Arama sonuçlarınız

1. Creative

ProtonMail ile hesap açamadım

Proton mail ile hesap açamazsınız sonuçta bu tamamen geçici bir mail adresi, yarın öbür gün hesabınız ile ilgili bir sorun olduğunda şifrenize erişememe durumları söz konusu olabilir. Buna istinaden geçici mail adreslerine izin vermemeye özen gösteriyoruz.
  2. Creative

İtopya.com güvenilir mi sıkıntı yaşayabilirmiyim ?

Tercih tamamen size bağlı bir durum, Trendyol üzerinde önemli olan satıcılar, satıcılar iyi ise hiç bir zaman problem yaşamazsınız. Ancak satıcı kötü ise o zaman çok sorun ile karşı karşıya kalırsınız. Bir kaç kez başıma geldi, İtopya gibi bir site üzerinde bunu yaşamazsınız. Hayırlı olsun...
  3. Creative

İtopya.com güvenilir mi sıkıntı yaşayabilirmiyim ?

Söz konusu siteye güvenebilir ve gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Bir kaç alışverişimi gerçekleştirdim gayet başarılılar. Ancak fiyat araştırmanızı düzgün yapın.
  4. Creative

Kastamonu'da Deprem!

@alsh, deprem insanların korkulu rüyası oldu hele ki ülkemizde.
  5. Creative

Bu hafta sonu ne izlesek? #1

2. sezonu henüz izlemiş değilim, inşallah bu hafta bende izleyeceğim. :)
  6. Creative

Bu hafta sonu ne izlesek? #1

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiç kimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını...
  7. Creative

Moderatörlük başvurum kabul edildi mi?

Kabul edilse zaten geri dönüş sağlanırdı değil mi?
  8. Creative

Dacia Sandero Stepway 2011 radyosu nasil sokuluyor?

Bu yardımcı olur mu bilemem, ancak bu forum üzerinde bunu bilecek bir kişi olmadığını düşünüyorum. Araştırarak bulmak lazım, benim bulduğum video aşağıda ki gibi.
  9. Creative

Özel kullanıcı başlığını üyeler de kullanabilmeli

Konu çözüldüğüne göre..
  10. Creative

pc gameloop kaldırır mı

Daha düzgün ve açıklayıcı bir konu açınız.
  11. Creative

Onunla ilgili kendi profilimde sana açıklama yaptım, aşırı derecede yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorum şuan. Hafta sonu halledeceğiz.
  12. Creative

Belli bir karakter kısıtlaması olması şart olabilir. Kitap yazılmasın.. :p
  13. Creative

Beni olaylar etkilemez, ben A kişisi için ne düşünüyorsam burada X kişisi içinde aynı şeyi düşünürüm. Yani anlayacağınız moderatör arkadaşım olsun yada SDN Forum üyesi olan bir arkadaşım olsun, hepsi benim gözümde aynıdır. Değerli olduğunuzu bazen unutabiliyorsunuz.
  14. Creative

Söz konusu arkadaşın samimiyetine güvendiğim için aslında o şekilde bir paylaşım yaptım ancak anlamayacağını düşünmemiştim. Ancak bundan sonra anladım.
  15. Creative

Arkadaşlar mantığınız nasıl çalışmakta anlamış değilim. Kimseye kısıtlama vs. getirdiğimiz yok. Siz kendi kafanızda kuruyor ve kendi kafanızda yorumlayıp ortalığı sadece kırdırıyorsunuz. Bunu artık kasıtlı olarak yaptığınızı düşünmeye başlamadım değil. Şuana kadar kime öneri sunmayın demişiz...
  16. Creative

Bundan sonra kimseye şaka yapmıyorum, bilginiz olsun.
  17. Creative

Her gün yeni bir icat ile geliyorsunuz, TUBİTAK'ı geçeceksiniz yakında. :)
  18. Creative

SDN Forumda Olmazsa Olmaz Dediğiniz Kişi/Kişiler Kimler

Niye böylesiniz, sürekli aynı konuları açmaktan yılmadınız. Bırakın artık abi başkasını düşünmeyi, kendinizi düşünün. Kendinize yararlı olun..
  19. Creative

Kastamonu'da Deprem!

@alsh ve @fangoso hocama geçmiş olsun dileklerimi iletirim.
  20. Creative

Bu Resimde Ne Görüyorsunuz?

İlk resimde amile bir kadın var sanırım.
  21. Creative

Minecraft pe ayarlarını nasıl yapabilirim?

Doğrusunu sor o zaman!
  22. Creative

Adımı değiştirir misiniz?

Özel mesaj atsaydınız keşke..
  23. Creative

Kendisine Metal Müziği Sevdiren Amcasının İskeletinden Gitar Yapan Adam

Akıllı adama muhtaç olduk artık.
  24. Creative

Eski Laptoplarınız İçin Alım İlanı

Lütfen tek bir konu üzerinden devam edelim. Teşekkürler. https://forum.shiftdelete.net/konular/ogrenci-arkadaslara-yardim-icin-eski-ve-atil-durumda-olan-laptoplarinizi-satin-aliyorum.732065/
  25. Creative

Hala türk Telekom kullanan varmı??

Lütfen eleştirisel bir konu açacaksanız düzgün bir şekilde eleştirebilirsiniz.
  26. Creative

Xiaomi, 14 Şubat Sevgililer Gününe Özel %30'a Varan İndirimler

He bu arada @Sibraius sevgili de değiliz yani, hatırlatayım dedim.. :) Sevgililer günü özel çünkü ürünler.
  27. Creative

Xiaomi, 14 Şubat Sevgililer Gününe Özel %30'a Varan İndirimler

Saat lazım saat band kurtarmaz.. :)
  28. Creative

Forum sanırım çöktü

Şuan bir sorun gözükmüyor. Ekran görüntüsü alabilir misiniz bir daha ki hatada..
  29. Creative

Eğitim sisteminde haksızlık mı yapılıyor?

Konuyu anlayacak yaşta olduğumu düşünüyorum ve iki evlat yetiştiriyorum. Sakin olun dememin amacı daha fazla uyarı almamanız açısından söylenmiş bir söylem. Forum üzerinde bir lüksüm maalesef yok sizler gibi bende bir insanoğluyum. Bahsi geçen arkadaşa uyarı verip vermediğimi nereden...
  30. Creative

İndirim yapmayan dönerciyi öldürdü

Önceden insanlar bir birine selam verirdi, şimdi ise komşusu bile insanın selam vermiyor.
  31. Creative

Sakin olup konuya odaklanırsak sevinirim.
  32. Creative

Sizce Instagram hesabımı silmeli miyim?

Değiştiririz sorun değil.. :)
  33. Creative

Sizce Instagram hesabımı silmeli miyim?

Ben o kadar korkulacak bir adam değilim ki!
  34. Creative

Umut Sondası Mars'ın Yörüngesine Giriyor (Hope Probe)

Biz bir şey yapamaz mıyız yani?
  35. Creative

@Servous, Elon Musk amca bizi bu dertten bence yakında kurtarır. Elbet bir şekilde uzay bilimi ile alakalı yeni bir gelişme sağlayacaktır.
  36. Creative

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ilk gezegenler arası misyonu, ülkenin ilk uydu fırlatılmasından on yıl sonra hedefine ulaşıyor. Tırnak ısırtan 27 dakikanın ardından Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) şimdiye kadarki ilk gezegenler arası görevi, Mars'ın yörüngesine başarıyla ulaştı. Hope adlı...
  37. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

3-) Daha önceden verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar yazanların mesajları...
  38. Creative

Xiamoi kullanan kullanıcılar

Hali hazırda zaten bir konumuz mevcut. https://forum.shiftdelete.net/konular/genel-konu-xiaomi-kullanicilari-kulubu.662255/
  39. Creative

Rocket League® Ford F-150 RLE DLC

Gibisi biraz fazla olmuş sanırım abi, bildiğin kivi bu.. :) Yenir mi acaba?
  40. Creative

