Yeni Spider-Man Başarılı Olacak mı?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Son fotolar başka bir senaryoya ait gibi geldi ya neyse:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sanırım artık sevişerek düşmanlarını halt ediyor :D ayrıca kostüm berbat adamın kıçı kabak gibi ortada tayt gimiş gibi :D bence berbat olacak :D

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İlk 3 ü ne kadar kötü ise bu da o kadar kötü olacak.Çizgi filmlerini çok severdim.Ama filmleri berbat...

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlk 3 ü ne kadar kötü ise bu da o kadar kötü olacak.Çizgi filmlerini çok severdim.Ama filmleri berbat...
Konunu açılma sebebi de bu zaten, bu filmin ilk 3 film ile hiçbir alakası yok. Filmin yapımcısı, oyuncular vs. herşey farklı, kostum bile farklı.

Seri aynen devam etseydi zaten "başarılı olacak mı" diye değil "Spider-Man 4 geliyor!" diye konu açılırdı :)

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Konunu açılma sebebi de bu zaten, bu filmin ilk 3 film ile hiçbir alakası yok. Filmin yapımcısı, oyuncular vs. herşey farklı, kostum bile farklı.

Seri aynen devam etseydi zaten "başarılı olacak mı" diye değil "Spider-Man 4 geliyor!" diye konu açılırdı :)
Eee biz Spiderman 4 mü dedik ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Oyununu bitirmiştim oyunu güzeldi valla çizgi filmimsi olsada.Tobey maguirenin gitmesi kötü oldu alışmıştık.Spider-man 4 çıkıcak diye de sevindirmişlerdi milleti bence pek tutmaz bu film.