ReDo
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 91
Zamanında SDN'ye emek harcamış kişilere verilen bir rütbe : ) ParayLa oLsa iki dönüm kapatırdım vaLLa 

Zamanında SDN'ye emek harcamış kişilere verilen bir rütbe : ) ParayLa oLsa iki dönüm kapatırdım vaLLa![]()
Arkadaşlar bu karikatürlerin çoğu farklı başlıklar altında paylaşıldı zaten. Şimdi hepiniz konuyu açan arkadaşa yüklendiniz hiç hoş olmadı bence.. Yiğit Özgür'ün stili bu, dine karşı bir düşmanlık görmedim. Dinimizi açıkça hedef alan karikatürler olduğu vakit ortaya çıkıyor zaten.
Ya arkadaşe seniniçin gerçekten çok fesat yaa!! Yorumlarımı yazarken konuyu kim açmış nasıl açmış diye düşünmüyorum.Konuyu açan kızBen öyle biliyorum yani
![]()
Ya arkadaşe seniniçin gerçekten çok fesat yaa!! Yorumlarımı yazarken konuyu kim açmış nasıl açmış diye düşünmüyorum.
Kardeş kusura bakma benim kafa gitmiş oruç vurdu biraz galibaİçimin fesat olduğunu nereden çıkardın ? Bir arkadaş adam diye hitap etmiş bende işi şakaya vurdum ki gerçekte de öyle konuyu açan kişi erkek değil kız dedim.Ne fesatlık var yazdığımda şimdi ?
Kardeş kusura bakma benim kafa gitmiş oruç vurdu biraz galibaben yanlış anlamışım gerçekten özür dilerim.