Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Egon tatmin oldu mu bare ? Buradaki 100 bine yakın üyenin yarısından çoğu bunları biliyor.Kendini kanıtlamış bir teknoloji sitesine gelip bu önerileri veriyorsun.Sanki yeni bir teknoloji geldi ilk sende var bize tanıtıyon falan ?? Linuxla bir tanış bence :)
Şimdi niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum ?? Bu daha yeni bir şey.Gençler böyle bir fikir ortaya atmış var mı daha önce böylesi varsa söyleyin bilelim.Adamlar bunu böyle piyasaya sürmüyorlar ki sadece konsept gibi birşey.Prototip yani.Bir firma gençlerle anlaşır bu topa gigapiksel kamera koyar...
Aynen ya :D Sonuç olarak bende iphone 4 falan kullansam derimki aga ios bir başka.Ama android kullanıyorum ios hiç denemedim bana göre en iyisi bu.Sadece amcamda iphone 4 vardı birini aramıştı ekranın o anki görüntüsüne hayran kalmıştım hiç bir iphone'a dokunmadım bile hayatım boyunca :( :D...
Valla 3G'yi açtığımda tıkladığım gibi açılıyor sayfalar wildfire s'imde.Düşünün yani bu telefon böyle ise en üst düzeyi düşünemiyorum bile.Her yönden değil dedim.Linux İos gibi sebep ? İkiside çok stabil çalışıyor donanım düşük olsa bile ama ios para linux açık kaynak.Android ise bedava windows...
Şimdi ben wildfire s'imi bırakıp direk iphone 4s kullansam bende derim ios gerçekten daha iyi diye.Ama bir sgs2 olsun bir evo 3d olsun yani iphone4sye geçmem bile bu telefonlardan.İos linux, android windows :) Her konuda değil tabi.
Ya hadi bilgisayarda neyse dinledikçe kulağa hoş geliyor gibi bir şey ama telefonlarda düşünemiyorum.Hem telefon melodilerine benzemiyor hemde adam akıllı çıkmaz bu ses telefonlarda.
İnanamıyorum ya yuh !! Birinci olan melodi ne biçim bir şey ya.İçine her şeyden bol bol katmış ortaya karışık kuruşuk saçma bir ses çıkmış.Gerçekten progressive nokia bence de daha güzel.
Bende bir Kocaeliliyim.Yinede herkes Hodri Meydan diye, Sevdamızsın Kocaelispor diye, Seni Biz Yaşatacağız gibisinden laflar söyleyip duruyorlar ya bende kapanmasını istemem ama sonu iyi değil bu gidişatın :( İsmetpaşa'da ne maçlar izlemiştik ne çok sesimiz kısılmıştı şimdi durum böyle olunca...
Şimdi sen ABD'de sırf bu benim kölem dediğin için cezalandırılınca ABD'ye merhametli mi diyorsun ? Git onu petrol için binlerce insanı öldüren ABD'ye sor.Merhamet neymiş git ondan öğren.Hala anlamıyorsunuz değil mi ? Size verilen beyin bu dünya için ahiret için değil.Bu hayattaki en müthiş...
Oyunçeviri ekibi yine güzel bir işe imza atmış.SDN'de paylaşılan şu uzatılmış olan videoya Türkçe Dublaj eklemişler.Buyrun dinleyin.
http://www.youtube.com/watch?v=Mm3vU-PXHVU
Bakın anlamıyorsunuz delireceksiniz !! O soruyu benim de aklım almıyor hep var olmak, bir şeyin başı olmaması ama din öğretmenim bana aynen şöyle dedi.Senin beynin bu dünya için var öbür dünya için değil.Öbür dünya hakkında bir şeyler bilmen gerekseydi bilirdin.Yani Allah insanların bir şeyleri...
Mta açıklasana bana herşeyi insanlar yaptıysa ilk insanlar nasıl ortaya çıktı ? Maymundan mı geldiler yoksa ? Hem ateistlik kadar saçma bir inanç olamaz.Ateistlik nedir ? Önünüze koyulan engellerin kısıtlamaların olmadığı bir hayatın daha güzel olabileceğini düşünmek böylelikle ateist olmak...
Bilim bir yere kadar kanıtlar nasıl insanlar bir yere kadar düşenebiliyorsa sonra beyni yetmiyorsa işte onun gibi(sonsuzluk gibi)
Hayır.Broşürde falan okumadım.Hepsi Kuran-ı Kerim'de yazıyordu :)
Öbür dünya için bir şey yapamayız ne demek ya ? Hiç din dersi de mi görmedin sen ? Öbür dünyadaki en az zevkli şey bu dünyadaki en zevkli şeyden daha güzel diye bir şey de mi duymadın ? Nasıl iyi bir meslek sahibi olmak için çok okuyup çalışıyorsan cennetten mahrum kalmamak içinde bu dünyada...
Sanırım pc yavaşlamış. ? Önce bir antivirüs kur temizle sonra temizlik yap böyle programlarla falan.Rahatlat bilgisayarı gereksiz programları oyunları falan sil.
Bütün soruların cevabı Kuran-ı Kerim'de mevcuttur.Sana cennet cehennem var diyor mu diyor.Sen nasıl bir yer olduğunu ne yapacaksın ki ondan bile bahsediyor.Bütün herşeyi ben yarattım diyor mu diyor.Sen bir oyunu alırken oyunun nasıl olacağını konusunu nerelerde geçeceğini satın aldığın kişi...
Allah insanlara beynini bu dünyaya göre verdi.Öbür dünya hakkında bildiğin tek şey Kuran-ı Kerim'de yazanlar ve Hz Muhammed'in söyledikleri.Allah'ın verdiği beyin sadece bu dünya için olmasaydı onu da bilirdin.Beyninin en sonu tıkandığı yer Allah'ın nasıl hep var olduğudur.Hep var olmak ne...
Valla adamın tipte psikopatlık falan var zaten :D Ama çocuk bence haketmiş.Eğer bütün gün adamın dediği gibi onu vurmak için uğraşıyorsa ve durmadan da laflar söylüyorsa ben bile uğraşmasamda düşünürdüm acaba şu çocuğu bulsam mı diye :D
Kesinlikle bırakır.Video muhteşem ya öyle müthiş görünüyor ki oyun sanki ben oynuyordum.Shift 2'yi listede bırakmıştım sonra indirmek için.Şimdi kararımı değiştirdim pc için bir shift 2 var böyle onla yetinecez artık :( Xbox'um olursa alacağım ilk oyunlardan biri bu olur.Hatta ilki bu olur.
Merak etme abi zamanında çalıştım.Ben ezio için dedim onu geçen İstanbul'daki Sapphire'den atladım gece kimse görmeden, ayağım acıdı biraz ama geçti sonra :D
Onu bunu bilmem ama bir çok değişik ekosistemde falan yarışacağız sanırım.Bu sefer gerçekten iyi geliyor NFS bence.Asphaltımsı gibi olmuş video biraz sanki ama olsun.
