El Konsolunda Bir Suikastçı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Ubisoft'un fenomen oyunlarından Assassin's Creed'in ikinci versiyonunu beklerken, Bloodlines adındaki PSP versiyonunun da yapımı sürüyor. El konsolundaki oyunun ilk görüntüleri yayınlandı!

Yeni nesil konsollar PlayStation 3 ve Xbox360'ın yanında PC platformunda da boy gösterecek olan Assassin's Creed 2'yi (AC2) beklerken, PSP'ye farklı bir Assassin's Creed: Bloodlines adında bir oyun geliştiriliyor. Bildiğimiz AC oynanışına sahip olacağı belirtilen yapımın ilk ekran görüntüleri, geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

acpsp11244704259.jpg

Tamamen aslına sadık olarak hazırlanan yapım, PSP'nin işlemcisini bir hayli zorlayacak gibi gözüküyor.

Diğer platformlardakilere nazaran daha basitleştirilmiş bir karakter yönetimine sahip olacağımız oyunda, Altair'i kontrol edeceğiz. Yapımcılar el konsolu için geliştirilen Assassin's Creed: Bloodlines'ın asla bir port olmadığını, aksine baştan sonra PSP için hazırlandığını belirtiyor.

acpsp21244704269.jpg

Düşmanlarımıza arkadan sinsice yaklaşıp işlerini bitirmek, en basit suikast sistemi.

:: PSP'de Assassin's Creed oynamaktan keyif alır mısınız?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Assasin's Creed Psp'de gerçekten çok zevkli olur. Tabiri caizse oyunu bitirene kadar konsolu elimizden düşürmeyiz artık. God of War ve Prince of Persia serisinden sonra Assasin's Creed'in bile Psp işlemcisini zorlayabileceğini ummuyorum. Adamlar artık ne kullandıysalar :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu oyunun 2.ni her türlü alacağım gerçekten süper bir oyun.Psp için yapılanı buysa görüntüler gerçekten iyi.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Psp'de ayrı bir zevkli olur uzanıp yatağa ayakları da dayadın mı duvara :) Veya balkonda serin serin.

Reaksiyon puanı
189
çıksın çıksın. PSP ye adam gibi oyun bekliodum zaten ilaçgibi geldi walla :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ilk kez oynayacağım bu oyunu çıkınca ama videolara bakınca gerçekten oynamam gereken bir oyun diye düşünüyorum.