G Data mı Kaspersky mi?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Benim Önerim Eset Smart Security'dir

Ama 2 Sinden Hangisi Dersen Kaspersky Derim

Tbekir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitdefender kullanıyorum ama G-Data ve Kaspersky arasında tercih yapmak zorunda kalsam kesinlikle Kaspersky tercih ederdim.

rapper256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
GData'yı kaç kişi biliyor ki? Çoğu kişi burda popüler olduğu ve sadece Kaspersky'dan haberdar olduğu için Kaspersky diyor. Ben GData'nın en iyi antivirüs olduğunu duymuştum, ne kadar doğrudur bilinmez tabi.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
G Data denemedim.Uzun zamandır Kaspersky kullanıyorum bir yamuğunu görmedim.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bir noktayı es geçiyorsunuz. GDATA 2 motordan oluşuyor. Bunların birincisi kaspersky ikincisi ise bitdefenderdir. Avast her iki motora da entegrelidir. yani Gdata dediğiniz antivirüs 3 farklı antivirüsün birleşmişidir. o yüzden kaspersky'ın önünde. kaspersky'ın yakalayamadığı virüsü bitdefender bulur yine yokeder. bu yüzden herkesin önünde. ;) detaylı bilgi için : http://tr.gdatasoftware.com/is-ortaklari/teknoloji-ortaklarimiz.html

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Adamın oglunu kacırsalarda Kaspersky :)

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İkiside iyidir.Gdata pcyi piskopatça korur.Ev pcsi bu nasanın pcsi değil.Kaspersky yeterlidir.

-FoRza CR-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu değerlendirmeler neye göre iyi neye göre kötü? Gruplandırmak gerekli. Size hitap eden görselliği mi? Sisteminize getirdiği yük mü? Firewall,antispyware,antivirüs,ebevyn denetimlerinin kuvveti mi? Vermiş olduğu yanlış alarm sıklığımı? Ben bunu kullandım iyi demek pek başarılı gelmiyor.Bir firmanın geçmişi ne kadar fazlaysa o kadar daha çok dökümantasyonu vardır.Mesela ben bi tercih yapıcam.Neye göre yaparım. Sistemimin özelliklerine bakarım korunucam derken kasılmaya ne gerek var. Sonra hangi yönleri kuvvetli bunu araştırırım. Ücretsiz güvenlik mi, kampanya yada ücretli güvenlik mi , yoksa kürekli korunma adı altında kendimi mi kandırmak buna karar veririm. Daha sonra ise girdiğim çıktığım siteler,download yaptığım belgelere göre kararımı veririm. Çok basit bi kombinasyon yapalım.Başarının tecrübeyle alakalı olduğunu rahatlıkla görürsünüz. Pc tool Plus Firewall 7 ile ThreatFire ile birlikte kullanın ekstra bi yazılım on deamond antivirüs programı olabilir.Mükemmel koruma alırsınız.Neden biliyomusunuz çünkü her internete çıkışı her sistem dosyasına müdahaleyi her adımı detaylı uyarı verir.Gerekli kurallar oluşturursunuz sizin izniniz dışında sisteminize gram müdahale olamaz. İşin özü son söz ne kaspersky ne gdata kullanımınıza göre hareket benim tercihim...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
g data çok daha iyi daha pahalı daha fazla ram kullanıyor :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bana göre bir antivirüs programı ne kadar iyi ise kadar donanımdan faydalanır.Çünkü yaptığı iş küçük değildir.Antivirüs programını seçerken hangisi iyi onu seçeyim demekle olmaz bence.Senin işine hangisi geliyorsa onu seçmek önemli.Örneğin internet ile pek ilgisi olmayan bir kişinini gidipte internet security kurması mantıksızdır.Buda G-data ile kaspersky arasında seçime benziyor.İkisinin de sana getirecek olduğu artılar, eksiler neler ? Bunlara bakarak karar verebilirsin.İkisinide kullanmadığım için bir tercih yapmıyorum ama kaspersky daha yakın duruyor. . .

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Avira mı?Kardeş dünyanın en iyisi diye açıklandı zamanında G-Data.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
G-Data sistemi biraz yavaşlatabilir.Ama iyidir :) Daha çok işyerleri içindir.Kaspersky'sa PC'yi G-Data kadar yavaşlatmaz.
Benim önerim Kaspersky