Hotfile Premium 9$

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Herkes takmış torrentte torrent.Eski dosyaları acaba son hızda çekebiliyor musunuz?
Yeni film oyun müzik elbet son hızda iner.
Dostum sana başka bir alternatif göstereyim
www.real-debrid.com bütün linklerden indirmeni sağlar aylığı da 8.5 tl filan

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkes takmış torrentte torrent.Eski dosyaları acaba son hızda çekebiliyor musunuz?
Yeni film oyun müzik elbet son hızda iner.
Dostum sana başka bir alternatif göstereyim
www.real-debrid.com bütün linklerden indirmeni sağlar aylığı da 8.5 tl filan

Üye oldum ama nasıl bir yer olduğu hakkında biraz daha bilgi verebilir misin? Bu torrent vbb sitelerden farkı ne?

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Üye oldum ama nasıl bir yer olduğu hakkında biraz daha bilgi verebilir misin? Bu torrent vbb sitelerden farkı ne?
Şimdi sen hotfile fileserve rapidshare ve diğer 10 larca siteden linkleri kopyalayıp yapıştırıyosun.Oda sana kendi serverından link veriyor.Avantajı 80 tane siteden premium un varmış gibi indirebiliyosun.Yalnız bir tek hotfile a günlük 15 gb kota koymuşlar.Sadece hotfile a ve 1-2 dosya sitesine özel.30 günlük premium 4€.Hotfile ın kendisi bile 1 aylık 9$

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Torent varken hiç bulaşma. Torrent'te popüler içerikleri internetinin son hızına kadar çekersin. Hemde bilgisayarı kapat aç o deva eder kendiliğinden. Ben 10-12 dosyayı torrentle indiriyorum 1 kaç gün sonra hepsi inmiş oluyor. Çok arşiv yaptım böyle. Torrentin T sinden anlamayan insanların lafını ciddiye alma. Parana yazık...

güzel kardesim fikrimizi söylerken laflarimiza dikkaet edelim yasın kac bilmiyorum ama 26 yasındayım senin hayatın kadar yıl torrent kullandım hala da kullanıyorum. ama hotfile pre kullanmadan ne sen beni anlayabilirsin ne de derdini anlatabilirsin.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
samilcan isimli üye

Torrenti seviyosan sevmeye devam et.Ama kimseyi sevmeye zorlama.Sevmeyenlere de saygı göster.Bi sen değilsin akıllı burda.Bizde biliyoruz ve kullanıyoruz torrenti

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Usulca tamam da kardeş illa upload yapmak zorunda değilsin ki.Ben zamunda da mesela 200 gbdan fazla download yaptım 5 gb bile uploadım yoktur.Bence en iyisi torrent 8 mbit bağlantıyı da kurdum mu mis gibi ben oyun ve film arşivi yapmak üzereyim :DAradığın her oyun film falan olacak neredeyse pcde :D

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Ben Hotfile Premium Aldım Biraz Önce. Şimdi bana fikir verirmisiniz. En iyi ve verimli nasıl kullanabilirim bu hesabı 1 ay boyunca?

Yada hotfile paylaşımlı güzel Belgesel vede filmlerin linklerini nasıl bulabilirim.

Arena tr de çok güzel şeyler bulmuştum eğitim ingilizce setler dini film vs ler çocuklar için. Acaba bunlar hotfile da da var mıdır. Hotfile daki dosyaları arayan bir arama motoru var mı? Bu linklere nasıl ulaşabilirim.

---------- Post added at 15:35 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Usulca tamam da kardeş illa upload yapmak zorunda değilsin ki.Ben zamunda da mesela 200 gbdan fazla download yaptım 5 gb bile uploadım yoktur.Bence en iyisi torrent 8 mbit bağlantıyı da kurdum mu mis gibi ben oyun ve film arşivi yapmak üzereyim :DAradığın her oyun film falan olacak neredeyse pcde :D

Ustad bizi oraya almıyorlar be :) Davet edenimiz olmadı henüz. Öyle 5gb upa 200 veriyorsa hemen geleyim. :) Ayrıca torrent ların arşivleri çok geniş gördüğüm kadarıyla. Yardımcı olabilecek durumun varsa çok sevinirim.

tolgaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Usulca indirmek istediğini katz.cd den aratabilirsin.Dosyaların hangi sunucuya upload edildiğini de gösteriyor..HF olanlar hotfile...