Rocket League® Ford F-150 RLE DLC

Güzel oyun ancak bir türlü nedense oynamadım, elimde olmasına rağmen arkadaş bulamadım sanırım.
  41. Creative

Seçmeme yardım edin

Lütfen tek konu üzerinden yardım alınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/bu-iki-laptoptan-hangisi.731933/
  42. Creative

Uçuşan Üyeler

@sefaklc4242 Özel mesaj ile tarafıma küfürden uzaklaştırılmıştır.
  43. Creative

PUBG Mobile tablet önerisi

Sanırım o fiyata alabileceğiniz en iyi tablet Air 3 olacak. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-mv0f2tu-a-ipad%C2%A0air-3-nesil-wi-fi-cellular-10-5-64gb-tablet-gold-1191692.html Diğer arkadaşlarımızın önerilerini de dikkate alalım.
  44. Creative

Bence haksızlıktan ziyade kurallara uyulmaması söz konusu. Eğer ülke içerisinde belli bir sosyal mesafe kuralı mevcut ise, herkesin bu kurallara riayet göstermesi gerekir.
  45. Creative

Kızın evine gitmek için bahane

Bu tarz konuları başka sitelere sorunuz.
  46. Creative

#Bitcoin tagı gündemde! Dillerden düşmüyor, değeri artıyor

Adamın tek bir sözü bile piyasaları karıştırıyor, sonrasında 1,5m Bitcoin alıyor ve karlı çıkıyor.
  47. Creative

3000 TL altı telefon vs'si

Buradan devam edelim lütfen. https://forum.shiftdelete.net/konular/3000-tl-alti-en-iyi-telefon-kapismasi-vs.731210/
  48. Creative

Sürat Kargo'nun her zaman ki rezilliği

Gelecek olan ürününde klavye olması aşikar o zaman.. :)
  49. Creative

Birde cevap vermişler, "Süratliyiz" demişler.. Hiç güleceğim yoktu..
  50. Creative

Sürat Kargo ile ne zaman bir ürün gelse yada gönderim sağlasam sürekli olarak nedense sorun yaşıyorum. Bu tarz bir sorun yaşayan arkadaşımız var mı? Az önce Şikayetvar.com üzerinden yapmış olduğum şikayet aşağıdaki gibidir; Buradan da şikayetimi bildirmek ve bana bir hatırlatıcı olması...
  51. Creative

TikTok, yanlış bilgiler içeren videolara uyarı etiketi koyuyor!

Tamamen kapatılsın da Türkiye rahat bir nefes alsın.
  52. Creative

bu site guvenlımı

Güvenmeyiniz.
  53. Creative

Pubg mobile hata veriyor çozümü nedir

Konularınızı birleştirdim.
  54. Creative

İnternet hızınız kaç mbps?

https://forum.shiftdelete.net/konular/internet-hiziniz-suan-kac-mbps.693773/ https://forum.shiftdelete.net/konular/internet-hiziniz-kac-mb-s-ile-indiriyor.503462/ Bu ve bunun gibi bir çok konu mevcut arkadaşlar..
  55. Creative

Sizce nasıl olmuş?

Sakin!..
  56. Creative

Sezen Aksu yine yürekleri dağladı

@Assad Najjar, hocam sende sürekli karanlık adam gibi geziyorsun. Hayatında bir tane olumlu bir gelişme yok mu arkadaş? Hayatın sürekli olarak olumlu yönlerini görmezden gelip, karanlık modunu kullanıyorsun gibi geliyor bana.
  57. Creative

AMI Bios Güncelleme

Aşağıda ki sürücüler güncel olarak göstermiyor mu? https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/41316/intel-core-i7-860-processor-8m-cache-2-80-ghz.html#tab-blade-1-7
  58. Creative

Sezen Aksu yine yürekleri dağladı

Evet doğru duydunuz, Sezen Aksu ne zaman bir parça çıkarsa yürekleri dağlıyor. Kalplere birer tohum serpiyor sanki.. Yine başarılı bir parça ile sevenlerine YouTube kanalı üzerinden Affet parçasını dinleyicilere sundu. Sezen Aksu - Affet (Sözler) Senden daha öncesi yok ki Çoktan kaldırdım...
  59. Creative

Derbi Tahmini

Buradan devam edelim lütfen. https://forum.shiftdelete.net/konular/fenerbahce-galatasaray-derbisi.731020/
  60. Creative

Discord OwO

Multi üyelik + Küfür
  61. Creative

SDN forum için bir öneri

Yok yanlış anladın, benzer olsun manasında dedim..
  62. Creative

SDN forum için bir öneri

Ctrl C + Ctrl V yapmak istiyorsunuz yani? :)
  63. Creative

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ...

Tereyağlı ballı kaymak olur o zaman.. :)
  64. Creative

Olabilir.. :)
  65. Creative

Beşiktaş kazanacak bence.. :) Yani GS alır. Aslında FB alması gerekiyor, göstersinler Özil enişte neler yapacak görelim.
  66. Creative

Sistemim Mafia 2 yi sorunsuz çalıştırabilir mi?

Sistem gereksinimlerine göre oyunu oynayabilirsiniz. Minimum: -İşletim sistemi: Microsoft Windows XP (SP2 ya da daha üstü)/Vista/7 -İşlemci: Pentium D 3GHz ya da AMD Athlon 64 X2 3600+ veya üzeri -RAM: 1,5GB -Ekran kartı: nVidia GeForce 8600/ATI HD2600 Pro ya da üzeri -Sabit disk alanı: 8GB...
  67. Creative

#Cumhurbaşkanıİstifa tagı gündemde!

Şu ana kadar Hukuk tarafında bayağı etkili oldu. Hukuken suçlu olan bir kişi salındığında Twitter baskısı ile tekrar soruşturmaya alınan çok kişi oldu biliyorsunuz.
  68. Creative

Multiyim.....

Bu tarz multi açan kişileri anlamakta güçlük çekiyorum. Demek ki hayatlarında da farklı kişilik sergileyen insanlar demek ki, böyle bir aksiyona girişebiliyor.
  69. Creative

#Cumhurbaşkanıİstifa tagı gündemde!

Devlet büyüğü olarak bu işlere girmemesi daha iyi olacağı kanaatindeyim, İç İşleri Bakanlığı söz konusu görevi yerine getirmeli bir an önce..
  70. Creative

Devre dışı

Bir daha açmayacağım bilginiz olsun..
  71. Creative

Güvenilir PC Toplama Sitesi

Sinerji üzerinden alışveriş yaptım; güvenilir, sağlam ve temiz işçilik yapıyorlar.
  72. Creative

Uçuşan Üyeler

@DamarLegendry Anlamsız ve alakasız mesajlar kasmasından dolayı belli bir süre aramızda olmayacak. Geldikten sonra mesajlarına dikkat etmesi dileğiyle..
  73. Creative

Yaptığım HTML Nasıl Olmuş?

@e30cu, Birleştirdim..
  74. Creative

İnstagram da gizliliğini açıp kapatan kız ?

Kendisine sorabilirsiniz..
  75. Creative

Manchester United'dan Gol Yağmuru

@LoKi*, %100lük pozisyonu kargalara göndermişler..
  76. Creative

Manchester United'dan Gol Yağmuru

Manchester United - Southampton (9-0) - Maç Özeti - Premier League 2020/21 İngiltere Ligi'nin 22. haftasında Manchester United rakibi Southampton'a adeta gol yağdırdı. Kırmızılar maçı 9-0 gibi ezici bir skorla kazandı. 18’ Wan Bissaka 25’ Marcus Rashford 34’ Jan Bednarek (KK) 39’ Edinson...
  77. Creative

Turkcell Turbo 20 GB İndirim Kuponu / Tcell Sınırsız Her Yöne 1000 dk 500 Sms 59.90 TL

7-)Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan inanal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır. Üyelerimizin İkinci El...
  78. Creative

ACİL PLS

4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız. 6-) Mesaj içeriğinin tamamı ya...
  79. Creative

EA Play nedir? EA Play Oyunları, Aylık Üyelik

EA Play yıllık abone olmayı düşünüyorum sizce değer mi?
  80. Creative

EA Play nedir? EA Play Oyunları, Aylık Üyelik

EA Play nedir? Güzel soru! EA Play, EA oyunlarını seven herkes için bir numaralı adrestir. EA Play üyeliği en sevdiğiniz Electronic Arts oyunlarından daha fazlasını elde etmenizi sağlar. Daha fazla ödül, daha fazla özel deneme ve daha fazla indirim. Hepsi ayda veya yılda 169,00 TL karşılığında...
  81. Creative

Epic Games`e Dalın hadi

Buradan devam.. https://forum.shiftdelete.net/konular/epic-games-2-oyunu-birden-ucretsiz-yapti.730736/
  82. Creative

Lisanssız Windows 7 Formatı Usb İle.

