedi

Bir de görevlilere falan karşı gelmiş.Ulan ben 1 saat yüksek sesle konuşana dayanamam be.O kadınla aynı trende olsam kırardım heralde o telefonu.
  20. ExCeLLeNT

Street Fighter mı Tekken mi?

Tekken.Tabi en iyisi bence Mortal Kombat.
  21. ExCeLLeNT

En Beğendiniz Oyun Karekteri

Hangi oyundan bu ya ?
  22. ExCeLLeNT

Battlefield 3 mü Modern Warfare 3 mü?

Yine de insan acaba diyor.İnfinity Ward kendisi çok iyi götürüyordu.Tabi adamları ayrılmadan önce.İnşaallah diğer firmalar değiştirmezler senaryoyu en az MW1 kadar bana göre MW2 kadar güzel olması gerekiyor.
  23. ExCeLLeNT

Hea Alex Mercer'di.Hem ben çoğunu yazdım.Crysis serisinde hep Psycho ile Nomad'i sevmişimdir.Mortal Kombat'ta ise Sub-Zero ve Raiden.
  24. ExCeLLeNT

Beyler karşınıza güncel bir resimle çıkıyorum.Editörlerin haber verdiği skype satıldı konusuyla ilgili görsel.Ama harbi komik :D , Resmin açıklamasına bir bakın Allah aşkına :D
  25. ExCeLLeNT

The_Bekir Yakalandı!

SDN'yi seviyorum.The_Bekir'i tanıyan bile var :D Bu adam sinemalar.com'u hacklemese daha iyi olacaktı işin yoksa iki saat seans ara başka sitelerden boşa uğraştırdı bizi.
  26. ExCeLLeNT

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nız Kutlu Olsun

Hepimizin bayramı kutlu olsun.
  27. ExCeLLeNT

The Witcher 2 Grafik Karşılaştırması

2.resimde düşük daha iyi gibi sanki.Sağdaki adamın kafasında kasket mi ne var düşükte.Ama yüksekte yok.Düşükteki adam yüksektekini alır :Dİşin şakası fark belli oluyor gerçekten.
  28. ExCeLLeNT

Dead Island için Yeni Video Yayınlandı

Yok orası tamam onu anladıkta bunlar nasıl böyle oldu,bizim o adada ne işimiz var , o adanın dışındaki yerlerde mi öyle,adada bizden başka canlı yok mu, adadan nasıl kurtulacağız ? gibi.
  29. ExCeLLeNT

Photoshopla Diş Beyazlatma (Video)

Bende muah'ta bilgisayara mı seslendirdiniz ya hayırdır ? :D
  30. ExCeLLeNT

Dead Island için Yeni Video Yayınlandı

Konusu ne olacak acaba ?İlgince benziyor zombiler az daha gerçekçi olsa tam olacak.
  31. ExCeLLeNT

Duke Nukem Forever iPhone'a Geliyor!

Bence bu oyun çıkmasın böyle hep ertelensin efsane kalsın.
  32. ExCeLLeNT

Raiden Ortaya Çıktı

Editörüm yorumunuza harbi çok güldüm.Kız buna sokunca iyileşti :D İzlemeyen birisi görse ne diyecek :D Bir de galiba güçlerini kaybetmişti sanırım yoksa salak mı adam bir elini kaldırsa çarpılacak karşısındakiler.Yalan mı ?
  33. ExCeLLeNT

Raiden Ortaya Çıktı

Yıldırım Tanrısı Raiden'e elektrik verilmesi hoşuma gitti coştum o sahnede :D Adama istediğini verdiler.
  34. ExCeLLeNT

Sulu Labirent

Aynen 4ten sonra iyice kötü oluyor gözlerimi hala istemli açıp kapıyorum düzelsin diye :D
  35. ExCeLLeNT

Call Of Duty :Modern Warfare 3

İlk MW MULTİ oynadığım zamanı hatırlıyorum.Eh be ne kadar zaman geçmiş.Hem ayrıca ben Mactavish olmadan oyun falan oynamam.İnfinity Ward bu diğer firmalarla beraber yapmıyor mu oyunu?Benim bildiğim her Modern Warfare trailerinde İnfinity Ward gözükür.Burada göremedim ?Bende ilk iki oyun gibi...
  36. ExCeLLeNT

Sulu Labirent

İnsanın gözünü bozar kötü bir oyun bence.
  37. ExCeLLeNT

Yaktım çıranı kuş :D

Süper ya :D Bazılarına da şans verir ama bunun hep bir tarafında patlıyordu füzeler. :D
  38. ExCeLLeNT

Bilgisayarınızda yüklü olan oyunlar

Mirror's Edge'yi görünce aklıma geldi ikincisi çıkmayacak mı ya ?Mirror's Edge 2 dedikoduları falan vardı.Müthiş hoşuma gitmişti o oyun damdan dama atlamalar falan.Banliyo 13 gibi.
  39. ExCeLLeNT

"Crysis 2" ilk izlenimlerim

Öldüler ne demek! :D Ben onları bağrıma basmıştım aztec öldüğü an içim parçalanmıştı bir arkadaşım daha gitti diye.Psychonun canavarlara ettiği küfürleri duyamayacak mıyım?Nomad'in sempatik konuşmalarını dinleyemeyecek miyim ?(örn:hsktir, o ne lan,ayıpsın,ananı...)Hem alcatraza noldu adam bir...
  40. ExCeLLeNT

Tomb Raider Kasım Ayında Çıkmayacak!

Tomb Raider güzel seri aslında.Yakın zamanda piyasa çıkar inşaallah bu sene de yaşadık valla.Hitman,Modern Warfare 3,Tomb Raider,Battlefield 3 ohooooo mis gibi geçecek bu sene tabi okulu saymazsak.
  41. ExCeLLeNT

"Crysis 2" ilk izlenimlerim

Oyunu çıktığı ay bitirdim.Allah'ı var çok güzel oyun yapmışlar.Ama işte dediğin gibi Türkiye'de geçse ya.Hatta en çok istediğim şey bir gta oyunununda Türkiye'de bir yerde geçmesi.Yine de ilk oyundan güzel olmuş.İlk oyunda hep şunu yap şunu yapmak için şunu yap genelde de askeri üs basıyorduk...
  42. ExCeLLeNT

Apple'dan Japonya'ya Büyük Jest!

Ne kadar pahalı,biraz daha sosyete zengin kısma hitap eden şeyler yapsa da appleyi seviyorum.Pek yanlışlarını görmedim hatta hiç.Elmayı kim sevmez ki :D
  43. ExCeLLeNT

Dans Eden Müzik Çalar! - Sony Rolly

Onlt erken davrandın be tüh :D Bu aletin fiyatını öğrenemedim ya çok güzelmiş.Şerefe :D
  44. ExCeLLeNT

Beyler kendim az önce çektim pek komik değil ama olsun.
  45. ExCeLLeNT

F.E.A.R. 3'de Aksiyon Fırtınası

Oyunun başında multiplayer falan yazıyor ama single gibiydi şimdi hangisi bu ?
  46. ExCeLLeNT

Berkin Bozdoğan yeniden SDN'de!

Berkin abinin gitmesi bu sitede gördüğüm neredeyse en büyük kayıplardan biriydi.O derece yani.Gerçekten çok güzel incelemeleri anlatımları vardı hayırlı olsun çok iyi oldu bu haber.
  47. ExCeLLeNT

Beyler bir iki tane sansürlenmemiş küfürlü çıkabilir.160 kadar resim arasından seçtim aslında daha koyacaktım da fazla küfürlüydü :D
  48. ExCeLLeNT

Vuvuzela Nasıl Çalınır? +18

+1 2girls1cup gibi birşey bu.
  49. ExCeLLeNT

Vuvuzela Nasıl Çalınır? +18

Bu bence zorla yapılmış birşey ve de hiç komik gelmedi bana.
  50. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Ya bundan önce yasaklı sitelere girmek için ne kullanıyodun ? Aynısı kullanmaya devam et :D Sonuçta siteyi engelleyecek kullandığın şeyi değil(tabi ne olduğuna bağlı ben DNS'den bahsediyorum)
  51. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Adamlar standart pakette niye açsınlar ki siteleri.O kadar dediler standart paket şimdiki gibi olacak farkı olmayacak.Yani şimdi kullandığın internete artık sadece standart paket kullanıyorum diyeceksin.Sadece iki kelime daha fazla söyleyeceksin.DNS falan ne yaparsan yap.
  52. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Ya Majeste niye hala uğraşıyorsun.Allah Allah ya BTK açıklama yaptı kendisi yaptı kendisi linkte vermişler olayın özü tamam dimi isteyen kullanacak.Bizim derdimiz ne biliyor musun bu binlerce insan niye bu sansür için eylem yapıyorlar.Arkadaş boşa demiyor biri çıkıp dese biz kapanan internet...
  53. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Sonuna kadar katılıyorum sana Demnesia kardeşim aynen elimde yetki olsa keserim netlerini.Bu yeni gelecek sansür uygulaması gelmedi diyelim.Yine aynı, yine aynı sitelere giremeyecekler :D Ne değişecek boşuna zaman kaybı protesto yapıyorlar.
  54. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Ya o zaman niye daha önce eylem yapmadılar?Benim için durum yine aynı olacak ben çoğu siteye girebiliyorum.Orası tamam da bu adamlar yine aynı sitelere giremeyecek yine aynı sitelere girebilecek değişen birşey olmayacak.Niye normal sansürün değilde 22 ağustosun eylemini yapıyorlar.Sonuçta yine...
  55. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Kardeş bir kere burada konu açılmadı mı ? Demediler mi internete filtre getirecez şunu şunu kısıtlayacaz.Sonra ben dahil herkes yuh muh oha çüş deve dedi.Sonra adamlar dedi olayları çarpıtırıyorsunuz herkes yarım saat konuşuyor ben 5 dakika konuşamıyorum.4 tane filtre olacak standart, çocuk...
  56. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Şimdi bende bunlar açıklama yaptı falan diyorum ama 22 ağustosta falan internetime birşey olursa, bazı sitelere giremezsem görürüm :D İnşaallah standart paket dediklerinin şimdikinden 1 gram farkı olmaz.
  57. ExCeLLeNT

