Metro'da 12 Dakika!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Metro'da 12 Dakika!

Yapımcı firma THQ verdiği sözü yerine getirerek Metro: Last Night'ın tam 12 dakikalık 'karanlık' videosunu yayınladı. Yaratıkların ev sahipliği yaptığı tünellerde gezinmeye hazır mısınız?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yaratık bekledim ama göremedim.İlk oyunu türkçe yamasız ve yamalı iki defa bitirdim.Gerçekten ara sıra korku verse de asıl verdiği şey gerilim.Aşırı geriliyor insan oynarken.Şurdan bir şey çıkarsa, şuraya girsem mi, an.... yaratık lan kaç kaç kaç.Oyun boyunca en çok istediğim şey 1 tane de olsa yanımda bir arkadaşım olsun(oyun içinde)2. oyun daha korkunç olacak gibime geliyor.

İnşaallah şu ilk oyundaki ölmeyen kütüphane gorillerini eklemezler.Bilmiyorum ama kaç tane 2012 keleş şarjörü boşaltmıştım üstlerine ölmemişlerdi sadece goşş artyom goşş.En çok gerildiğim bölümdü zaten kütüphane.2. oyuna çabucak türkçe yama çıkarırlar inşaallah da anlaya anlaya oynarız.Elin ukraynalısı falan diyorlar ama gerçekten müthiş bir oyun yapmışlar atmosferi harika.Son yıllarda çıkan oyunlar arasında belki de en iyi atmosfer. :)