Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hta katılıyorum aslında torrentten indireceksin satın alan bir tanıdığın varsa anahtar alacan ondan ne güzel istediğin kadar sınırsız kopya win7 kullan ama tabi o zaman kopya olduğunu anlamazlar sanırım yeni bir güncelleme gelmedikçe win7ye.
Plainlogic abi bende 1.0.4.0 yaması daha fazla kastı 1.0.5.0ı bekleyecez bakalım 4.0 ne kadar az bellek yesede 3.0 daha çok performans veriyor.Birde nividanın 186 sürücülerini indiriyorum.İşlemciyi çift çekirdek 7850 BE alınca da hiç kasmayacak kanımca 2011e kadar da ekran kartı sanırım(uzun...
Boşverin siz asıl iyiki Bülent koymamış bülent ersoy gibiler çoğalır yoksa toplumda:DAma gerçekten bunlar sanatçıyım diye geçiniyorlar gözleri paradan başka birşey görmüyor he bir de kamera istedikleri tek şey kameralar ve para yok şarkı falan yalan hikaye.Lan İstanbul'a gidip fotoğraf makinemi...
Kardeş bana forumun adresini özel mesajdan yolla da demiş olayım bu sitede reklam yapmak yasak yani kızıyorlar moderatörler görmeden forumunun reklamını sil bence yoksa saat 10 uçağıyla uçarsın yarım saat var 10 uçağının kalkmasına.
Valla süper bir oyalanma makinesi bisikletlen gidecen arkadaşın sürecek sen arkasına binecen araçta yanınızda dönüşlerde drift yapacan manyak birşey olur ordaki arabaların en ucuzu sizce tahmince ya da gerçek fiyatıyla ne kadar?
O Hülya Dağı ********************** bakalım Türk bayrağını kaldırmak neymiş devlette birşey demiyor kapatın şu partiyi tutuklayın şunları ne güzel işte gözümüzün önünde ülkeyi tehdit ediyorlar kaç kere haberlerden gördüm devletin birşey yaptığı yok.
Elinizde cd varsa onarım yaptırın advanced system care programıda onarım yapabiliyor ama o da cd istiyor.Belki dosyalar bozuktur bir cd bulup onarım yaptırın xpse xp vistaysa vistadan onarım yaptırın uzun sürer belki ama %85 düzelir.
Esra Erol'da azmış zaten birşey demiyor yaşlı nasılsa boş olsaydı son kez o zevki yaşatırdım der gibi davranıyor amcaya birşey demiyorsa biz çocuğuz bize hiçbirşey yapmaz:D
Heh işe bak Rusya'da boş boş duruyor biz biliyoruz Rusya mı bilmeyecek bu haberi gitsinler o şirketlerin ağzına... bak bakalım bir daha korsan avlattırabiliyon mu Allah belalarını versin.
Böyle mailleri yapanları bulucaksan tek tek döveceksin bakalım yapıyorlar mı böyle şeyler bir dahakine.İçimden sövüyorum bağırarak sövmek geliyor(hem forumda,hem gerçekte)
Anakart:ASUS A8N5X
İşlemci:AMD Athlon 3200+
Ekran Kartı:Nvidia Geforce 8500 GT
Ram:Süper Memory(marka böyleydi galiba)512 mb
Ram:Kingston 512 mb
1200 lira da ben buna saymıştım zamanının en iyi sistemiydi 4 yıl önce almıştım yüksek ayarda çalıştıramadığı oyun yoktu.(diğer parçaları...
İşe bak be Vista Ultimate'den Windows 7 Ultimate'ye yükseltiliyormuş benim anakart ASUS ama xp kullanıyorum bana da bir kıyak yapıp win7 orjinal lisans verir mi acaba:D
Bence giyilebilen bilgisayar güzel savaşlarda işe yarar eğer Jericho oyununu oynadıysanız Cole adlı bir karakter vardı o karakterin tasarımına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Cole'un güçleri arasında kolundaki küçük klavye yardımıyla zamanı yavaşlatabiliyor, düşmanın zayıf noktasını...
Ovv benim böyle yüklenmesi 10 saniye alıyordu böyle yükleniyordu da Hotan gözüküyordu 15 saniye sonra oyun akıcılığına geri dönüyordu ama o ne öyle her bölümde sadece Hotan'a ışınlandığın an o anki kamera açısında 100-150 tane adam.
Ama en iyisi Samarkand hatta Samarkandda 48 dakika durup...
Young Clever haklı şu ana kadar benim gördüğüm grafik olarak,gerek oynanış,atmosfer vs vs olarak en iyisi bana göre de silkroad silkroadda 90 lvl char almanın fiyatı 200 ile 1 buçuk milyar arası ile değişiyor yani ama 90 lvl yapmak öyle kolay değil doğrusu 100 lvl çıktı ama işte 3 yılda...
Nikesteel at abi ya bizde kışın evi formatlayacaktık bir tane arkadaş vardı benim canı şimdiki şeylerden sıkılmaya başladı onu formatlayacam çok işim var daha:D
Bu Abdurrahmanda her konuda illa gereksiz boş boş mesajını görüyorum thanks,teşekkürler,sağol, vesaire,vesaire böyle sorunlu...
Sdelta doğru söylüyor o kadar Türk koruduğu yerleri daha sonra satılsın şimdi lazım diyip mi savaştı?Hayır ama şimdi ne oluyor savaşlarda askerlerimiz korudukları yerlerin çoğu yabancıya satılıyormuş yok mayınları İsrailli firma temizleyecekmiş bilmem kaç yıl o toprak onun olacakmış o toprağa...