Con isminde dosya açamama sorunu

Amerikan askerlerine coni diyorlar ya hani adam da diyor kısaltayım şunu masaüstüne con diye klasör açıyor.Sonra içine coni resimleri videoları belgeleri falan atıyor :D Bu klasörü açmak isteyen ileri zekalılar coniler işte :D Beyler bu arada şöyle bir gerçek var ki devlet bilgisayarları özel...
  58. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

İşte bizim Türk Milleti ! Ya duyduğun herşeye inanacağına bir araştır sonra ne yaparsan yap.Şimdi BTK falan bu eylemcilerin karşısına geçer bir açıklama yapar sonra g.t olur bu eylemciler.O kadar da söylediler ya.
  59. ExCeLLeNT

10 kentte sansür eylemi!

Ya bu adamlar açıklamadı mı standart filtre paketi şimdiki kullandığınız gibi olacak diğer paketleri de isteyen seçebilecek diye daha ne ?
  60. ExCeLLeNT

Lubuntu ile Tanışın

Bu lubuntunun adı heralde lowbuntudan geliyor ?
  61. ExCeLLeNT

I Am Alive ve BG&E2 Güvende

Şu I Am Alive oyununu çok merak ediyorum.Güzel olcak gibiye benziyor da konusu,oynanışı falan onlar nasıl olacak acaba ?
  62. ExCeLLeNT

Uncharted 3 için yeni ayrıntılar yayımlandı!

Hayatımda en çok istediğim şeylerden biri şu oyunun pcye çıkmasıydı.Ah be bir çıksa pcye...
  63. ExCeLLeNT

Oynayacak oyun kalmasa tamam ama durmadan oyun çıkıyor ve de güzellerde var.Mesela metro 2033'ü bitireceğim zamanda MW2 MP oynayabilirdim ama metro 2033'ü bitirmeyi tercih ettim.Senaryo modları bana göre daha eğlenceli yani hiç yoktan bir senaryo film gibi.Mp anca Call Of Duty oynanır ya da onun...
  64. ExCeLLeNT

Bende özkanbey arkadaşın birkaç on katı kadar bir oyun bitirmişliğim var ama malesef aynı huy bende de var.Bitirdim mi siliyorum şimdi pc de sadece Of dragon rising var.Crysis 2'de canım sıkılırsa diye duruyor.Sonra hazır yüklü olan F1 2010'a başlayacam.Nail'd de ne olur olmaz duruyor öyle daha...
  65. ExCeLLeNT

Vito Scaletta , Ezio ayrıca Altair,Niko Bellic,arkadaşın dediği gibi Dante ve Nero, Captain Price, Ghost,Gary Roach Sanderson,Soap Mactavish :D Ayrıca Makarov'un yaptığı kıyak hoşuma gitti.Psycho,Nomad,Prophet,Tommy Angelo,Sam Fisher vb...Reznov'u bende beğendim.
  66. ExCeLLeNT

Pardus'ta da ali, can , memo gibi isimlerde klasör açılamıyor :D
  67. ExCeLLeNT

Contorium Gerçeği- Gerçeğin 3 Aşaması

Yok ya ikiz kulelere bile bağladılar :D Bir con için miydi bunlar :D Adam kendi de demiş makarasına açtım diye ya. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/50465/ Burda altında yazı var.Hiç bu kadar gülmemiştim bugün :D :D :D :DBizim mahalledeki doğalgaz boru hatlarının içine değişik bir gaz...
  68. ExCeLLeNT

Bulduğum bilgi bu. con bir MS-DOS dosyasıdır ve aşağıdaki görevi yapar... CON - Console; ekran ve klavye giriş çıkışlarını yakalamak kontrol etmek - handle input and output. Bu nedenle aynı isim altında başka bir dosya açılamıyor, ayrıca; NUL, AUX, LPT1, COM1 adı altında da dosya...
  69. ExCeLLeNT

Yabancı Filmleri Türkler Çevirseydi.

Zor o :D Bırakın gidek :D Ne süper filmler var ya yer imlerine aldım teşekkürler.
  70. ExCeLLeNT

Hırsızlığın bedeli

İki kere izledim gülmekten kırıldım.Hele sonunda bir grubun gelmesi :D
  71. ExCeLLeNT

Türkün Aklı Ya Kaçarken Ya.....

Pek komik değildi ama o tahtayla ne yapmayı düşünüyor vatandaş ?
  72. ExCeLLeNT

Google Arama Motorunun Faydalı Özellikleri

Vallaha helal olsun neler varmış neler.Bende sandım bu mail,video,picasa falan öyle şeyleri paylaşırsınız.Ama başlıktaki gibi çıktı.Çok sağolun gerçekten, bunların hiçbirini bilmiyordum.İşime yarar buradaki tüm bilgiler. SDN'yi seviyorum ya.
  73. ExCeLLeNT

Call Of Duty 4 Modern Warfare 1 Çavuş Griggs Rap Yaparken

Bu saatten sonra sadece MW2 MULTİ oynarım. O da istek olursa :D
  74. ExCeLLeNT

Call Of Duty 4 Modern Warfare 1 Çavuş Griggs Rap Yaparken

Ben :)COD 4 oynamıştım online.MW2 de oynayacaktım da şimdi bitirelecek o kadar single oyun varken hep multi kasarım mw2de olmaz.Hem bu Modern Warfare serisi film gibiydi yav.Griggs ile Gaza üzülmüştüm.
  75. ExCeLLeNT

Sniper: Ghos Warrior 2 Geliyor!

Valla sniper üzerine pek oyun yok.Hem o sebeple hem de az çok beğenmiştim oyunu.Şimdiki zaman olması başka bir artıydı ki türkçe yama ile tadına doyum olmadı.Sonu da hiç güzel bitmedi.Generali öldürüyordun bitiyordu :DSahne falan yok uzaktan nişan al generalin kafasına çak mermiyi oyun bitiyor.
  76. ExCeLLeNT

En az 15 milyon... :D
  77. ExCeLLeNT

Bazen aşk kelimelerle ifade edilemez...

Başlığı çok iyi anlatan bir video... Güzeldi.
  78. ExCeLLeNT

Bir kere Modern Warfare 3'ün en az 1 milyon satması kesin ki adı üstünde "Modern Warfare" bu adı taşıyor.Bu ismi taşıyan hangi oyun kötü oldu ki aslında 2 oyun yapıldı ama olsun.Sonuçta başka firma yapsa neyse tamam diyeceğim de yine İnfinity Ward yapıyor.Battlefield 3 isterse gerçek olsun yine...
  79. ExCeLLeNT

Assassin's Creed, Osmanlı'da Neler Yapacak?

Keşke param olsa da orjinalini satın alsam.Bu 5 sayfalık yazı bile oyunu orijinal almak için düşünmeme yetti de arttı bile.Hatta fırsatım olsun alacam orijinal alacam.(ama nerdeee para olsa liseye giden çocuktan ne bekliyecen :D )
  80. ExCeLLeNT

En etkilendiğiniz oyun sahnesi!

Modern Warfare serisinin her sahnesi efsaneydi.
  81. ExCeLLeNT

Crysis 2 İçin DLC Duyuruldu!

Katılıyorum şahsen ben crack ile multiplayer oynadım.Korsanlar sevindi ama para verenler boşa para vermiş gibi oldu.Zaten bir kere oynadım.Oyundan atma,servera girmeme,singlede kasmadığı halde multide acayip kasma,adamların dediğin gibi hileli ya da onun gibi olması ya görünmezken beni te...
  82. ExCeLLeNT

Fantastik 4' lünüz

Kaspersky/Chrome/Utorrent/Skype
  83. ExCeLLeNT

Haa...Düşündüğün Gibiymiş

Sonuncusu güzeldi :DDosyaları kaybedilen adamın da vay haline :D
  84. ExCeLLeNT

Hitman : Absolution Geliyor!

Gerçekten güzel bir haber.Merakla bekleyeceğim de bu Hitman'in kodu 47 değil miydi, barkoddaki son iki hane mi ne ?
  85. ExCeLLeNT

Crysis 2 İçin DLC Duyuruldu!

Tabi senaryo modu için bir DLC.Müthiş bir senaryosu var.
  86. ExCeLLeNT

Modern Warfare 2'deki Rio De Janerio'daki ikinci bölümde bir kaçış sahnesi vardı hatırlarsanız.Helikoptere kaçıyorduk silahsız orası da gerçekten güzeldi.Hem Medal Of Honor 2010'daki o propagandaları biliyorum bence de kötü ama arkadaşın dediği gibi tarafsız bakarsak gerçekten çok güzel bir sahne.
  87. ExCeLLeNT

Almi'ye katılıyorum resmen adam sizsiniz gibi hissediyorsunuz nolduğunu söylemicem oynayın görün.
  88. ExCeLLeNT

Ufukta Hitman 5 Var!