Şu filmi bende izleyeceğim.O değilde Ezio o kadar yüksekten atladı adam hiç bir şey olmamış gibi kalkıp kapşonunu kapattı ve yürümeye devam etti.Mümkün mü böyle bir şey ya ?Belki 4-5 kat vardı orası en azından.
Hanginizin gözü kaldı söyleyin adam gibi :D Ama cidden hep böyle ya bir türlü 3.adıma geçemedim merak ediyorum ne var o adımda :D Bir Allah'ın kulu yardım etsin ya bir de şu android'i 2.3.5'e falan yükseltemiyoz mu ? Bir de başka bir soru şu 4.0 icecream gelecek mi wildfire s'e ?
HTC Wildfire S telefonumda aldığımdan beri var sanırım.Hani uygulama alanı dolunca az bellek sihirbazı var ya işte onu çalıştıramıyorum.Daha doğrusu çalıştırıyorum tüm uygulama önbelleğini temizliyorum.2. adım sd karta taşıyorum.3 adıma geç diyince low storage wizard çalışmayı durdurdu diye bir...
İşlemcim çift çekirdekli olsa tamam diyeceğim neredeyse hep çoklu çekirdek işlemciler için çözümler var yok görev yöneticisinden işlemciyi 1e çekin falan :D Yarın tüm patchleri baştan sonra indirerek deneyeceğim bakalım Allah'ın izniyle düzelecek çok oynamak istiyorum bu oyunu çok :D
Bir de şöyle düşün eşin sana niye fırça atsın ? Hangi sebeple kendisinde iphone 4 var sende iphone 5 var diye mi.Eğer öyle bir şeyse söylemesi ayıp kolaylıkla ya da zorla çenesini kapattırırsın.Birisine mi gösterecek ? Eğer gösterecekse iphone 4ünü de gösterip havasını atabilir.Hava diyorum...
Valla ben direk 1.0.5.0 kurmuştum :D Normalde böyle kastı diye konu açmam ama nette araştırınca kat kat iyi sistemlerde bile kastığını görünce bu işte bir iş var dedim.
@blackmamba07 adlı arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum.Konuyu açmışsın ve de demişsin ki eşime iphone 4ü verip iphone 5 almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım.Bu nasıl soru ? Benim çok param var sizce ne yapmalıyım diyorsun sanki tövbe tövbe ya.Git sen nokia 3310 falan al iyi kullanırsın o...
Önceki konumda dediğim gibi dead islandı bırakıp hot pursuite başladım ama oyun oynarken azcık kasıyordu.Gittim 1.0.5.0 patch yükledim bu sefer iyice kasmaya başladı deli oldum.Patchsiz daha az kasıyordu ya.Gta 4 gibi böyle not defteri ayarları falan yok mu ? Bir çözüm bulun böyle bir oyundan...
Y tuşuna bastığımda csdeki ölünce serbest hareket ediyorsun ya havaya yere vücut yok gibi hani işte öyle oldu y tuşu diye hatırlıyorum sonra tekrar eski halime döndüğümde nereye gittiysem orada tekrar ayağa kalktım.Valla oyunu öyle bitirmeye çalışsam zombi parçalamadan her yere giderim ya.Hot...
Bu oyundan çekmediğim kalmadı yardım edin millet :(
Bugün oyunun %54ündeydim(öyle hatırlıyorum)
Chapter 8:No Good Deed böyleydi bölüm adı sanırım.Police istasyonundayım otoparkta başlıyorum bir kaç bölüm önce insanlarla dolu olan istasyon zombi mekanına dönmüş basmışlar burayı her şey zombi...
Türk halkına sapık mı deniyor ? Ben öyle bir şey çıkaramadım karikatürden ?? Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı dizilerin Türkiye'de ne kadar izlendiğini biliyoruz.Baldız baldan tatlıdır lafını baldız baldan tatlıtuğ yapmışlar adam da direk tutar demiş ki genelde bu Kıvanc'ın filmleri tutuyor :)
İlk oyunu hiç beğenmedim sırf oynanışı için beğenmedim.Kötü bir oynanışı falan vardı grafikler tam oturmamıştı.Crytek varsa iyi olur diye düşünüyorum belki düzelmiştir diye indirip deneyeceğim :D homefront 2 çıkınca.
Abi git kızı eve at işin bitince de aşık mısın değil misin anlarsın 0 anlarsın güven bana ya eminim :)
Bu arada şakasına dedim :D Valla abi şöyle bir şeyde var sen ona alışırsın o yokken kendini mutsuz, yanlız kötü hissedersin o varken iyi ama illa demek değildir ki bu aşk.
Amatörler nuhun gemisi profesyoneller titanic'i inşa etmiş ne demek topalsolucan inşaallah iyi niyetle yazmışındır.Profesyoneller titanici inşa etti diyorlar ama batan gemi titanic oldu ! Nuhun gemisini hala bulamadılar arkadaşın dediği gibi amacına da ulaştı gemi sonra kayboldu bir şey oldu ne...
İşte her sistemde hızlı ve stabil değil.Vista çıktığı zaman mükemmel sistemlerde gerçekten mükemmel çalışıyordu çünkü iyi bir sistem istiyordu.Şimdi windows 7 xpden daha fazla sistem istiyor ve bu yüzden xp düşük sistemlerde daha rahat çalışır.Bu bilgisayarın donanımına bağlı yani işletim...
Ben chapter 5'e geldim bir tarafım diyor abi girme lan geriliiyorsun sonra diye diğer tarafımda gir patlat kafalarını böyle oyun nerde buldun da geri çeviriyorsun diyor.Underdogs diye bir bölüme geldim tünellerdeyim şuan kanalizasyonda bir de şehrin içindeyim silahta buldum oh tekli ile ateş...
Valla ben çok beğendim.Görevler tek düze olsada sarıyor insanın oynayası geliyor.Elime silahta geçti tekli oynanışı falan güzel grafiklerde yeterli oluyor.Ben beğendim yani coopla gerçekten güzel olurdu ama evdeki pcde falan olmuyor işte.
Bir kere başta o 59gsd98dsbdsfsd97 gibi klasörler windows güncellemeleri sayesinde oluşuyor yani silmeni tavsiye etmem ama bilemem.
Diğer klasörlerin içinde de ne var tam olarak bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem.
angel75 senden önceki mesajda aslında benim yazmak istediğimi yazmış blackmamba07. Yani şimdi şöyle bir şey var bir çok insan kendi doğru bildiklerini yanlış olduğu halde bu benim görüşüm bana göre böyle gibi derler ya hani.İşte bende bir bakıma aslında düşündüğün gibi değil demek istedim :D
Saçma olmuş.Torrent sitelerinde neredeyse her şey illegaldir.O kadar oyun firması isteyerek mi kırdırıyor oyunlarını ? İsteyerek mi torrent sitelerine koyduruyor ? Boşu boşuna başlık açmışsınız. :D
Bu oyun hani şu alışveriş merkezlerinde maket silahlarla oynanan oyun değil mi ya :D Videoda more strippers lafına çok güldüm :D Pc'ye çıkacak mı bu oyun güzele benziyor grafikleri biraz geri kalmış ama olsun.
