Bir Türk Sitesini Hacklemişler Ve Fas Bayrağı Koymuşlar

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bugün Bir program Arıyordum Googlede çıkan ilk Linke tıkladım ve Alttaki sitenin Akibetine Bakın .!

BURDAN.!

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İsrailli bir hacker yapmış herhalde.....

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
koydukları mail adreslerinin birisinin uzantısı @hotmail.fr. yani kendilerini yıllarca sömüren fransanın yaptıklarını unutup, o ülke uzantılı mail adresi almışlar.. Ama kendilerine yıllarca iyi davranan halktan(türkler) birisinin sitesini hacklemişler.

bu kafada oldukları için daha çok sömürülürler..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
koydukları mail adreslerinin birisinin uzantısı @hotmail.fr. yani kendilerini yıllarca sömüren fransanın yaptıklarını unutup, o ülke uzantılı mail adresi almışlar.. Ama kendilerine yıllarca iyi davranan halktan(türkler) birisinin sitesini hacklemişler.

bu kafada oldukları için daha çok sömürülürler..

Yıllarca Fransız Sömürgesi altında Kaldılar . fas'lılar Fransızım diyor zaten . Müslüman bir ülkenin sitesine saldırmaları Düşündürücü gerçekten .

Gerçi o siteyi bilmiyorum daha önceki içeriği nedir ama . Sanki Forum sitesiydi.!

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Eğer misyonlarına karşı bir site ise açıgını bulup hacklemişlerdir

15M41L

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkiye'den sonra demek ki Morocco'da da gereksiz insalar cogaldi.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
linke tıkladım ve "firefox çöktü" penceresi açıldı. yoksa turuva atlarının saldırısınamı uğradım şimdi?

siteyi çalıştırmak için çeşitli eklentiler istiyor sorun o olabılr. onların yuklu olmaması firefox un çökmesine sebep olmus.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sanki ellerine ne geçiyorsa. site hacklanmış ne oluyorsa alsın turşusunu kursun. gerçekten tuhaf gereksiz şeyler basit şeyler. ula bütün siteleri hacklesen ne olur ki. boş işler bunlar boş.

sansür

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fransızların kendileri üstünedeki baskılarını rağmen bu fransız sömürüsünü unutup Bir türk sitesine saldırması üzücü bir olay :(

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Bunun miliyetle dinle bi alakası olduğunu sanmıyorum.hacklenen siteye google cache den baktım.bir forum sitesi.vbulletinin eski bir sürümünü kullanıyorlar.(şu anda son sürüm 3.8.3 sitede kullanılan ise 3.6.8) büyük ihtimalle bir güvenlik açığından veya forumu ayarlayanların tedbirsizliğinden faydalanıp yaptılar bunu.Ama siteyi host eden firmanın web adreside çalışmaz durumda.

bu tür siteleri hacklamak zamanının çoğunu pc başında geçiren biri için çok zor değil.ayrıca çok önemli bir iş te değil.

faslı,fransız,türk,ingiliz,rus farketmez bir şey yaptığını sanan insan çok dünyada maalesef.eğer haberleşme ve askeri uydulara sızıp onlara müdahele edebiliyorsa ben ona hacker derim.böyle lamerlerin,script kiddilerin yaptığı hackerlik değil.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bunun miliyetle dinle bi alakası olduğunu sanmıyorum.hacklenen siteye google cache den baktım.bir forum sitesi.vbulletinin eski bir sürümünü kullanıyorlar.(şu anda son sürüm 3.8.3 sitede kullanılan ise 3.6.8) büyük ihtimalle bir güvenlik açığından veya forumu ayarlayanların tedbirsizliğinden faydalanıp yaptılar bunu.Ama siteyi host eden firmanın web adreside çalışmaz durumda.

bu tür siteleri hacklamak zamanının çoğunu pc başında geçiren biri için çok zor değil.ayrıca çok önemli bir iş te değil.

faslı,fransız,türk,ingiliz,rus farketmez bir şey yaptığını sanan insan çok dünyada maalesef.eğer haberleşme ve askeri uydulara sızıp onlara müdahele edebiliyorsa ben ona hacker derim.böyle lamerlerin,script kiddilerin yaptığı hackerlik değil.

dediklerin doğru eğlence amaçlı bir işte olsa uyguladoğın siteye dikkat etmeliler bu arada siteye yapılan saldırı çok kucuz bir saldırı exploit'mi ne deniyoo eski sürüm tüm forum sistemlerine uygulanabilir. Yani o kadar bayrak vs.. abartıdan başka bişey değil

Reaksiyon puanı
189
site vBulletin 3.6.8 bir sürü açığı var. exploidleri de mevcut. hacklenmesi normal...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende site açıldı herşey çalışıyor bayrak falanda göremedim ben?

FrenzieD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka siteye yönlendirmişler sanırım. Adamlar Türklerin Müslüman olduğunu bilmiyorlarmış. Özür diledi benden tekrar tekrar.