İnşaallah hitmandir hitman gerçekten başka o suikastler kendini belli etmeden gizli yapılan işler.
  89. ExCeLLeNT

Need For Speed Shift Drift Yapmak

İştahlı anlatınca iştahın mı açıldı :D
  90. ExCeLLeNT

FIFA 12 & Battlefield 3, Eurogamer Expo'da!

Bu bad company 2 açık kapı bırakmıştı sonunda o ne olacak acaba ?Bu 3 devamı mı onun yoksa başka bir senaryo mu?
  91. ExCeLLeNT

Bir kızın duygularıyla böyle oynanır.

Bir anlatsanız izleyecek vaktim yok da ?
  92. ExCeLLeNT

Bu nasıl bir çiçek ?

Şimdi ben buna parmağımı koydum bastım ortasına bu kapanayım dedi elimi çıkartamam mı oradan?Acır mı?Kanar mı nolur yani?Ayrıca taş koysam onu da mı kapacak.
  93. ExCeLLeNT

Selam Dünyalı :)

Dublörünüm abiye gül gül öldüm :D
  94. ExCeLLeNT

Black Ops'ta Şenlik Var!

Modern Warfare
  95. ExCeLLeNT

AMD'nin İnadı İnat

AMD'nin açılımını da öğrenmiş oldum şaşırdım valla iyi oldu bu konu :D
  96. ExCeLLeNT

Egeli öğretmenin fiil çekimi

Yer imlerine bile aldım güzel video:D Harbi komikti ya.
  97. ExCeLLeNT

Bileğimdeki Paket Lastiği

Abartanları sevmiyorum alkış hareketi yapmayı da bilmiyorum uğraşamamda (bilmiyordan kastım sitede bilmiyorum yanlış anlamayın :D )
  98. ExCeLLeNT

Bu Saati Takıp da ABD'ye Gitmeyin!

Ben saatlerimi bozmuştum evde bu kalmıştı yeni saat almaya da gitmedim aylardır bunu kullanıyorum :D Param olsa da inadına ABD'ye gitsem :D
  99. ExCeLLeNT

Amnesia The Dark Descent oynayan adamın hali :D

Onu bilemem de yaratık çıkmadığı halde gündüz oynayamadım oyunu sildim zaten :D
  100. ExCeLLeNT

Amnesia The Dark Descent oynayan adamın hali :D

http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FY Yaratıkla karşılaştığındaki bağırışmalara dikkat :D
  101. ExCeLLeNT

F.E.A.R. 3 Yeni Videosuyla Korkutuyor

Şu amnesiaya baktım ya oynadım biraz yaratıkla karşılaşmadım şimdilik hemde hiç.Bir kapı kilitli anahtarını bulamıyorum.Ama ne yalan söyleyeyim acayip tırstım ya böyle korkunç oyun mu var fear 3 amnesia the dark descentin yanına yaklaşamaz.Demek ki yaratıkla karşılaşsam ne olacak Allah bilir.
  102. ExCeLLeNT

iPhone 4 Nano Çıktı!

Iphone 4 nano " görünüşü kelimesini crysis 2 deki gibi sandım nano görüş diye okudum :D Öyle birşey olsa harbi müthiş olur ha.
  103. ExCeLLeNT

Just Cause 2 Hata

Bildiğim kadarıyla oyun sadece dx 10 destekliyor.Xp'lerde çalışmıyor(bu yüzden oynayamamıştım)Vista ya da 7 varsa tekrar dene.
  104. ExCeLLeNT

(Ninja) Kaplumbağa Terbiyecisi

Vallaha fena güldüm :D Güzel olmuş.Resim güzel de daha çok ninjaların tipler komiğime gitti :D
  105. ExCeLLeNT

3 yıl süren büyük (!) aşk :)

Ben de 15 yaşındayım ama aşkın nasıl birşey olduğunu biliyorum(forumda arama yerine aşık olmadan önce okuyun yazın :D )Hem bence de insan görmediği kişiye aşık olamaz bakayım aha taş gibi kız şuna bir teklif edem. Var mı böyle birşey ya.Millete abaza derler.Hem bir kere adı üstünde aşk aşk.Sanki...
  106. ExCeLLeNT

En Çok İlgi Çeken Oyunlar!

Crysis 2'yi tek geçerim ki hala crysis 2 de görünmez olmayı zırhlı olmayı falan bilmeyenler var.Be oynuyorsun da başında sana diyor resmen türkçe şu harfe bas görünmez ol sadece adam öldürüyorlar videoları geç,cümleleri dinleme,altyazıları okuma, sadece oyna sonra oyuncuyum diye geçin yok...
  107. ExCeLLeNT

Kraliçe Elizabeth'in Rekor Kıran Dans Şovu

Başbakan Erdoğan'ı böyle görmek istemiyorum.Kıvırtırken falan.
  108. ExCeLLeNT

Böyle Anne Olmaz Olsun

Ulan virtual :D Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün :DO kadının da belasını versin.
  109. ExCeLLeNT

Sıcaklığınızı Tanıyan Yazılım

Peki şimdi ben bunun başından kalktım sonra tekrar geldim illa şifre mi girmem gerekiyor açmak için yoksa o sıcaklığı algılayıp tekrar açıyor mu?(öyle olsa aslında anlamı olmaz da ) ve de nasıl çalışıyor bu yazılım tam olarak monitöre çapraz bakıyom ben bişi olmaz dimi :D
  110. ExCeLLeNT

Sonia Danica Thrall

Desperado senin avatardaki kim ya harbi merak ediyorum :D
  111. ExCeLLeNT

Dünyanın En Büyük Ekranları

Nokia'nın ekran hiç güzel olmamış.Ama Dubai'deki güzel.
  112. ExCeLLeNT

İşte Geleceğin Savaş Gözlüğü

Gözlükler Tom Clancy's Ghost Recon oyunundan esinlenilmiş hatta aynı :D
  113. ExCeLLeNT

En Büyüleyici 10 Doğa Olayı

Çoğu kişi görmemiş konuyu belki ama gerçekten hepsi müthiş.
  114. ExCeLLeNT

Vodafone Telefon Kampanyası?

Millet şimdi ben şu vodafonenin 11 tllik kampanyası var ya hani telefon veriyor onlardan almayı planlıyorum. Verdikleri telefonlar şunlar HTC Desire HD Nokia N8 Nokia C6-01 Samsung Wave 2 HTC HD Mini Şimdi bu kampanyanın detayları neler alırsam ne gibi kazık yeriz ? Bir de...
  115. ExCeLLeNT

Mortal Kombat'ta Shang Tsung Sesleri!

Adama kendi eliyle kafasını kopattırmak ne demektir ya. Karaktere bak :D
  116. ExCeLLeNT

CRYSİS 2 Hakkında Düşünceleriniz ?

Ya merak ettim herşey tamam da şu Karl Earnst Rasch kim ?Kaç haftadır hep aklımda bu isim.Bir yerlerden gözüm ısırıyo ama ?
  117. ExCeLLeNT

Torrent'te Dosya Nasıl İndirilir?

Torrentsiz hayat internetsiz bilgisayar gibi birşey :D
  118. ExCeLLeNT

Bu Oyunlar Nasıl Başarılı Oldu - 1

Call Of Duty modern serisi ve crysis serisi olabilir.Far crylar ya da.
  119. ExCeLLeNT

Yer çekimini unutmuş galiba...

İlk resimde 10 kişi var ikinci de 9 ?Sebep ne acaba ?
  120. ExCeLLeNT

Oyunu yeni bitirdim.Ama gıcığıma giden şey o kadar Alcatraz diye oynuyoruz sonra Benim Adım Prophet(oynayanlar bilir).Hem PSYCHO falan da gördüm birkaç yerde bir de prophetin anılarına falan bakın hikayeyi tam olarak anlıyorsunuz hele son video prism.Oyun da yine sonu açık bitti.Ben bu...
  121. ExCeLLeNT

Forza Motorsport 4 Offical Trailer

Bir Xbox'ım olsa ohoooo...
  122. ExCeLLeNT

Spider-Man: Edge of Time Duyuruldu

Shattered Dimensions'u oynamadım yani bana göre şimdilik en iyisi spider-man 3.
  123. ExCeLLeNT

Ya ben bir bölümde takıldım bu arada ya ?Böyle uzaylı binası gibi birşey var ilk böyle damarları yok ediyom sonra merkezi sabote edicem ama merkeze nereden çıkacağımı bilmiyorum ?
  124. ExCeLLeNT

Oyunun başı da güzeldi kıyafeti ilk giydiğimizde kapıyı açarken kolun elimizde kalması :D Nomad ile Psychoyu gerçekten merak ediyorum.
  125. ExCeLLeNT

F.E.A.R. 3 Yeni Videosuyla Korkutuyor

3. oyun cidden korkunç olacak gibime geliyor.Oynamam ya ben bunu :D
  126. ExCeLLeNT

Merak ettiğim bir kaç şey var ve burda cevaplanır diye düşündüm. 1)EA SETUP'u çalıştırdığımda türkçe çalıştı türkçe kuruldu ve oyun türkçe başladı.Başka ülkelerde de mi böyle yoksa tahmin ettiğim gibi bilgisayarın diline göre mi ? 2)Prophet'e ne olduğunu öğrendik olmasaydı keşke ama Nomad...
  127. ExCeLLeNT

SDN'den AOpen G6 Kazanan Belli Oldu

Sayısalı kazandıktan sonra da kasayı çöpe at dimi :D
  128. ExCeLLeNT

Dünyanın En Hızlı 10 Arabası

Bu bugatti 437 yapmamış mıydı bir yarışta ya ?Araçların hepsi de birbirinden güzel porshe carrera gtye bile razıyım :D
  129. ExCeLLeNT

Mortal Kombat'ın İndirilebilir Karakterleri

Bence de Kenshi
  130. ExCeLLeNT

En İyisini İsteyenler İçin Tasarlandı

Baya da güzelmiş yahu
  131. ExCeLLeNT

Metro 2033 PC İnceleme

Valla oyunu oynadım bitirmek üzereyim gerçekten güzel oyun dedikleriniz doğru sayılır.Trainer yükledim dayanamadım en iyi silah giysi miysi varda gaz maskesi alacak mekan bulamadım :DAnca yerden topluyoz :D
  132. ExCeLLeNT

Günün Esprisi

Adamın biri varmış çalışmış beş yapmış. Kızlar sizi bozmak istemiyorum sizi Murat Boz'sun :D
  133. ExCeLLeNT

Duke Nukem Forever Şaşırtmadı!