Allah'tan play kısmında adamı seçtikten sonra chapter 1-2 yerini gördüm azcık geriden de olsa tekrar başladım.Bir de şu kasma sorunu gitse hayır anlamıyorum update yokken kasma da yoktu.
Not:Update 2 yükledim.Hala aynı.
Bugün update 1 yükledim RELOADED olandan.Oyunu açtım ilk sorun save.Oyuna daha önceki bir yerden başlıyorum ama elimde sonradan aldığım silah var hani ayarlanabilen ingiliz anahtarları var ya tam bilmiyorum adını ondan var elimde.İkinci sorun olarak ilk sürümde en yüksek ayarlarda gıdım kasmayan...
Valla videoyu izledikten sonra dedim bu ne böyle.Gerçekten çok güzel bir işletim sistemi olmuş.Piyasada bana göre 3 tane mobil işletim sistemi var.ANDROİD, İOS, WP7.
Kuramayanlar için steam falan değil steambackup2 diye bir dosya var onu çalıştıracaktınız ben de ilk başta boşu boşuna steam kurdum o yüzden sonra o dosyayı deneyince çalıştırdım.Sonra da crack klasöründekileri oyunun içine atın oyunun içinde olmayan dosyalarda var çünkü diye biliyorum.
Ya yuh şu videolarda video bitince çıkan diğer videolara bakıyorum kızın biri isyan etmiş justin bieberla dalga geçenlere aynen şöyle diyor.Ya sonra niye ABD'ye giremiyor diyorlar böyle yaparsanız giremeyiz :D bunun gibi bir şey diyor ya yuh :D
İlk okuyuşta yanlış anladım :D Dedim s2 n8 falan yolluyorlar mağazalara satsınlar diye anladım ilk :D Hadi anlamıyorum insan telefonu da mı hiç kurcalamaz ? Arkadaşa defalarca dedim 5800 var ya hani dedim bak telefonunu güncelle, uygulamalar var oyunlar symbian için de dolusuyla dedim indir bir...
Arkadaşta 5800 var.Bırak androidi ben anlatana kadar symbianı duymamıştı bile.Yazık böyle insanlara valla cahillik tavanda, acıyorum.Bu arada bu leptopların bimle alakası yok dimi :D
Merve asıl sen haddinden fazla küçük davranıyorsun.Burası facebook mu ? Her yazılana cevap vermek zorunda mısın ? Yorum olarak sadece .d .d yazmak akıl işi mi ? Benim de yaşım 16 erkeğim ama senin yaşlarında hiç te böyle davranmıyordum.Bu bir hastalık heralde ben bağışıklık kazanmışım...
Forumun düzenini bozdu la kız :D .d'ler ben aşığım tamam mı demeler :D Yaşını sorunca senin ? diye sormalar.Büyüyünce anlarsın güzelim ne demek istediğimizi istediklerini ;)
Bütün dünya duysun ay lav yu castin bibıııııııır :D
Bak Mai Nai sevdiğim bir moderatörsün ama şimdi biraz iki yüzlülük ya da haksızlık gibi olmuyor mu ? Adam dün aynı konuyu açmış sen bugün ama konunda hiç bir şey yok hiç yoktan insan kilitler tabi bu sinema kategorisinde de yetkili misin bilmiyorum söyledim sadece yanlış anlamazsın inşaallah :)
Gül gül öldüm valla :D İnciciler iyi dalga geçiyorlardı resimle videoyu görünce ne yapacaklar acaba :D Ama harbi müthiş ya her izlediğimde gülüyorum :D
Yok :( Şu Medal Of Honor 2010'u tekrar bitirecektim yarısına gelince dead island yükledim.Kararsızım şimdi mohumu bitireyim yoksa dead islanda devam mı :D
Güncellemeyi kurmadım ama biraz hantalda olsa beğendim oyunu.Gerçekçi yapmışlar.%8mi %10 mu ne şuan ilerlemem.Grafiklerde en yüksek ayarda kasmıyor güzel yani.Ama şu level olayını sevmedim sanırım ? Left 4 dead kadar serbest değilsiniz oyunda zombinin biri adam gibi çakarsa yere fırlatıyor...
Oyunçeviri yaptığı açıklamaya göre infinity ward warfare 1'in dil dosyalarını açacak düzenleyecek olan programı yayınlamış bizimkilerde öyle çevirmiş ama sanırım warfare 2 için yayınlamayacaklarmış ya da yayınlamamışlar hala bu nedenle oyunçeviri ekibi yamayı yapamayacaklarını söylemişti.Çünkü...
Redo 3 tb sadece zamundadan mı oldu :D ? Benim oyun film müzik video toplam 415 gb falan zamunda hesabım :D Bu arada devir ne değişti eskiden zamunda davetiyesi için bir taraflarımızı yırtardık kaç sene önce şimdi kim daha çok indirmiş kim önce indirmiş hesabı yapıyoruz :D
Zencicek ne bir...
Ben eski 160-170 gblik arşivime bile razıyım :D ReDo davetiye yolla bana aklın hayalin alabileceği her yerli-yabancı torrent sitesinden çabuk :D Zencicek geçen konusunu açtım Dead İsland oyna rpg diyorsan silkroadı tavsiye ederim(rpgydi dimi bu ) müthiş bir oyun bırakalı çok oldu ama yıllarımı...
Üzgünüm Redo harddisk 500 gb falan benim :D Zencicek arşivim daha dün silindi yani dün farkettim D'nin 161 gb boş olduğunu ki önceki gün öyle bir şey yoktu.Kuzenlere gitmiştik oturmaya dün bilgisayarı açmadan ben eve geri geldim 6 gibi o zaman bir şey yoktu sanırım ya da farketmedim ama akşam...
160-170 GB'lik film arşivim vardı bir akşam baktığımda D'de 161 gb boş alan vardı dedim nasıl oldu bu bir baktım film klasörü bomboş aslında değil bakın tam olarak şöyle.Filmlerin klasörleri duruyor mesela TESTERE-SERİ diye bir klasör var ama içinde media dosyaları yok bütün filmlerin klasörleri...
