İnternet çok yavaşladı.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya millet internet çok yavaşladı bende ya google chromede bile yeni sekme açılıyor önce googlea tıklıyorum 15-20 saniye sonra google açılıyor sdn videolarının yüklenmeye başlaması 6-7 dkmi alıyor.Hatta bazen chropmede ve iede oluyor firefoxta denemedim bazen sayfa yüklenirken sdn dahil bir yeri yarıda kalıyor yarım saat beklesemde yenile yapmadan sayfanın tamamı yüklenmiyor böyle sdnde mesela forumda en üstteki reklam kalıyor resim bile çıkmadan reklamın çerçevesi kalıyor 10 dk bekliyorum hala yüklenecek yenile yapıyorum 2 dkde anca açılıyor sayfa hemde gerçekten 2 dk.Yardım edin format mı gerekiyor üst katta hiçbirşey yok orası bile ie6 gerçekten çok hızlı orda.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Dün Bendede Oldu. Ama Bu Gün İyi İnternet

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende sadece SND yavaş, diğerleri hızlı. SDN deki videolara bakmıyorum bile sırf bu yüzden.
Site de sorun var, yönetim bi şey yapıyormu acep ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende iyi değil.Çok kötü ya neden ki?Format atsam düzelir mi?

Bende hepsi çok yavaş dedim ya google 15-20 saniyede açılıyor 3 hafta önceye kadar mı ne tıklamadan açılıyordu neredeyse.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Dün akşam bende de Aynısı oldu en az 6 saat öyle devam etti . ! Ama bu gün Son Derece Düzgün

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende azcık düzeldi şimdi ama yine çok kötü 3g ne zaman gelecek ya ya da şu süperonline altyapısını çabuk tamamlasa bare babama özellikleri söyleyince hiç düşünmeden süperonlineye geçirir beni.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
sdn ye girmek sorun oluyo bazen yenilemeden olmuyo bazende geri yapıp yada anasayfaya tıkladığımda çok bekliyo bende onun yerine direk yeni sayfadan sdn açtığım oluyo

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Diğer videolarda çok yavaş yükleniyor ne zaman düzelecek şu internet.