Bir de oyun çıkıyormuş kimse inanıp almıyormuş oyunu :D Bu o oyun falan değildir diyorlarmış :D
  134. ExCeLLeNT

Crysis 2 Gelişmiş Ayar Modu

Denediniz mi bare düzgün çalışıyor mu ayar programı ?Ya şimdi adamlar dünyanın en iyi grafikli oyunu falan diyorlardı ?Cryengine 3 diyorlardı.Tamam benim sistem düşük benim gibiler de oynayabilsin ama ilk oyun ne güzeldi medium ayarda kasmadan oynadım ya oyunu düşük sistemim olduğu halde yüksek...
  135. ExCeLLeNT

Gta 4 çözülemeyen grafik problemi

Biraz karmaşık bir sorun.Patch falan yüklemedin mi ?Rockstar Games kaç tane patch çıkardı GTA 4 için.Ben yetişemiyordum neyseki sorunsuz bitmişti.
  136. ExCeLLeNT

Crysis 2 Gelişmiş Ayar Modu

Normal Crysiste yok mu bu ayarlar ?İlk oyunda hepsi vardı.
  137. ExCeLLeNT

Google Evliya Çelebi Oldu

Google englishte de varmış bu logo sevindim güzel olmuş :) Helal.
  138. ExCeLLeNT

Türkiye 121 tane üretecek

Ya iyi güzelde 100 uçak az değil mi adamların F-35leri bizim toplam savaş uçaklarımızın kaç katı olacak.En iyisi kendi yapımın olur da işte...
  139. ExCeLLeNT

Türkiye 121 tane üretecek

Şuna bak ABD 2443 biz 100 gülüncek bir durum gibi geliyor bana.
  140. ExCeLLeNT

Shift 2'den Oyun İçi Video

Olabilir sonuçta ilk kez simülasyon işine bulaştı NFS serisinde EA.Şimdi neyi doğru yapacağını biliyor.
  141. ExCeLLeNT

Batman : Arkham City İlk Oynanış videosu

E kocaman şehir olsun o kadar hem daha iyi olur.İnsan gerçekten tadını alır sıkılacağımı da sanmıyorum.
  142. ExCeLLeNT

Batman : Arkham City İlk Oynanış videosu

İlk oyunu bitirdim yani güzeldi ama karışık olmaz mı kocaman şehir ?O ada bile çok karışıkken yani.Birde bu batmobile ve uçan versiyonunu falan oynayabilecek miyiz ?
  143. ExCeLLeNT

Shift 2'den Oyun İçi Video

İlk shiftin ağır yükleme sorunları falan vardı bir araba görmek için 20 saniye belki de daha fazla bekler mi insan ? Birde o listedeki arabaları bakmak için dolaştığınızı düşünün yamalar falan sadece kısalttı süreyi.İkinci oyun böyle değilse tadından yenmez çünkü bence çok güzel bir...
  144. ExCeLLeNT

Gta 4 çözülemeyen grafik problemi

Göremediğim birşey mi var ?Herşey düzgün gibi gözüküyor da yukarıdaki sarı çubuğu merak ettim.
  145. ExCeLLeNT

Oyun tavsiyeleriniz

Kardeş o 3 oyun da farklı türde. Dirt 2 ralli yarışları. Nfs hot pursuit yani arcade ama güzel. Test drive unlimited 2 serbest dolaşıp simülasyona benzeyen ama gerçekçi bir yarış oyunu.Seçim senin üçü de oynanır üçü de farklı.Üçü de güzel.
  146. ExCeLLeNT

Battlefield bad company 2 oynayanlar bakarmısınız?

Aynen katılıyorum diğer arkadaşlara.Tek yapman gereken düzgün atış yapmak.Türkçe yama ile bitirmeni tavsiye ederim hikayeyi anlıyorsun başka bir zevkli oluyor.Sonu da açık bitiyor zaten oyun.
  147. ExCeLLeNT

WANTED Sorular ?!

Çocuk sersemliyordu mersemliyordu kıpkırmızı oluyordu hap içip düzeliyordu da öyle olunca çocuk sinekleri kanatlarından vuruyordu.Yok daha iyi görüyormuş falan.Hani keskin nişancılar nefes tutuyo ya daha iyi vuruyorlar hedefi ama aynı zamanda kalp atışları yükseliyor falan.Tüh be oyununda tadı...
  148. ExCeLLeNT

WANTED Sorular ?!

Dakika diyecektim ya pardon aklımda saniye diye kalmış ilk soruya tekrar cevap :D Filmde mermi odayı dolaşıyordu böyle kadın soldan atıyordu odayı dolaşıyordu sağdan kadına giriyordu :D Hem niye bakmasınlar Angelina Jolie gelsin demedik soyadı Jolie olmasa da olur :D
  149. ExCeLLeNT

WANTED Sorular ?!

Dün sabah wanted weapons of fate adlı oyunu bitirdim tabi türkçe yama ile. Sonra filmini indirdim filmini de izledim bir güzel dublajlı ama merak ettiğim şeyler oldu. 1-Kalbin saniyede veya dakikada ikisinden biriydi 400 kere atması mümkün müdür?Atarsa ne olur?Filmdeki gibi daha hızlı...
  150. ExCeLLeNT

Crysis 2'yi Oynadık!

Yok ilk oyun ilk hafta burada 3 bin sattı ya.Bunlarda bu sefer 7-8 bin istediler diye düşündüm.Yoksa tabi milyondur ama bin dediler.O da ilk hafta Türkiye satışı tahmini falandır.
  151. ExCeLLeNT

Crysis 2'yi Oynadık!

Allah'ım keşke para olsa da alsam şu oyunu orijinal.Adamlar 7-8 bin adet bekliyoruz dediler ya.Black ops milyonlarca satmışken hemde ilk 24 saatte.Param olsa da 7-8 bin tane orijinal alsam ya :D
  152. ExCeLLeNT

Batman Sokaklara Dönüyor!

Müthiş birşeye benziyor oynamazsam kendimi bu hayata ait hissetmem.İlk oyunu gerçekten müthişti Joker'in döneceği belliydi öyle bir akıl hastanesinden kaçan adam polislerin elinden de kaçar :D
  153. ExCeLLeNT

Crysis 2'de savaş vakti geldi VİDEO

Şu Çılgın Türkler :D
  154. ExCeLLeNT

Crysis 2'de savaş vakti geldi VİDEO

Abi bu ne ya :D Müthiş birşey olmuş çıksın oynadığım tüm oyunları bırakıp bunu bitirmek için uğraşacam.
  155. ExCeLLeNT

Öpüşerek Oyun Oynanır Mı? (+18)

Önemli olan atmosfer,senaryo, oynanış dimi yani :D
  156. ExCeLLeNT

Öpüşerek Oyun Oynanır Mı? (+18)

Futbol topunu kaleye sokmak gibi mi :D
  157. ExCeLLeNT

Ekran Kartımızın Hızını Artırıyoruz

Vay be bende 8500 gtime yapmıştım bir programla adını unuttum şimdi yine bir makale yardımıyla yapmıştım.2 fps mi ne yükseltmiştim :D
  158. ExCeLLeNT

Oyunlar, İnsanları Gerçekten Öldürüyor mu?

Ben kendimi aşırı oyun oynar sanardım çocuk ölmüş.
  159. ExCeLLeNT

Murat 124, Lamborghini ve Ferrariiii

Bunun değişiği vardı Anadollu.Onda da bir adam tamirciye gidiyor bana tam tam modifiye bir anadol yap diyo tamirci diyo abi 140ı geçemezki falan.Adam diyo nasıl geçemez geçen gördüm anadol tam gaz giden ferrariyi ittiiyordu :D
  160. ExCeLLeNT

Kıbrıs nerede ? !!!

Byharbye katılıyorum olayın aslı dediği gibiymiş de... Bunlar onu da bilmiyorlardır :D
  161. ExCeLLeNT

Kıbrıs nerede ? !!!

Adamın teki akdeniz diyor diğerine geçince yo yo karadeniz diyor :D Allah'ım ya. Askerliğimi kıbrısta yaptım o yüzden sicilyada olduğunu biliyorum :DBirkaç kişi doğru bildi.
  162. ExCeLLeNT

SDN'den WoW: Cataclysm Kazananlar Belli Oldu!