Mavi bilgisayar dediğin gibi öyle bir isimle ya da ingilizce bir isimle karşımıza çıkarsa ben yüzüne bile bakmam her akşam gider taşlarım camlarını yapabilirsem tabi.
Tüh be bende babam söylemiştim anakart,işlemci,güç kaynağı,ekran kartı falan bunlar sırayla da mavi bilgisayardan alırız demişti...
F-Secure'ye geçin derim korumayı yüksek yapınca F-Secure'de iyi bir sistem istiyor ama normal yapıyorum ve benim sistemde sadece tarama yaparken kasıyor ama 150-200 mb arası ram yiyor görev yöneticisinde 10-15 tane f securenin değişik uygulaması çalışıyor.6 aylık ücretsiz lisansını kullanıyorum...
Kardeş böyle okulda,mahallede falan senin dediğin gibi bizde de top nerde herkes oraya(top topu çeker lafıyla alakası yok:D)ama böyle önemli maçlarda ortasaha.
Kardeş oyunlar için minimum sistemler her yerde yazıyor eğer işletim sisteminde linux yazmıyorsa en az %80 çalıştırmaz pes 09da öyle birşey yazıyor mu?Sanırım yazmıyor ama yine de bir denersin.
Abi ne olacak belki sana sarılır piton birşey yapmassa şanslısın sonra onunla oynamaya başlarsın tak bir anda ünlü oldun piton boynunda duruyor sen şakır şakır para kazanıyon herşeye olumsuz yönden bakmamak lazım.
Kardeş valla merak ettim kesin yükleyecem yamayı ama bence rapide koyma derim yine de karar senin.Grafik motoru aynı mı freewilin dediği gibi cryengine motoru falan mı kullanıyon:DNeyse güzel yamaya benziyor emeğe saygı eline sağlık şimdiden teşekkür ederim.
Kardeş kullanıcı girişleri malesef bende de aynı üyeliğimi giriyorum yeni sekmede başka bir forum sayfası açıyorum(sdnden konu işte) ama orda da üyelik istiyor arasıra yoksa bir sekmede üyeliğim giriliyse diğerlerinde de girili oluyordu.Hepsi ve daha fazlası bana da oluyor kardeş.
Tüm seriyi özellikle son durak 3'Ü heyecanla izlemiştim gerçekten gerilim dolu bir seri bekliyor olacağım.
Firarda zaten Son Durak'ın ingilizce olanı Final Destination yani Türkiye'de Son Durak olarak gördüklerin Amerika'da Final Destination.Bizde de Son Durak 4 adıyla falan girer vizyona...
BİZİM ÇÖZMEK İSTEDİĞİMİZ ŞEY "RMN40" HATASIDIR!!!
GTA 4(IV) ZATEN SP2(WINDOWS XP SERVICE PACK 2)DE ÇALIŞABİLİYORANCAK BAZI SORUNLAR NEDENİYLE(BENDE TAM OLARAK BİLMİYORUM) OYUN ŞİRKETİ SERVİCE PACK 2'DE OYUNUN ÇALIŞMASINI İSTEMİYORBİLGİSAYARINIZIN SP2 OLUP OLMADIĞINA İSE KAYIT DEFTERLERİNDEN...
Aynen ya gidip onları hangi cehennemdeyseler bulacaksın ve bunun gibi birçoğunu yanına da 7-8 arkadaşını alıcan hatta SDNcek gideriz bir güzel bunu ve bunun gibileri dövecen tam olacak şuan içimden kafasını koparasım geliyor.Mouseumla kesecem boğazını.
Şimdi bu Larrabee sanırım işlemci miydi?Evet galiba öyleydi eskiden sizin söylediğinize göre hep işlemciler varmış dx7de falan grafik kartları birşey yapmıyormuş dx9 il eişlemcilerin işleri bitecek üzereymiş dx10 işlemcilerin etkisi çok azaldı.Şimdi İntel bu işlemciyle grafik kartlarının...
Evet bak bu doğru en yavaş site SDN şuan girdiğim.İnternetim yavaş olduğu için daha da fazla çile çekiyorum:DŞöyle googlea söyleseniz büyü yapsa siteye google gibi açılsa site:D
Kardeş o 30 gün sadece e posta hesabı kapanıyor msnnin kapanması için 120 gün gerekiyormuş kardeşiminkini kapatacaktım öyle yazıyordu.
He şuda kötü bir durumki birde msnin kapanması için(toplam 150 gün tuttu)hiç msnye girmemen gerekiyormuş girersen sıfırlanıyormuş galiba öyle biliyorum sitede...
Bende overclock yaptım 4 fps kazandım sayılır yani ortalama furmarkta 4 fpx maximum 8den 11 e çıktı.
Çekirdek hızları falan hepsini 500den en sona çektim bellek hızını 400den 515e çektim şuan iyi gibi.
Bende azcık düzeldi şimdi ama yine çok kötü 3g ne zaman gelecek ya ya da şu süperonline altyapısını çabuk tamamlasa bare babama özellikleri söyleyince hiç düşünmeden süperonlineye geçirir beni.
Bende iyi değil.Çok kötü ya neden ki?Format atsam düzelir mi?
Bende hepsi çok yavaş dedim ya google 15-20 saniyede açılıyor 3 hafta önceye kadar mı ne tıklamadan açılıyordu neredeyse.
