Yöneticilerle Röportajlar

En çok hangi yöneticinin röportajını merak ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    121

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Yurda dönsün bakalım bi gelince yapicam :) olmazsa araya key'i almayı düşünüyorum :D

Hadi hayırlısı bakalım O olmazsa keyle yap ilk soracağın soruda şu olsun Bowlingde yenemediğin kim..:D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=47620]spybot[/MENTION], kirli çamaşırları döktürtme şimdi, zararlı çıkarsın bak.
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] alır anahtarını :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Hadi hayırlısı bakalım O olmazsa keyle yap ilk soracağın soruda şu olsun Bowlingde yenemediğin kim..:D

Ezile ezile yendiğim kişiyi sormaya çalışmışsında hâlâ Türkçe öğrenemedin tabi, yapacak birşey yok. :)
İşte onu yapamaz:P

Şu havalarına da bitiyorum. :D Yine böyle iddia edipte, bana kendini banlattırdığın günleri ne çabuk unutuyorsun. :devil:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Sana tek soru key beni beni bowlingde ne zaman yendin hatta 5-6 ay önce gel oynayalım dedim spybot beni yener dedin ortalıktan kayboldun sana tavsiyem boş zamanların da bowling oyna antiraman olur sana beni yenmen için..:D

Ban konusunu geç o deneme amaçlı bişeydi :w00t:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Güzel şeyler çıkıyooorr takipteyim :devil2:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
[MENTION=26151]OnLT[/MENTION], derinlere inmek lazım. Madenler ve cevherler genelde oralardadır, yüzeysel geçme sakın :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
[MENTION=47793]evowinds[/MENTION] Spy'ı da yanımıza alalım mavi güç lazım bize :D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Öneri:

Bence bu röportaj işi 2 kişi arasında olmasın. Bir konu açılsın Mesela "Troy'la Canlı Röportaj" gibi o anda tüm kullanıcılar merak ettiklerini sorsun bir kişide yöneticilerden biri, soruları ve cevapları sürekli ilk mesaja eklesin. Böylelikle daha eğlenceli bir röportaj olabilir. Gerçi biraz röportajlıktan çıkabilir olay ama genede güzel olabilir.

Benimki bir öneridir tercih gene sizin.

İlk röportajı bekliyoruz sabırsızlıkla....

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Öneri:

Bence bu röportaj işi 2 kişi arasında olmasın. Bir konu açılsın Mesela "Troy'la Canlı Röportaj" gibi o anda tüm kullanıcılar merak ettiklerini sorsun bir kişide yöneticilerden biri, soruları ve cevapları sürekli ilk mesaja eklesin. Böylelikle daha eğlenceli bir röportaj olabilir.

mantıklı

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Madem böyle bir şey var interaktif olsun o zaman. Bir gün ve saat belirlensin, Seçilecek yöneticiye facebook üzerinden üyeler istediği soruyu sorsun :)

cobra11 dedi ki:
Öneri:

Bence bu röportaj işi 2 kişi arasında olmasın. Bir konu açılsın Mesela "Troy'la Canlı Röportaj" gibi o anda tüm kullanıcılar merak ettiklerini sorsun bir kişide yöneticilerden biri, soruları ve cevapları sürekli ilk mesaja eklesin. Böylelikle daha eğlenceli bir röportaj olabilir. Gerçi biraz röportajlıktan çıkabilir olay ama genede güzel olabilir.

Aynı öneriyi daha önce yaptım ama pek dikkate alınmadı

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Öneri:

Tüm üyeler mi ?? Biraz kalabalık ve saçma olmaz mı ?

Kimin yaş seviyesi ve ne soracağı belli olmadığı için abes bir durum ortaya çıkar ve ne Troy bundan memnun olur nede üyeler :)

En iyisi sorular ankete açılsın. En çok hangi soru sorulmak isteniyorsa o seçilir. İlk olarak o sorulur. Geriye kalan şıklarda sırasıyla devam eder :)

Olay bundan ibaret :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Tüm üyeler mi ?? Biraz kalabalık ve saçma olmaz mı ? Kimin yaş seviyesi ve ne soracağı belli olmadığı için abes bir durum ortaya çıkar ve ne Troy bundan memnun olur nede üyeler :)En iyisi sorular ankete açılsın. En çok hangi soru sorulmak isteniyorsa o seçilir. İlk olarak o sorulur. Geriye kalan şıklarda sırasıyla devam eder :)Olay bundan ibaret :)
sorular pm yoluyla roportaj yapan kisiye gonderilirse bi problem olmaz secilip sorulabilir: )

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Tüm üyeler mi ?? Biraz kalabalık ve saçma olmaz mı ?

Kimin yaş seviyesi ve ne soracağı belli olmadığı için abes bir durum ortaya çıkar ve ne Troy bundan memnun olur nede üyeler :)

En iyisi sorular ankete açılsın. En çok hangi soru sorulmak isteniyorsa o seçilir. İlk olarak o sorulur. Geriye kalan şıklarda sırasıyla devam eder :)

Olay bundan ibaret :)

Tüm üyeler derken zaten bu konuya bi bak kimler yorum yazmış. Belli başlı kişiler , genelde forumda takılan kişiler az çok birbirini biliyor herkez. Ayrıca @Mert Ahmet arkadaşımızında dediği gibi pm yoluylada gönderilebilir. Ama bence bunada gerek yok. Sonuçta küçük, büyük herkez az çok bilir nasıl davranması gerektiğini.

Benimki sadece bir öneri yapılırmı yapılmazmı orasını yöneticiler karar verecek artık.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar buradan duyurayım üyelerin soru sorabileceği bir sistem hazırladık. Artık röportaj öncesi siz de yöneticilere sorularınızı yöneltebileceksiniz. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
troy hakkında röportaj ve videoları biliyorum :) pesiyi ondan merak ediyorum [MENTION=166612]dana[/MENTION]

dana

Asistan
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=38650]zoki[/MENTION]

pesimistin röportajı da vardı. bi karıştır istersen forumu

Reaksiyon puanı
10,327
peki arkadaşlar bu röportaj ne zaman yayınlanacak öğrenebilir miyiz?

selamun aleykum,
on gündür yoktum, merak ettim, bu röportaj hala yayınlanmadı mı acaba?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ankete [MENTION=19025]AliA[/MENTION] yı eklemeyi unutmuşsunuz. :)