Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
reklam yapmak istemiyorum ama benim laptopun vistasının şifresi her vista sürümünde çalıştı..windows7 de çalışır inşallah...cracklı vista değil,,yanlış anlamayın
Kayseri de bir laf vardir " Kazin cücüğünü güzün sayllar yiğenim " derler. Türkiyedeki fiyatı belli değil daha ABD de ön sipariş fiyatları bunlar ön siparişten almayanlar yine fazla ödeyecek dikkat edin. Sanirim Türkiyede 50.-$ => 75.-$ ve 99.99 $ olanda 125.-$ oOlacağını tahmin ediyorum.
25 - 30 - 35 dollars as a description of expected. 50 - 100 - 150 dollars if anyone does not want to buy and earn less. 150 dollars on a computer can be a little more can be added for example. I found too expensive.
Dili algıla—AlmancaArapçaArnavutçaBulgarcaÇekoslavakçaÇinceDancaEndonezya DiliEstonyacaFilipinceFinceFransızcaGaliçyacaHırvatçaHintçeHollandacaİbraniceİngilizceİspanyolcaİsveçceİtalyancaJaponcaKatalancaKoreceLehçeLetonyacaLitvanyacaMacarcaMalteseNorveçcePortekizceRomencaRusçaSırpçaSlovakçaSlovenceTay DiliTürkçeUkraynacaVietnamcaYunanca > İngilizceTürkçe—AlmancaArapçaArnavutçaBulgarcaÇekoslavakçaÇince (Basit)Çince (Eski)DancaEndonezya DiliEstonyacaFilipinceFinceFransızcaGaliçyacaHırvatçaHintçeHollandacaİbraniceİngilizceİspanyolcaİsveçceİtalyancaJaponcaKatalancaKoreceLehçeLetonyacaLitvanyacaMacarcaMalteseNorveçcePortekizceRomencaRusçaSırpçaSlovakçaSlovenceTay DiliTürkçeUkraynacaVietnamcaYunanca yer değiştir
25 - 30 - 35 dollars as a description of expected. 50 - 100 - 150 dollars if anyone does not want to buy and earn less. 150 dollars on a computer can be a little more can be added for example. I found too expensive.