Ya millet internet çok yavaşladı bende ya google chromede bile yeni sekme açılıyor önce googlea tıklıyorum 15-20 saniye sonra google açılıyor sdn videolarının yüklenmeye başlaması 6-7 dkmi alıyor.Hatta bazen chropmede ve iede oluyor firefoxta denemedim bazen sayfa yüklenirken sdn dahil bir yeri...
Sabah 9 da SDN ofisini açıp akşam 11-1 arası bir zamanda kapatıp bütün gün çalışırsam ve neredeyse en çok ben iş yaparsam niye ayrılmayayım ki?
Berkin abinin durum böyle.
Berkin abiye hayırlı olsun.
Ben kullanıyorum sadece tarama yaparken kasıyor başka da fazla kasmıyor zaten ayarları da güzel kasperskya benziyor virüs bulma konusunda tamamen türkçe de güncelleştirmeleri yükleyin ama.
Kardeş ram ne kadar ve de Üsoo arkadaş doğru söylemiş bu sistemi toplayabildiysen corei7 de alabilirsin ama biraz daha beklersen corei9lar çıkıyor hemde x58 anakartlar için yaratılıyorlar.
Orjinal değilse kurmayın cracki yok daha bulunca koyarım diyecem ama Emu,Pesimisit özellikle Pc meraklısı beni rahat bırakmaz.Benimki valla 8500 gtde 1.0.3.0 yaması ile nerdeyse kasmıyordu bunda kaynak tüketimi daha da azaltılmış haliyle performans yüksek olacak tabi.
Linkte aşağıda diğer...
GTA IV için yeni bir yama çıktı sisteminden çekinenler şanslarını bir kez daha deneyebilir.Bu yama da birkaç düzenlemeler bulunuyor.
Yamanın boyutu:54 mb
Link: Grand Theft Auto IV Title Update for Games for Windows - LIVE
Bu arada daha cracki çıkmamış yani oyununuz orjinal değilse yamayı...
Konuya bakmadan varım dedim valla zaten parayı alınca bırakırım futbolu:D
Ama ciddi olarak konuşmak gerekirse konuya bakmadan cevap verdiğim için pişmanım konuya baksaydım yokum derdim gsden ayrılınır mı o kadar paran var zaten daha ne istiyon.
Eyvah gta 4 ün grafikleri galiba neyseki bu öyle o kadar işlek birşey değil bunun için gta 4 gibi 4 tane yama yapsınlar daha az kassın pc.Ama bende adamı hiç beğenmedim.
Ne o öyle max payne gitmiş hele hele max payne 2 deki max paynein sevgilisi vardı adını unuttum sevgilisini de kontrol...
Oyun çıktı mı diyorsunuz ama E3 fuarında o oyunların 1,2 bölümlük demoları hazır halde bulunuyor oynayıp karar veriyorlar öyle tam çıkmadı yoksa mesela left 4 dead 2 nin adı geçmesinden memnunum left 4 dead 2 gameplay diye aratırsanız belki 10 tane oynanış videosu var.
Ben chrome 1 kullanıyom sanıyordum 3. sürümü kullanıyormuşum:DNeyse chrome az diyorsunuz ama siz bilgisayarınızı aşırı derecede yavaşlatın ve de chromeu tekrar açın bende bilgisayarda kaspersky vardı yavaştı bilgisayar kasıyordu chromede 4 sekme açtım sonuç chrome bellek kullanımı:447.0... mb...
O lafı bende biliyorum çoğu yerde geçerli bir laf aslında nikah salonlarının girişlerinde evlenmeden çevirmek için bu yazı yazsa kendinizi düşünün şöyle bir söz vardır.
evlenip balayına gitmektense bekar kalıp alayına giderim daha iyi:DSüper olur ama bare erkeklerin bazıları anlar.
Annem bana da fazla terlik fırlattı ben ileri geri annemin yanından geçtim de üst kata çıktım:DArdından kapıyı kapatıyordum oklavayı fırlatıyordu bana yoksa.Bir keresinde demir arabayı fırlattı koluma ama tabi kaçamassam ve elinde de terlik falan yoksa iyi dövüyor annem.
Anne çığlığı daha doğrusu annem 1, 2 saat bağırıyor kalk falan diye ben %30 uyanığım ama hiç halim yok yine yatıyorum en sonunda babam evdeyse geliyor biraz ben yatarken gıdıklıyor ,ısırıyor bazen omzuma oturuyor uyanıyım diye bağıra bağıra kalkıyorum tabi bunun olması için 2 buçuk, 3 saat şart:D
Başın sağolsun kardeş Allah rahmet eylesin üzüldüm valla.O pkklıların ve onların yanında olan kürtlerin istediği şey güneydoğu anadolu bölgesini alıp Kürdistan adlı yeni bir ülke kurmak milliyetçilik akımı buradan bakıldığına göre hala devam ediyor ama biz öyle kolay kolay vermeyiz Allah...
1.si NikeSteeL GS'ye cincon deme büyük laf dikkat et kendine şimdiden tamam gsye cincon dediğini duymasınlar.
2.Bende konuyu açan arkadaşa pek yakıştıramadım ama olaya hemen bu yönden bakmamak lazım.Belki başka bir şeyi ifade etmek istedi olamaz mı?
Kardeş oyun için AMD photoshop gibi işler için intel derim amd turionu pek bilmiyorum yani çoğu kişide kullanmıyordur zannediyorum sen casper nirvanaya tekrar bir göz at derim.