Son zamanlarda bazı yarışma sonuçları facebook sayfasından açıklanıyor.İlla facebooka girmek zorunda mıyız?Facebooku olmayanlar ne yapacak?SDN Yarışma için de face gerekiyor diye biliyorum değişmediyse.
  163. ExCeLLeNT

Günün YouTube Videoları

Müzik güzelmiş.Klipte güzel :D Diğerlerini izlemiştim.
  164. ExCeLLeNT

Kıbrıs nerede ? !!!

Halka sormuşlar Kıbrıs nerede? diye. Cahillik diz boyu... http://www.youtube.com/watch?v=ums_mFeDxkg Yazık çok yazık. Not:Bir konu buldum ama.Hem cevap yazılmamış hem video çalışmıyordu yanlış yaptıysam affola diğer konuyla birleştirebilirsiniz.
  165. ExCeLLeNT

Crysis 2'den Müthiş Video!

Uzaylılar heryere bulaşmış acep Türkiye ne durumda :D
  166. ExCeLLeNT

Crysis 2 PC Oyunu İnternete Sızdı!

Forum kurallarına göre korsan yazılım vs linki vermek yasaktır.Forum kurallarını okuyunuz. Ayrıca torrent diye birşey var.
  167. ExCeLLeNT

EA ve Crytek'den Oyun Severlere Çağrı!

Türkçe versiyon geleceği açıklandı.Videoda türkçe oynandığı görülüyor zaten konuşmalar falan.
  168. ExCeLLeNT

Cal Of Duty Black Ops "press any key" çalışmıyor

Zamunda'daki yorumlardan pek birşey anlamıyorum :D Ayrıca SKIDROW sürüm ve de tüm patchleri ve crackleri yapıldı(skidrow patchler) Sorun bende değil buna eminim oyun press any keye kadar geliyor.(%100 save yükleyince tabi)yüklemeyince arkadaşın dediği gibi sildim bu sefer o videoya geldi...
  169. ExCeLLeNT

Dediğin gibi yaptım.Oyun açıldı ilk kadının sigara içtiği video girdi tam video bitti kararırken ship console hatası aldım tekrar.Önceden daha açılmadan geliyordu şimdi videodan sonra geldi hata.
  170. ExCeLLeNT

Ya bu oyun durmadan sorun çıkarıyordu en son ship console hatasını çözdüm.Hangisi bilmiyorum da ekran kartı güncelleme,update 4 ve crack,game booster,config,save hepsini yaptım.Sorunum şu oyun tamam artık açılıyor ama hiçbir tuş çalışmıyor left mouse skip diyor treyarch yazdığında basıyorum...
  171. ExCeLLeNT

[Kampanya] Herkese ücretsiz Kaspersky

Keyimi aldım teşekkürler :) İstediğimiz zaman kullanabiliyoruz dimi.?
  172. ExCeLLeNT

[Kampanya] Herkese ücretsiz Kaspersky

http://www.haberokur.com/haber-New-York-Karsani-secti-145478/ Yazdım hadi bakalım hayırlısıyla.
  173. ExCeLLeNT

Crysis 2 Çıkmadan Sızdırıldı!

Beta olmasaydı indirecektim tam sürümünü bekleyelim bare.Fırsatım olsun almazsam orjinalini şerefsizim de ama işte ortada.Bunda da demesinler ilk hafta şu kadar sattı diye :D Sonra derler black ops faaln şu kadar sattı ilk 24 saatte :D
  174. ExCeLLeNT

Bakırköy'de 'sniper dede' dehşeti

Başlık shotgun dede olmayacak mıydı ya ?Tabi ingilizce yazacaksanız.
  175. ExCeLLeNT

Otomobil Yıkayan Sanal Kızlar

2 gb ramim olduğu için birşey diyemiyorum hata mata vermedi azcık kasıyor sadece o kadar.
  176. ExCeLLeNT

Riley Steele

Az önce piranha filmini izledim konuyu hortlatmak gibi olmasın o resim piranha filminden bir sahne.Filmde 3-4 tane porno yıldızı oynuyor tam izlemelik +18e uymuş :DVar mı böyle birşey ya gianna michaelsi piranalar yedi ashlynn brooke ikiye bölündü(pirana yüzünden değil)ayıp ama ya bare bu riley...
  177. ExCeLLeNT

200 gbdan fazla alanı oyun ile doldurdum.100 gb kadar dolduracam ama indirmiyorum sırf öbürküleri bitireyim diye.Listede duruyor oyunlar :D
  178. ExCeLLeNT

Test drive unlimited 2de yapabildiklerin unlimited :DGerçekten güzel oyun insan kendini gerçekten araba sürüyor sanıyor.
  179. ExCeLLeNT

Azcık kasıyor ya kasmasa tam olacaktı.Ama güzel oyun.
  180. ExCeLLeNT

Treyarch: MW 2 bizim ilham kaynağımız

Öyle demeyin black opsa bende kötü diyordum malum oynayamamamın siniri hata veriyordu falan neyse internet cafeye sırf o oyunu oynamak için gidiyorum.Helikopter uçak falan sürüyoruz güzel şeyler yapıyoruz hikayesi de müthiş grafikler iyi kasmıyorda cafede Allah'tan valla güzel oyun gibime geldi...
  181. ExCeLLeNT

Beşiktaş istedi kızlar kovuldu !!

İyi yapmışlar.Helal olsun.
  182. ExCeLLeNT

Bebeğini doğurdu, üstüne sifonu çekti!

Yeni bölüm açılmasını talep ediyorum 18 yaş sınırı konsun bu konular oraya açılsın istediğimiz gibi sövelim...
  183. ExCeLLeNT

Yurtlarda Yapılan Şakalar =)

Şaka anlayışları adam ağzına lokmayı aldığında tekme atmak suratına.Şakaya bak sonu güzel oldu hakettiler adam ağzını burnunu kanatsaydı onların birde orda.
  184. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

Sonuçta çaylakmış ya :DBirde çaylakken böyle iseniz profesyonel haliniz ohooo :D
  185. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

15-3 18-3 ohooo cobra&çaylak bu nasıl gidiş böyle :D
  186. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

Dıp dıp dı dıp(ezelin müziği başlar)Hayat çaylaklarla doludur yeğen. 2.hayat 2.şans demek değildir.İlk gelen herkes çaylak olmaz.Yetenek işi bu oyun yeğen yetenek işi.!!!Beceri,akıl,zeka,güç,hız işi. BLADE-ASLA HIZ KESME :D
  187. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

Gerçek turnuva teke tek olsun bence.Gerçekten böyle ayarlanamıyo kimi iyi anlaşamıyo kimi iyi oynuyo kimi kötü o zaman iyi de oynayamıyo falan.Ben finale kalıp zorhakla kapışmayı düşünüyordum asıl rakibim o dur biraz tek rakibim o :D
  188. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

Cobra niye çoğul konuşuyorsun bonneyi yendik desene :D Bir dahaki turnuvada teke tek olsun.Kurunun yanında yaşta yanıyor sonra.Herkes kendi gücünü istediği kadar kullansın başkasını yakmasın.Ateş deydiği yeri yakıyor.
  189. ExCeLLeNT

HaxBall

Çok şey kaçırdın be kobra :D Özgürü görmen lazımdı :D
  190. ExCeLLeNT

HaxBall

Cobra gel alıştırma yapalım :D Kurdum odayı.Şifre aynı.
  191. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

Senin profil resminde de bir sus işareti var ya kötü hissediyorum kendimi şimdi :D
  192. ExCeLLeNT

Fişek gibi pc kasmaya başladı ?

Antivirüs kurmak istemiyorum demiyorum yani kurayım da zaten kendim kaldırırım bir süre sonra.Kaspersky kurmak istiyorum kuracaksam onun da sitesine girmiyor dns mns demeyin format atarım girer öyle bir şey benim pc 10dan fazladır karşılaşıyorum aynı sorunla şimdi format atsam girer bir daha...
  193. ExCeLLeNT

%90 derken yani kesin anlamında pcnin %90ı demiyorum :D%100 değil de %90 virüs bulaştı pcye 1 tanecik anlamında o bulaştı kasmaya başladı bak hala kasıyo ya gıcık kaptım he.
  194. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

Ben orda turnuva ile ilgili birşey yazdığını hiç hatırlamıyordum :D kapak oldu be :D
  195. ExCeLLeNT

Benim sorunum başlıkta da belli.Splinter cell chaos theory oyununu biliyorsunuzdur.Bu oyunu ben zamundadan indirdim kurdum.İlk bölümü oynadım neyse bitirdim ilk bölümü çıktım.Daha doğrusu bitiremedim sonunda kaldım.Save aradım buldum nereye kaydedeceğimi bulamadım yani biliyordumda klasör...
  196. ExCeLLeNT

Yeni Spider-Man Başarılı Olacak mı?

Oyununu bitirmiştim oyunu güzeldi valla çizgi filmimsi olsada.Tobey maguirenin gitmesi kötü oldu alışmıştık.Spider-man 4 çıkıcak diye de sevindirmişlerdi milleti bence pek tutmaz bu film.
  197. ExCeLLeNT

Sisteminiz Crysis 2'yi Çalıştırabilecek mi?

