- Reaksiyon puanı
- 3,098
Ne ?Bu Zoom çevirisinin yada başka bilmediğimiz çevirilerin Windows için bir sürümü dil dosyaları gizlendiği için bulunmamaktadır.
Ne ?Bu Zoom çevirisinin yada başka bilmediğimiz çevirilerin Windows için bir sürümü dil dosyaları gizlendiği için bulunmamaktadır.
Evet,Windows vb. OS'lar için bir Zoom Türkçe yaması bulunmamaktadır,dil dosyalarına erişemiyoruz çünkü.
Bu da kullanılabilir bir yöntem ama zaten Script hazırlandı,bu yola başvurmaya pek gerek kalmadığını düşünüyorum.
Ben onu demedim. Yanıtladığım şeye dikkatli bakın.Evet,Windows vb. OS'lar için bir Zoom Türkçe yaması bulunmamaktadır,dil dosyalarına erişemiyoruz çünkü.
Yanıtı yazan kişinin Zoom programının kendinden bahsedildiğini değil Türkçe yamanın GNU/Linux dağıtımlarına özel olduğunu vurguladığını düşündüğümden öyle demiştim.Zaten vardıki.
Benim demek istediğimi anlamadınız.Yanıtı yazan kişinin Zoom programının kendinden bahsedildiğini değil Türkçe yamanın GNU/Linux dağıtımlarına özel olduğunu vurguladığını düşündüğümden öyle demiştim.
"Windows yerine sadece Linux desteği olan bir şey!" bende zaten sadece linux desteği olan programlar zaten vardı demek istedim.Amanın, Windows yerine sadece Linux desteği olan bir şey! Nimet bulundu nimet!
Orada "Sonunda" yazmıyor amaBenim demek istediğimi anlamadınız.
Hani arkadaş demiş ya;
"Windows yerine sadece Linux desteği olan bir şey!" bende zaten sadece linux desteği olan programlar vardı demek istedim.
He tamam,şimdi daha net oldu,biraz üstü kapalı anlatınca taşlar tam yerine oturmadı bende.Benim demek istediğimi anlamadınız.
Hani arkadaş demiş ya;
"Windows yerine sadece Linux desteği olan bir şey!" bende zaten sadece linux desteği olan programlar vardı demek istedim.
Script'i yazan siz olduğunuza göre siz sorumlu oluyorsunuz Hataları siz düzeltmek zorundasınız yani"Kurulum sırasında meydana gelebilecek bir hatadan doğabilecek sonuçlardan biz sorumlu değiliz."
Sorumluluk almıyoruz kısmını biri bilgisayarına virüs vs. bulaştırırsa bunu yama yaptı vs. demesin diye ekledik onun dışında haklısınız.Hatalar ile ilgileneceğiz tabi ki,bu eki mazeret olsun diye eklemedik sonuçta.Elinize sağlık, süper olmuş. "diye düşünüyorum" kısmını silebilirsiniz.
Script'i yazan siz olduğunuza göre siz sorumlu oluyorsunuz Hataları siz düzeltmek zorundasınız yani
Çeviri kaç gün sürdü?
@The Judge, konunun sabitlenip, öne çıkarılmasını istiyorum.
Malesef dediğiniz doğru diye düşünüyorum.Elinize sağlık, süper olmuş. "diye düşünüyorum" kısmını silebilirsiniz.
Bu muhabbetin çok farklı yerlere gideceğini hissediyorum.Malesef dediğiniz doğru diye düşünüyorum.
bende öyle hissediyorum diye düşünüyorum.Bu muhabbetin çok farklı yerlere gideceğini hissediyorum.
gideceğini hissediyorumBu muhabbetin çok farklı yerlere gideceğini hissediyorum.
Gideceğini hissettiğinizi, gidecek diye düşünüyorum şeklinde değiştirdiğinizi, yapmasını gerektiğini düşündüğünüz bilgilendirme için teşekkürler diye düşünüyorum. Beynim yandı galibagideceğini hissediyorum
Değil de
gidecek diye düşünüyorum.
Yapmalısınız diye düşünüyorum.
Teşekkür ederiz,bu tür çalışmaların sayısını arttırmayı planlıyoruz.Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
İstediğiniz gibi kullanın,istediğinizi yapın isterseniz yama ile oynayın fark etmez,boşuna yamaya GPL lisansı eklemedik,@GNU or NOT'ın isteği ile bunu herkesin özgür bir şekilde kullanmasını sağladığımızı düşünüyorum.Çok güzel olmuş, e bize de bu yemeği yemek düşer diye düşünüyorum.
Küfürlü yama yapacağım.isterseniz yama ile oynayın
Burada üzecek bir şey yok ki, hatta yamaya yardım ediyorsunuz.Bu arada amacım sizi üzmek değil. Daha iyisi olsun istiyorum. Tebrik ederim başarılı ama bir kaç pürüz var.
Bu arada bir hata daha fark ettim.@Dengesiz Kokarca Önerilerin için teşekkürler. Bunlar kimseyi üzecek eleştireler değil; aksine geliştirecek eleştiridir. Sonuçta bu yamayı sadece ben değil başka insanlar da kullanacak.
Hocam QM dosyaları nasıl düzenleniyor? Az önce şöyle bir şey yaşadım:Bu arada bir hata daha fark ettim.
Ekli dosyayı görüntüle 136303
Bu kısımda İngilizce kalmış bazı kısımlar var,bunları yakın zamanda düzeltip hızlı yama kurulum programının içine atalım.
Kurucunun mantığı basit zaten; Dosyaları alıp gerekli yerlere kopyalıyor. Eğer GTK veya QT ile bir arayüz olarak düşünüyorsan neden olmasınYama dosyalarını başka bir sitede sunarsanız kurucuyu biraz geliştirebilirim.