Yurt dışından S3 alayım mı ?

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 500 600 lira fark ediyor herkesin bildiği üzere tek farkı fiyatı mı acaba ? Bazı yerlerde görmüştüm güncelleme yapılmıyor rom atılmıyor vs vs. 850 liraya galaxy s3 var. doğru mudur bunlar güncelleme yapılmaması vs ona göre seçimimi yapayım ?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
500-600 lira falan farkettiği yok.Şuan Türkiye'de 1400 lira S3.Yurtdışı ürünlerde 1000 lira civarında.Güncelleme atılmıyor vs. dediklerinin doğruluk payı yok.Öyle birşey olması mantık işi değil zaten.Bende yurtdışından aldım cihazımı.Şuanda 4.1.2 JB yüklü.Yurtdışından alacağın S3 ile buradan alacağın S3'ün tek farkı birinin 2 yıl diğerinin 1 yıl garantisi olması.(Yurtdışından bahsettiğin eğer Avrupa ülkelerinden herhangi birinden alırsan 1 yıl uluslararası garantisi olur)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakın alma pişman olursun ben aldım çok sorun yaşadım değmez yapacagın masraflar ile yine aynı parayı buluyor .zaten fiyatlar iyice düştü maceraya gerek yok...

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler bi fark yoksa yurt dışı daha mantıklı

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de Almanya medimarkt dan aldım sorunsuz kullanıyorum pasaporta kaydını yaptırıdm telefonun bana masrafı 1000 tl oldu.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hiç bir sıkıntı olmaz. direk al derim :) güncelleme falan yapılmıyor diyeni de bul kafasına odunla falan vur :) belki güncellemeleri bizden bile hızlı alırsın samsungdan. güncelleme yapılmasa youtube'deki o kadar inceleme videosunu kim koydu ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen bende katılıyorum sorun yasayan arkadaşa sesleniyorum bu tür sorunlar türkiyede satılan cihazlarda da olabiliyor... Elektronik bu sonucta yurt dısında da bazen sorunlar yasanıyor binde bir insana denk gelir sende o binde birlik insan içinde yer alıyorsun :) böyle kötülemlerde bulunmaya gerek yok taş gibi telefon geliyo :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm tlf da yurtdışı güncelleme yapmıyor buna ne diceksiniz peki