Korsan yazılıma destek vermiyoruz.
  83. Creative

Google Chrome OS Rehberi

Kullanan kullanıyor aslında, ne yazık ki Türkiye tarafında Chrome OS ile gelen bir cihaz yok. Hadi geldi diyelim tam bize itap eden bir işletim sistemi değil aslında, onu kullanan kişinin sürekli olarak internette işi olan veyahut yazar olması gerekiyor. Oyun oynayacağım diyorsan yandın..
  84. Creative

Hangi kulaklığı almalıyım kararlı değilim bir türlü karar veremiyorum

Ne alaka, tipi gayet yerinde ve kullanışlı. Tabii ki bu sizin tercihiniz.
  85. Creative

@İos lahmacunu, Farklı bir konu açmanıza gerek yok. Görebiliyoruz..
  86. Creative

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-siyah-gaming-kulaklik/ Alternatif olarak düşünebilirsiniz. Ben gayet memnunum programın ara yüzü çok iyi. Ses kalitesi de tatmin edici.
  87. Creative

Marvel's Spider-Man: Miles Morales 2020'de 4,1 milyon sattı

@Herobrine, Tedavülden kaldırırlar. Ben çoktan kaldırdım evde.
  88. Creative

Marvel's Spider-Man: Miles Morales 2020'de 4,1 milyon sattı

Sony, Marvel's Spider-Man: Miles Morales'in 31 Aralık 2021 mali yılında 4,1 milyon adet sattığını söyledi. Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan ve Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel's Spider-Man: Miles Morales, 12 Kasım 2020'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için...
  89. Creative

GTA 4 Fitgirl Repack Kurulumu

Korsana destek vermiyoruz.
  90. Creative

Winrar indirmesi takılı

Win-Rar indirmesi derken neyi tam olarak söylediniz. Win-RAR indirmek istiyorsanız : Download WinRAR Latest Version Ancak WinRAR ile sıkıştırılmış bir dosya indirmek mi istiyorsunuz?
  91. Creative

Playstation 5 Digital Edition Fiyatı Duyuruldu

Teknolojik oyuncaklara artık sadece karşıdan bakabiliyoruz.
  92. Creative

Şikayetvar com

Şikayetinizi dile getirdiğinizde ilgili site üzerinden geri dönüş sağlıyorlar. Sağlamazlarsa sizin arkasını aramanız gerekecek.
  93. Creative

200 TL Bütçeli Videolarımda Kullanmak İçin Kırmızı - Mavi Spot Işık

Bu ışığın 200 TL ile kurtaracağını ben zannetmiyorum. Philips Hue ürünleri var onlara bakabilirsiniz, ancak bakarken sağlıklı olarak bakın tansiyon yükseltebilir.
  94. Creative

Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Trabzonspor ile değil bildiğin Uğurcan ile oynadık. Kaç tane pozisyon çevirdi çocuk..
  95. Creative

SDN üyeleri Simcity ve Cities'deki şehirlerini paylaşsın

https://www.bricelam.net/ImageResizer/
  96. Creative

Diyetteyken öğün önerileriniz

Bende beceremiyorum bu işi, ancak bir an önce yuvarlanmadan yapmam gerekiyor.
  97. Creative

Windows Etkinleştir Yazısını Kaldırmak.

7-)Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan inanal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır. + Korsana destek vermiyoruz.
  98. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Ne kadar çok fazla kategori o kadar çok karışıklık demek bence. O şekilde dursa ne olacak?
  99. Creative

Windows XP Başlat çubuğu rengi nedir?

Windows X ile zaten gelecek biraz daha beklemek lazım. :)
  100. Creative

Blackberry KeyOne ve Key 2 Le Nasıl?

Mükerrer konu.
  101. Creative

Bu daha soft, güzel durdu. Teşekkürler.
  102. Creative

Merhaba Dostlar, Windows 10 kullanıcısı olarak uzun zamandan beri özlem çektiğim Windows XP görünümü hatta olabilirse Windows 7 Klasik Tema görünümü istiyordum ancak bir türlü bulamadım. Bende araştırmalarımı en azından Windows XP de bulunan başlat çubuğunun rengini araştırmaya koyuldum...
  103. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

104. Creative

Göttingen Üniversitesi’ne Rektör seçilen Türk

Adresi veriyorum.. Türkiye Cumhuriyeti | İletişim Başkanlığı
  105. Creative

Utanılacak durumumuz burada başlıyor işte, bu ve bunun gibi insanları bu ülkeden kaçırıyoruz. Ondan sonra gelmiş neden gurur duyuyoruz diyorsunuz? O zaman bu beyinleri burada yükseltecek alt yapıyı sunacak bir kurumu gösterin ve onunla gurur duyalım. Oturduğunuz yerden ayıplamak ile olmuyor bu...
  106. Creative

Almanya’nın en prestijli eğitim kurumlarından Göttingen Üniversitesi’nin Senatosu, Prof. Metin Tolan hocayı rektörlüğe seçmiş. Bunun kadar güzel bir haber olabilir mi? Göttingen Üniversitesi yaptığı açıklamada, üniversite senatosunun Metin Tolan'ı oy birliğiyle rektör seçtiğini, üniversitesi...
  107. Creative

Dünyanın En Değerli Markası Apple Seçildi !!!!

Aşağıda ki bağlantı üzerinden devam ediyoruz. https://forum.shiftdelete.net/konular/en-degerli-markalar-birinci-apple-listede-turk-marka-var-mi.728755/
  108. Creative

Elementary OS gumbur gumbur geliyor

Elementary OS üzerinde sürekli hatalar olacaktır, ben düzeleceğini zannetmiyorum. Linux çekirdeği üzerinde en fazla hata alınan ve hantal bir işletim sistemi olarak görüyorum. Tabi bu benim görüşüm..
  109. Creative

Max Payne

Korsan oyunlara destek vermiyoruz.
  110. Creative

YouTuber'lara vergi cezası yağıyor! Peki kimlere ceza geldi?

Şimdi YouTube üzerinden kazanç için zaten YouTube bir vergi kesiyor, sonrasında kalan kısmının ödemesini gerçekleştiriyor. Sonuçta YouTube üzerinden bir şekilde vergisini veriyor, YouTube devlete zaten bunun ödemesini yapmıyor mu? Temsilcilik vs. filan açıldı zaten oradan bir gelir kaynağı elde...
  111. Creative

CHP HDP yi kapatsa ne olur ?

