Evlenmek Isteyen Bir Kızın Istekleri..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Evlenmek Isteyen Bir Kızın Istekleri..)))​
Çok şey istemem, boyu 1.80 olsun.
Fazla zengin olmasın umrumda değil,
Yetir ki 50-60 milyarı olsun.
Mesleğe etikete hiç önem vermem,
İster mühendis, ister doktor olsun.
Düğünümde fazla görkem istemem,
Yeter ki nikahımız Hilton da olsun.
Balayımız küçücük bir tatil,
Paris te, Roma da, New-York ta olsun.
Yüzgörümlüğü önemli değil,
Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun.
İstedim ki olmuşken gönlümce olsun.
Nerede olursa olsun otururum ben,
Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun.
Evimde erkeğimin sözü geçmeli,
Yeter ki benem de müsaadem olsun.
Ev işlerimi kendim yaparım,
Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun.
Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir,
Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun.
Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim,
Yeter ki katığım siyah havyar olsun.

Seyahat etmek en büyük zevkim,
Yeter ki arabam Mercedes olsun.
Yaz tatilim sakin geçmeli,
Bunun için Side de bir yalım olsun.
Soğuk karlı kış günlerinde,
Uğrak yerimiz Uludağ olsun.
Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz,
Maksim de İborotti konseri olsun.
Doğum günümü hatırlasın yeter,
Yeter ki hediyesi bir yakut olsun.
Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım,
Bana hediyesi bir villa olsun.
Kocayalım onunla aynı yastıkta,
Yeter ki yastığımız atlastan olsun.
Çocuklarımı kendim büyütürüm,
Bakacak İtalyan bir dadımız olsun.
Bundan ibaret bütün isteğim.
Nice kısmetlerim çıktı da teptim.
Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan,
Sadece birazcık sabırlı olsun:tt1::tt1::tt1:

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gerçekten çok güzel Günümz kızlarını birebir anlatıyor

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Varsa öyle biri ben cinsiyet değiştirip evlenirim dicem şimdi olmıcak hiç :D

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gerçekten çok güzel Günümz kızlarını birebir anlatıyor
Kesinlikle birebir uyuşuyor yazdığın gibi ama kusura bakmayın böyle bir kızı bırak evlenmeyi 500 mt yanıma bile yanaştırmam Allaha şükür insanların yüzlerine pat pat vurur çeker giderim :sleep: Benim böyle insanlara (kız,erkek) ihtiyacım yok çünkü bu devirde yapılan evliliklerin %95 i para için yapılıyor artık bu devirde kimse kimsenin kaşına gözüne evlenmiyor onlarla yiyeceğim parayı tek başıma dünya turuna çıkarak daha çok yerler ve insanlar görerek harcayabilirim benden uzak Allah'a yakın olsun böyleleri benim abimin başına geldi böyle bir evlilik tecrübeyle sabittir aman gençler uzak durun bu tür insanlardan asla tanımadan evlenmeyin (kendisini,ve ailesini) ve asla şımartmayın (aman yorulmasın,aman ıslanmasın) bırakın ne hali varsa görsün atalarımız yeri geldi kendi barınaklarını kız erkek el ele yağmurda çamurda yaptılar kimse töbe haşa Allah değil herkes insan 1 kuruşa 5 kuruş vermeylim yoksa pişmanlık asla fayda etmez :cool:
Edit : Böyle kızlar olduğu sürece böylede onlara köle olan erkekler olduğu sürece bizden ne baltaya taş olur nede adam yazık böyle insanlara acıyorum hayatları para para olmuş git o zaman napolyonun mezarının yanına hayatta herşey para mı yahu? Ama hasta olunca hemen ay ölüyorum demesinin biliyorsunuz o zaman para geçiyormuymuş bakalım? Böyle kızlar bence cahil,rezil,rüsva, ve .... insanlardır.

novaege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlık evlenmek istemeyen kızın istekleri ya da evde kalmak isteyen kızın istekleri olabilirdi...

