HTC Ruby'nin Özellikleri Belli Oldu

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O ne ya ben geçen wildfire s aldım kendimi dünyanın efendisi sanıyorum adamlara bak :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
HTC Desire HD'm eskidi o zaman. :D Artık firmalar abartmaya başladı. :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Wildfire değil Wildfire S bir kerem benimki huh.:sleep: Hem androide bu telefonla girdim.Giriş yaparken giriş seviyesi alınır
dimi :tt2:

xmRipper

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Wildfire derken Wildfire serisini kasttetim zaten :P S de yeni serinin giriş seviyesi :D
Aslında iyi bir cihazla başlamak daha iyi, sonra gidip "bu alet kasıyor iPhone daha iyi" diyenler var :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Wildfire serisi giriş seviyesi ise HTC'nin üst modellerini düşünmek bile istemiyorum :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1.5 ghz çift çekirdekli bir işlemcinin hızı fazlasıyla iyi ve tatmin edici olacaktır. ekran çözünürlüğü de iyi olacak gibi. 4.3" biraz büyük geliyor bana ama umarım kaba bir tasarıma sahip olmaz smartphone. bir de bunun fiyatı ne kadar olur allah bilir. malum htc biraz pahalı satıyor ürünleri.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
1.5 ghz çift çekirdekli bir işlemcinin hızı fazlasıyla iyi ve tatmin edici olacaktır. ekran çözünürlüğü de iyi olacak gibi. 4.3" biraz büyük geliyor bana ama umarım kaba bir tasarıma sahip olmaz smartphone. bir de bunun fiyatı ne kadar olur allah bilir. malum htc biraz pahalı satıyor ürünleri.

Telefon güzel bir de resim görsek iyiydi.Aslında HTC telefonları pahalı satmıyor.Şöyle ki Apple'ın sitesinde bile İphone 4'ün unlocked hali 649 dolar iken (ki unlocked olmayanı 16 gb 199, 32 gb 299 dolar düşünün yani)Türkiye'ye geldiğinde bu fiyatlar en az 3 kat oluyor neredeyse.Başbakan diyor ya ekonomi iyileşiyor iyileşiyor lan her şeyin en pahalısını sen satarsan tabi iyileşir.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
adamlar peynir ekmek gibi telefon çıkarıyor.hangisini alalım her saat yenisi çıkıyor.talep çık 2 şey değiştirip yenisini piyasaya sürüyolar.