Çok kolay aslında AKP'den bir tane adam çıkacak bir teklif verecek ve kapanacak, boşuna bu hengâme..
  112. Creative

Uçuşan Üyeler

@sefaklc4242 - Madde 9 a-) Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
  113. Creative

Ender 3 v2 alınır mı

Güzel ürüne benziyor, deneyimlemek isterdim..
  114. Creative

Apple, yeni sınırlı sayıda Apple Watch Series 6 Black Unity'yi yayınladı

Apple, Black History Ayını kutlamak için yepyeni bir Apple Watch Series 6'yı duyurdu. Apple bir basın açıklamasında şunları söyledi: Apple, Siyah tarihini ve Siyah kültürünü kutlamak ve kabul etmek için tasarlanan Black Unity Koleksiyonunu tanıtıyor. Koleksiyon, sınırlı sayıda üretilen Apple...
  115. Creative

En İyi PC Oyun Kulaklığı 2021 [REHBER]

Gönül ister alalım, ancak ülkemiz şartlarında bir asgari ücrete tekabül eden ürünü almak biraz zorluyor.
  116. Creative

[REHBER] Mouse Seçimi ve Her Bütçeye Mouse Önerileri

Bende senelerdir Logitech G300S kullanmaktayım, sevgili dostum @alsh almıştı zamanında.
  117. Creative

En İyi PC Oyun Kulaklığı 2021 [REHBER]

En iyi PC oyun kulaklığı için alışveriş yapmak zor olabilir. Kötü bir kulaklık PC oyun deneyiminizi tamamen mahvedebileceği için doğru seçimi yapmak çok önemlidir. Bu nedenle, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uyan mevcut en iyi, yüksek kaliteli kulaklıklardan bazılarını bir araya getirdik...
  118. Creative

Benzer Konular Kısmı Hakkında Zaman Limiti

Kontrol edelim, bir sorun varsa düzeltelim.
  119. Creative

Karı Gören İngilizler Dışarıya Koştu Ne Maske Ne Mesafe

Yarış yapmayın.. Çocuklar top oynuyor.
  120. Creative

Meslektaşları koronavirüs ile mücadele ederken onlar ne yaptı?

Tabii ki kumar oynadılar. Eskişehir Çifteler Devlet Hastanesi'nde aralarında doktorlarında bulunduğu sağlık personellerinin kumar oynama görüntüleri ortaya çıktı.14 sağlık personelinden 5'i açığa alındı. Daha fazlası da yapılabilirdi bence. Görüntüleri aşağıdaki link üzerinden...
  121. Creative

Yeni Türeyen Letgo Dolandırıcılarına Dikkat!!!

Güzel taktikmiş, açıkçası bu tarz ilanlara kanan gençler çok. Alacağınız ürün ya sıfır olsun yada bildiğiniz ve güvendiğiniz birinden alın.
  122. Creative

Bu ingilizce testini kim çözer?

@NihadMM, Ben bu cevaba inanıyorum. Siz bir çözün bir kontrol edelim. Sonuçta bu size verilen bir ödev.
  123. Creative

Bir Twitch Yayıncısı Yayında Çocuğuna Küfür Etti! Sonra Ne Mi Oldu...

Twitch zaten bu aralar kendini bayağı salmış durumda, böyle bir tepkinin verilmesi onlar açısından iyi. Son zamanlarda +18 yayın açan açana buna bir şekilde çare bulması gerekiyor.
  124. Creative

İlledeLinux

Şuan için dağıtım ile ilgili olarak bilgi vermem doğru olmaz, ancak yeri geldiğinde zaten direkt olarak forum üzerinden duyurusunu geçeceğim.
  125. Creative

İlledeLinux

Yakın bir tarih içerisinde (inşallah) sevdiğim ve saydığım bir abimin geliştirmiş oldukları bir dağıtım çıkacak. Eğer o dağıtım çıkarsa piyasada bayağı ses getirecek.
  126. Creative

İlledeLinux

Bu Linux çekirdeği üzerine yapılmış bir işletim sistemi mi?
  127. Creative

Chromium Senkronizasyon Özellikleri 15 Mart'ta Çalışmayı Durduracak

@Ram_kafasi, Ne gibi mesela?
  128. Creative

Chromium Senkronizasyon Özellikleri 15 Mart'ta Çalışmayı Durduracak

Chromium web tarayıcısının kullanıcıları, yer imi ve şifre senkronizasyonu dahil olmak üzere birçok önemli özelliğe erişimi kaybetmek üzere. Google, 15 Mart 2021'den itibaren Chromium yapılarında kullanılan bir dizi özel API'ye erişimi kesiyor. Eklenen API'ler arasında, tarayıcının hesap...
  129. Creative

Kabine Toplantısı Bitti ! İşte Alınan Kararlar !!!!

Bu hafta ki toplantı kesinlikle önem arz ediyor. Çünkü okullar ve aşılar hakkında merak edilenler çok.
  130. Creative

Türkiye'nin aşı haritası erişime açıldı

Türkiye'nin aşı haritası erişime açıldı. Türkiye'nin günlük aşı tablosu Sağlık Bakanlığı'nın 'Kovid-19 Aşısı Bilgilendirme Platformu' üzerinden anlık olarak takip edilebilecek. Şu link üzerinden takibi gerçekleştirebilirsiniz. T.C. Sağlık Bakanlığı (saglik.gov.tr)
  131. Creative

Çin aşısında ‘ikinci parti’ Türkiye’de

Hayırlı olur inşallah, bu aşıların pek işe yaracağını zannetmiyorum. Çünkü alınan haberlerde Avrupa'da aşı yaptıran kişilerin hastalığı geçirdiği ve ağır şartlarda olduğu söylenmekte.
  132. Creative

Sömestr tatili hotellerin doluluk oranını arttırdı

Uludağ'da, sömestr tatilinin ilk günü yoğunluk oluştu. Otelde konaklayanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulduğu Uludağ'da, otellerin doluluk oranlarının %90'a ulaştığı öğrenildi. Hotellerde konaklayan vatandaşların sokağa çıkma yasağından etkilenmediği söylenmekte, bu sizce uygun bir...
  133. Creative

Devlet Bahçeli'ye aşı yapan hemşire dayak mı yedi?

Ülkenin canı sıkılmış saçma sapan işler ile uğraşıyorlar, bunlarla uğraşmaktansa daha çok uğraşılacak iş var.
  134. 20200512_210518.jpg

20200512_210518.jpg

Monitörü daha yeni almışım o zamanlar, ne kadar da güzel kurcukluyorum..
  135. Creative

Cidden mi?

Ss atmak kolay abisi, sn benden konu için istedin. Ama sen konu içerisinde başka bir üyeye 15 tane link attın abisi.
  136. Creative

SDN'ye Katılmak İstiyorum

Bana birini hatırlattı. !
  137. Creative

Android için en iyi 5 zeka oyunları [2021]

Mobil Oyun, bugünlerde trendde ve konsol düzeyinde grafikler ve oynanışa sahip oyunların tanıtımıyla daha popüler hale geliyor. Günümüzde oyun oynamak için bir canavar gibi bir cihaza veya son teknoloji aksesuarlara sahip olmanıza gerek yok. Cep telefonunuzda istediğiniz zaman, istediğiniz...
  138. Creative

#PingsizBirTürkiye tagı gündemde

Özgür'ün haberini duyduğumda çok sevinmiştim onun adına, ancak coğrafyanın bir kader olduğunu unutmuştum. Sonrasında almış olduğum haber ile tamamen yıkılmıştım.
  139. Creative

11. Sınıf Sayısal sorusu çözdürülecek

O zaman şuan vaktinizi harcıyorsunuz..
  140. Creative

11. Sınıf Sayısal sorusu çözdürülecek

Demek ki büyüyünce okumayıp direkt olarak ticarete atılanlardan olacaksınız.
  141. Creative

Erkekler mi kızları daha çok sever,kızlar mı erkekleri?

Sevgi sizin anlayamayacağınız bir şey diyebiliriz.. Çünkü böyle bir konu bile konuşulmaz, sevgi ayrıcalıklıdır.
  142. Creative

Dizi Netflix'in 2020 Yılında İptal Ettiği 5 Dizi

İptal etmeleri iyi olmuş, hiç birinin ismini duymadım.
  143. Creative

Cidden mi?

Son mesaj için diyorum..
  144. Creative

Cidden mi?

Onunla ilgili mi yoksa o konuda bulunan son mesajına (silinen) istinaden mi? O son mesajda direkt olarak davet etmişsin adamı! Bence son mesajından dolayı gelmiş sana uyarı.
  145. Creative

NFS Payback şehirde kasıyor

Şehir içerisinde kasması normal; binalar, ağaçlar, araçlar vs. derken oyun fazla rendera giriyor.
  146. Creative

Steam'de Bir Açık Buldum.

