Z3 ve Z3 Compact tahmini ne zaman gelir.

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam SDN ailesinin değerli üyeleri.

2250 lira bütçeyle Z3 ve Z3Compact beklemek durumundayım. Bu 2 model ne zaman Türkiye'ye gelir acaba. ?

1 aydan fazla beklememiz gerekecekse Z2 yada başka bir model bakacağım ama Z3'üde beğendim yani başka modelde almak içimden pek gelmiyor. Sizin tahminleriniz nedir bu konuda. ? Ne zaman Türkiye'ye gelir bu model.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bi bitmediniz yav adam ne soruyor sen ne diyorsun [MENTION=362645]x10minirom[/MENTION]..

[MENTION=401549]Bothrops[/MENTION] hocam Türkiye'ye geliş tarihi hakkında İfa'da olan Hakkı Alkan ve Berkin Bozdoğana ulaş belki bilgileri vardır.

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendileri bu forumdalarmı acaba hocam.

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Çıkış zamanını şu an bilmiyorum.

Ama çok pahalı yahu, 2'Lerin fiyatları düşer yerlerine 3'ler gelir tahminen. O bütçeyle alınabilir.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
shitdelete sony mobile türkiye temsilcisiyle röportaj yapıyorya, orda sonbahar diyorlar kışa kalmaz diyorlar. en geç 1,5 2 aya piyasalara düşer tahminim. temennim 2 3 haftaya gelmesi ama nasip :D

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shitdelete sony mobile türkiye temsilcisiyle röportaj yapıyorya, orda sonbahar diyorlar kışa kalmaz diyorlar. en geç 1,5 2 aya piyasalara düşer tahminim. temennim 2 3 haftaya gelmesi ama nasip :D
1 ay falan beklerim, o zaman ki psikolojim yine beklemeyi kaldırabilecekse beklerim ama olmassa yetti gari diyip Z2 alırız. Bu ropörtaj nerede yayınlandı link varmı. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi ben 5 gün önce z2 aldım köpekler gibi pişmanım. Tam bi hayal kırıklığı oldu benim için ve şu An telefondan o kadar nefret ettim kaldırıp yere çarpması geliyor. Oyun oynayamıyorum elim yanıyor. Kamerasından Video çekerken dalgalanmalar oluyor. Resim güneş ışığında iyi oda ışığında berbat 20mp degilde 5 mp gibi sanki. Şu anda bunu yazarken bile acaip ısındı tel. Sarjı desen sürekli kullanımda 7saatı zor görüyorum 1-2 gün gidiyor diyenlere hayret ettim. Teknik servise gönderip para iadesi yada ürün değişimi yapmayı düşünüyorum. Ki duydugum göre teknik servisine içler acısıymış. Sonuç olarak z2 benim için tam bi hayal kırıklığı ve fiyasko oldu. Ürünü değiştirmeleri satıp z3 alcam ki o da yarı fiyatına anca satarım heralde. Ya z3 alcam yada sony maceram burda Son bulacak

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş kötü bir şey mi yazdım size?Hemen yorumu silmişsiniz.Birde saldırıyor gibi.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Z3c 499 euro ise 1395 lira yapıyor, o zaman 1599 liradan mı satışa çıkar acep?

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bize gelsin bakalım Z3 güzel ama Z3 compact dahada bir aklımı aldı. Aynı işlemci küçük ekranda daha iyi performans verecektir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ön kayıtımızıda yaptırdık bakalım.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bize gelsin bakalım Z3 güzel ama Z3 compact dahada bir aklımı aldı. Aynı işlemci küçük ekranda daha iyi performans verecektir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ön kayıtımızıda yaptırdık bakalım.

bende yaptırdım hayırlısı. şimdi telefon piyasaya çıkınca bizi direk bilgilendircekler yani değil mi ? başka artısı var mı ön kayıt yaptırmanın ?

Bothrops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye yok.

Ben anlamıyorum Türkiye Polonya, Ukrayna gibi ülkelerden aşağıdamı yani neden böyle bir durum var anlamadım. Almanya'dan getirtebilirim ama ben kendi ülkemden almak istiyorum. Ya Sony Türkiye pazarını hafife alıyor yada Sony Türkiye iyi çalışamıyor. Savaşta olan Ukrayna'ya sevkiyat başlıyor biz 1 mevsim daha bekleyeceğiz.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
z3 değilde compakt olanı harbiden çok sağlam olmuş çok oturaklı duruyor

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Evet z3 e hiç bakmadım bile z3c süper olmuş bir kaç ay sonra bulabilirsem ya xiaomi mi4 yada z3c alacağım

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Mi4 ü inşallah bulabilirim, sahibinden de falan uygun fiyata kayıtlı satan olursa alacağım. Z3c ninde adreno330+720p kombinasyonu aklımı çeliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hani sabredemessen z2 alırsan bence hiç alma herkesin kötü dediği telefon s5 i al ikisinide kullandım s5 bi ayrı güzel derler ki 2-3 ay touchwiz arayüzü kasar ediler hiç kasma yok ama z2 aldığım günden beri var gibi bişeydi bir de antutu skorlarına bakmanı tavsiye ederim s5 43000 z2 38000

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş senin telefondaki o telefona özel bi durumdur ben xperia z de kullandım şuan z1 compact kullanıyorum teknik servis haricinde diğer yazdığın sıkıntıların hiçbirini görmedim. z telefonum su aldı teknik servisden gelen cevap aynen şöyle . kullanıcı hatası sanki yan kapaklarını açıp içine hortumla su tutmuşum onu kast etmiş arkadaşlar . bu vesile ile Z çöpe gitti :) bende z1 compact aldım. tavsiyem compact modellerini acayip süper ve boyutu abilerine göre çok çok çok küçük kullananlar anlamıştır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şuanda z3 dual satılıyor birtane internet sitesinde 2329 lira fiyatla (kredi kartlarına 100tl de bonus veriyor)
ithalatçı firma garantili
acaba normal z3ten tek farkı çift sim kart özelligimi yoksa başka farklılıklarda varmı
alınabilecek bir cihazmı sizce

SBJKN1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de z3c alacam da acaba telefonda ısınma vs sorunları olur mu? z2 için ısınmadan bayagı sıkayet vardı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bu kadar z2 yi eleştirdiniz. gerçekten z2 oyunda ya da kamerayı kullanılırken o kadar ısınıyor mu ? ve kamera çekimi kötü mü? ben bi telefon almak istiyorum z2 ye karar verdim ama bu yorumlar beni çok düşüntürdüyor.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Kasım ayında geleceği söyleniyor kasımda gelmezse en geç aralıkta gelir.

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony storeda zaten suan z3 dual satışa cıktı bütün özellikler aynı ama cift sim kartlı