Valla ilk oyunun orta ayarda az çok kasmadan oynadım sistem gereksinimlerim mi ?Bundan %2-3 düşük (işlemci ile ekran kartı sadece)İlk oyunu orta ayarlarda kasmadan oynadıysam bunu Allah'ın izniyle inşaallah oynarım.
  198. ExCeLLeNT

HaxBall

Kim kapattı ya :D
  199. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

:D Bu oyunun konusu açıldığı gün oynadıktan 5 dk sonra fikri ortaya attım turnuva yapsak mı ya la ? diye İlk oyunda söyledim sonra forumda :)
  200. ExCeLLeNT

Sdn haxBall turnuvası

Ayıp ya beni direk yazsaydınız.Fikri ilk ortaya ben atmıştım zaten :D Yaz yaz beni de yaz.
  201. ExCeLLeNT

HaxBall

Yazdım ya kardeş SDN diye :D
  202. ExCeLLeNT

HaxBall

Kurdum da yanlız takım nasıl değiştiriliyor ?Buldum tamam.Gelin herkes gelsin.Ey mi yaman bey mi yaman.
  203. ExCeLLeNT

HaxBall

Kapışacak varsa bekliyorum oda kurdunuz mu?Ha turnuvaya da varım.Stalker falan iyi biliyor nasıl oynadığımı :D Oda kurun da kapışak ya :D Kurdum gelen gelsin.Oda SDN , şifre: shiftdelete. aynı zaten.
  204. ExCeLLeNT

HaxBall

Ha behlül diye biri görürseniz o zaman korkmayın benim he :D
  205. ExCeLLeNT

HaxBall

Birşey diyecem beyler adım ExCeLLeNT oyunda adımı behlül yapsam birşey olur mu hani bunda puan sistemi falan vardır belki öyle birşey ?Giderken behlül kaçar demek hoşuma gidiyor da.Ya da adam king mi yapsam ?Birde şey diyecem maç saatleri belirlensin artık o 11 kişilik takıma karşı olmak...
  206. ExCeLLeNT

HaxBall

Tekrar maç yapacak ?
  207. ExCeLLeNT

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Özel mesajla ulaşabilirsiniz davetiye istiyorum sadece uğraşmaktan bıktım.Elinde olan varsa verirse davetiye çok makbule geçer.
  208. ExCeLLeNT

HaxBall

Topun adını Fatmagül koyalım :D
  209. ExCeLLeNT

HaxBall

Bu huyumu çok seviyorum birşeye hemen alışıyorum ya bir oyun oynuyom mesela sniper ghost warrior bitiriyorum sonra bad company 2 de ilk 10 dk sniper ghost warriora benzer oynamaya çalışıyorum tak bakmışım bad company 2 bu sefer kontrolüm altında.Küçük saha daha güzeldi orta sahadan ne goller...
  210. ExCeLLeNT

HaxBall

Valla benim pcnin biostan saati sıfırlanıyor her fiş çıkıp takıldığında birşeye bakıp çıkacaktım.15 dk olmuştu başlayalı 1:10 da falan bıraktım oyunu heralde harbi olmuş 1 saat ama iyi olur ya hep oynayalım güzeldi.Birde jaexti galiba demez mi niye bu kadar adam topun peşinden koşuyonuz :D...
  211. ExCeLLeNT

HaxBall

Bende attım kaleme ama hep sizin yüzünüzden önüme çıkmayın abi ya bir kafa koyuyom topa önüme geçiyonuz kendi kaleme :DKasıtlı faul yaptınız zaten :D Şeye çok güldüm. Jaex:Mavi takımı nasıl öldürcez. Ben:Öldürmek :D Dgcnydi galiba şimdi ayıp olmasın hatırlamıyom adını tam dediği şuydu...
  212. ExCeLLeNT

HaxBall

Valla beyler bugün yine kapışma olacak hatta ne dersiniz turnuva mı yapsak ?Hakkı abi falan hediye verse :DHakkını vermek lazım Allah'ı var çok güzel oyun kalkamıyosunuz başından.
  213. ExCeLLeNT

HaxBall

Stalker alıyoz seni :D
  214. ExCeLLeNT

Zamunda.Net Üyelik Alımı Açıldı!!

Zamunda'yı diyorsan kardeş sadece ingilizce ve bulgarca.Başka seçenek yok.
  215. ExCeLLeNT

Barış Manço'suz 12. Yıl...

Allah rahmet eylesin.Göremesem de ruhu şad olsun.12 yıl önce bebektim neredeyse şimdi 15 yaşındayım.Denk gelemedim hiç.En iyi sanatçılardandır ama gerçekten.
  216. ExCeLLeNT

Defne Joy Foster evinde ölü bulundu!

+999 Aklımdan bunlar geçiyordu.Haklısın kardeş evlisin başkasıyla ne işin var düşün birde söylenenlere göre içki içmişler falan sen git adamla barda eğlen iç evine git sonra kocan da seni o adamın evinde ölü bulsun. Allah rahmet eylesin ne diyelim.Gördüğüm kadarıyla iyi kızdı.Sempatik, sıcak...
  217. ExCeLLeNT

Crysis 2'den Görsel Şölen!

Askerler koreli olsun ya sonra kim bize amerikan domuzu diye bağıracak :D
  218. ExCeLLeNT

Zamunda'da ikinci hesabım da var arena-tr lazım bana ya yokmu davetiye yollayan :D
  219. ExCeLLeNT

Crysis 2'den Görsel Şölen!

%5000 oynayacağım bir oyun fırsatım olsa da kamyonla orjinal alsam ama 1 tane bile orjinal alamam şu anda.Ama yine de ilkini daha çok beğeneceğimi tahmin ediyorum.Mesela bu 2. oyun adadan başlamalı sonuçta adaya dönüyorlardı ve de Nomad'ı yönetsek hala müthiş olur.Asker olmadan pek zevki çıkmaz...
  220. ExCeLLeNT

Komik Telefon Şakası [Mutlaka İzleyin !]

Daha başkaları da var. :D http://www.youtube.com/watch?v=NKXZgoXYje8 http://www.youtube.com/watch?v=VndO1TSvcn4
  221. ExCeLLeNT

Komik Telefon Şakası [Mutlaka İzleyin !]

Adama da helal olsun müthiş yapmış şakayı.Çocuk tırstı baya ya :D
  222. ExCeLLeNT

Böyle İlan Gördünüz mü :)

Zamanında paylaşmıştım bu ilanları en başa da o papağanı koymuştum :DTorosta müthiş ama :D
  223. ExCeLLeNT

Böyle İlan Gördünüz mü :)

http://www.sahibinden.com/WQQozel_kategoriXQQlegendWQQpXQQsearch Sen şu linke bak önce bir. :)
  224. ExCeLLeNT

Ha benim rating yazıyor kırmızı yazıyor ama rengi, kırmızı yani o 0.043ün hızım mı düşer sadece?Düşerse ne kadar düşer ?Ve de kötü mü bu ratio oranı ?
  225. ExCeLLeNT

Zamunda da ratio olayı pek yok sanırım.Görmedim yani ratio ile ilgili birşey.Ha bekleyin varmışta bunca zaman birşey olmadı.233 gbye(download) 10 gb(upload) kötü mü?Ratio da 0.043 .
  226. ExCeLLeNT

Gençlerin "Bayılma oyunu"

Bizde yapmıştık ama lisede sadece bir kız hastanelik olmuştu.O da gelin yapın demişti yapmıştık.Sonra bahçede dolaşırken güneş heralde bir daha bayıldı o zaman ayılamadı biz yaptığımızda en fazla 5 saniyeye ayılmıştı sonra 10 dk sonra kendi bayılınca da hastaneye götürdü hocalar falan.Uyumak...
  227. ExCeLLeNT

Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Bana da lazım bayadır arıyorum da bulamadım.Davetiye verecek varsa çok makbul geçer.Özel mesaj ile haberleşiriz :)
  228. ExCeLLeNT

M3 sahibi olmak !!

Most Wanted oynayıp bitirdiğim günden beri M3'e hastayım.Oyunların insanlar üzerindeki etkisi :DHa videoyuda bu haliyle sinemaya koysunlar bilet alıp giderim o derece müthiş olmuş. Most Wanted'a da benzetmişler :D Kız da güzel tabi.:wub: :blushing:
  229. ExCeLLeNT

14 Yıldır Beklenen Oyun Geliyor!

Bu oyunu oynamazsam gözüm açık giderim tabi çıktığında :D +18 ile aksiyon birleşmiş gerçi her iki şekilde de action oluyor ama :D
  230. ExCeLLeNT

Modern Warfare 2 filmi çekilseydi

+999999999... bilişim sınıfında okuyorum anadolu teknik lisesinde cracklerin farklı olmasının oyunun hata verip vermemesiyle alakalı olup olmadığını bilmiyor kimse.Bir tane mafia ya da onun gibi oyun oynayan yok bizim sınıfta senaryo ya senaryo. Arkadaşa diyorum bugün james bondun oyunu çıktı...
  231. ExCeLLeNT

Masum Dediğiniz Küçük Osman!

Birşeye benzese tamam diyecem kızlar.Ama bana göre hiç güzel değiller.Ha bu arada adım adım yeğen(osman) adım adım :D
  232. ExCeLLeNT

35 Dolar'lık PC Yalan mı?

O 35 dolar buraya geldiğinde 350 dolar olursa şaşırmam.
  233. ExCeLLeNT

Burçlar değişti! İşte yeni burçlar!

Yine aynı ama olsun seviyorum burcumu :D
  234. ExCeLLeNT

Hotfile Premium 9$

Bu sitede bulabilirsin :) Site davetiyeleri kısmına falan bak zamundaya üye olanlar bulursun onlara sor davetiyeleri var mı diye olsa ben atacam da yok işte.Ha bu yabancıların özel günlerini takip edebilirsin bazen açık oluyorlar mesela yılbaşılarda zamundaya falan üyelik açık diye biliyorum...
  235. ExCeLLeNT

Tek bir cümleyle kızlar tavlanabilirmi??