Steam buna izin vereceğini zannetmiyorum, konu saçma geldiğinden dolayı kapattım.
  147. Creative

Microsoft Edge Büyük Bir Güncelleme Alacak

Edge geçme zamanı gelmiş..
  148. Creative

1. Dönem bitti karne verilmeyecekmi

Sanırım bu dönemde herkesin 100 maşallah.
  149. Creative

Kaldırım mühendisi.. :)
  150. Creative

Sen resim yapma demek istemiş olabilir. :)
  151. Creative

Beyin bedava olunca böyle oluyor demek ki..
  152. Creative

Karneleri görelim. (Bilgilerinizi saklamayı unutmayın)
  153. Creative

100 Milyon $ ister misiniz?

Yanlış duymadınız 100 Milyon $ isterseniz Elon Musk amcamız verecek, ancak bir şartı var! Dünyanın dört bir yanında küresel ısınma ve iklim değişikliği nedeniyle mücadele verildiğini biliyorsunuz. Tesla ve Spacex'in sahibi ve CEO'su olan Elon Musk, geliştirilecek en iyi karbon yakalama sistemine...
  154. Creative

Laptop kırmada deneyimli olanlar buraya

Gereksiz konu.
  155. Creative

Shiftdelete ye önerim mesajlaşma uygulaması yapın..

Yarış içerisinde olduğumuzu mu düşündünüz?
  156. Creative

Karagümrük Spor 1 - 4 Beşiktaş [Maç Sonucu]

Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 4-1 mağlup ediyoruz. ??? Kartalım bu sezon sürekli yükseklerde uçuyor.
  157. Creative

Shiftdelete ye önerim mesajlaşma uygulaması yapın..

Şuan 6k kullanıcı var, iyi ki aktif değil. :) Toplam: 6,720 (Kullanıcı: 192, ziyaretçi: 6,528)
  158. Creative

Süleyman Soylu'dan Adalet isyanı

Hayır tabii ki, direkt olarak bakan Soylu'nun Twitter hesabında gördüğümden burada paylaştım. Her hangi bir haber sitesine bağlı kalmadan paylaşılmış bir haberdir.
  159. Creative

Ps4 Su-42118-6 hatası nasıl düzeltilir?

Reddit kullanıcısı gerekli çözümden aşağıda bahsetmiş;
  160. Creative

internet hızlandırıcı önerisi

Konular birleştirildi.
  161. Creative

FreeDOS'dan WIN10 a yükseltilen laptopa format atma

Eğer temiz bir kurulum yapmak istiyorsanız; Bu rehber üzerinden temiz bir Windows 10 ISO indiriniz ; Resmi Windows kurulum dosyaları nereden temin edilir? [Rehber] Sonrasında burada bulunan rehber üzerinden kendinize bir USB bellek hazırlayın; UEFI Windows 10 USB hazırlama rehberi...
  162. Creative

Süleyman Soylu'dan Adalet isyanı

T.C. İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 45 gündür hastanede tedavi gören annesi için Twitter üzerinden küfür eden şahısın sorgulandıktan sonra adli kontrolle serbest bırakılmasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Sayın bakanın Twitter üzerinden eleştirdiği tweete altta bulabilirsiniz...
  163. Creative

İzmir'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 02.37'de deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4,5 olarak; Kandilli Rasathanesi ise 4,7 olarak açıkladı.
  164. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

165. Creative

Söyle Rahatla V.2

Günaydın.. ?
  166. Creative

Geçici Dosyalar Dolu Gözüküyor Ama Silemiyorum

Korsana destek vermiyoruz..
  167. Creative

Chrome 88'deki Yenilikler [Şimdi Kullanılabilir]

Google, 19 Ocak 2021'de kararlı sürüm Chrome 88'i yayınladı. Yeni tarayıcı sürümü, Windows 10 için geliştirilmiş bir karanlık tema ve daha az müdahaleci izin istemlerinin başlangıcı gibi bazı harika değişiklikler içeriyor. İşte önemli noktalar. Windows 10'da Daha İyi Koyu Tema Desteği Chrome...
  168. Creative

Dizi The Witcher'da son durum ne? Film, ikinci sezondan önce mi yayınlacak?

Ben daha izleyemedim bile.
  169. Creative

Uçuşan Üyeler

@bedirhandjdk 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  170. Creative

Eksikleri Söyler misiniz?

Mesajlarınıza bakıldığında daha önce bu site için mağaza açma önerisi istemişsiniz (site başkasının gibi) ancak şimdi farklı bir durum söz konusu. Mağaza yerine sanırım siteyi komple aldınız. :)
  171. Creative

Discord Sunucuma Herkesi Beklerim

Herkes Discord sunucusu açmaya başladı, biz taş yiyeceğiz demek ki? Hali hazırda sosyal platformlar ile uğraşırken bir de bu çıktı başımıza.
  172. Creative

Eksikleri Söyler misiniz?

Ben anlamam ki.
  173. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

Uzun zaman geçmiş üzerinden, server üzerinden silinmiştir fotoğraflar. :)
  174. Creative

Artık Online Derslerden Bıkkınlık Geldi

Konu farklı bir ortama dönüştüğünden dolayı kilitlenmiştir. Derslerinize çalışın..
  175. Creative

Chrome 88'deki yeni özellikler şifrelerinizi daha güvenli hale getirecek

Chrome 88 bugün kullanıma sunuluyor ve bununla birlikte Google, küçük bir dizi yeni şifre koruma özelliğini duyurdu. Herhangi bir şifrenizin ihlal edilip edilmediğini görmek için kaydedilmiş şifrelerinizi kontrol etmenin yanı sıra, Chrome artık genel olarak bir şifre güvenli olamayacak kadar...
  176. Creative

fazladan gta 5 epic games hesabı olan varmı???

7-)Kazanç ve menfaat amaçlı kısaltılmış link, referans içerikli linkler yine aynı şekilde forum üyelerinden para, oyun, oyun içi item, Uygulama vb şeyleri istemek yasaktır. Yönetimin izin vermiş olduğu genel kullanımda olan inanal,Tosla, Turknet vb hariç tutulmaktadır.
  177. Creative

Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

@Rchive, etiketleme de bir problem gözükmüyor. Siteden atma problemi ise yüksek ihtimalle yoğunluk sebebi ile bana da bir kere oldu.
  178. Creative

Dicsordda karşıdakinin ip adresini öğrenme

Bizde inandık zaten arkadaşına şaka yapacağına değil mi?
  179. Creative

Windows Full Image hak.

Hiç tasvip etmediğim durum, Windows 10 zaten hali hazırda tüm driver ve güncellemeleri size sunuyor 3. parti bir yazılım ile yanlış sürücü kurma ihtimaliniz oldukça yüksek.
  180. Creative

Her bütçeye 2.el 0 masa üstü bilgisayar önerisi

Mükerrer konu.. 3-) Daha önceden verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar...
  181. Creative

Twitter reklam yasağı resmi gazetede yayınlandı. Nasıl işleyecek?

Reklam olmaması daha iyi tabii ki. Açsın adam gibi ofisini alsın reklamını..
  182. Creative

SDN Forum Yazarlarının Kaç GB Rami Var?