Valla pardon hiç dinlemeden yorum attım :D Önyargı işte :D
Bu arada müziği tekrar dinledikten sonra şuan tek yapmak istediğim şey oyunu tekrar oynamak hatta bitirmek ama uyuyacağım :D
Çokta güzel olmuş.Kötülemenin bir alemi yok.İsrail Kudüs'te namaz kılmayı yasaklasa kılanları öldürse falan bir şey demezsiniz ki zamanında yaptı bunu adamlar böyle bir şey yaptıkları için kızıyorsunuz.Arkalarında polis var hem hadi polis olmasa tamam diyeceğim de polis bir şey demiyor adamlara...
Bizde her şeyi geçtim.Kızlar elletti diyelim öyle ortalıkta yapabilecek misin ? 1 kişi görmezden gelir 2 kişi görmezden gelir sonunda bir anadolu erkeği çıkar napıyorsun lan sen diyip dalar çocuğa ?? Yanlış mıyım ? Hani artık medenilik, modernlik falan böyle oluyorsa olmasın daha iyi.Ki ABD'de...
Aşağıda clue 1-2-3 falan böyle 7ye kadar mı ne şeyler vardı.1. de fare resmi vardı diğerleri tıklanmıyordu heralde türkçe olsa anlardım ama fareyi tıklayınca da bir video açılıyor aynı adam çıkıyor bir şeyler diyor aşağıda kod girme yeri falan var karışık biraz anlamadım tam ama oyun güzele...
Üye olunca ne olacak ? Yani boşu boşuna üye olmayalım diye söylüyorum.Ama güzel yapmışlar bir şeyde daha vardı bu flash olayı resident evil oyun videosundaydı tüm sayfa oluyordu böyle sanırım.
Bakın şu olay doğru bizzat şahit oldum ilk şarjda telefonum GSM-WCDMA OTOMATİK idi.Öğlene kadar dayanmadı.Şuan GSM genelde de GSM yaparım internetle falan işim yokken.3-4 gün gideceğine eminim kurcalamadığım sürece çünkü gece 2 gibi taktığım şarjı sadece ayarı GSM yapıp wifi falan kapalı herşey...
O zaman laflarına dikkat et nine mine ne oluyor ben onu şakasına söyledim.Sanki evlisiniz.Burada görene kadar aklımda bile değildi nina dobrev midir nedir ? Ablan mı oluyor ? Karın mı ? Ne bağınız var ? Seninle bir alakası yok şakasına bir şey dedim ama sen benimle bağı olan birine laf ediyorsan...
3-4 gb bir şey.Haritası aşırı büyük ve istediğin kadar serbestsin xpde çalışsa bende oynayacaktım emme olmadı.Xp not supported gibi bir şey görebilirsiniz açmaya çalıştığınızda.
CRAYSİS :D Sorununa gelirsek gta 4'ün o sistemde kasması hiç akıl karı değil ki full ayarda mükemmel çalışması lazım.İnternetten indirip falan dene.Kırmızı oyunlar arasında da Just Cause 2, Turok, Darksiders tavsiye ederim.Saboteurda çok oynamak istedim ama açılmıyordu falan hataları vardı...
Valla bazı tanıdıklarımda iphone 4 var.Özelliklerini sorsam bir tek kamerasının megapixelini söylerler bana.İos'un ne olduğunu sorsam tıkanır kalırlar, Allah bilir resimleri yakınlaştırıp uzaklaştırırken olan şey ne diye sorsam ne biliyim zoom falan derler multitouch veya çoklu dokunmatik...
Facebook versiyonunda yapıyorduk o kadar.Çok fazla olmasa da pcye yükleneninde de iyi yapılıyordu.Şimdi bunu denedimde kombolar gözükmüyor sanırım ? Sadece kat gözüküyor.
Valla orasını bilemem.Çoğu kişi hava atmak için alıyordur olabilir.Ama diğer bir kısımda başka amaçlarla alıyor ve de genelde karşılığını alıyorlar.Ha şöyle bir şey olsaydı iphoneda android yüklü olsaydı o zaman muhteşem bir telefon kelimesini çok hakederdi bence.
Bir kere iphone hava atma telefonu değildir.Başkaları hava atmak için alıyor diye bu telefonu suçlayamazsınız.Bende iphone yok elime bile almadım hayatımda.Sadece amcamda gördüm ve telefona aşık oldum 15 saniyeliğine gözümün önünde birini aradı ve tamam dedim param olsun koşa koşa alacam.İphone...
Şöyle ki sağa doğru git mesela duvara çarptın durmadan sola doğru giderken zıplamaya bas duvara çarpıcak tam yere inince sağa git yine zıpla falan alışırsın ya öyle youtubede video izle öğrenirsin :)
Huawei'in bir de glory diye bir modeli vardı sanırım çıkacak mı bilmiyorum ama Huawei'in amiral gemisi konumunda diye biliyorum.Bir de bu X5'in üst modeli X6 tasarım ve diğer özellikler olarak daha iyi ama Türkiye'de yok sanırım.Yani şimdi X5 alınca peşinden X6 gelirse pişman olabilirsiniz...
Görüntülü konuşma kaç kişi kullanıyor ki şunun şurasında ? 500 küsür tllik fiyatıyla 700-800 tllik telefonlar kalitesinde hatta daha iyi örneğin wildfire s 700 tl falan.
Wildfire S'den daha ucuz olmasının dışında daha da iyi.800 MHZ işlemci, Adreno 205 GPU. 4 inçti sanırım ekran.480X800 çözünürlük olması lazım.Yani o fiyata alacağın en iyi telefon diyebilirim ha daha iyisi diyorsan az daha ekler Optimus Black alırsın.Sanırım tek kötü tarafı kamerası.Yani güzel...
Arkadaşla face oyununda aylarca oynadığımız olmuştu.Mahallenin en iyisiydik.250 kombo 500 kat falan yapıyorduk(ciddiyim)Sonra baya oldu bırakalı.Millet hileyle oynuyordu.Binlerce kombo yapıyorlardı ya milyon yapan vardı kat sayısı mı puan mı ne ya yuh. !
Bu ürün hakkında yorum yapmak gerekirse arkadaştan 15 gün şubat tatilinde psp'sini ödünç almıştım şarj aleti kayıptı malum oyun oynayamadım öyle kaldı bende.Turkcell TIM'lerde dolduruluyor demişti gittim adam yok falan dedi kaç kere sordum hemde.Elimde öyle kaldı sadece dokundum ama yani şimdi...
Oh be 50 kere denedim ya sonunda çözdüm oyunu alışınca insan çabucak bitiriveriyor.Kedinin hemen yanındaki değil 1-2 daire daha uzağındakileri tıklarsanız daha çabuk kısıyorsunuz.
Bir de bu ağır çekim geri sarmış ya bunun aynı şekil ileri saranı var yani senin verdiğin videonun sonundan başlayıp başında bitiyor geri değil ileri o yani :D Benim de en sevdiğim video hele arkadaki müzik ile beraber ımmmm :D
Bende bekliyorum videolardan gördüğüm kadarıyla gerçekten güzel olacak.Hele şu bir ailenin videosu var ya hani reveal trailerde mi ne arka planda o güzel müzik falan ne müthiş videoydu be film gibi video yapmışlar.
