- Reaksiyon puanı
- 595
CPU'n yani işlemcin nedir?Selam arkadaşlar ben Gameloop indirdim. Arkadaşlarla beraber oradan among us atıyoruz. Fakat bu sefer girdiğimde bana sanallaştırma gibi bir hata verdi.
Ben bunu nasıl yapabilirim ?
Ekli dosyayı görüntüle 133523
i3 8145U.CPU'n yani işlemcin nedir?
Tamam. BIOS'a girip Intel Virtulazition Technology ayarını Enabled yapacaksın.i3 8145U.
Peki nasıl bios' a girecem ??Tamam. BIOS'a girip Intel Virtulazition Technology ayarını Enabled yapacaksın.
oda bilgisayara göre değişir bilgisayarının markası ne ? enable ingilizce etkinleştirme demekPeki nasıl bios' a girecem ??
Ve enabled nedir ?
BIOS'a girmeyi sormanı anlarım da enabledin ne olduğunu sormanı anlamadım. İngilizcen yok mu diyeyim ne diyeyim? Neyse sen en iyisi Discord gel. Bana istek at. Discord: EFI Shell#3260Peki nasıl bios' a girecem ??
Ve enabled nedir ?
Bilgisayarını açarken, F1,F2 veya DEL tuşları kombinasyonu ile bios menüsüne giriş yapacaksın. Enabled-Etkin demek. Sanallaştırma Emülatörleri daha performanslı kullanmanızı sağlayan bir teknolojidir.Peki nasıl bios' a girecem ??
Ve enabled nedir ?
Dell.oda bilgisayara göre değişir bilgisayarının markası ne ? enable ingilizce etkinleştirme demek
Bekle geliyorum.BIOS'a girmeyi sormanı anlarım da enabledin ne olduğunu sormanı anlamadım. İngilizcen yok mu diyeyim ne diyeyim? Neyse sen en iyisi Discord gel. Bana istek at. Discord: EFI Shell#3260
Dell bilgisayarlarda bios tuşu f12`dirDell.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bekle geliyorum.
Çok Saol tekrardan bana yardım ettiğin için.BIOS'a girilip VT teknoloji aktif edilmiştir. Konu kapanmıştır.![]()
Sanallaştırma butonu varya Gameloop'ta. Ona tıklayınca ne oluyor peki?Çok Saol tekrardan bana yardım ettiğin için.
Ama halen GAMELOOP' tan o hatayı alıyorum.
Ona tıklayınca Laptop yeniden başlatılıyor.Sanallaştırma butonu varya Gameloop'ta. Ona tıklayınca ne oluyor peki?
Bunu konuşmuştuk değil mi abi?BIOS'a girmeyi sormanı anlarım da enabledin ne olduğunu sormanı anlamadım. İngilizcen yok mu diyeyim ne diyeyim? Neyse sen en iyisi Discord gel. Bana istek at. Discord: EFI Shell#3260
Haklısın Ufuk abi, unuttum.Bunu konuşmuştuk değil mi abi?
Ben sana yap, yapma demedim hiç bir zaman. Ancak burada çözüme eğer kavuşmuyorsa pek tabii yardım edebilirsin. Ancak daha çözüme kavuşmadan "Gel aga Discord" dersen bu yanlış anlaşılır bizim açımızdan.Haklısın Ufuk abi, unuttum.![]()