Z1 Compact mı LG G2 mi?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar,Haftaya cuma nasipse doğu günüm.Ve Doğum Günümde telefon alınacağı söylendi.SDN Forum'da çok konu açtım ama artık tavsiyelerde ki son konu.Şimdi Sony Xperia Z1 Compact,Kamerası,Arayüzü,Alüminyum Kasası,Antutu'daki performans testleri ile beğendiğim bir telefon.Fakat fiyatı 1329 TL.Fakat LG G2 32 GB'tı 1150 TL'ye bile bulabiliyorum.Fakat LG G2'nin tek beğendiğim noktası ekranın büyük olması.Teknoloji'den anlasam bile karar vermeye geldim mi zorlanıyorum.Çünkü çok çeşit var.Bir kere şunu söyliyeyim ki 1,5 sene hiç olmadı 1 sene güncelleme alsın.Ondan 5-6 ay sonra Rom yüklemeye başlarım.Hız testlerinde iyi performans alsın.

Normalde Z1 Compact istiyordum fakat Mini tabiri ile adlanan telefonlar'a en üst işlemciyi koysalar bile Mini yada Compact olunca,milletet hızlı olduğunu nasıl söyliyeceksin diye bir tereddütüm var.

Yorumlarınızı bekliyorum SDN Forum!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Normalde Z1 Compact istiyordum fakat Mini tabiri ile adlanan telefonlar'a en üst işlemciyi koysalar bile Mini yada Compact olunca,milletet hızlı olduğunu nasıl söyliyeceksin diye bir tereddütüm var.

bu nası bi düşünce ya

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Hava atmak için telefon alacaksanız karar vermek zor bence.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
saçmalıga bakarmısın.
git iphone al sen.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hava atmak için değilde bizim bi arkadaş var beni bugün çok sinirlendirdi bende o yüzden dedim.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Hava atmak için iphone şart :D bu iki telefondanda z1c al derim

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:D Zaten iPhone fiyatlarına baktım uymuyor :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
3d mark ta g3 den fazla puan aldığımı hatırlıyorum z1c ile

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben g2 kullanıyorum ama arabistan a gidebilirsek z1c alıp kullanmak istiyorum. ben z1c tavsiye ederim. g2 çok iyi bir telefon ama sony deyince... z1 compact hız(720p olduğu için) stabilite, kamera, ve tabiki kalite olarak önde ayrıca ekranın küçük olması bence daha iyi. arkadaşlara da dersin ki: senin s3 var ya o bundan iyi değil, git google yaz, veya sdnde konu aç. gülerler sana tamam mı. yani dersin ki git google a yaz. ayrıca sadece hava için alıyosan o paraya alma bence.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Z1C'nin de çözünürlüğü düşük ama G2 yerine gene z1c alırdım. Güncelleme desteği için, LG verir mi belli değil. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
720p olmasının avantajı daha düşük işlemci ve gpu ile daha iyi iş :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Z1C alabiliyorken neden G2 alıyorsun ki? tasarım desen güzel incelik desen iyi ama güncelleme desteği tırt, kamerası kötü.

Z1C gibi güncelleme desteği sağlam kamerası iyi ara yüzü akıcı donanımı gayet iyi ve fiyatıda iyi malzeme kaliteside iyi bence hiç düşünmeden Z1C alın.

Ben Lg ye bulaştım bir güncelleme almak için yapmadığımız şey kalmadı, bluetooth sorununu çözmeleri için atmadığımız mail kalmadı kısaca telefonun arkasında duran bir firma değil, ha o fiyata bulunabilinecek en iyi telefonlar listesinde.

Büyük ekran G2 küçük ekran Z1C.

Bu arada eğer insanların yorumlarına göre '' aa bak mini vs '' yorumlara takılıcaksanız, iphone 6 çıkınca alıp hava atabilirsiniz :)

Telefonu kendinize alıyorsunuz ne kadar iyi ve performanslı olduğunu siz biliyorsunuz insanların bilmesi size hava atmaktan başka bir şey kazandırmaz, hava gelip geçicidir :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekleme yapıyım;

Z1C'yi inceledim daha doğurusu arkadaşım almış 15 dakika beraber takıldık cidden güzel cihaz, insan G2nin kocaman ekranına alışınca biraz küçük gelebiliyor ama alışınca '' G2den iphone 5s'e geçen biri olarak söylüyorum '' cidden iyi cihazdır Z1C.