Fazlasına şuan için gerek yok gibi bence..
  183. Creative

SDN Forum Yazarlarının Kaç GB Rami Var?

on altı cigolayt
  184. Creative

Firefox, Backspace tuşunun "Geri" düğmesi olarak çalışmasını engelleyecek

Mozilla geliştiricileri, Firefox'ta Backspace tuşunu Geri düğmesi olarak kullanma desteğini kaldırmayı planlıyor. Değişiklik şu anda Firefox Nightly sürümünde aktif ve önümüzdeki ay 2021 Şubat ayının sonlarında yayınlanması planlanan Firefox 86'da yayınlanması bekleniyor. Backspace tuşunun bir...
  185. Creative

[REHBER] Linuxu merak edenler ve geçek isteyenler için

13-) Başka bir siteden alıntı yapılmış ise mutlaka orijinal kaynağa ilişkin isim verilmelidir. Alıntı yapılan yerden izin almak gerekiyorsa gerekli izin alınmalıdır. 28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır...
  186. Creative

iPhone 11 bulanık çekme hatası

Konuya dönelim, bir birimize ile polemiğe değil. !
  187. Creative

İNİNAL 50 KURUŞ

Yanlış yerdesiniz..
  188. Creative

Konuları tamamlanmadan yayımlanması

Sen Ctrl+Enter yaptın, mobil ne yapacak?
  189. Creative

windows xp vardı onun yerine lubuntu kurdum tekrardan windiws xp ye dönmek istiyorum

Ben kullanmadım ve kullandırmadım. !
  190. Creative

windows xp vardı onun yerine lubuntu kurdum tekrardan windiws xp ye dönmek istiyorum

İllegal yazılım paylaşan olursa direkt paketlerim bilginiz olsun. Korsana destek vermediğimizi biliyorsunuz.
  191. Creative

Konuları tamamlanmadan yayımlanması

O zaman şöyle yapalım, siz eğer öyle bir durum olursa ve düzenleme yapamazsanız raporlayın değişikliği yazın biz değiştiririz.
  192. Creative

Windows 10 - Disk kullanımı %100 Çözüm + Performans arttırma + İnternet Hızlandırma

En kolayı bu kadar uğraşmaktansa güzel bir SSD alıp güncel güncel takılmak.
  193. Creative

Bu Chrome Eklentisi Zoomun Resmi eklentisi mi

Chormium da neden çalışmasın, Chrome ne Chormium ne? Aynı kapı..
  194. Creative

Windows 10 Performans Edition sürümleri güvenilirmidir? Güvenilirliği nasıl anlaşılır

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 Resmi kaynak üzerinden indirin lütfen, korsan yazılıma destek vermiyoruz.
  195. Creative

Zula Kaç Fps Verir

Anlamsız mesajlar temizlendi, dikkat edin takipteyim.
  196. Creative

tabs (Totally Accurate Battle Simulator)

197. Creative

İBB: Haliç Tersanesi’nde üretime başlanan taksilere renk seçimi

Yapsan dert, yapmasan dert. :)
  198. Creative

Asus N56VZ SSD Takviyesi Hakkında

@ismail_alptekin, SSD başarılı bir operasyon ile taktım. Çokta güzel çalışıyor, performans olarak cihaz üzerinden x2 aldım diyebilirim. Takmak çok kolay, sadece bir vida sökerek HDD bölümüne ulaşabiliyorsunuz..
  199. Creative

Anket nasıl yapılıyor

Forum üzerinde mi?
  200. Creative

Apple, App Store'dan Telegram'ı kaldırmadığı için dava açtı

Apple, Parler'ı engellemeye devam ederken Telegram'a erişimi kaldırmada başarısız olduğu ve aynı zamanda nefret grupları ve aşırılık yanlıları tarafından Kongre Binası'na saldırmak için kullanıldığını iddia ettiği için Daha Güvenli Bir Web Koalisyonu tarafından dava ediliyor. Pazar günü ABD...
  201. Creative

İBB: Haliç Tersanesi’nde üretime başlanan taksilere renk seçimi

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından üretimine başlanan deniz taksileri için renk seçimi için İBB Twitter hesabı üzerinden anket başlatıldı. Deniz taksilerinin yaz döneminde hizmete gireceği bilgisi verildi. Deniz taksilerin rengini İstanbullular belirleyecek. Vapur iskelelerine konulan...
  202. Creative

Uçuşan Üyeler

@Robert Grenee Multi üyelikten ülkeye veda etti, diğer hesabı için uslu durması dileği ile. Düzenleme : @Burakfr0 hesabı da askıya alınmıştır. Birden fazla üyelik kullanılmaması gerektiği forum kurallarımızda açık ve net olarak belirtilmiştir.
  203. Creative

GTA 5 Rockstar yok.

Hangi platform üzerinden aldığınızı yazsaydınız keşke.
  204. Creative

En İyi WhatsApp Alternatifi Uygulama Sizce Hangisi ?

Aşağıda ki konu üzerinden devam edebiliriz arkadaşlar. https://forum.shiftdelete.net/konular/whatsapp-alternatifleri.724561/
  205. Creative

Technopat ile ilgili

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. (Farklı teknoloji kanallarının YouTube videoları, yardım amaçlı mesajlara eklenebilir. Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.)
  206. Creative

Hakan Çalhanoğlu Koronavirüse Yakalandı

Milli takım ruhu ile söylemiş olabilir abi, aman dikkat. :)
  207. Creative

Windows Ekran Görüntülerini Paylaşın

https://forum.shiftdelete.net/konular/herkes-masaustunu-koysun-bakalim-windows.5945/
  208. Creative

Anket nasıl yapılıyor

Nasıl bir anketten bahsediyoruz?
  209. Creative

Uçuşan Üyeler

@yalcin3535 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  210. Creative

4.000 TL bütçeyi aşmayacak telefon önerisi

Anlamsız mesajlar temizlenmiştir, bir birinize iyi davranmayı bilmeniz gerekiyor.
  211. Creative

Acun'a ilet abi onu da alsın. Özil transferinde Acun'un parmağı kesin vardır.
  212. Creative

Söyle Rahatla

Güzel hafta sonları olsun sizin için inşallah arkadaşlar.
  213. Creative

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun COVID-19 testinin pozitif çıktığı ve takım arkadaşı Theo Hernandez ile birlikte karantinaya alınmış. Milan kulübünden yapılan resmi açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz. Milan'la sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Hakan Çalhanoğlu takımıyla çıktığı 24...
  214. Creative

Shift Delete Net foruma önerilerim

Gece teması hakkında farklı bir çalışma devam etmekte. Daha farklı bir gece teması gelecek. Hoopp..
  215. Creative

intel display sürücüsünü yükleyince ekran kararıyor

Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.
  216. Creative

Windows 10'da herhangi bir tarayıcıyı yeni varsayılan olarak ayarlama

Başka bir tarayıcıyı tercih ettiğinizde Edge'i varsayılan olarak (Windows 10 önerisi olan) tutmanıza gerek yoktur. Bu kılavuzda, size yeni bir varsayılan tarayıcı belirleme adımlarını göstereceğiz. Windows 10'da, yeni bir temiz kurulumdan veya yeni cihaz kurulumundan sonra, sistem Microsoft...
  217. Creative

Windows 10'da güncelleme yeniden başlatma bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır

Güncellemeleri uygulamak için yeniden başlatmayı isteyen bu Windows 10 bildirimlerinden bıktınız mı? Bu kılavuzda, size bu hatırlatıcılardan kurtulmanın iki yolunu göstereceğiz. Windows 10'da, cihazınızı en son güvenlik yamaları ve iyileştirmelerle korumak için güncellemeler otomatik olarak...
  218. Creative

İçerik Ekibimize yol arkadaşı aranmaktadır

20.01.2021 Çarşamba tarihine kadar başvuruları alacağım ve sonrasında karar vereceğiz bilginize.
  219. Creative

Dizi Ücretsiz Dizi film izleyebileceğimiz siteler

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.
  220. Creative

İstanbul ve İzmir'de Kar Yağışı

Yok mu kar gösterecek arkadaşlarımız? Edirne'de hava kar havası gibi ancak kendisini göremiyoruz, sürekli sadece biz soğuğu ile yetiniyoruz.
  221. Creative

Uçuşan Üyeler

@Mesut2999 12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.
  222. Creative

Sistemlerimizi Görsel Olarak Puanlayalım

Ne alaka TG6 gayet güzel bir kasa.
  223. Creative

İstanbul ve İzmir'de Kar Yağışı

İstanbul ve İzmir olmak üzere bazı kentlerde kar yağışı ile ilgili olarak Twitter üzerinden çok güzel fotoğraflar geliyor. İstanbul'da çok yoğun bir şekilde kar yağdığını görüyorum fotoğraflardan. Twitter üzerinde #karyağıyor hastagi ile fotoğrafları görebilirsiniz. Eğer bulunduğunuz bölge...
  224. Creative

Sistemlerimizi Görsel Olarak Puanlayalım

Şuan ki benim sistemim. Tüm özellikler profilimde mevcut.
  225. Creative

RTX 3060 Duyuruldu!