Güzel olmuş :D Hoşuma gitti biz de mi denesek :D
  236. ExCeLLeNT

Hotfile Premium 9$

5 gb upa 200 download diye birşey yok burda bildiğim kadarıyla 0 upta olsa 500 gb download yapabiliyorsun :) Ve de davetiyem yok henüz yollayamıyorum.:(
  237. ExCeLLeNT

Yüzüncü şehrimi de yaptım.

Valla yenisi çıktı bunların Citiex XL diye indirdim de kurmadım.Güzele benziyor grafikleri hele müthiş son çıkan şehir simülasyon oyunu sanırım bu Cities XL denemeyenlere tavsiye ederim şayet daha ben denemedim ama :DBaktım biraz.
  238. ExCeLLeNT

Hotfile Premium 9$

Usulca tamam da kardeş illa upload yapmak zorunda değilsin ki.Ben zamunda da mesela 200 gbdan fazla download yaptım 5 gb bile uploadım yoktur.Bence en iyisi torrent 8 mbit bağlantıyı da kurdum mu mis gibi ben oyun ve film arşivi yapmak üzereyim :DAradığın her oyun film falan olacak neredeyse pcde :D
  239. ExCeLLeNT

1 Adet Zamunda Hesabı - Çekiliş

Allah'tan sahibim şu zamunda üyeliğine.Çıkanlara hayırlı olsun.Bence en iyi torrent sitesi birde türkçe filmler falan olsa şöyle filmlerin türkçe dublajlıları ya da altyazıları ama adam gibi yok öyle filmler.Tabi indirdiğim herşey maximum hızla iniyor bu sitede ona göre.Kaçırmasınlar hesabı...
  240. ExCeLLeNT

En Çok Beklenen Oyun Hangisi?

Mafia ve Mafia II'nin yeri de ayrı şöyle diyeyim Half Life-COD-NFS-GTA-MAFİA-CRYSİS-PRİNCE OF PERSİA-COLİN MCRAE RALLY VE DEVAMI DİRT-RESİDENT EVİL-TOM CLANCY'S OYUNLARI-RED ALERT-STARCRAFT-BİOSHOCK-DEVİL MAY CRY-COMMAND AND CONQUER TÜM OYUNLARI-TOMB RAİDER bu oyunlar efsane olmuş oyunlar ve iyi...
  241. ExCeLLeNT

2011 Kehanetleri

Bunlar nasıl kehanet ? Her insan düşünebilir bunu.Bende sandım dünya ile ilgili şeyler heyecanlı falan yok savaş çıkacak yok şu neymiş tablet pc çıkaracakmış google telefon çıkaracakmış.Haber olsun diye haber yazmışlar.(sözüm SDN'ye değil bu kehanetleri söyleyenlere yanlış anlaşılmasın)
  242. ExCeLLeNT

Açılışta çalışan programlar ve rundll32.exe sorunu yardım ?!!!

Sistem Geri Yükleme her defasında yaptığımda farklı tarihlerde de tamamlanamadı diyordu.Neyse ki düzeldi şu rundll32.exe olayını kendim çözdüm sanırım combofix yaptım sonra rundll32.exe diye aratıp silebildiğim dosyaları sildim zaten görev yöneticisinde rundll32.exe gözükmüyordu o da...
  243. ExCeLLeNT

Açılışta çalışan programlar ve rundll32.exe sorunu yardım ?!!!

Benim pcde ne olduysa artık yardım edin ya.Bilgisayar açılıyor ilk iki tane CMD ekranı çıkııyor ekranların da üstüünde RUNDLL32.EXE yazıyor o cmd ekranında da aşağıdan yukarıya mı ne çizgi gidip geliyor böyle yazı yazarken altta olan çizgi var ya yazının o çizgi boşluk bırakıyormuş gibi gidip...
  244. ExCeLLeNT

Bir Efsane daha geri dönüyor: Mafia 2

Hayatımda mafia gibi oyun oynamadım ya.İnsanın sigara içmediği halde sigara içesi özellikle marlboro içesi geliyor.Bir şaheser, kült, oyun değil film ya adamlar resmen film yapmışlar aksiyon sahnelerini bize oynatıyorlar birde kurtlar vadisi yaması ya da türkçe yama ile oynarsanız işte o zaman...
  245. ExCeLLeNT

Aklınızdan çıkmayan Oyun replikleri

O söz tam olarak Mr. Salieri send his regards.Tamamı şöyleydi. Mr Angelo?(Bay Angelo) Uhhh.. Yess(Eee.. evet) Mr Salieri send his regards.(Bay Salieri saygılarını sunar) Devamını da mafia 1 oynayanlar bilir tabi oynamayanlar kesinlikle oynasınlar büyük kayıp oynamamak.Hayatınızdan 50 yıl...
  246. ExCeLLeNT

Need for Speed: Hot Pursuit PC İnceleme

Bu parçalanma olayını test drivede görmüştüm diye hatırlıyorum.Test drivededa hakları satın alamamışlardı o yüzden parçalanmıyorlardı ki hangimiz acaba bu güzel araçları porscheleri lamborghinileri paramparça sürmek isteriz ki? :DParçalansın da o kadar değil bence yeter bu efektler.
  247. ExCeLLeNT

Böyle 1 nisan şakası mı olur :D

1 Nisan olmasa da paylaşayım dedim ve de forumda bulamadım aradım ama.Paylaşıldıysa affola. http://www.videoizletc.com/musicvideo.php?vid=77834273f
  248. ExCeLLeNT

Günün Oyunu: TrackMania Nations Forever

Oynamıştım eskiden pistler eğlenceli ters dönebildiğimiz pistler falan hız treni gibi.Tabi yeni çıkan naild'de atv ve motorsiklette kullansak buna bin basar naildi tavsiye ederim amaçladığı şey eğlence ve aşırı şekilde eğlendiriyor insanı.
  249. ExCeLLeNT

Crimecraft Tavsiye online oyun

Point blank var birde türkçe bence o da çok iyi hele grafikler falan zaten yapımcısı da infinitygames :)
  250. ExCeLLeNT

Sis hiç bu kadar güzel olmamıştı! Afyon Kalesi

Japonlar almanyadaki afyon kalesinin içinden çekmişler fotoyu.
  251. ExCeLLeNT

Yalancıyız !!

Alayımızın durum aynı heralde :D
  252. ExCeLLeNT

Bazen diyorum ki, oğlum osman..

Hepsi birbirinden komik bazıları verildi ama tekrar güldüm :DGüzel karikatürler.
  253. ExCeLLeNT

Bilgisayar Performans Yalanları 2

O olayı da burada açıkladılar.Prefetch klasörü, yapmış olduğun işlemler bir klasöre kaydediliyor açtığın programlar gibi şeyler.Tekrar açmaya kalktığında direk açılıyor.Ama silersen tekrar açmaya kalktığında klasöre tekrar veri yazmaya başlıyor ve hatırladığıma göre zaman kaybı.Yani prefetchi...
  254. ExCeLLeNT

En İyi Crysis 2 Görüntüleri!..

Ya cidden ne zaman çıkıyor şu oyun Türkçe olsun bir de var ya bundan iyi oyun yok derim yeminle şu görüntülere bak.
  255. ExCeLLeNT

SDN 2011 Temamız Yayında

Çok beğendim valla hayırlı olsun inşaallah devam eder 2011 teması yılbaşından sonra.
  256. ExCeLLeNT

İlginç buluşlar

Isıtıcılı ayakkabı pc başında işe yarar.Anti static bileklikte tam benim için. Ekmek çarpar abi. Anti static bileklik var olum. Abi o elektrik çarparsa etkili. Hadi ya kazık yedik :D
  257. ExCeLLeNT

TTNET 8 MBİT'e geçtim yardım?...

Şimdi bu ay yaptım düşer mi acaba ?Deneyecez mecbur düşerse yandım ama malum babam :D :D Peki ilk sorum?Yani 8 mbite geçtiğimden itibaren mi 15 gb kotası başlıyor?
  258. ExCeLLeNT

Kota sorgulama yapmayayım mı :D Daha şimdi kotama bakmıştım :D
  259. ExCeLLeNT

İlginç bir şampanya içme yöntemi!

Aklıma başka başka şeyler geldi :D :D Gözümün önünde canlandı sanki :D
  260. ExCeLLeNT

TTNET 8MBİT NET LİMİTSİZ tarifesine geçtim yani normalde 15 gbi geçersem hız düşecek.Şimdi dün geçtim.1 mbit vardı önceden aralık ayı aylık transferine baktım bugün 12 gb olmuş yani normalde 50-60 gb falan oluyordu ayda zaten 1mbitle download miktarım. Dünden beri 2 ya da 3 gb indirmişimdir...
  261. ExCeLLeNT

Batman: Arkham City'den Yeni Video!

Bir conviction gördüm sanki :DBir an zannettim oyun böyle grafiklere mi sahip olacak gerçekti herhalde?Oyun muydu yoksa :D İlk oyunu severek bitirmiştim nvidia kartım sağolsun physx desteği falan müthişti ya aşık olmuştum oyuna çok süperdi ucu açık bitti zaten oyun joker yakalandı o kadar...
  262. ExCeLLeNT

Dünyanın En Hızlı Treni

Guinnese girmeden inanmam :D
  263. ExCeLLeNT

Dünyanın En Güvenli Telefonları!