Antutuydu Mantutuydu tarzında testlere takılmayın, Sony kaliteli bir marka Z1C nin z1'den farklı ekran çözünürlüğü falandır yoksa tıpa tıp aynı diye biliyorum '' bataryasıda küçük olabilir ''.

Zaten şu piyasada ara yüzü akıcı olan donma yapmayan bir Sony ve HTC var '' android olarak ''

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Z1C alabiliyorken neden G2 alıyorsun ki? tasarım desen güzel incelik desen iyi ama güncelleme desteği tırt, kamerası kötü.

Z1C gibi güncelleme desteği sağlam kamerası iyi ara yüzü akıcı donanımı gayet iyi ve fiyatıda iyi malzeme kaliteside iyi bence hiç düşünmeden Z1C alın.

Ben Lg ye bulaştım bir güncelleme almak için yapmadığımız şey kalmadı, bluetooth sorununu çözmeleri için atmadığımız mail kalmadı kısaca telefonun arkasında duran bir firma değil, ha o fiyata bulunabilinecek en iyi telefonlar listesinde.

Büyük ekran G2 küçük ekran Z1C.

Bu arada eğer insanların yorumlarına göre '' aa bak mini vs '' yorumlara takılıcaksanız, iphone 6 çıkınca alıp hava atabilirsiniz :)

Telefonu kendinize alıyorsunuz ne kadar iyi ve performanslı olduğunu siz biliyorsunuz insanların bilmesi size hava atmaktan başka bir şey kazandırmaz, hava gelip geçicidir :P
Doğru konuyu baştan sona çok güzel anlattınız.Artık kararımı verdim gibi.Z1C Peki hangi rengini alsam.Xperia'lara genelde siyah renk iyi gidiyor.Sizce?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Renkler size kalmış, ben pembe derim siz kırmızı alsaydım keşke dersiniz, biri sarı der siz yeşil alsaydım keşke dersiniz yani renk tamamen size kalmış bir şey.

Yinede yorumumu merak ediyorsanız Siyah tercih ederdim hem pek dikkat çekmiyor premium his veriyor + olarak beyaz kadar leke göstermiyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bide pembe olur Ali abi cidden çok güze... şaka şaka :P

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ilk defa g2 övülmediğini gördüm, biz alırken yanlış başlıkları okumuşuz :) iphone 5s yerine g2 al diyenleri görüp de aldık :D

sarısı da fena değil z1c nin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z1 Compact al bence
Kamera kalitesi
Malzeme kalitesi
Daha stabil ve akıcı arayüz
Dayanıklılık
Güncelleme desteği
Microsd kart desteği gibi birçok konuda üstün

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] iyi hatırlatma yaptı söylemeyi unutmuşum, microsd kart desteğinide unutmayalım buda çok önemli.

Z1C 4K video çekiyormu bilmiyorum ama çekiyorsa Sd kart baya iş görür, çekmese bile yine görür :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
@LittleMonster iyi hatırlatma yaptı söylemeyi unutmuşum, microsd kart desteğinide unutmayalım buda çok önemli.

Z1C 4K video çekiyormu bilmiyorum ama çekiyorsa Sd kart baya iş görür, çekmese bile yine görür :)
XDA da gerekli dosyaları var bikaç küçük işlemden sonra 4k çekimi yapılıyor

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sony kalitesi varken 2 günlük G2 ye bakma. Param olsa ben de Sony alacaktım ama G2 de kaldık. Müzik, Kamera, yazılım desteği, akıcılık vs ne ararsan Z1c de.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Z1C ile G2 arasındaki boyut farkı göz ardı edilirse Z1C. İnsanların elindeki telefonun ne kadar hızlı olduğunu bilmesine gerek yok telefonun hızlı olması için. Hayırlı olsun şimdiden.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
burada hepsi bir arada bir arka kamera karşılaştırması var. bu da ön kamera testi. g2 almasam one alırdım, aynı sitenin başka testlerinde de çok düşük one. mini modelleri incelememiştim dolayısıyla "compact" z1c ye bakmamıştım bile :)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Z1Compact tabikii cunku arayuzu donanımı güncelleme destegi kamerası tasarımı LG G2'den daha güzel suan İPhone 5S kullanıyorum eğer Apple sevdam olmasaydı gider siyah Z1 Compact alırdım

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peki Lumia 930/İcon'a ne diyorsunuz?İyi alacağım bir fiyatta buldum da?