Treyarch: MW 2 bizim ilham kaynağımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CODON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Treyarch'ın tasarım yönetmeni David Vonderhaar, Infinity Ward'ın yaptığı Modern Warfare 2 oyununun kendileri için ilham kaynağı olduğunu belirtti.

61.jpg

MCV adlı siteye konuşan tasarımcı, Activision'ın diğer CoD serilerinin Treyarch için muhteşem bir kıstas olduğunu belirtirken "Her geliştiricinin tarihin bir numaralı oyunu yapma hayali vardır. Gezegendeki en büyük, en güçlü, en yüksek dereceyi alan, en çok alkış alan ve en çok satan bir oyun yapmak istersiniz. Modern Warfare 2'ye baktık ve mükemmel bir kıyas ölçütü olacağını gördük. Bizim için çok büyük bir ilham kaynağıydı ve bizim bu ligin içerisinde olması gerçekten inanılmaz" dedi.

Kaynak

by_linux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
madem ilhan kaynagıydı niye cod 7 niye o kadar berbat :(

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla cod serisini ilk çıktığı günden beri oynuyorum en sevdiğim oyundur hem pc hem ps3 te ayrı ayrı oynarım ayrı ayrı zevk verir black ops ta güzeldi bence sadece konusu diğer cod oyunlarına göre farklıydı ama arada bir farklılıklar gerekiyor onuda black ops ta yaptılar gene takip ederek oynuyanlar farkına varmışlardır black ops un konusuda çok güzeldi yani kendilerine iyi bir tema bulmuşlardı..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
MW gibisi gelmez zaten bir daha

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Medal Of Honor 2010 oynayın o da güzel en azından black ops'a göre :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
ghost recon 2'yu da tavsiye edebilirim :)
seri hakkında bilgisi olan var mı bu arada ?3. oyun vs. çıkacak mı ?:)

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Black Ops tam olarak oynamayanlar hala kötü diyorlar.Siz hayatınızda hiç böyle bir senaryo gördünüz mü ? Grafikler de senaryoya çok uygun tam olarak bir film gibi.Black Ops 'u zaten herkes oynamasın.Anlayan oynar...

@ serkan94 MOH çok sıkıcı BO'nun yanında.Ve MOH tekdüze.BO'da her bölümde farklı görevler karşımıza çıkıyor.

Bana kalırsa BO 'nun optimizasyon sorunu olmasa MW 2 den daha iyi olarak kabul edilirdi...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Öyle demeyin black opsa bende kötü diyordum malum oynayamamamın siniri hata veriyordu falan neyse internet cafeye sırf o oyunu oynamak için gidiyorum.Helikopter uçak falan sürüyoruz güzel şeyler yapıyoruz hikayesi de müthiş grafikler iyi kasmıyorda cafede Allah'tan valla güzel oyun gibime geldi ama yinede bana göre mw2 kadar olmaz olamaz.Ha film gibi sahneleri fazla ama yinede.Modern warfare 2 ye benzemiş o sahneler biraz.