• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yöneticilerle Röportajlar

En çok hangi yöneticinin röportajını merak ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    121
Benim nickim yanlış yazılmış.. Ben yokum.. :devil2:

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

neyse düzenledim hadi... :)

röportaj işi iyiymiş yaa :D

evo yaşlandın mı hayırdır :D

hiçbirini merak etmiyorum açıkçası, zaten tanımam gerektiği kadar tanıyorum. Merak değil de varsa bir resim görsek yeter kendi adıma.

Yöneticilerden sonra sıra bende [MENTION=26151]OnLT[/MENTION] :D

Ben hepsini tanıyorum ama, nerde kaldı işin heyecanı :D. Keyloger'i herkes tanımalı, oyum Key'e :D

Bu kadar yönetici yetmez bu foruma arkadaşlar. O kadar büyüdük ki gerçekten yetişmekte zorluk çektiğimiz anlar oluyor :)

Ben herkesi oy verdim ama gönlümde röportaj sırası [MENTION=103562]hüzün_lü[/MENTION] nün olması var...

---------- Post added at 23:46 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

Troy önde :)

fotoğraflarını görelim :P
troy pesimist ve keyloger listeyi alır uçurur...

yav hakkaten ne kadar da çok yönetici varmış, tanımazdık çoğunu...
bu arada ben troy dedim; çünkü ona ecel terleri döktürecek suallerim var! ;)

Sorularınızı buraya yazarsanız röportajda sorabilirim :)

normal bir röportaj yapıldığında, yani biz onu er meydanında görünce öyle sorarız inşaallah. gelişmelere bakarak...

Beni merak eden 4 kişi kimmiş acep :)
öğrenmek istedikleriniz neyse sorun söliim :P

Oyum [MENTION=2]Troy[/MENTION] ve [MENTION=25391]keyloger[/MENTION] a. Ama en çok Troy'a:yes:. Benim de sorularım var.:tt2:

Madem böyle bir şey var interaktif olsun o zaman. Bir gün ve saat belirlensin, Seçilecek yöneticiye facebook üzerinden üyeler istediği soruyu sorsun :)

bende üyelerle ilgili anket yapacağım, en merak ettiğiniz üye hangisi ise onunla röportaj yapacağım. :) fikir benimdir çalmasın kimse! yapacağız dediysek yapacağız :) :)