Gold Çalışanları Müşteri Taklitleri

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;B8s6e8WUfDk]http://www.youtube.com/watch?v=B8s6e8WUfDk[/video]
Gold çalşanlarıymış :laugh:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Gold benim için bitmiştir daha Gold'a gelmem.

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
T-shirt te gold yazıyor o yüzden düzelttim başlığı.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Boş vakitleri çok normaldir.Mağazada dolaşırlar boş boş:lol:
Geçenlerde adını vermiyim teknoloji markete gittim 5 , 6 çalışan birarada bir koyu sohbete dalmışlar gülüşmeler falan havada uçuşuyor bişi sorucam muhabbetlerini bölesim gelmedi valla belkide onlarda müşteriler hakkında konuşarak eğleniyolardı kimbilir.:dil:

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Arkadaş pek bi espritüel ama bizim insanımızda aynı tarif ettiği gibi işte... Çakmaklık isteyen çok komik gerçekten...

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir avuç toplanmış,akılları sıra komiklik yapıyor işte...bunların ne aldığından fayda olur ne verdiğinden...

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kötü şey yazanlar sanki hayatlarını tamamen ciddiyet içersinde geçiriyor... Doğruda yapmışlar benzetmişler :D

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kötü şey yazanlar sanki hayatlarını tamamen ciddiyet içersinde geçiriyor... Doğruda yapmışlar benzetmişler :D
senin yaş ortalaman anladığım kadarıyla ordaki densizlere yakın...yada iş ahlakı nedir bi haber olanlardan birisin ...bunun ciddiyet ile gayri ciddiyetle hiç bir alakası yok,kurumsal bir firmada böyle yapanları affetmezler kapının önüne şutlarlar...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Moon galiba senin de taklidini yaptılar ha ne dersin ?Gidip dövseydin bi de.Bence gayet güzel olmuş.Gerçekten komik beğendim.İnşaallah'ta başlarına bir şey gelmez.Benzer videolar bekliyorum kendilerinden :)

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
demekki seninde onlardan farkın yok ExCeLLeNT ,zaten böyle xl bir millet olduğumuz için böyle soytarılıklar destek alıyor...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
demekki seninde onlardan farkın yok ExCeLLeNT ,zaten böyle xl bir millet olduğumuz için böyle soytarılıklar destek alıyor...
milet olarak asıl sorunumuz empati kuramamak. birbirmizi anlayama çalışmayıp, sadece kendi düşüncelerimizi doğru kabul etmek.

bu tür mağazalarda çalışanlar haftanın 6 günü, günde 14-15 saatlerini mağaza içinde geçiriyorlar. dolayısıyla tüm dünyaları mağaza oluveriyor. bir araya geldiklerinde de, konuştukları konular müşteriler, yeni çıkan ürünler, vs oluyor haliyle. bu videoda da bunun bir yansıması var. elemanlar bir araya gelmiş, mağazda karşılaştıkları ilginç müşterilerin taklitlerini yaparak kendilerince eğleniyorlar. herhangi bir kötü niyetleri olmadığı da aşikar.

bunun bile insanlara çok görülüp eleştirilmesi vicdansızlık bence.

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
milet olarak asıl sorunumuz empati kuramamak. birbirmizi anlayama çalışmayıp, sadece kendi düşüncelerimizi doğru kabul etmek.

bu tür mağazalarda çalışanlar haftanın 6 günü, günde 14-15 saatlerini mağaza içinde geçiriyorlar. dolayısıyla tüm dünyaları mağaza oluveriyor. bir araya geldiklerinde de, konuştukları konular müşteriler, yeni çıkan ürünler, vs oluyor haliyle. bu videoda da bunun bir yansıması var. elemanlar bir araya gelmiş, mağazda karşılaştıkları ilginç müşterilerin taklitlerini yaparak kendilerince eğleniyorlar. herhangi bir kötü niyetleri olmadığı da aşikar.

bunun bile insanlara çok görülüp eleştirilmesi vicdansızlık bence.
çok güzel şeyler yazmışssın,gerçekten duygulanmamak elde değil...ozaman herkes tırlatsın, doktor hastalarının taklidini yaparak,şöför yolcularını taklit ederek... markettekiler müşterilerini taklit ederek mutlu olsunlar,sizlerde burada eğleniniz...

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Boş boş durmaktan başka zaten bi işe yaramıyolar videodaki kel i tanıyorum büyük ihtimal bizim burdaki avm gold da çalışıyo :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
çok güzel şeyler yazmışssın,gerçekten duygulanmamak elde değil...ozaman herkes tırlatsın, doktor hastalarının taklidini yaparak,şöför yolcularını taklit ederek... markettekiler müşterilerini taklit ederek mutlu olsunlar,sizlerde burada eğleniniz...

Niye bu kadar rahatsız oldun ki ? Açıkçası büyük satış mağazalarında çalışanların işi çok ağır. Hergün onlarca saat ayakta milletle uğraşmak kolay değil. Ne var ki biraz boş zamanlarında eğlendilerse ? Yoksa araba çakmağını soran senmiydin :D

moon5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Niye bu kadar rahatsız oldun ki ? Açıkçası büyük satış mağazalarında çalışanların işi çok ağır. Hergün onlarca saat ayakta milletle uğraşmak kolay değil. Ne var ki biraz boş zamanlarında eğlendilerse ? Yoksa araba çakmağını soran senmiydin :D
Seninle muhattap olmıycam kusura bakma...

nerossa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kim kimle dalga geçmiyor,onlarda insan sonuçta.Yani insanlık yapıyorlar(!)

lewiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Yapmadıklarını nerden biliyorsunuz?
Ben biliyorum bir araya gelince her meslek gurubundan böyle malzemeler çıkabiliyor.
shiftdelete.nettekiler forumdakilerin taklidini yapıyolardır :D