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Günümüz Türk kızları kendilerini Bahreny prensesi zannettikleri için bunlar oluyor kızlara prim vermeyin arkadaşlar :D

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Günümüz Türk kızları kendilerini Bahreny prensesi zannettikleri için bunlar oluyor kızlara prim vermeyin arkadaşlar :D
Al bendende +1 :yes: Sanki tüm erkekler onun için ölüyormuş gibi hal ve hareketleri yokmu bazen diyorum ki ben boşuna cem yılmaz ata demirer izlemişim daha komikleri varmış hemde dışarıda canlı :mrgreen: çok uzağa değil gülmekten istiyorsan balkona çıkman yeterli dünyaya rol oynamaya gelmiş değişik yaratıklar :mrgreen:

Edit : Mevlananın çok değerli bir sözü vardır
Ya olduğun gibi görün , yada göründüğün gibi ol :sleep:

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bir Türk kızının bütün kaprisleri ve saçma düşüncelerinin son bulduğu yer yazları otellerdir arkadaşlar. Orada yabancı kızlarla rekabet edemeyeceklerini anladıklarından hemen yola gelip insansı davranışlar sergilemeye başlarlar. Adeta melek olurlar ama yemezlerr.

Şunu herşeyden önce kabul etmeleri gerekmekte. KArdeşim biz erkeğiz yani yaradılıştan gelen huylarımız var. Kızlar hayalinin erkek modeline bizleri uydurmaya çalışıyorlar ama ister istemez hüsran oluyor. Bizleri olduğumuz gibi kabul etmek istemiyorlar. Ondan sonra da evlendikten sonra çok değiştin mahmut durumları oluyor. Ulan ben değişmedim ki sadece eski halime döndüm. Bana yapmak zorunda bıraktığın şeyleri artık yapmak istemediğimden (Her saat başı telefon, üzerine olmamış iğrenç bir kıyafette bile sırf o sahte mutlu olma çabaları için güzel olmuş deme, ağızda gülle gezme :D) dolayı artık böle.

Şu dizilerde de erkekleri (Behlül olabilir mesela) kusursuz yapmıyorlar mı ondan sonra işte kızlar beklenti içine giriyor. Hiç bir dizide jön bir erkeğin evde gaz çıkardığını görmedmi ulan kim yapmıyor ki bunu :D

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bir Türk kızının bütün kaprisleri ve saçma düşüncelerinin son bulduğu yer yazları otellerdir arkadaşlar. Orada yabancı kızlarla rekabet edemeyeceklerini anladıklarından hemen yola gelip insansı davranışlar sergilemeye başlarlar. Adeta melek olurlar ama yemezlerr.

Şunu herşeyden önce kabul etmeleri gerekmekte. KArdeşim biz erkeğiz yani yaradılıştan gelen huylarımız var. Kızlar hayalinin erkek modeline bizleri uydurmaya çalışıyorlar ama ister istemez hüsran oluyor. Bizleri olduğumuz gibi kabul etmek istemiyorlar. Ondan sonra da evlendikten sonra çok değiştin mahmut durumları oluyor. Ulan ben değişmedim ki sadece eski halime döndüm. Bana yapmak zorunda bıraktığın şeyleri artık yapmak istemediğimden (Her saat başı telefon, üzerine olmamış iğrenç bir kıyafette bile sırf o sahte mutlu olma çabaları için güzel olmuş deme, ağızda gülle gezme :D) dolayı artık böle.