Kardeş yeni yama çıkmış en son yama bu 1.0.4.0 senin hataları düzelten 1.0.3.0dı bunu yükle yeni yama ama cracki varmı bilmem crack bulursan bu yama için bana da yolla özelden.
Grand Theft Auto IV Title Update for Games for Windows - LIVE
Ben de de böyleydi valla bendeki sistemde hem bayağı kasıyordu hemde 1 sokaktan başka hiçbirşey gözükmüyordu ekran bembeyazdı ilk yamayı yükledim gözükmeyen yerler gözüküyordu ama şimdi yine bayağı kasıyordu son yamayı(1.0.3.0) yükledim neredeyse hiç kasmıyordu benim sistemde.
Bende yanlış cevap verdim:DTekrar mı başlıcaz okula:DBizimde karşımıza böyle bir hoca çıksa keşke:DNapacağımı merak ediyorum yanımda müdürde var hehehehe:D
Kardeş 200 tlye ati radeon hd 4830 sana bayağı yeter zaten 200 tlden geriye 30 tl kalıyor desek sen üstüne 15 tl eklersin 1 gb da ram alırsın yeter sana.Gta 4 ü bile kolaylıkla oynarsın.
Kardeş bende de nasıl oluyorsa sdn videolarında oynata basıyom ama video ekranına bastığımda görüntü durmuyor yüklemeye devam ediyor(chrome ile) 5 dk sonra anca video oynamaya başlıyor bende merak ettim bu durumu.
Abi verdiğin linke tıklıyom beni buraya bağlıyor http://forum.shiftdelete.net/bedava-programlar-ucretsiz-yazilimlar/7-comodo-firewall-pro-tr.html beni de ekle gruba.
SBS için de hazırlansın merakla bekliyoruz ama SBS için hazırlanan indirmeli olsun şöyle savaşlı falan:D
Helal olsun tebrikler güzel yapmışlar oyuna bakacam nasılmış diye.Bilgilendirme için teşekkürler.
Ekran kartım inşaallah yeter lowda oynayabileceğim gibi gözüküyor(gta 4ü yarı medium yarı hıghta 1.0.3.0 paketiyle çok az bir kasmayla oynamıştım)Torrentlere düşmemiş baktım bugün mininovaya düşsün indiririm bende sistemi değiştirmeden yeni oyun almayacam.
Final sürümü çıkmış üretime gitmek için bekliyor.Torrente sızar indiririz kaspersky ile sadece o dosya üzerinde virüs taraması yaptırırız virüs bulamassa zaten birkaçıyla daha deneriz bulamassalar kurarız.Acaba fiyatı ne kadar?
Aslında nezihdarcin arkadaş çok haklı dedikleri aklıma gelmemişti ama doğru valla korsanda alsak diğer şirketlerden parasını alıyor oyun şirketleri mesela microsoft korsanı sevmiyor ama korsan olmasında demiyor.Bir korsan oyun alıyorsunuz 5 tl üstünden donanım için 500 tl:DSizce kul hakkına...
HD4830 yüklersem 300 watt az mı gelir yoksa hd4830 olmadan 300 watt az mı gelir o zaman peki 300 wattı ikinci el kaça satabilirim 4 yıl kullanılmış ama ilk kez bugün dokunuldu hiçbir hasarı yok tertemiz AOpen Z-300 300 WATT Güç Kaynağı ilgilenlere duyurulur:Dİkinci el kaça satarım ben bu güç...
Burda da orjinal oyunlar 5 tl Kocaeli'de gelen gelsin içlerinde crackleri hazır geliyor:DAma şu da doğru bence de israf gta 4 e vereceğin parayla 2, 3 insanın karnını doyurursun bir günlüğüne.
Directx 11i de artık anca windows 7 de kullanırlar:D2010 ilkbaharı he bu oyunu oynayacağım kesin doğrusu yeni donanımları inşaallah 2010 ilkbaharına kadar almış oalcağım rami zaten 3-4 gb yaparım bir güzelde format attırıp vista yüklettiririm zaten vista donanımlar güzel olduğunda xpden daha...
Kardeş orjinal alınca mesela korsanlara karşı mücadeleler var korsan kullandığın yakalanırsa ve kullandığın şey gerçekten önemliyse ceza yersin(hapis,para vb.)Sonra multiplayer oynamak için orjinal varsa önünde hiçbir engel yok.Bazı firmaların orjinal oyun alanlara oyunun sonraki sürümünde...
Oynanış videolarını izledim yani bence şiddet değil eğlence bu valla ne diyim left 4 deadı oynarken ve de oynadıktan sonra aklıma hiç böyle birisini öldürmek falan gelmedi.
Hepsini deneyecem sağolun olmassa artık 80 tlye bir power supply alırım 400 wattlık geçen internette görmüştüm bilgisayarcı yapamassa power supply alacam demekki sağolun başka önerileriniz var mı?
Olabilir çünkü bilgisayar arasıra kapanırken 10 dk bekleyip aptallık yaptığında güç tuşundan kapadığım fazladır.Başka önerileriniz var mı güç tuşu bozulduysa nasıl tamir edilir yani sökersem ne yapmam gerekiyor?
