Z1 Compact mı LG G2 mi?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peki Z1 Compact ile Lumia İcon/930'u karşılaştırırsak?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sahsen ekran boyutunu ele almak gerektigini düşünüyorum aradaki fark bence bu ben telefonun tek elle kullanilmasi gerektigine inananlardanim bu yuzden benim seçimim küçük olan z1c olurdu

umutaktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar,Haftaya cuma nasipse doğu günüm.Ve Doğum Günümde telefon alınacağı söylendi.SDN Forum'da çok konu açtım ama artık tavsiyelerde ki son konu.Şimdi Sony Xperia Z1 Compact,Kamerası,Arayüzü,Alüminyum Kasası,Antutu'daki performans testleri ile beğendiğim bir telefon.Fakat fiyatı 1329 TL.Fakat LG G2 32 GB'tı 1150 TL'ye bile bulabiliyorum.Fakat LG G2'nin tek beğendiğim noktası ekranın büyük olması.Teknoloji'den anlasam bile karar vermeye geldim mi zorlanıyorum.Çünkü çok çeşit var.Bir kere şunu söyliyeyim ki 1,5 sene hiç olmadı 1 sene güncelleme alsın.Ondan 5-6 ay sonra Rom yüklemeye başlarım.Hız testlerinde iyi performans alsın.

Normalde Z1 Compact istiyordum fakat Mini tabiri ile adlanan telefonlar'a en üst işlemciyi koysalar bile Mini yada Compact olunca,milletet hızlı olduğunu nasıl söyliyeceksin diye bir tereddütüm var.

Yorumlarınızı bekliyorum SDN Forum!

Öncelikle merhaba, benim fikrim g2 almandan yana çünkü sony güçlü işlemciler kasa falan koyuyorda yazılımsal olarak sundugu çok şey yok. G2 de kızılötesi var, akıllı video durdurma, quick circle falan çok şey sunuyor g2,.