İlk olarak tam isim böyleydi videonun başlığı ondan öyle koydum ve izlemenizi tavsiye ederim.Aradım ama bulamadım var sa da kilitlenir artık konu ne yapalım :)
http://www.youtube.com/watch?v=SpwK3vFGJp0
Yok öyle olaylara tabi ki inanmıyoruz ama adamlar bir örgüt kurmuş tüm medyayı yanlarına almışlar e halkı da hipnotize ediyorlar.Halkta araştırmıyor aaa böyleymiş diyor geçiyor.
Kardeşim 15 yaşındayım tam abazalık dönemleri olur ya öyle bir dönemdeyim hoş 16ya gireceğim bir kaç haftaya ama.Ben bile bu kadar coşmadım yani ki çevremi geçtim mahallemde benim kadar porno yıldızları hakkında şey bilen başka bir insan yok o kadar da iddaalıyım :D Bu kadar da uğraşılmaz ki...
Bu dinazorlar adam akıllı bir King Kong oyununda vardı.Grafikleri de az güzel olsa bu yeni oyunun tadından yenmez yani videoya göre öyle.Ama arkadaşın dediği gibi fps türü bir oyun olsa gerçekten güzel olurdu.Bir de sanırım dinazor olarak da yönetebileceğiz galiba bir sahnede öyle gibi gözüküyor...
Metro 2033'e benzeyen bir atmosferi var ama sanki daha güzel.Çıktığı zaman kesinlikle oynanması gereken oyunlardan biri.Gerçekten çok güzel çok çeşitli insan sıkılmaz da sanırım böyle.
Bence de engel olmalılar.Belki de bu dizi tutacak ama yeni nesil Hababam Sınıfı diyince hep bu diziyi akıllarına getirecek.Böyle olmamalı.Yeni çekilen Hababam filmleri bile eskisi kadar güzel değil.Tamam güzeller ama hiç biri eskisinin yerini tutmuyor.Bari diziyi çekeceklerse yani illa...
Ben şu Katy Perry'nin ruhumu şeytana sattım lafına gıcık kaptım ya kim o şeytan ? Sana kim gelip dedi ruhunu bize sat ünlü olacan paran olacak ? Merak ediyorum kimler bunlara anlaşma imzalattırıyor hani belge nerde ne belgesi ? Bu işin başındakiler kimler merak ediyorum ??
Aaaa twitter kötü olur mu ?Katy Perry'e dün seni gerçekten seviyorum russeldan ayrıl benim ol dedim :D İyi etmiş miyim :D İlgilerini üstüme toplayacağım ya :D Bir de Katy Perry'nin favorilerine baktım favorisi vardı biri osman diye bir çocuk ı'm virgin katy perry demiş :D
http://www.youtube.com/watch?v=shW0_QR4jVU&feature=related
Bu da türkçe bir video burda da az çok anlatılıyor.Ya o kadar sanatçı öyleymiş böyleymişte kim bunları böyle yapan isim verin bana isim :D Bir de justin bieberde bu örgüte girmiş sonra annesi mi ne çıkarmış ama bulaşmıyormuşta yani...
http://forum.shiftdelete.net/komik-video/222728-yesilcam-isi-cozmus-yeni-dunya-duzeni.html#post1961000
Şu konuda paylaştığım videoyu izleyin.Adamları anlatmışlar resmen.Kendi konum, prim yapayım falan diye demiyorum gerçekten tam olarak anlatmışlar bu illuminati midir nedir.Şu katy perry'e...
Bu bizim üstümüzden geçiyor bizim çocuklar da topu bir dikiyorlar tak camı kırıyor kontrol mekanizmasının üstüne oradaki generalin içeceği dökülüyor hop uçak yere düşüyor bizim çocuklar ağlıyor abi o topa kaç para verdik biliyonuz mu aramızda topladık o parayı biz :D
Şu rihanna, katy perry dinlediğimden beri bu illuminatiyi çok duymaya başladım.Biri bana tam olarak anlatabilir mi bu illuminatiyi ? Bir de bu illuminati.org sitesine girince ctrl+a yaparsanız bir geri sayım çıkıyor.Michael sikkofield blogunda görmüştüm sanırım tam hatırlamıyorum.O geri sayım...
Valla ben son zamanlarda az çok yaptığım araştırmalarla inanmaya başladım.Bu örgüte nasıl katılıyoz ? :D Varsa bir anlaşma imzalıyım ünlü olayım zengin olayım gizli gizli namazımı kılarım ben :D
Peki böyle türkçe olarak kaliteli bir kaynak falan yok mu ? Okuduğum bölümde öğrenir miyim sence böyle şeyleri lisede falan daha lise 2'ye geçtim de ?Yoksa ünide falan mı öğretiyorlar ? Çünkü o kadar fazla ingilizce bilgim olduğunu düşünmüyorum.Turistlerle muhabbet ederim, yer tarif ederim...
Ayıp ediyorsun :D Biraz ağır, hantal gibi sanki böyle batman iri kıyım yarma bir adam gibi ama ben ilk oyunda çok eğlendim.İlk oyun o kadar uzun olmasa türkçe yama ile tekrar bitirecektim de uzundu bir de ikinci oyunu düşünün ne kadar olacak :D
Peki nerelerde öğrenebiliriz ? Evde pc başında deneme yanılma ile mi yoksa okulda falan öğretirler mi? Ben anadolu teknik lisesi bilişim bölümünde okuyorum da ondan sordum.Yani öğrenme çeşitleri nasıl :D
Siz nece konuşuyonuz ya anlatın, öğretin şu gelişmiş bilgisayar dünyasına adım atayım.Bilgisayar hakkında bir tek yazılım bilgilerini bilmiyom böyle, program yapma,site kurma gibi şeyler falan anlatın hadi :D
Yaratık bekledim ama göremedim.İlk oyunu türkçe yamasız ve yamalı iki defa bitirdim.Gerçekten ara sıra korku verse de asıl verdiği şey gerilim.Aşırı geriliyor insan oynarken.Şurdan bir şey çıkarsa, şuraya girsem mi, an.... yaratık lan kaç kaç kaç.Oyun boyunca en çok istediğim şey 1 tane de olsa...
Bence her sayfada bu link paylaşılsın.
http://forum.shiftdelete.net/vbulletin/37553-shifdelete-sizce-aylik-trafigi-ne-kadar-4.html
Açıklama yapmış Troy girin okuyun.
