1 Allah kuruşu :))

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Zamanında SDN'ye emek harcamış kişilere verilen bir rütbe : ) ParayLa oLsa iki dönüm kapatırdım vaLLa :D

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bu karikatürlerin çoğu farklı başlıklar altında paylaşıldı zaten. Şimdi hepiniz konuyu açan arkadaşa yüklendiniz hiç hoş olmadı bence.. Yiğit Özgür'ün stili bu, dine karşı bir düşmanlık görmedim. Dinimizi açıkça hedef alan karikatürler olduğu vakit ortaya çıkıyor zaten.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Arkadaşlar bu karikatürlerin çoğu farklı başlıklar altında paylaşıldı zaten. Şimdi hepiniz konuyu açan arkadaşa yüklendiniz hiç hoş olmadı bence.. Yiğit Özgür'ün stili bu, dine karşı bir düşmanlık görmedim. Dinimizi açıkça hedef alan karikatürler olduğu vakit ortaya çıkıyor zaten.

Bu karikatur dedığınız UCUBELER Din Adamını Acıkca Hedef alıyor. Din adamını hedef almak Aşağı yukarı Dini Hedef Almakla Aynı Şeydır.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaş 3-5 tane komik gelen fıkraları paylaşmış sırf 1-2 argo kelime geçiyor diye tepki gösteriyorsunuz. Anlamıyorum valla sizi. Gülüp geçin niye dini karıştırıyorsunuz.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya arkadaşe seniniçin gerçekten çok fesat yaa!! Yorumlarımı yazarken konuyu kim açmış nasıl açmış diye düşünmüyorum.

İçimin fesat olduğunu nereden çıkardın ? Bir arkadaş adam diye hitap etmiş bende işi şakaya vurdum ki gerçekte de öyle konuyu açan kişi erkek değil kız dedim.Ne fesatlık var yazdığımda şimdi ?

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İçimin fesat olduğunu nereden çıkardın ? Bir arkadaş adam diye hitap etmiş bende işi şakaya vurdum ki gerçekte de öyle konuyu açan kişi erkek değil kız dedim.Ne fesatlık var yazdığımda şimdi ?
Kardeş kusura bakma benim kafa gitmiş oruç vurdu biraz galiba :) ben yanlış anlamışım gerçekten özür dilerim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş kusura bakma benim kafa gitmiş oruç vurdu biraz galiba :) ben yanlış anlamışım gerçekten özür dilerim.

Önemli değil kardeş boşver ya :) Oruç benim de başa vurdu utorrenta girdim inecek dosyaları siliyorum :D Harbi ben niye siliyorum bunları ya ?

Oruç gerçekten başıma vurmuş.Bir arkadaş adam diye hitap etmiş dedim o senmişsin :DDikkatte etmedim hiç :DSana diyorum bir arkadaş şöyle demiş diye :D

Submarine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hahaha hepsi çok komik zaten bildiklerim ama tekrardan gördüm ve tebessüm ettim :)