Bugün ben pcyi açık bırakmıştım bir tane oyun açıktı sonra telefonu yatırmaya gittim pc açıktı geldim baktım annem pcyi kapamış bende söylene söylene güç tuşuna bastım ama açılmadı ışık gelmedi ses gelmedi sadece düğmeyi ileri itiyordum sonra içini açıp bir güzel tozlarını aldım ramleri çıkarıp...
Buda şey gibi 28 hafta sonra filmi gibi.
Filmin konusu:Dışardan bir çocuk geliyor eve kapıyı açıyorlar diyorlar sen kimsin falan korktum kovaladılar beni annem babam öldürmek istiyordu diyor çocuk.Sonra virüslüler birden kapıları kırmaya başlıyorlar.Anne,baba,çocuk yukarı çıkıyor baba bir odaya...
Daha neler var Amerika'nın özgürlük heykelini Osmanlı yapmış sonra Fransa'ya vermiş heykelin tek kolu havada iki kolu değil diye Amerika almış:Dneyse işin şakası bu unuttum ne olduğunu ama parçalar halinde New York'a taşınmış heykel ve milyonlarca kişi heykelin Amerika'ya ait olduğunu düşünüyor...
Racon kesiyim diye o çocuk dövücem falan şakadan yazmıştım aslında o çocuk dövmek işin şakasıydı da ben burda laf yiyerek yalan söylemenin cezasını aldım bakıyorum.Kurtlar vadisinden alıntı:
Polat:Ben racon kesmiyorum kafa kesiyorum der adamın kafasını keser:DAma bak miniatürke yaptıklarımız...
Benim de koptuğum oydu:D
Tek.Des: Hangi anti-virüs programını kullanıyorsunuz efendim?
Müşteri : Windows
Tek.Des: O anti-virüs programı değil efendim.
Müşteri : Afedersiniz; internet explorer`dı.:D:D:D:D
Daha doğrusu demek istediğim sosyete çocuk dövmek falan hava yapan olursa dövecem ünlü birini görürsem de sövecektim nasip olmadı ama ikinci gezimde İstanbul'dan intikamımı aldım sayılır:D
Anlatıyım mı ne yaptığımızı?
Ben 4 gün önce mi ne sitedeki 6 aylık f-secure lisans kampanyasını gördüm lisans aldım f-secure yükledim f secure yüklemeden önce bittorrentte solda bilenler bilir hızınız düzgün ise yeşil bir yuvarlak vardır f-secure yüklenirken o yuvarlak sarıya dönüştü yükledikten sonra kırmızı oldu ve...
Tövbe tövbe ben onun için mi dedim televizyonda görüyoruz sosyete havalı çocukları içimden dövmek geliyor öyle birini bulursam dövücem dedim televizyonda nah yapar bir daha o şeyleri diye.
Valla ekranı aşağı indirirken gülmek değil korktum böyle kara birşey:D
Kardeş Emubaltacı bir moderatör ve de forumla ilgili sizin bilmediğiniz birsürü şey biliyor flood yasak olduğu halde ben dahil birsürü kişi flood yapıyor ben yapıyordum.Ama böyle resim resim konu açmak yasak değil mesaj...
Niye fotoğraf makinemi elimden aldı bare bir çocuk dövdürseydi birkaçı boşver:helpsmilie:Boynuma taktım diye hatırlıyorum 3-4 yıl oldu ama boynuma taktım diye hatırlıyorum eğilip yerden birşey alıyordum galiba boynumdan düştü hatırladığıma göre.
Beni de sevmiyor mahallenin yarısı tabi bende onları sevmiyorum Mehmet Ali Paşa merkez akıllı olsun herkes:DBizim mahallenin adı ama adının hakkını verir gelin birine taklaşın o zaman anlarsınız büyük bir zombi gurubu sizin üstünüze doğru geliyor:D
Aramızda bir katil daha doğrusu bir katilin abisi var:DHerkes kapılarını kilitlesin forumda düşmanlar çoğaldı ben Zorhak'a işlemci yüzünden suikast düzenleyen Peter karınca katili:D
Bizim okulda(Kocaeli'den)İstanbul'a gezi vardı tabi bende katılmıştım birkaç İstanbullu çocuk bulur(sosyete)döverim diye tabi hoca yanımdan ayrılmadığı için dövememiştimde işte neyse biz Topkapı Sarayı'ndaydık japonlarla fotoğraf çekildikten sonra boğaza bakan bir yere geldik ben Kız Kulesi'ni...
Birşey değişmezki kardeş sen yine klavye ayarlarına gir bak mesela benim vista transformation packte tasarımı değiştirince bazı yazılar değişiyor bir keresinde benim klavyede seninki gibi olmuştu pcyi tekrar açtığımda düzelmişti.
Koptum valla:DSüper bunlar ya ne cahil insanlar var bende buna benzer birşey paylaşmıştım forum üyeleri ile ilgili.
http://forum.shiftdelete.net/komik-yazi/74458-boyle-komik-yazilar-bulamassiniz-2-a.html#post699918
Aha konu bu bunda da kopucaksınız.
Başlık bende düzeltilmemiş yenile yapıyorum düzeltilmemiş?
Kardeş yanına birkaç tane daha program ekleyebilirsin combofix dracula virüs temizleyici vb.
Allah hepsinin bin belasını versin yazıklar olsun cuma cuma küfür ettircekler insana o muhabir erkek olsaydıda bir güzel sövüp dövseydi onları tek tek ben kovulsamda dediklerimi yapardım onlara.
Kardeş psudan olabilir dediğin gibi sen bütün donanımların kaç watt istediğini iyice öğren genelde psularda topluca watt seçilirken garantiye alalım diye 30 watt-50 watt fazladan olması gerekir.
