Evlenmeden Çocuk Yapmak

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.Ya da ne bileyim mesaj sayısı mı kasıyorsunuz napıyorsunuz.Maksat bir şeyler yazmak ama içi boş.İyi forumlar, Selametle.
Yanlış anlama sakın he :D Mesaj kasmak kelimesini ilk duydum ; dedim hani oyunlarda item kasma felan var bi oyundan mı bahsediliyor :D İlk öğrendiğimde aklımdan geçen buydu :D Googledaki arama kayıtlarıma göre sdn ye kazayla girmişim :D Sonrada cevap yazmak için üye olmuşum.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Ben hancı onlar yolcu. Gelip gidiyorlar arasıra işte. Bense hala burdayım.. bu güne kadar kimse rahatsız olmadı benden ve konularımdan yorumlarımdan.. Kimler geldi kimler geçti bu forumdan daha niceleri gelecek vs vs ...saygılarımla:)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Diğer tarafta görüşecez senle tc kimlik numaranı ver :D :D

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yanlış anlama sakın he :D Mesaj kasmak kelimesini ilk duydum ; dedim hani oyunlarda item kasma felan var bi oyundan mı bahsediliyor :D İlk öğrendiğimde aklımdan geçen buydu :D Googledaki arama kayıtlarıma göre sdn ye kazayla girmişim :D Sonrada cevap yazmak için üye olmuşum.
somut bırseyı soyutlastırıp kullandıgına gore bunu anlaman cok basıt olması gerek

Reaksiyon puanı
189
Yorumlardan da anlaşılacağı üzere Türk toplumunca uygun görülmeyen bir şey. Her şeyi geçtim o çocuğa yazık olur...

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
veldi zina :) Türk toplumunda yaşıyoruz islamiye inanmasanız bile bu toplumu göz önünde bulundurduğunuz zaman dahi kabul edilemez bir durum hepsini geç o çocuğa yazık olur ilerde

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Olayı savunan bir kişi yok zaten :D Ama tartışma çıkarmak bizim işimiz :D Kimsede iyi yönünden bakıp evlatlık alınabilir demedi :D Hep zina zina :D Artık hangi movileri izliyorsak :D

Reaksiyon puanı
189
Olayı savunan bir kişi yok zaten :D Ama tartışma çıkarmak bizim işimiz :D Kimsede iyi yönünden bakıp evlatlık alınabilir demedi :D Hep zina zina :D Artık hangi movileri izliyorsak :D

Başlıkta olay gayet açık. Evlenmeden çocuk yapmak. Çocuk yapmaktaki eylemle evlat edinmek arasındaki benzerliği nasıl türettin ki :)

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Evlenmeden çocuk sahibi olmak kabul edilebilir bir şey mi Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bunu okuyarak türettim :D Genelde başlıklarda bir kandırma olduğu için konu içeriğine göre cevap veririm :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya siz bu işleri ne sanıyorsunuz ?Bir kızın yüzünden başka bir yerine bakmak bile günahtır.İster inanın ister inanmayın yüzünden başka bir yerine bakmak günahtır.Siz gelmişsiniz çocuk yapmak falan diyorsunuz.Çocuk büyüyünce desin anne benim babam kim ?? Ne olacak o zaman ? Allah öbür tarafta hesap sorduğunda ne olacak ?Çocuk elinizde kaldığında ne olacak ? Başkalarına uymayın.Şimdi 15 yaşındaki kızlar bekaretlerini kaybetmeye başladı.Cahilden korkacaksın.Sadece nikahlı karınızla böyle şeyler yapabilirsiniz.Ha evlenmeden yapın yapın canım cehennemde kota yok.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Benim için 5dk hatun için 9ay :P ya sonrası..... Evlenmeden olmaz arkadeşşş o kadar
bbd3a13a.gif