linke tıkladım ve "firefox çöktü" penceresi açıldı. yoksa turuva atlarının saldırısınamı uğradım şimdi?Bugün Bir program Arıyordum Googlede çıkan ilk Linke tıkladım ve Alttaki sitenin Akibetine Bakın .!
BURDAN.!
linke tıkladım ve "firefox çöktü" penceresi açıldı. yoksa turuva atlarının saldırısınamı uğradım şimdi?
Bu grubu ilk defa duyuyorum.
Google arama sonuçlarının neredeyse tamamında indeksleri var.
Team Cruel Boys - Google'da Ara
Müslüman oldukları anlaşılıyor ama Türk sitesine saldırmaları enteresan.
koydukları mail adreslerinin birisinin uzantısı @hotmail.fr. yani kendilerini yıllarca sömüren fransanın yaptıklarını unutup, o ülke uzantılı mail adresi almışlar.. Ama kendilerine yıllarca iyi davranan halktan(türkler) birisinin sitesini hacklemişler.
bu kafada oldukları için daha çok sömürülürler..
linke tıkladım ve "firefox çöktü" penceresi açıldı. yoksa turuva atlarının saldırısınamı uğradım şimdi?
Aynı düşüncedeyim :huh:Eğer misyonlarına karşı bir site ise açıgını bulup hacklemişlerdir
+1 :thumbup:Turkiye'den sonra demek ki Morocco'da da gereksiz insalar cogaldi.
Bunun miliyetle dinle bi alakası olduğunu sanmıyorum.hacklenen siteye google cache den baktım.bir forum sitesi.vbulletinin eski bir sürümünü kullanıyorlar.(şu anda son sürüm 3.8.3 sitede kullanılan ise 3.6.8) büyük ihtimalle bir güvenlik açığından veya forumu ayarlayanların tedbirsizliğinden faydalanıp yaptılar bunu.Ama siteyi host eden firmanın web adreside çalışmaz durumda.
bu tür siteleri hacklamak zamanının çoğunu pc başında geçiren biri için çok zor değil.ayrıca çok önemli bir iş te değil.
faslı,fransız,türk,ingiliz,rus farketmez bir şey yaptığını sanan insan çok dünyada maalesef.eğer haberleşme ve askeri uydulara sızıp onlara müdahele edebiliyorsa ben ona hacker derim.böyle lamerlerin,script kiddilerin yaptığı hackerlik değil.
HTML Injection açığı var,site vBulletin 3.6.8 bir sürü açığı var. exploidleri de mevcut. hacklenmesi normal...
Başka siteye yönlendirmişler sanırım. Adamlar Türklerin Müslüman olduğunu bilmiyorlarmış. Özür diledi benden tekrar tekrar.