Niye ki adada kimse yok kız diyor birde o lafı yani aklına birinci olmasada ikinci üçüncüde aklına o gelir...
Adada değil evde olsun ama hepimizin sonu böyle olsun.
Kız açık açık söylüyor mal adam ben anladım o anlamamış e-maili napacan kız istediğini yap diyor:DŞansa bak o adamın yerinde olmak vardı bir süreliğine ama sonra geri döncez:D
Bsg:gerçekten çok güzeldi ışıklı falan hayran kaldım.
Bsg2:Bu az daha kısaydı ama daha çok ışıklıydı bu da güzel.
Manga:Kimi ürkütecek çirkin değil erkekler için güzel bir kasa:D
Strogg:En süperi diyebilirim.
Belki senin elin elektriği çok iyi iletiyordur:DNeyse başka birşey gelmiyor aklıma senin işin yoksa 2 saat uğraşıp kabloları değiştirirsen düzelebilir.Birde kablolara iyi bak bir yerde kesik yırtık falan yıpranmış bir yer olabilir yani bir yeri kopmuş olabilir belkide tuttuğun kablonun içindeki...
İkinci anahtarı bulduysanız ki bagajda sol taraftaki kırmızı şeyi bıçakla kesince anahtar düşüyor o anahtarı alın ön tarafa gelin ibreye tıklayın anahtarı kontağa takın sonra gaz pedalı yerine gelin soldaki sarı düğme gibi yere gelin arka bagaya gidin bagaj açılmış olacak kilit yerine tıklayınca...
Bak yapmış işte.
Gta oyununu oynayan bir kızda gta arabaların ters dönünce patladığını bilen kız arabalarıyla babasının kaza yapıp arabanın ters dönmesi üzerine içindekileri kurtarmış araba patlamıştı bir haberde anne babasını gta oyunundan öğrendiği bilgiyle kurtarmıştı.
Kardeş şunu söyliyim bak mesela benim 1mbps bağlantım hatta 512 kbpsydi galiba bilmiyorum işte normalde windows ile 40-50 kb hıza zor çıkıyor ama orbit downloader programıyla indirirken 130 kbleri gördüm 70ten aşağı da düşmedi.
Kardeş çabuk o linkleri sil Emu görmeden sil o linkleri seni banlar yoksa forum kurallarına göre crack,warez vb. şeyler paylaşmak yasaktır.1 uyarı,2 uyarı en sonunda banlanırsın.
Valla böyle giderse o zaman 15'er 15'er 3000'e çıksınlar 100 mb bellek kullansın:DHer yükseltmede 60 mb düşerse full sürüm çıkınca herkes rahatlayacak:D5 mb bellek kullanımı boşta iken:DDüşünsenize 5 mb değilde 150 mb kullanıyor:D
Şunu da söyliyim bak benim o 590a ulaşmayan bellek kullanımının yanında vista transformation pack yüklemiştim onun programları da çalışıyordu o 4,5 programdan başka yani tasarım vistadaki gibiydi nolarda iyi bellek yiyordu ama hiç 600 olmadı yani o şekildeyken.
Kardeş bir ilk sayfa diğeri geçmiş yani hatırlatmalar kullanıcı adın hatırlanıyor falan onlar galiba onların olduğu chrome bir diğeri ise flash palyer falan bunun gibi özellikler çünkü bir tanesini kapadığımda shockwawe player ve flash player çökmüştü.Başka varsa o da açtığın sekmelerdir.
Google Chrome kullanıyorum ve gerçekten en hızlısı bu firefoxun yarısı kadar olsa ve önceki performansı değişmese firefox kalmaz ortada firefoxun özelikleri chromede olsun chromeun performansı ilk günkü gibi şimdiki gibi olsun diğer tarayıcıların ismini anmaz çoğu kişi.
Benim bilgisayarda chrome'a girdim birkaç sekme açtım yavaşladı pc dedim hangi işlemler yavaşlatıyor bakıyım dedim ilk bellek kullanımına baktım ve gözlerime inanamadım pcde virüs var da onun yüzünden mi yoksa başka birşey mi bilmem ama chrome hiç böyle değildi ne oldu da böyle oldu firefoxu...
Abdurrahman yine çok flood yapıyorsun Emu seni yakında uyarır dikkat et.
Kardeş
burdan: Scroll Lock’un Sırrı GNEŞİN TAM İİNDE - Sarışın Site
burdan: Scroll Lock’un Sırrı GNEŞİN TAM İİNDE - Sarışın Site
burdan: scroll lock...
Ama şimdi yatay desek adam elleriyle balkonu da sıkıca tutmuyor yani yatay olsa her türlü düşmesi gerekirdi burda iki şey var
Ya Romantic Rebellious'un dediği gibi binanın dış cephesini samanla kaplamışlar:D ya da fotomontaj.
Demek istediğim önce yardım istedim kızdım çok kızdım ağzım sulandı işlemciye patlayacak kadar kızdım şaşırdım üzüldüm ağlamaya başladım daha da çok kızdım şeytan oldum Zorhak'ı öldürdüm:D
Birde gerçekten forumda herkes banlanıyor ne oluyor ki?
Doğru ya şimdi bilgisayarım falan adres satırları varda iexplore.exe olmassa hata alırız giremeyiz şu AB'nin ben...Her şeyi yasaklıyor artık win7de ie yok ya internete giremiyoruz bilgisayar mağazalarında görürüz ie8 9.99$ diye çıkar artık.