slayter84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım nacizane tavsiyem vuze(azure) torrent programını indir programın içerisinde kendi arama motoru var arama motoruna national geographic yaz arattır istediğin boyuttakini ve istediğin bölümü seçip indirme işlemine başlayabilirsin indirmelerinde aratma işlemini yaptıktan sonra çıkacak sayfadaki yeşilli sıradaki (lank) seçersen (peer-seed) oranı en yüksek yani en hızlı indirme yapabileceğin dosyaları indirebilirsin daha fazla torrent sonucuna ulaşmak istiyorsan vuze kurduktan sanra ilk iş olarak Azureus Vuze Search Templates adlı dosyayı vuze içindeki arama motorunda aratıp indirmen ve inen dosyadaki dosyaları çift tıklama ile vuze programına kaydetmen gerekli bu kayıt edeceğin dosyalar sana daha fazla torrent sunucusunda arama yapma imkanı verecek ve daha fazla sonuca ulaşacaksın faydalı olması dileği ile saygılarımla

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
5 gb upa 200 download diye birşey yok burda bildiğim kadarıyla 0 upta olsa 500 gb download yapabiliyorsun :)

Ve de davetiyem yok henüz yollayamıyorum.:(

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Usulca indirmek istediğini katz.cd den aratabilirsin.Dosyaların hangi sunucuya upload edildiğini de gösteriyor..HF olanlar hotfile...

Arkadaş yazıyorum oraya bulup bulup downloadnet.org download ZZZ yada nowdownloadall gibi paralı siteleri buluyor hot linki bulamıyorum acaba ben mi beceremiyorum.??

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
arkadaşım nacizane tavsiyem vuze(azure) torrent programını indir programın içerisinde kendi arama motoru var arama motoruna national geographic yaz arattır istediğin boyuttakini ve istediğin bölümü seçip indirme işlemine başlayabilirsin indirmelerinde aratma işlemini yaptıktan sonra çıkacak sayfadaki yeşilli sıradaki (lank) seçersen (peer-seed) oranı en yüksek yani en hızlı indirme yapabileceğin dosyaları indirebilirsin daha fazla torrent sonucuna ulaşmak istiyorsan vuze kurduktan sanra ilk iş olarak Azureus Vuze Search Templates adlı dosyayı vuze içindeki arama motorunda aratıp indirmen ve inen dosyadaki dosyaları çift tıklama ile vuze programına kaydetmen gerekli bu kayıt edeceğin dosyalar sana daha fazla torrent sunucusunda arama yapma imkanı verecek ve daha fazla sonuca ulaşacaksın faydalı olması dileği ile saygılarımla

Arkadaş Hotfile premiumu almış torrent istemiyor - artık torrent önermeyin. Aradığı şey artık farklı...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu sitede bulabilirsin :) Site davetiyeleri kısmına falan bak zamundaya üye olanlar bulursun onlara sor davetiyeleri var mı diye olsa ben atacam da yok işte.Ha bu yabancıların özel günlerini takip edebilirsin bazen açık oluyorlar mesela yılbaşılarda zamundaya falan üyelik açık diye biliyorum böyle özel günleri takip et ha birde en iyi torrent sitesinin zamunda olduğundan da emin olabilirsin :)

tolgaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş yazıyorum oraya bulup bulup downloadnet.org download ZZZ yada nowdownloadall gibi paralı siteleri buluyor hot linki bulamıyorum acaba ben mi beceremiyorum.??

Dediklerinin üstünde Your search - - did not match any downloads. gibi bir ifade olması lazım.Yani aradığın şey bulunamadı diyor.National Geographic diye arat dünya kadar belgesel var...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
isim verdik ya dostum biraz daha dikkatli okursan.. googla zirzavat yaz aradigin film belgesel hersey orda var.. ayrica jdm yada idm kullanmanı öneririm en kolay o sekilde indirirsin.

Reaksiyon puanı
2,148
isim verdik ya dostum biraz daha dikkatli okursan.. googla zirzavat yaz aradigin film belgesel hersey orda var.. ayrica jdm yada idm kullanmanı öneririm en kolay o sekilde indirirsin.

Güzel siteymiş, tasarım çok önemli site için gerçekten. İçerik ne kadar güzel olursa olsun tasarım kötüyse direk çıkasım geliyor benim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
zirzavat kraldir yav bilen bilir.. daha bi cok site var benzeri ama digerlerine gerek kalmiyo cok güncel bi sitedir.

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende baktım evet gercekten cok guzel bir site. Teşekkürler.