Bir arkadaşım alacakmış öyle duydum..
  226. Creative

Akbil..
  227. Creative

Uygunsuz içerik yayınlayamayacağız abi, tabii ki kabul ediyorum. ;) İçerik Ekibi sadece forum üzerinde kullanılmaktadır.
  228. Creative

Merhaba SDN Forumdaşlarım; Dizi kategorisi için İçerik Ekibimize alacağımız bir yol arkadaşı aramaktayım. Bizimle birlikte aynı yolda yürümek isteyen arkadaşlarımızı bekliyor olacağız. Biliyorsunuz ki İçerik Ekibinde kendini gösteren arkadaşlarımızı sonrasında moderatör olarak ekibe katmayı...
  229. Creative

Forza Horizon 4 Gereğinden Fazla Yer Kaplıyor

230. Creative

Nasıl aşı olurum? [Sağlık Bakanlığı]

Dün akşam sisteme giriş yapıp randevu almak için bin takla attık. Sistem söylediğiniz gibi çok yavaş çalışıyor.
  231. Creative

Dün satın aldığım Antivirüs programını silmeyi miyim?

Eğer ürünü satın aldıysanız, lisansınız bitene kadar kullanın. Siz kendinizi bildiğiniz sürece, girdiğiniz siteleri bildiğiniz sürece zaten cihaza virüsün bulaşması zor oluyor.
  232. Creative

Nasıl aşı olurum? [Sağlık Bakanlığı]

Kimler nasıl aşı olacak?
  233. Creative

Uçuşan Üyeler

@antalyalı07 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  234. Creative

Papara kart kuryeye teslim edilmiyor.

?
  235. Creative

Erdoğan'a aşıyı vuran doktoru İmamoğlu'na benzettiler

Sanırım kameralar canlı yayında iken aşı vurulmuş ve hazırlıksız bir döneme denk gelinmiş. Kamera önünde soyunmalar filan var deniyor, ne kadar doğru bilemem. Ancak bildiğim tek bir şey var eşim sağlık çalışanı olmasına rağmen aşısı henüz Edirne'ye gelmedi, acaba orada da bir tıkanıklık mı mevcut?
  236. Creative

Erdoğan'a aşıyı vuran doktoru İmamoğlu'na benzettiler

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kurmayları ile birlikte Çin'den gelen aşıyı hastanede vurdururken aşıyı yapan doktorun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na benzetilmesi sosyal medya üzerinde büyük bir etki yarattı. Ankara Şehir Hastanesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, COVID-19 aşısı oldu. Erdoğan aşı...
  237. Creative

Neden ceza aldım?

Gerekli açıklama burada yapılmıştır. https://forum.shiftdelete.net/konular/ucusan-uyeler.438/page-103#post-5743762
  238. Creative

Xiaomi'nin kara listeye alınması ne ifade ediyor?

Trump'un sürekli olarak bencil davranışları. Adam çok egoist bir insan, savaşı sürekli olarak arzuluyor.
  239. Creative

Uçuşan Üyeler

@Kadir Galip 9-) c-) Özel mesaj yoluyla üyeleri rahatsız etmek veya taciz edici mesajlar yollamak yasaktır. Not: Eğer tahmin ettiğim kişiysen çok çekeceğin var.
  240. Creative

@HanzeH herşeye komik atıyor

Kullanıcı ile lütfen özel mesaj ile iletişime geçiniz. Teşekkürler.
  241. Creative

Aleyna Tilki - Seni Sevmediğim Yalan

https://youtu.be/3_ejnB-Dei4 Aleyna Tilki'nin İbrahim Tatlıses'e ait Seni Sevmediğim Yalan parçasına farklı bir yorum getirmiş. Sizce nasıl olmuş yorumlarınızı merak ediyorum. Bana soracak olursanız Aleyna Tilki bu tarz parçaların üstesinden geliyor ancak bunda olmamış. Exxen platformu için...
  242. Creative

ISO görüntüleri Windows 10'a nasıl monte edilir

Onları kurulumdan sonra direkt olarak Program ekle veya kaldır seçeneği üzerinden kaldırabilirsiniz. Ben kurulumdan sonra direkt işime yaramayan tüm programları kaldırıyorum.
  243. Creative

ISO görüntüleri Windows 10'a nasıl monte edilir

Üçüncü taraf araçlar olmadan bir ISO görüntüsünün içeriğine erişebilir veya bu içeriğe erişebilirsiniz ve bu kılavuzda, bu görevi Windows 10'da nasıl tamamlayacağınızı öğreneceksiniz. ISO görüntüsü, bir fiziksel diskin (CD, DVD veya Blu-ray) içeriğini depolamak için tasarlanmış bir kap...
  244. Creative

Ben Mars!'ım Sibraius Değilim

@Sibraius şuan için güvenimi kazandığı için cezasını kaldırdım, ancak diğer kişi ile tüm iletişim kesilmiştir. Bilgilerinize. Konu kapanmıştır.
  245. Creative

Ben Mars!'ım Sibraius Değilim

1- Şuursuz olduğumu nereden çıkardınız, görevimi gerçekleştirdim. Böyle düşünerek kendiliğinizi anlatmışsınız! 2- Haksızlık varsa kendisi zaten bize ulaşır, sizi ilgilendirmez! 3- Hazretleri vs. değilim, sadece bir insanım! Daha söz söylerdim ama değmeyeceğiniz düşünüyorum, susmanın bir...
  246. Creative

Uçuşan Üyeler

@Acemi Doktor , @ardahawk , @genel izleyici kitlesi , @Forumun TDK'si , @yunik , @multi açtım çaktırma , @depresif hardal , @Mars! , @intocrates Belirtildiği gibi ana hesabı da askıya alınmıştır. Kurallarda açık ve net olarak zaten belirtilmişti, buna göz yumarak bu davranışları sergilediği...
  247. Creative

Öneri Bir konu

Oyunları bence CP77 ile kıyaslamamak lazım. Çünkü söz konusu oyun beklentileri karşılamadı, benim az çok hoşuma gitti ama verdiğim parayı hak etmediğini düşünüyorum.
  248. Creative

Öneri Bir konu

Serious Sam 2'den sonra tutmadı..
  249. Creative

Hangi takımı tutuyorsun?

https://forum.shiftdelete.net/konular/taraftar-anketi.842/
  250. Creative

Uçuşan Üyeler

@N0rth 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  251. Creative

Klavyedeki on/off tuşunun adı ne?

@_Zaur_ aklını başına toplamanı tavsiye ederim, her konuda seni sürekli dalga geçerken görüyorum. Devamında ne olacağını sende biliyorsun, dikkat et!
  252. Creative

windows 11 yada windows mx duyuruldu

14-) Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir. https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  253. Creative

Nasıl uçuşan üye olunur?

Açık ve net, kurallara uymazsanız paketleriz. Artık adresi de kendiniz söylersiniz..
  254. Creative

Özelden Ulaşabilirmisiniz ?