İki video daha var elimde onlar daha da kötü :D Bekleyin koyuyorum koymasam mı keşke :D
http://www.youtube.com/watch?v=kelUCEcdO8M&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9WZGyzz5O-U&feature=related
Ha bu arada Susan Coffey vardı ya hani bilirsiniz belki ama onunda çıplak fotoları nete düşmüş.Güzel değil çıplak fotolarında ama bildiğiniz her şey meydanda hemde bu kesin galiba fake değil.Evet evet gerçek.Bulursunuz artık googledan :D
Moon galiba senin de taklidini yaptılar ha ne dersin ?Gidip dövseydin bi de.Bence gayet güzel olmuş.Gerçekten komik beğendim.İnşaallah'ta başlarına bir şey gelmez.Benzer videolar bekliyorum kendilerinden :)
Yani neredeyse herkes aynı fikirde.Parası yoksa korsan kullansın başka yapcak bir şey yok.Ha kullanmasın o zaman derseniz sizin hangi yazılımlarınız orijinal ? Benim xp orj. mesela.3 tane daha orjinal xp keyi var bende.Bedavaya geldi bunlar bana ama :D
Not:Xp keylerini netten bulmadım mavi...
Valla cahil mahil dinlemem sinir olurum böyle insanlara.Kaç yaşında olursa olsun neymiş bitkiyi pet şişeye koyup eve götürecekmiş sen o pet şişeyi bir tarafına...Yağmur ormanlarında neden yağmur yağdırıyorsunuz ? Kar mı yağdıracakdı adam ? Meteor mu düşürseydi ? Allah'ım hadi cahilliği geçtim...
@yiqitér Bence wildfire s, galaxy ace, huawei ideos x5, bu 3 telefondan birini almalısın.Valla hiç nokia modellerine bulaşma derim.İstersen bekle windows phone 7'li telefonlar çıksın.İstersen bu söylediğim 3 androidli telefondan birini al.Ben androidli telefon alman taraftarıyım.Bada'dan da...
Peki şöyle bir sorun oluşmaz mı ? Başkasının ismini yapma gibi.Mesela Troy 1, Troy 2, Truva, Turoy :D Emukeserci, Pistmist, Personal Computer Meraklısı ya da aynı isimler :D
Orijinal biraz daha değişik ama çok benziyorlar da hareketler yerler falan ?? Neyse canım o fotoda yeter... :DRamazan bir bitsin bakın yok yok iftar olsun sonra :D
Fake mi ? Çoğu yerde bulamadım.Ekşide falanda fake falan yazmıyordu çıplak fotoları nete düşünce soğudum bu kızdan diyen bile vardı ??Amazonda bile satılıyor bu resim :D HD falan yazıyor 13.99 dolar yazıyor :D
Valla kaynaklı bir haber sunmayacağım googlede ararsanız hep california klibinin haberlerini falan görürsünüz sanırım hani orda da soyunmuş ya.Sözlüklere bakarken gördüm.Kimse fake dememiş fake bir fotoya da benzemiyor fake çıplak fotoların arasında da yok.Şaşırtıcı ama google görsellere katy...
Ben HTC Wildfire S kullanıyorum tavsiye ederim.Tek sorun işlemci hızının biraz düşük olması.Bu telefonun bence 2 rakibi var.Huawei İdeos X5 ve Galaxy Ace.Wildfire S 600 mhz işlemci Huawei ve Galaxy 800 mhz.Aralarında en iyisi ideos x5.Çözünürlüğüde diğerlerinden yüksek, boyut olarakta.İşlemcide...
Bir daha yok o denemeydi.Annem babam evde sıcacık yatakta ben dışarda soğukta bankta. :D Doğrusu ben üşümüyordum üstüne ceketim vardı ama olsun.Garip olansa gecede uyumadığım halde anca eve gelip yatağa yattığımda uykum geldi.Yoksa akşama kadar uyanık kalırdım aynı şekil.Bizim banklarla işimiz...
Benim arkadaşlar 5-6 gündür sahurda dışarı çıkıyorlardı sabah 7-8'e kadar dolaşıyorlardı dışarıda.Bir kere dedim bende çıktım işte uyuyamamıştım zaten uyku yoktu yedim yemeğimi içtim suyumu ettim niyetimi çıktım dışarı.Doğukışla diye büyük bir alan var burada(Kocaeli/İzmit)
Hava kapkaranlık.2...
Yok valla güncelleme yapıyorum şuan 17 mblik :D Bir değişik bir mutlu oldum tel güncellemesi yapınca :D Valla performansı da iyi şimdilik taksiti bitsin(2 sene :D ) biraz zaman geçsin başka telefon alırım o zaman veririm bırak parayı bedavaya veririm o zaman :D
Valla telefonda da öyle diyor ama 3G ile bağlanamadım.Anca wifi ya da bilgisayara bağlayınca.İnternet paketi bitmiş olabilir ? Belki ondandır bir dahaki aya tekrar bir denerim.
Ama şimdi dışarıda da böyle oluyor.Gece saat 11 buçuk yani havayı tahmin edin ama ekranda az buçuk ıslaklık var.Fruit ninja oynuyorum meyve kesemiyorum bu ıslaklık yüzünden algılamıyor ıslak olunca :D
Bence bir anket daha açılsın forumda az çok tanınan üyeler kendi istekleri doğrultusunda katılsın.Röportaj yapılsın.Maksat eğlenmek(işin aslı benle de röportaj yapılsın istiyorum.)Yöneticiler bitsin önce 1907 sonra ben :D
Olabilir babamın telefonu tuşlu onun ekranda da ıslaklık farkettim.Ama belli bir zaman değil bir kaç gündür hep böyle ilk günler olmamıştı başka olabilir mi sorun ?
"Guardian'ın haberindeki rapora göre, dünyada olan biteni uzaktan izleyen dünya dışı yaratıklar, atmosferde meydana gelen değişimler nedeniyle bir medeniyetin kontrolden çıktığı düşüncesiyle bu tehdidin büyümesini engellemek için önlem alabilirler."
İddaaya bile girerim bu satırlar...
Bende dalıyoruz hobaaa sandım :D İsrail planı diyince evet hava kuvvetleri ilk olarak hava limanlarına saldırı yapacak sonra deniz kuvvetleri gazze limanından girişecek, özel kuvvetler... Böyle bir şey düşündüm ben konuya girmeden önce :DNeyse hiç bir şey olmamasından iyidir de anlamadığım e...
Kocaeli'de oturan varsa İzmit Merkez'de.Perşembe pazarı diye bir yer var iftar çadırı kuruluyor her akşam oraya.Arkadaşlarla gidecektim de ben gitmedim.Oraya gelebilecek olan varsa bir akşam falan Anıtpark var yanında orada buluşuruz yemeğimizi yeriz yanında Dolphin diye kocaman alışveriş...
Direk konuya gireyim.Bir kaç gündür böyle olmaya başladı ilk aldığımda yoktu diye hatırlıyorum.Ellerimin terlemesinden olamaz diye düşünüyorum.Bu telefonun dokunmatik ekranı dokununca sanki parmağım ıslakmış gibi oluyor.Ekran ıslak oluyor az bir şey.