Combofix dene birde birde şu linke bir bak
http://forum.shiftdelete.net/bedava-programlar-ucretsiz-yazilimlar/87019-genel-virus-cozumleri.html
Ama programda virüslüymüş sanırım bende antivirüs yükleyip tarama yaptırcam şimdi.
Bazı firmalar her konsol için ismi aynı olsa da başka bir oyun yapıyor CRYTEK böyle yaparsa konsollarda fazla satmaz bu oyun ama yine de tuş kombinasyonlarının nasıl olacağını merak ediyorum.
Amerika'ya yardım edecekmiş zaten Amerika'da 10 insandan biri televizyona çıkıyormuş zaten zengin Amerika bir de gelin Amerika'ya yardım edin diyor inadına silerim ie8 dosyalarını(silinirse)
He birde Amerika böyleyken Microsoft gitsin Afrika'daki Endonezya daki vb. ülkelerdeki açlara yardım...
Ben o çocuğun yerinde olacaktım da ona şaka yapacamda çocuk bana öyle vuracak da bende öyle duracam kalkıp o çocuğu sopayla ya da sandalye ile bir güzel döverim üstüne bir bardak su(yumruk)veririm.
Kardeş benim kuzene de oldu o yani kötü bir yanı yok kuzen hatta daha çok seviyor bu şeyi ama istiyorsan captaingreenin dediğini yap belki düzelir olmassa ve de bilgisayar hakkında fazla bilgin varsa kayıt defterinden bu engelleri kaldırabilirsin.
Kardeş ard arda mesaj yazma moderatörlerden uyarı alırsın EMU seni banlayabilirde dikkatli ol birde gerçekten soruyorum 2010 da tam sürüm çıkacak bu sürümde hangi sorunlarla karşılaştın yani neler yanlış gitti detaylı olarak anlatırsan sevinirim.
Hala kullanıyorum hd4830 alana kadar kullanacağım ama benim dediğim adamın elinde imkan var yani 4830u olduğu halde 4890 alıyım mı diyor 400 tlye kadar tavsiye istiyor benim elimde imkan olursa niye beklemiyim ki şuanki 8500 gtyle idare ederim.Ama elimde imkan yoksa dx sürümü az olsa...
Young Clever adam 2,3 yıl kullanmak istiyorum demiş yani 2010un ortalarında dx11li oyunların çıkacağını düşünürsek bence iyi bir seçim yapmış olur.Ama yinede 4890 alsa da olur yani.
He birde kardeş senin hd4830un özellikleri söyler misin özel mesajdan ben o karttan alacaktımda.Belki senden...
Üsoo kardeş 2009 sonuna 2010 başlarında çıkacak anasayfada Directx 11 destekli ilk kart ATI'den geldi directx 11 vs gibi kelimeler ile(anasayfada)arama yaparsan öğrenirsin.
Kardeş bir masaüstü pcnin yanında dizüstü pcnde varsa hd4830u şimdi satıp dx11 çıkana kadar dizüstü ile idare et dx11 çıktığında alırsın eğer dizüstün yoksa hıs 4890 al.
Kardeş directx 11 destekli kartlar daha çıkmadı 2009un sonlarında ya da 2010da çıkacak eğer beklerim dersen directx11 destekli ilk kart ATI'den gelecek (bakınız:ATI RADEON RV870)eğer beklerim diyorsan bekle birazcık dx11 destekli bir kart al hem 2,3 yıl kullanman için yeter de artar o dx11li kart.
Şu hd4830u alıyım o zaman görücem şunları sistemi yenileyince cry engine 3 bile karşımda duramayacak:DAma gerçekten gerçeği ile resimler arasında neredeyse hiç fark yok birkaç ince ayrıntı dışında tabi.
Sitede öyle yazıyordu neyse o zaman 500 watt bir sistem alırım ilerisi için lazım malum birde bu parçaların ayrı olarak tam ne istediklerini söyler misiniz doğrusunu?400 watt bu sistem için yeter mi?
Of ya sanırım güç kaynağı alacam yeni bir tane birde benimkide istediğim sisteme göre 650 watt istedi ekran kartını düşürecem demekki hd 3850 alacam garanti 520 watt istiyor.
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H 740G DDR2 SOKET 940 AM2 ANAKART
ATHLON X2 7850 BLACK EDITION AM2+ 2.8GHZ 3MB CACHE CPU
http://www.teknolojix.com/detail.aspx?typeid=7542
Hepsi ayrı ayrı kaç watt güç istiyor?
Birde ben yeni sistem almadan önce
AMD Athlon 3200
ASUS A8N5X bunları satsam...
Firarda kardeş eğer oyun manyağı isen 7/24 ya da günün 24 saatinin 15-20 saati oyun oynuyorsan ps3 ona söyleyecek bir lafım yok tamam ama hayat oyundan ibaret değilki bu sırada pc devreye giriyor ps3le yapamadığın binlerce şeyi pcde yapıyorsun oyun oynamak dahil.
Yeni çıkan oyunların menüleri türkçe olsun(ona destek versinler yani)oyun için dokunmatik olamaz oynayamayız win7nin tamamen dokunmatik olsun işte ileri tıklayacaz dosya açacaz dokunmatik olarak yapalım hatta ve hatta yüklemelerde yeşil yer dolarken mesela uzun bir süre varsa elimize yeşil yere...