HTC IMAGIO, SURROUND ve Samsung Captivateyi çok beğendim.
  264. ExCeLLeNT

Günün Bedava Oyunu: Sam & Max 104

HAHAHA :D konusu gerçekten müthiş ama sevmiyorum böyle oyunları.
  265. ExCeLLeNT

F-Secure 2011 Satışa Sunuldu

Zamanında 90 gün mü ne lisans kampanyası vardı işte o gün indirip kurmuştum.Paşa paşa korudu sistemi ne yalan söyliyim kaspersky kadar iyi bana göre onun kadar sevmiştim yerini hiç aratmamıştı lisans bitince de... :)
  266. ExCeLLeNT

Google Şehir Rehberiniz Olacak

Güzel reklam bizde niye böyle reklamlar yapmıyorlar ki?
  267. ExCeLLeNT

Almanyayı sallayan şov videosu

Michael Jackson-Smooth Criminal :D :D Üzgünüm ama verildi...
  268. ExCeLLeNT

Okul Logosu

Benim okuduğum okul bu.Sabancı yaptırdı diye böyle farklı sanırım :)Çünkü majestenin okulun aynısı bir arkadaşın okulu resmen.Kocaeli/Gölcükte apaynı okul var ya :D Cidden meb bir standart falan belirledi herhalde :D
  269. ExCeLLeNT

GALAXY Tab Nerede İşinize Yarayacak?

Yolum çöllere düşerse alıcam bir tane:D Şaka bir yana hoş tanıtım olmuş.Geçen sene and dağlarına gittik bu sene daha sıradan bir yere sahra çölüne gidiyoruz :D
  270. ExCeLLeNT

Twilight

Bladeden kaçabileceklerini zannetmiyorum :DTwilightı bende izlemedim ama BLADE harika bir filmdi buna adım gibi eminim.
  271. ExCeLLeNT

Sarıkamış Şehitleri'ni halay çekerek andılar!

Ş...fsizler, aynı şehirde yaşamaktan utanç duyuyorum bunlarla.
  272. ExCeLLeNT

Chevrolet Captiva mı yoksa Nissan Qashqai+2 mi?

Bu qashqaiye hep kaç gari diyesim geliyor :D
  273. ExCeLLeNT

Saat Kaçı Gösteriyor?

Güzel tasarım bende tebrik ederim bu saati tasarlayanı.İnsanda bir hava olur bu saati kola taktım mı ama ya.
  274. ExCeLLeNT

Photoshop - Yüzdeki Sivilceleri Temizlemek

Orijinal olarak yok etmenin yolllarını alsak.Mühim olan fotoğraftakileri değil gerçekte yok etmek.Bu arada beğendim.Photoshopu tam olarak şimdi anladım.
  275. ExCeLLeNT

Facebook'ta Eski İstanbul Arşivi

Güzel gruba benziyor güzel fotoğraflar var baktım.
  276. ExCeLLeNT

Güneşin Gerçek Gücünü Görün

Oradan parmağımızı falan geçirsek of çok fena olur ya.
  277. ExCeLLeNT

Cloud Computing Hayatınızı Nasıl Değiştirecek?

Bu bulut bilişim tam olarak ne demek?
  278. ExCeLLeNT

Bu Oyun Ters Kavramını Sorguluyor

Ya o konudan bir sorun yokta sanırım bilgisayar için çıkacak satışa çıkacak herhalde?Böyle bir oyunu satın almak isteyen olmaz herhalde fazla piyasada o kadar ala oyun varken.
  279. ExCeLLeNT

Gran Turismo 5'te Bu Hafta Video Şov Var!

Shift yükleyip oynayasım geldi yemin ederim.
  280. ExCeLLeNT

Bu Oyun Ters Kavramını Sorguluyor

Flash oyun gibi ya pek hoşuma gitmedi.Hem insanı sıkar bir süre sonra.
  281. ExCeLLeNT

Sub-Zero Ve Scorpion Karşı Karşıya!

Harbi pcye çıkmayacak mı ya o kadar bekliyoruz ayıp olur çıkmazsa hem daha karlı olur onlar içinde pcye çıksa inşaallah pcye çıkar diyelim.Mortal Kombat gibi dövüş oyunu mu var.
  282. ExCeLLeNT

İçmeden Sarhoş Olmak İsteyen Var mı?

Şu magazin bölümü falan var ya öyle bölümler için yükseltmiştim hani forumlarda bazı bölümler sınırlamaya alınır ya garantiye aldım herşeyi görelim diye :D
  283. ExCeLLeNT

İçmeden Sarhoş Olmak İsteyen Var mı?

Harbi jeaya noldu ? Birde gerçekten alkole özendiriyor milleti bu konu 15 yaşındayım hiç içmedim ama içesim geldi o derece diyeyim yani.Konu da baya uçmuş yok alkol çok güzel cinsellikle birlikte olursa tadından yenmez siz yapın zinayı,haramı falan öbür dünyada dersiniz tadından yenmez...
  284. ExCeLLeNT

Işıklı mezarlık!

Zombili,hortlaklı,cinli perili filmlerden olsa gerek:D Ben gece mezarlık yanından geçsem ya da görsem illa gözümde sanki o mezarın yanında birşey bana bakıyormuş gibi olur defalarca da oldu:DYa düşünsenize bembeyaz suratı olan birşey size bakıyor garez türünde samara gibi :DYa da zombiler hayal...
  285. ExCeLLeNT

Call Of Duty Black Ops Ship Console

Evet skidrowun paketten çıkan ile güncelledim daha doğrusu kurulumunkiyle.
  286. ExCeLLeNT

Call Of Duty Black Ops Ship Console

Millet ben nihayetinde 1mbitle skidrow sürümünü indirdim ardından zamundadaki skidrow patchi indirdim.Yükledikten sonra oyuna girmeden patchı kurdum cracki yaptım.Ama tam reklamlar geçip menüye gircekken oyundan atıyor solda sanki hata raporu çıkacakmış gibi ekranın %65ini kaplayan siyah bir...
  287. ExCeLLeNT

Kızlar için ideal evlilik yaşını açıkladı

Bence en ideali 20.Hem evlenceğin kızı seviyorsan hemen mi evlenicen bekle birkaç sene yaşınız büyüyünce evlenirsiniz. Şöyle diyim mesela evlenmeyi düşündüğü kızı severim.Evlenme yaşına kadar da ilişki baya ilerletilir 20 yaşına gelince de evlenirsin.Tamam plan hazır başbakan haberlerde...
  288. ExCeLLeNT

Cepten mi arıyorsunuz yoksa sabitten mi?

Konuyu okuyunca temel fıkrasındaki yeri 5-10 bin metre kazıp birşey bulamayıp bizim atalarımız yüzyıllar önce kablosuz iletişim yapıyorlarmış lafı aklıma geldi :D
  289. ExCeLLeNT

Türk Televizyon tarihinin en büyük ödülünü kaybettiler! - Canlı Para

Ama Özgürlük Heykeli Osmanlı tarafından kontrol ettiği Süveyş Kanalı'nın girişine konulmak için yapılmamış mıydı?Eeee yanlış bilmişler demek ki.Biz Fransa'ya Fransa'da bir yıldönümü için Amerika'ya hediye etmişti New York'ta da bir o adaya koymuşlardı.Yani... Bakırdan yapılan Özgürlük...
  290. ExCeLLeNT

Türk Televizyon tarihinin en büyük ödülünü kaybettiler! - Canlı Para

Bunlar Özgürlük Heykelini hala Amerika'nın yaptığını zannediyor:DBiraz araştırma...
  291. ExCeLLeNT

Almanlara sağ gösterip sol vuran koreli

Evet evet oymuş şimdi şarkılarını dinledimde buldum.Hakkını vermek lazım kızda güzel,performansıda,şarkıda.
  292. ExCeLLeNT

Almanlara sağ gösterip sol vuran koreli

Michael Jackson'ın bir şarkısı ama hatırlayamadım.Bad,Billy Jean,thriller olabilir.Smooth criminal galiba dur bir tekrar dinleyeyim.
  293. ExCeLLeNT

Koenigsegg CCX !!

Bu adam bugattiye binmemiş mi?Ya da ismini duymadı.Ama bugattiden bahsediyor yinede ne dediğini anlamadığım için böyle dedim.Tamam biliyormuş:D
  294. ExCeLLeNT

Albüm kapağında soyundu

Ne yalan söyliyim anticor sendenim :DKızılları görünce bir başka oluyorum ya nasıl desem anlatılmaz yaşanır :D
  295. ExCeLLeNT

Yılın en seksi şovu - Victoria's Secret Fashion Show 2010

E tabi insana bir tek sevdiği güzel...
  296. ExCeLLeNT

Herkes onu soymak istiyor

Ben de soymak istiyorum ben de :D
  297. ExCeLLeNT

Kaddafi'ye manken gelin!

Bu mu manken?Tanıdığım kızlar buna bin basar.
  298. ExCeLLeNT

I Love Asus

Ya video falan kaliteli güzelde kızlar da güzel esprili komik olduğunu düşünüyorum ama anlamadım ya bu kulaklıktan da fazla ses çıkmıyor netteyim.Anlatacak var mı?
  299. ExCeLLeNT

Vahşi atların kare kare liderlik kapışması!

Belgesel olarak animal planeti bende çok severdim güzel kanaldı.Paralıya geçmeden önce :D Ayrıca discovery channela hayrandım.Deneyler, yaşanmış korku hikayelerinin canlandırmaları,ağırlaştırılmış çekimler ve dahası müthişti ya.Tabi paralı olmadan önce :D
  300. ExCeLLeNT

Beni hep böyle korur musun anne?

Allah'ım sen nelere kadirsin.