Dokunmatikte tam algılamıyor ıslaklık...
Cebinden çikardigi paralarin içinde en eskisini özenle arayip bulduktan sonra para üstü verir.
Daha birinci telefon zili çaldiginda telefonun basina dikilir ama açmak için ikinci kez çalmasini bekler.
Kagit paralarin üzerine not alir ve parayi harcadigi için notu kaybeder veya elden ele...
Ya ne olursa olsun.Kısacası ortaya çıkan sonuç aşırı geçerli bir sebebi olmadığı sürece (ki sebebi bile olsa düşünülür yani) evlenmeden yapmaması gerekir bir kere bunu ben değil Kuran söylüyor, Peygamberimiz(S.A.V.) söylüyor, Allah söylüyor.
Zaten öyle de olmaz haklısın.Senin yapmadığın şey kalmasın ama ben temiz kız istiyom.Var mı öyle şey. ?Anlamadığımda çoğu insan işin günah boyutunu düşünmüyor.Eğer böyle bir şey yaparsa cehennemde yerinin hazırlanacağını hiç ama hiç düşünmüyor.Bir de şöyle bir şey var.Bir hadis-i şerifte...
Yoo valla.Ben gayet aşağıya bakarak yaparım.Hiç tavana baktığımı hatırlamıyorum ha alışveriş merkezinde falan bakarım neler var neler yok o küçücük yerde diye o kadar :D
Bekaret konusuna bende katılıyorum.Ha istemeyerek olmuştur, zorla olmuştur bir kere olmuştur.Kız hiç bir zamanda istememiştir lafım yok ama sen kızla çıkacan da bütün arkadaşların olum o kız kaşar değil mi diyip duracak sana.Ben yaşadım böyle bir şey 15 yaşındayım ama yaşadım.Allah'a şükür...
Vallaha aklımdan geçti şimdi spy gelecek bu konuya bu yoruma diye yemin billah düşündüm böyle. :D Tanırsın tabi brazzersta falan takılıyor :DBen sadece örnek verdim :D
Çevredeki insanlar için ilk izlenimin iyi olmasını istediği için olabilir.Hani birileri ondan bahsederken araya bakımlı cümlesini de koysun diye.He tabi bazı kızlar aşırı süslenirler yine bir şeye benzemezler bazıları çirkin çirkin makyajlar yaparlar güzel olurlar.
Bir örnekle nitelersek...
Oha bir değil iki değil :D Kaç tane satıyor hemde. Ben teknoloji gözlükleriyle baktığım için dünyaya böyle oluyor :D Farkettimde çok pahalıya satıyor bu makineleri 3G, WİFİ falan mı var bu makinelerde ne şarjlı mı neli bunlar :D
Önemli değil kardeş boşver ya :) Oruç benim de başa vurdu utorrenta girdim inecek dosyaları siliyorum :D Harbi ben niye siliyorum bunları ya ?
Oruç gerçekten başıma vurmuş.Bir arkadaş adam diye hitap etmiş dedim o senmişsin :DDikkatte etmedim hiç :DSana diyorum bir arkadaş şöyle demiş diye :D
Bir kaç ay önce Turkcell'e geçmeyi düşünüyordum.Vodafoneda kaldım derken vodafone kampanyasıyla telefon aldım 2 sene daha vodafonedayım.İyi ki vodafonedayım.
Hepinizin Optimus Black'ini bozacağım.Optimus Black adını bir daha kimse telaffuz edemeyecek.Yaşasın Wildfire S en büyük Wildfire S PUHAHAHAHAHA :D Bu arada benim telefonun abisi optimus blacki döver gibime geliyor.Youtubede bir kavgasını izledim fena dalıyor. Şaka bir yana Desire S, Optimus...
Babama öyle diyim de çaksın ağzımın ortasına bir tane daha 1 hafta oldu telefon alalı falan diye.Ona nova display desem bana numara pis bir şey ne demek der ?? Şaka bir yana param yetse bırak optimus blacki gidip HTC EVO 3D alacağım yurtdışından özel uçağımla getirteceğim ama param buna yetti :(...
İçimin fesat olduğunu nereden çıkardın ? Bir arkadaş adam diye hitap etmiş bende işi şakaya vurdum ki gerçekte de öyle konuyu açan kişi erkek değil kız dedim.Ne fesatlık var yazdığımda şimdi ?
Güzelmiş ya katılıyorum şahsen.Ne o öyle odun gibi çekiliyorlar.Poz verecen poz.Ama böyle dudaklarını büzüp mal gibi foto çekilmekte olmaz güzel çekilecen düzgün çekilecek.Geçen bir çocuğun profil fotosuna baktım erkek bunlar.Ördek dudak yapmışlar ağızlarını kız gibi.Lan şeytan diyo al fotoğraf...
Seni Call Of Duty, Medal Of Honor, Crysis, Battlefield serilerinin videolarını izlemeye davet ediyorum.Ha bak mafia, gta, half life serisi de olabilir.Daha aklıma gelirse yazarım :D
Haklısın tabi bende olsam bende şaşardım.Adam düşünmez mi şimdi
-Ulan geçen internet kafedeki oyun değil mi şu lan ?
-He kanka valla o.
-Lan pcde kasıyordu o oyun bu nasıl oynuyor.
-Adam king abi dağılalım(metrobüsten inerler) :D
Bu arada asphalt 5, hawx, shift, assassin's creed altair's...
Valla son zamanda denemedim ama 3G ile nete falan girip yapmadığım şey yoktu tabi markete girmek hariç.Markete sadece Wifi ile bağlanabildim.Hala da öyle sanırım.
İşte HTC ayıp etmiş bu telefonda.Telefonun rakipleri genel olarak daha yüksek çözünürlüğe, daha büyük boyuta ve daha güçlü işlemciye sahipler.200 MHZ daha hızlı işlemci,480X800 çözünürlük, 0.5-0.6 inc daha büyük ekran koysaydı nolurdu he nolurdu(bkmdeki suratı ben dolu bağıran kadın diyişiyle)O...
Valla bilemiyorum bende öyle oldu ha bir de internet geçişi ile de bağlandım.Halbuki yazıyor ya wifi, ya da 3g ile bağlanacaksınız diye ama bilmiyorum paket mi bitti noldu ??
Valla wildfire s'imi alalı 1 hafta oldu neredeyse.Her şeyi güzel tek sorun hafızasının çabuk dolması ama soruyo abi taşıyak mı sdye diye dolunca.Gameloft oyunlarından bir asphalt 5'i denedim şimdilik ama hata aldım senin alet desteklemiyor üzgünüm patron dedi. :(Ama yılmak yok daha hawx, dungeon...