Herkesin kendine göre bir hesabı var, burası da istediğini bulacağın mecra değil.
  255. Creative

Windows 10'da bir sürücü bölümü nasıl silinir

Komut İstemi kullanılarak bir bölüm nasıl silinir Alternatif olarak, bir depolama bölümünü en az iki farklı şekilde silmek için DiskPart komut satırını Komut İstemi ile birlikte de kullanabilirsiniz. Volume komutuyla bölümü sil Volume komutuyla bir bölümü hızlı bir şekilde silmek için şu...
  256. Creative

PowerShell kullanarak bir bölüm nasıl silinir PowerShell'de, sürücü harfini veya bölüm numarasını farklı komutlarla kullanmak dahil, bir bölümü kaldırmak için en az iki farklı yönteminiz vardır. Atanmış bir sürücü harfiyle bölümü sil Atanmış bir harfe sahip bir bölümü silmek için şu adımları...
  257. Creative

Windows 10'da bir bölüm (veya birim), belirli bir dosya sistemi ve sistemin kullanıcıya ayrı bir sürücü olarak sunduğu ayarlarla fiziksel bir depolama sürücüsünde bulunan alanın mantıksal bir bölümüdür. Bir sürücü birçok bölümü tutabileceğinden ve bazen bunları düzenlemeniz gerekebileceğinden...
  258. Creative

Utorrentten indirdiklerimi D ye inmesini istiyom ikisinede iniyor

Crack vb. ürünlere destek sağlamıyoruz.
  259. Creative

2. SDN Röportajı- lSeYYaHl Soruları Cevaplıyor

Alın @Samet UCA markaja bak soru sorulsun istiyor.. :)
  260. Creative

Link paylaşmak yasak mı?

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. (Farklı teknoloji kanallarının YouTube videoları, yardım amaçlı mesajlara eklenebilir. Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.)...
  261. Creative

Muhabbet Konusu ve Hos sohbetler bolumu Hosgeldiniz Efendim :)

Söyle Rahatla konusunda muhabbet edebilirsiniz.
  262. Creative

3000 tl altı en iyi telefon anketi (oyu değiştirmek yok)

Konu ile alakalı mesajları atarsanız sevinirim, sonra Uçuşan Üyeler'de isminizi görünce şaşırmayın..
  263. Creative

Technopat'ta bana yapılan haksızlık.

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. (Farklı teknoloji kanallarının YouTube videoları, yardım amaçlı mesajlara eklenebilir. Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.)...
  264. Creative

Uçuşan Üyeler

@ezhel Birden fazla hesap kullanımı sebebi ile uzaklaştırılmıştır, diğer ana hesabı kullanabilmesi için dikkat etmesi gerekir.
  265. Creative

S7 edge yeni aldım şarjı birkaç saat gidiyo.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-samsung-turkiye-garantili-pm-telcepsams7e32 https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s7-edge-32-gb-12-ay-garantili-p-HBV000008KCB8 Bak bunun gibi mesela bir tanesi Samsung garantili diğeri ise Yenilenmiş garantili olarak satışta.
  266. Creative

+ İmkanınız varsa farklı bir cihaza yönelin.. :)
  267. Creative

Yenilenmiş değildir inşallah. HB ise iki kez düşünmek lazım.. Çünkü yenilenmiş cihazları da satıyorlar. Açıkçası bende şuan S7 Edge kullanıyorum, evet artık kendini kurtarmıyor batarya çabuk boşalıyor. Ancak 1 saat içerisinde o kadar çabuk boşalmıyor.
  268. Creative

Cihazı nereden aldınız sıfır olarak?
  269. Creative

Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir mi?

Combofix yaşıyor mu? Windows 7 zamanlarında bıraktık biz o programı..
  270. Creative

2020 Yılı içerisinde yapmış olduğumuz değişiklikler

Eklenti değil zaten kendisi direkt olarak Xenforo'nun bir özelliği, ancak yakın bir zamanda tasarımsal olarak sadeliğe gittiğimizden orada ki bölümü deaktif ettik.
  271. Creative

Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir mi?

Burada ki program ile cihazını taratmanızı öneririm.
  272. Creative

Sanalaştırma Nedir ? Nasıl Etkinleştirebilirim ?

Ben sana yap, yapma demedim hiç bir zaman. Ancak burada çözüme eğer kavuşmuyorsa pek tabii yardım edebilirsin. Ancak daha çözüme kavuşmadan "Gel aga Discord" dersen bu yanlış anlaşılır bizim açımızdan. :)
  273. Creative

ps3 vs tablet

Konudan bağımsız bir tartışma devam ederse, konudan uzaklaştırır ve cezalandırma sistemini kullanırım bilginiz olsun. Gereksiz polemiklere girmeyin..
  274. Creative

İran sizce ABD'ye savaş açabilir mi?

Biliyorsunuz ki son zamanlarda İran ile ABD arasında bir gerginlik mevcut. Geçen hafta İran hükümeti yer altında bulunan roketlerin gösterisini yaptı. Sizce hazır şuan ABD üzerinde bir kargaşa varken vurur mu? Not : Savaşa Hayır!
  275. Creative

Sanalaştırma Nedir ? Nasıl Etkinleştirebilirim ?

Bunu konuşmuştuk değil mi abi?
  276. Creative

Nickolodion türksat 1c frekans

NICKELODEON HD 12072 V - Dikey Batı 27500 3/4 4968 5068 T4A NICKELODEON JUNIOR 11180 H - Yatay Batı 30000 5/6 4473 4573 T3A
  277. Creative

lenovo idea centre g5 alınırmı

Bir den fazla konu açmayınız.
  278. Creative

Neden ban yedim?

Multi üyelik sebebi ile uzaklaştırılmışsınız.
  279. Creative

Sizce whatsap düşüşüşe geçermi

Bu kaçıncı WhatsApp konusu acaba saymakta güçlük çekiyorum. Lütfen bir konu üzerinden devam edelim.
  280. Creative

Uçuşan Üyeler

@Hermeles ve @Rizelimapper53 9-) a-) Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
  281. Creative

SDN İnsanını Cahil buluyorum

"Cahil insan her sözünde kendini aklar. Alim insan her sözünde kendini yoklar." demiş Mevlâna. Gerisini zaten konuşmaya gerek duymadığımdan sözlerimi sarf etmiyorum..
  282. Creative

Uçuşan Üyeler

@mirinkirin 11-) Forum içerisinde siyaset yapmak SDN Siyaset bölümü hariç yasaktır. Yöneticilerin belirlemiş olduğu yerel seçim zamanında inisiyatif tanınacaktır.
  283. Creative

Eğer beni mod yapma gibi bir imkanınız olsa yaparmıydınız

Multi üyeleri genelde yapmıyoruz, hatta ceza bile veriyoruz. Kapiş.. :)
  284. Creative

Forumda mesaj attığım her konuyu takip etmesi

https://forum.shiftdelete.net/hesap/tercihler Bildirim seçeneklerini kaldırabilirsiniz. İstediğinizi açıp, kapatabilirsiniz.
  285. Creative

Xbox Series X Fiyatı Güncellendi 7500 TL

Bir yanlış varsa, Raporla bölümünü kullanmayı unutmayın. Kullanılsın diye koymuş adamlar.. :)
  286. Creative

Dert edilen bu mu?
  287. Creative

@Mali654987, Sebep??
  288. Creative

Uçuşan Üyeler

@Archena Forum üzerinde bulunan kullanıcılara ve moderatörlere huzurunu kaçırıcı hareketleri sebebi ile forum üzerinden uzaklaştırılmıştır.
  289. Creative

Forumda Kullanıcı sayı rekoru

Hafta ortasında 280 küsür görmüştük.
  290. Creative

Yeni Yazı Tipi Ve Başlıklar

Bununla ilgili olarak @Developer arkadaşımız zaten açıklama yapmıştı! https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-hakkinda-gorus-oneri-sikayetleriniz.510892/page-32#post-5726620
  291. Creative

SDN Forum "Bas Konuş" Özelliği Hakkında

Diğer siteler gibi stok yazı stilini kullanmak istemedik, farkımız olsun istedik. :)
  292. Creative

%0,3 e anlaşırız.. :)
  293. Creative

Admin bunu beğenmedi..! Düşünsene curcunayı.. Abowww!
  294. Creative

Güzel para eder aslında, tek tek ses kayıtlarını topluyoruz. Kimin sesi güzelse kaset yapacağız ona.. :)
  295. Creative

Neresi yamukmuş? :)