Şu dizilerde de erkekleri (Behlül olabilir mesela) kusursuz yapmıyorlar mı ondan sonra işte kızlar beklenti içine giriyor. Hiç bir dizide jön bir erkeğin evde gaz çıkardığını görmedmi ulan kim yapmıyor ki bunu :D
Bu dizilerin hepsinde tuvalete giren çıkan görmedim yahu bunlar insan hiç ishal olmuyorlarmı :mrgreen: veya ihtiyaçları gelmiyormu bunların böbreklerini alıyorlar herhalde diziyi çekmeden önce sonra takıyorlar bi kere görüyüm ya birinin girip çıktığını bide neydi o dizi vardı popüler o ne biçim dizi herkesin surat 5 kuruş gidip hepsini gıdıklayasım geliyor hiç gülmeyi bırak gülümsemiyorlar dizi dediğin evdeki gerçekler gibi olacak gazda çıkaracan :laugh::mrgreen: bağıra bağıra kahkahada atacan şortun altına kalın çorap giyipde gezicen atletlede çıkacan hepsinin suratı turşu satıyor onları görünce ben bitiyorum :mrgreen:

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Al bendende +1 :yes: Sanki tüm erkekler onun için ölüyormuş gibi hal ve hareketleri yokmu bazen diyorum ki ben boşuna cem yılmaz ata demirer izlemişim daha komikleri varmış hemde dışarıda canlı :mrgreen: çok uzağa değil gülmekten istiyorsan balkona çıkman yeterli dünyaya rol oynamaya gelmiş değişik yaratıklar :mrgreen:

Edit : Mevlananın çok değerli bir sözü vardır
Ya olduğun gibi görün , yada göründüğün gibi ol :sleep:
+1 :yes:

sansür

Asistan
Reaksiyon puanı
0
günümüzün koşullarında ancak sabancı veya koçun oğlu bu kriterlere uyuyor :D

bayeagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya başka emrin varmı hadi be ordan........kararımı verdim ben evlenmiyorummm

Reaksiyon puanı
189
bi laf vardı buraya galiba tam uyuyo:

evlenip balayına gitmektense bekar kalıp alayına giderim daha iyi :D:D:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O lafı bende biliyorum çoğu yerde geçerli bir laf aslında nikah salonlarının girişlerinde evlenmeden çevirmek için bu yazı yazsa kendinizi düşünün şöyle bir söz vardır.

evlenip balayına gitmektense bekar kalıp alayına giderim daha iyi:DSüper olur ama bare erkeklerin bazıları anlar.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Kesinlikle birebir uyuşuyor yazdığın gibi ama kusura bakmayın böyle bir kızı bırak evlenmeyi 500 mt yanıma bile yanaştırmam Allaha şükür insanların yüzlerine pat pat vurur çeker giderim :sleep: Benim böyle insanlara (kız,erkek) ihtiyacım yok çünkü bu devirde yapılan evliliklerin %95 i para için yapılıyor artık bu devirde kimse kimsenin kaşına gözüne evlenmiyor onlarla yiyeceğim parayı tek başıma dünya turuna çıkarak daha çok yerler ve insanlar görerek harcayabilirim benden uzak Allah'a yakın olsun böyleleri benim abimin başına geldi böyle bir evlilik tecrübeyle sabittir aman gençler uzak durun bu tür insanlardan asla tanımadan evlenmeyin (kendisini,ve ailesini) ve asla şımartmayın (aman yorulmasın,aman ıslanmasın) bırakın ne hali varsa görsün atalarımız yeri geldi kendi barınaklarını kız erkek el ele yağmurda çamurda yaptılar kimse töbe haşa Allah değil herkes insan 1 kuruşa 5 kuruş vermeylim yoksa pişmanlık asla fayda etmez :cool:
Edit : Böyle kızlar olduğu sürece böylede onlara köle olan erkekler olduğu sürece bizden ne baltaya taş olur nede adam yazık böyle insanlara acıyorum hayatları para para olmuş git o zaman napolyonun mezarının yanına hayatta herşey para mı yahu? Ama hasta olunca hemen ay ölüyorum demesinin biliyorsunuz o zaman para geçiyormuymuş bakalım? Böyle kızlar bence cahil,rezil,rüsva, ve .... insanlardır.
Ne güzel söylemişssin diline sağlık dayı

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
para için yapılan evlilikten ne hayır gelir kiiii

paradan önce aranılacak çok özellik var

leylak

Doçent
Reaksiyon puanı
4
sacma ya :D öle evlilik mi olurmus