Chrome açtı benim chrome ve xp favorim.cgrzsone o kadar araştırmadım ben biryerde buldum koydum siteye o işlerden pek anlamam hatta dedim bu ne böyle telnet falan ne diyor bu böyle.
Ama bak bu da doğru türkçe de cık eki küçümseme, acıma vb.anlamlarda kullanılır mantıklı olarak olmasa da türkçedeki kurallara göre üyecikler küçümseniyor,acındırılıyor gibi bir anlam olabilir bunu beğenmeyenler olabilir beğenenler olabilir mantıksal olarak birçok kişi beğenmiş sen beğenmemişsin...
Tüh be önceden kapmışlar galiba benimkini onu bi elime geçirsem var ya:devil::devil::cursing::hammer::mad::crying:
Neyse ExCELLeNCeT yaptım adımı başka olmadı.
Ne kadar zor birşey ya bakar mısınız çizgilere falan nasıl hazırladılar bunu acaba birde şimdi xpde görüntüler böyle vistada daha iyi win7de oyun görüntüleriyle mi acaba:DYa da vistada xmen win7de spiderman var:D
Çizgifilm gibi valla bende izledim azcık birşey gerçekten çizgi film gibi nasıl birşey bu niye yapmışlar ilk başta oyun zannettim baktım film gibi oldu koydum siteye.
Düzenle olmadığı için flood yapıyorum kardeş chilipaper ne ya o kadar türkçe isim verdiler bunu mu buldun.Biraz da türkçeyi koruyun ya bak arkadaş ne demiş(beatkey)TDK ve Türk düşünürler tabelalardan ingilizceyi silmeye çalışıyor demiş ama siz hala ingilizce koyuyorsunuz gerçekten yazık.
Kardeş isminden ötürü birşey yok benimde kullanıcı adım SDN'de ExCeLLeNT ama ben bunu ingilizce olarak değil yazılışı güzel diye kullanıcı adı yaptım.ExCeLLeNT bakarsan şu ExCeLLeNT yazısına görünüşü güzel değil mi arkadaşta görünşü güzel birşey seçmiş forumun koca administratörü kurucusu niye...
Aynen bende 4 gözle bekliyorum çıkarsa kesin izleyeceğim bu filmi zaten Fatih Sultan Mehmet adlı çizgifilm(hatırladığıma göre adı böyleydi)gerçekten çok güzeldi Fatih Sultan Mehmet çizgifilmde İstanbul'u fethediyordu sonra gemileri haliçe nasıl indirdikleri falan türk tarihinde yaşamış önemli...
Filmi güzeldi oyununu da alacağım.Ama şu oyundaki beyaz dev canavar beni gıcık etti şeytan diyor al oyunu cdde canavarın dosyalarının bulunduğu yeri kır vur duvardan duvara.
Arabalar da ama gerçekten müthiş Amerika acaba niye bu kadar çok asker istiyor bir yere falan mı saldıracak:D
Nikesteel orduya asker almak için diyor ya yani orduda hava pilotları asker ya asker olanlara bu arabalardan verilecek e millette bu arabaları almak için asker olacak.
Cihanakova ne şans be valla bende geçen sene hep reklamlarda uyuyordum özetini izliyordum hep ama o son sahne güzeldi yani izlemeni izlerdim ama gerçekten filmin b.ku çıktı ya ne biçim oldu artık.
Bu antivirüsü yapar sonra der 30 gün sonra 50 dolar verip alabilirsiniz der.Win7ye ekler bu antivirüsün tam sürümünü ama win7 fiyatına da 100 tl-150 tl daha ekler.Casusluk içinde yapıyor olabilir microsoft morroyu.
Her türlü geçer diye düşünüyorum ki çünkü genellikle firmalar yeni sürümlerde öncekinin hatalarını düzeltip geliştirip daha iyi yapıyorlar.İsmi güzelmişte fiyatı acaba ne kadar olacak?
Valla herkese başarılar şu ÖSS'yi bende merak ediyorum nasıl bir sınav bizde de sbs vardı geçti valla soruları okumaya başlayacağım zaman(sbsde)heyecandan kahkaha atacaktım neredeyse:DAllah akıl fikir versin herkese başarılar.
Ya şu ekran kartlar dx11 destekli ya dx11 in yanında dx 10- dx10.1 ve dx9 desteğini aynı anda verebiliyorlar mı ya da iki desteği aynı anda verebiliyorlar mı?
İE zaten kötüydü yakında bitecek demek şu İE düşünsenize ie bitiyor 10 yıl sonra bir hacker ieyi chrome , firefox,safari,opera ve bütün tarayıcılardan kat kat iyi yapıp geri geliyor microsoft ne paralar verir ama ya efsanenin yıllar sonra çok iyi bir şekilde geri döndüğünü düşünün nasıl olur ama.
Virüsün anakartla ne alakası var?Virüs işletim sistemine bulaşıyor anakartı tertemiz yapsan ne olacak birşey değişmez.Hem böyle zaten yaparsan virüsü değil anakartı silmiş olursun hayattan kayıp gider anakart böyle.
Valla bence yaratırda sistemlerde nasıl bir değişme yaratacak onu merak ediyorum ve hatta hatta ATI-NVIDIA'nın dx11li kartlarının en ucuzu kaç para ya da ilk dx11 kartları kaç para olacak?İnşaallah pahalı satmazlar daha doğrusu AMD inşaallah pahalı satmaz.