Umutlanma derindarbe çözdüm sorunu. :D Markete sadece wifi ile girilebiliyormuş yani en azından bende böyle oldu.Mahallede kaç gün wifi ağı aradım son bir tane şifresiz buldum çözdüm.Öbür türlü hiç bağlanamamıştı ha bu arada internet geçişi ile de bağlanabiliyor sanırsam ??
Aklıma da geldi bu firmalar bir şey demedi mi kendi tellerine böyle işkence yaptırılmasına merak ettim :Dİphonela sona kaldılar en iyi uçan optimus çıktı sanırım anlatmak istedikleri bu tel uçuyor :Dİnce mesajlar verdiler tel hakkında.9. 3mm testindeki ince mesaj(iğrenç espri puhahahhaha :D )
O kadarda kötülemeyin canım.Komik video kategorisinde sonuçta.Güzel video beğendim başından itibaren sonuna kadar güldüm :DHele çocuğun o değişen tipleri :D
İsimleri güzel seçmişler ama ya :DValla telefondan anlamasam 5 bin tl param olsun optimus black alırım ama para olunca daha üst düzeylere gitmek istiyor insan.Optimus black kötü değil yanlış anlaşılmasın sadece daha iyileri var yoksa en iyiler arasında en ucuzla tam alınmalık telefon.
Dur daha wildfire s alalı 1 hafta anca oldu :D Daha taksidi bitecek(24 ay) üstünden biraz geçecek o zaman bakacaz :D Cihaz güzel de tek sorun donanımı ya donanımı da iyi olsa wildfireların karşısına hiç kimse çıkamaz.Aslında az daha para verse babam desire s alacaktım ama dedi ben ayda 50 lira...
http://www.youtube.com/watch?v=OGMyJ6hs7Ac
SDN'de aradım bulamadım.Nereye açacağımı da bilemedim.Konu dışı mı, LG mi, komik video mu dedim videoyu güzel ve komik buldum(komikten kastım eğlenceli yani) komik videoya açayım dedim.İzleyin pişman olmazsınız.Hele telefonların isimleri çok güzel :D
Biz cihazın maliyetinden bahsettik ama :) Yoksa o kadar işçi falan ohoooo.Ama şöyle düşünelim bin işçi olsa hepsinin masrafları falan aylık mesela bir tanesi 100 dolar masraf çıkartıyor.Öyle hesaplasak.Bir de bu işçilerin 1 ayda ürettiği iphone 4 sayısı.Bu iphonelerin satılması.Dediğin gibi...
Telefon güzel bir de resim görsek iyiydi.Aslında HTC telefonları pahalı satmıyor.Şöyle ki Apple'ın sitesinde bile İphone 4'ün unlocked hali 649 dolar iken (ki unlocked olmayanı 16 gb 199, 32 gb 299 dolar düşünün yani)Türkiye'ye geldiğinde bu fiyatlar en az 3 kat oluyor neredeyse.Başbakan diyor...
Kamerayı yanlış söylemişim kabul ama işlemci 1 ghz değil.Gerçek çözünürlüğü ile aynı değerde derken ? Gerçeğinde qHD 960X640 nasıl aynı değerde anlamadım ?
Özellikleri de yanlış yazıyor zaten :D İphone 4'Te 5 mp kamera, 640X780 piksel çözünürlük yuh daha neler.Dahası o işlemci 1 ghz değil daha düşük diye biliyorum.Kaliteli çakma mı bu ? Hangi site ise artık ?
Ya siz bu işleri ne sanıyorsunuz ?Bir kızın yüzünden başka bir yerine bakmak bile günahtır.İster inanın ister inanmayın yüzünden başka bir yerine bakmak günahtır.Siz gelmişsiniz çocuk yapmak falan diyorsunuz.Çocuk büyüyünce desin anne benim babam kim ?? Ne olacak o zaman ? Allah öbür tarafta...
Yeni marketi denedim olmadı.Aldığım yere götüreceğim.Olmazsa müşteri hizmetlerini arayacağım.Olmazsa da yapacak bir şey yok. :)Ordan burdan uygulama bulur yüklerim ama bazı uygulamalar dosya indirmek istiyor çalışmak için onlar sorun çıkartır.
Evet pcden giriyor ama telden girmiyor hesap ekleyemiyorum.O beş dakika bekle diyor işte sonra dediğim mesaj çıkıyor.Yarın bir aldığım yere götüreceğim şöyle şöyle diyeceğim.Bakalım ne diyecekler.Bir de REDFOKS şu verdiğin yeni market linkinde senin verdiğin 3.0 mı yoksa ilk mesajdaki vending mi...
Bak işte eklerken sorun oluyor eklese bir şey demeyeceğim.Size mesajı aynen iletiyorum yeni android marketi yükleyince tekrar denerim.
Mesaj şu:
Sunucu ile sağlam bir veri bağlantısı kurulamıyor.
---------------------------------------------------
Bu, geçiçi bir sorun olabilir veya...
İşte o işin bencesi falan yok.Tam bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi bir şeydi maliyeti.Sonra 4-5 katı fiyatına sat ki ABD'de 4-5 katı.Türkiye'de 10 katı fiyat.Ama yani adamlar ilkleri gerçekleştirdiler.Donanım olarak daha iyi telefonlar tabi ki var ama şuana kadar kimsenin de gelip iphoneum...
İşte benim sorunum burda devreye giriyor.Hesap ekleyemiyorum.Beş dakika bekleyin falan diyor ama bağlanmıştır diyeceğine bağlanamadı diyor sunuculara.Sonra tekrar deneyin gibi bir şey diyor.
Valla bence çok iyi.Kamerası, video çekimi gerçekten güzel.5800'dan daha güzel mesela.Videolar, resimler hele ki fotoğraflar inan gerçekten mükemmel gözüküyor fotoğraflar.Çözünürlüğün veya o 256 bin-16 milyon rengin bir etkisi yokmuş fotoğraflara.Fotoğraflar pcde nasılsa telde de öyle...
En az 8 ay vodafone faturalı üye olman lazım.Eğer üye isende son 8 ayki faturalarının toplamı 200 tlyi geçmek zorunda geçemezse de kredi kartı ile ödersin ama en az 8 ay faturalı hattın olması lazım benim bildiğim.Baban 25 yaşından büyükse ve de hat babanın üstüne ise genç avantaja...
Şu gsm ayarını tekrar yaptım bakın size şunu söyliyim aynen anlatıyorum.Dün 2de şarjdan çıkardım.(Dün 2 dediğim bugün gece 2de yani)Wcdmayı sadece gsm yaptım.12 saat 36 dakika sonra advanced task killer verisine göre %96 şarjım vardı.WCDMA yaptım.Nete girdim, 1 saat angry birds oynadım şuan...
Yeni sürümünü nereden indireceğim ? Telefonu vodafone'dan aldım ya internetin tek yapmadığı şey markete girmek.Her şeyi çabucak hallediyorum ama yok en önemli şey olmuyor.